Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataVacanta de vara la tara
Autor : je_moi - 2021-10-09
Citita de 26266 ori - Nota 8.47 (131 voturi)
Era o vacanta de vara in urma cu multi ani. Aveam 17 ani si eram inalt, slabut, saten si cu ochii caprui. Vacantele de vara mi le petreceam la bunica mea, undeva intr-un catun din Apuseni. Eram trimis acolo de parinti, impreuna cu sora mea, pentru a o ajuta pe bunica cu munca pentru sezonul de vara. Era deja August si incepuse sezonul de cules prunele, activitate care ne displacea si mie si sorei mele, dar, din motive pe care niciunul dintre noi nu le intelegea, eram obligati sa o facem.
Sora mea, Elena, era o fata draguta, de 16 ani. Avea cam 1,68 m, vreo 50 kg, parul saten deschis, ochi albastri. Nu avea sani foarte mari, dar avea fundul bine conturat, pentru ca facea volei.
Catunul unde locuiam noi vara a fost, in mare parte, parasit de oameni. Cu putine exceptii, ramasesera doar cativa batrani, care isi asteptau sfarsitul, mai muncind cate una-alta in jurul casei sau la fan sau cules fructe. Asta era si o problema pentru mine si sora mea: nu aveam pe nimeni de varsta noastra pe acolo cu care sa ne jucam. Oricat de mult incercam sa ne facem timpul sa treaca mai usor, la un moment dat, tot ma plictiseam de sora mea si ea de mine.
Printre putinele exceptii referitor la oamenii care locuiau acolo era o familie care locuia aproape de noi. Doamna Dana era o femeie de 43de ani, cu parul negru ca abanosul, nici slaba, nici grasuta, dar cu niste sani fantastici. Fiind la 17 ani si cu hormonii in plin avant, nu puteam sa nu visez la ea. Facea parte dintr-o familie cum sunt multe la sat si in ziua de azi. Ea, muncitoare, femeie de treaba, mama buna, iar sotul ei era un betiv notoriu. Desi el muncea zi de zi, putine erau zilele cand ajungea acasa treaz.
Doamna Dana avea doi baieti, amandoi ramasi in sat. Viorel, de 23 ani, care muncea si bea cot la cot cu tatal sau, si Cosmin, de 21 de ani, care parea mai atasat de mama sa. Cosmin ramanea pe acasa si ajuta la intretinerea gospodariei, fiind aproape nedespartit de mama sa.
Sezonul prunelor a fost unul slab in acel an. Putinele fructe, pe care le-am avut de cules, le-am strans repede, insa am fost nevoiti sa ramanem si sa pierdem timpul pe acolo pana la inceputul lunii Septembrie, cand veneau parintii nostri sa ne aduca acasa.
Era o zi de duminica ploioasa. Pana pe la ora 4 dupa-masa a plouat aproape continuu. Dupa aceea, incepuse sa iasa si soarele din nori. Eu ma bucuram de timpul liber, fiind duminica si nefiind obligat de bunica sa mai muncesc, pierdeam timpul la televizor. Sora mea, avand o pasiune ciudata pentru culesul ciupercilor, ne-a anuntat ca pleaca in padure. Era imbracata cu o pereche de pantaloni scurti de blugi, un maieu alb foarte mulat si o pereche de slapi. A luat cainele cu ea pentru a nu fi singura si a plecat. Am ramas eu cu bunica. Ea, nefiind pasionata de fotbal ca si mine si stiind ca urmeaza sa inceapa serialul ei preferat, ma anunta:
- Nu mai avem apa. Te duci tu sa iei?
Nu aveam niciun chef de asta. Dar acestea erau genul de intrebari retorice la care nu aveai cum sa raspunzi cu “nu”. Bunica era destul de batrana inca de atunci si se deplasa destul de greu. Asa ca, neavand incotro, iau doua sticle de plastic si ma indrept spre izvor.
Izvorul era undeva la marginea satului, la vreo jumatate de kilometru de ultima casa, intr-o padurice, pe marginea unui parau. De acolo isi luau apa toti locuitorii satului, iar noi nu faceam exceptie.
Imi iau un tricou pe mine, o pereche de pantaloni scurti si niste slapi si pornesc la drum. Izvorul, fiind un loc linistit si nefrecventat foarte des, aveam si eu intimitatea necesara sa fac si eu o laba. Noi nu aveam baie acolo, intimitatea fiind o problema destul de mare pentru un adolescent ca mine.
Incet, incet, ma apropii de izvor, iar cand mai aveam aproximativ 100 de metri, aud niste sunete ciudate, ca de ciocnit de pietre. Fiind si putin paranoic, stiind ca mai sunt animale salbatice in zona, m-am apropiat cu grija. Pe masura ce eram si mai aproape de izvor aud un oftat scurt, dar intens:
- Oh!
Nu-mi dadeam seama cui ar apartine vocea, dar parea in agonie. Ajungand mai aproape, incep sa vad sursa zgomotelor: doamna Dana, imbracata cu o rochie rosie cu buline albine, statea cu genunchii pe o stanca mare si cu fata spre directia din care veneam eu si cu ochii inchisi. In spatele ei, Cosmin, fiul ei, o tinea de coapse si pompa in ea ca si cand viata lui ar depinde de performanta sa. Am ramas socat. Imi era si scarba, oarecum. Cum sa-ti futi mama? Ce minte trebuie sa ai sa te futi cu fiul tau? Dar, in acelasi timp, parca eram excitat. Facand abstractie de partea cu incest, priveam cum i se balansau sanii doamnei Dana si doar la ei ma uitam. Imi bag mana in pantaloni si incep sa imi frec pula. Incet, incet, incerc sa ma apropii, sa ii vad mai bine, dar fara ca ei ma vada.
- Da-i, dragul mamii! Da-i! ofta doamna Dana.
Inaintam pe marginea paraului cu grija sa nu alunec, dar si frecandu-mi penisul si cu ochii mai mult tintinti spre sanii aceia apetisanti, o comit: alunec si ajung cu genunchiul drept pe pamant. In cazatura, imi pica si pantalonii si raman cu pula in mana la vreo 10 metri de ei. Cei doi se opresc si ma privesc socati. Doamna Dana, cu fata rosie de rusine, incearca sa sparga gheata:
- Iaca la el! Ce faci, Sandule?
Eu, nestiind ce sa raspund, doar ridic din umeri rusinat. Cosmin iese din ea si incearca sa se imbrace repede si el, rusinat. Insa mama lui il opreste:
- Stai!
Ridica mana dreapta in semn de oprire si se indreapta spre mine.
- Ti-a placut ce ai vazut? ma intreaba venind, incet, spre mine.
Eu, tot mut, ii raspund prin inclinarea capului in semn de “da”.
- Vorbeste, ma, ca esti barbat! imi striga, in gluma.
- Da… reusesc sa murmur eu.
Ajunge langa mine in timp ce eu incerc sa ma ridic si sa-mi ascund “rusinea”. Pana sa apuc sa trag pantalonii sus, ajunge langa mine si, privindu-ma in ochi, mi-i trage in jos, eliberandu-mi pula in plina erectie. Fara sa o priveasca, incepe sa o pipaie si ma intreaba:
- Ia zi! Ce ti-a placut din ce ai vazut?
Eu inghit in sec si cobor privirea de la fata ei spre sani. Ea observa asta si imi spune:
- Adica astia?
Si isi coboara bretele rochitei dezveliind sanii aceia superbi. Eu, din nou, inghit in sec.
- Pune mana, barbate! ma indeamna.
Prin si eu putin curaj si imi duc palmele spre sani. Incep sa ii pipai incet pana imi trec emotiile, apoi incep sa ii framant ca lumea. Doamna Dana inchide ochii in timp ce imi freaca in continuare pula cu mana dreapta. Apoi observ ca deschide ochii si priveste spre Cosmin. Fiul ei era tot langa stanca aceea si isi freca pula prin pantaloni privindu-ne.
- Hai si tu cu noi! ma indeamna.
Apoi ma trage practic de pula dupa ea. Pe stanca respectiva era o plasa din material textil pe care era asezata cu genunchii doamna Dana cand am ajuns eu. Ajungem langa Cosmin si mama lui imi da drumul si ii trage iar pantalonii jos fiului ei. De la distanta, parea scarboasa ideea de incest. Dar, apropiindu-ma, parea incitant sa privesc cu o mama si fiul ei pot fi asa de intimi. Parca contribuia si asta la erectia masiva pe care o aveam. Doamna Dana se aseaza din nou cu genunchii pe stanca si ma trage in fata ei. Imi mai freaca pula cateva secunde, apoi o baga direct in gura si incepe sa o suga. In spatele ei, Cosmin nu pierde vremea. Ii ridica rochia peste fund si se infige din nou in ea. Era o imagine senzationala pentru mine. Un tabu atat de murdar si la care nu m-as fi gandit niciodata, dar ma excita enorm. Incercam sa ma controlez, dar nu am reusit. Dupa nici macar un minut imi scot pula din gura ei si ejaculez puternic pe fata doamnei Dana, oftand. Cosmin pompa in continuare, dar vazand ca am terminat, o trage pe mama lui spre el si o intoarce cu fata spre el, o aseaza cu fundul pe plasa si intra inapoi in ea, oftand:
- Ce urata te-a facut…
Mama lui, cu fata plina de sperma mea, ii zambeste, apoi ma priveste si pe mine razand. Cateva secunde mi-a luat sa imi revina erectia, vazandu-I pe cei doi. Cosmin era o masina. Avea o rezistenta incredibila pentru mine si o indemanare pe care o vedeam doar in filme. Dar, dupa putin timp, vad cum mareste ritmul, apoi isi inchide ochii, isi lasa capul pe spate si isi scoate pula din mama lui, ejaculand pe rochia ei, in dreptul abdomenului.
- Vai, dragul mamii! Sper sa nu observe tac-tu petele.
Petele acelea erau, de fapt, un veritabil val de sperma. Ma miram ca doamna Dana incerca sa-si faca curaj sa mearga asa acasa. Dar nu ma interesa pe mine atat de mult problema asta. Eu eram cu pula in mana la doi metri de ei si incercam sa profit si eu de situatie:
- E loc si pentru mine…? intreb eu, timid.
Cei doi isi intorc privirea spre mine, iar doamna Dana il mangaie cu palma dreapta pe Cosmin si ii sopteste:
- Lasa-l, dragul mamii, ca nu mai spune la nimeni, Nu-i asa? intreaba indreptandu-si privirea spre mine.
- La nimeni! spun eu incantat.
Cosmin se retrage si isi trage pantalonii pe el, facandu-mi loc spre mama lui. Ajung in fata ei si observ cateva secunde imaginea: doamna Dana, cu un picior la nivelul solului, iar celalalt ridicat pe stanca, cu pizda paroasa, rochia facuta sul doar in jurul abdomenului, sanii aia superbi chemandu-ma si fata ei plina de sperma, zambind spre mine. Imi iau pula in mana dreapta si ma apropii de ea. O fixez in pizda ei si incep sa o fut incet. Ea isi pune bratele in jurul gatului meu si se apropie de mine, lipindu-si sanii de pieptul meu.
Dintr-o data, din spatele meu se aude un strigat:
- Ma!
Era vocea lui Cosmin. Ne oprim si ne intoarcem privirea doar ca sa il vedem pe Cosmin alergand spre padure. Se aude cum se opreste, apoi bolboroseste ceva ce nu puteam auzi, dar se auzea ca se intoarce. Eu, inca infipt in mama lui, imi intorc privirea si observ cum Cosmin revine langa izvor de mana cu sora mea, Elena. O tragea, aproape, dupa el. Eu, in fundul gol si cu pula infipta in doamna Dana, eram putin rusinat de situatie. Cosmin o aduce la stanca, ii ia plasa cu ciuperci din mana si o aseaza in spatele mamei lui. Apoi o pune pe sora mea, aproape fortat, in pozitie de ciuci in fata lui si in dreapta mamei lui, si isi scoate pula din pantaloni si o dirijeaza frecand-o frenetic spre fata Elenei. Sora mea, simtindu-se cumva obligata, doar il priveste atent si nu comenteaza. Cosmin isi duce pula spre gura ei si incepe sa o frece pe buzele ei. Parea ca o forteaza si nu ma simteam confortabil, dar dupa cateva secunde, Elena deschide gura si lasa pula lui Cosmin sa intre. Incepe sa preia ea initiativa si incepe sa ii suga pula lui Cosmin ca lumea. Imi reindrept atentia spre doamna Dana si incep sa pompez din nou in ea. Simtindu-ma, isi indreapta privirea spre mine si imi sopteste:
- Iti place ce vezi? ma intreaba cu o privire sireata.
Eu, nestiind ce sa raspund, doar dau din cap in semn de “da”, cu gandul sa fiu lasat in pace.
- I-ai da si tu asa la sora-ta? continua ea miseleste.
Eu incerc sa o ignor, dar simteam cum pula se intareste tot mai mult si ea simtea aceasta in ea. Incepe sa zambeasca aproape diabolic. Sperma mea i se scurge de obraji pe maxilar in timp ce zambea si era scuturata sub ritmul penetrarilor. De curiozitate, imi duc privirea spre ceilalti. Cosmin ii da maieul jos Elenei eliberandu-i sanii, apoi isi baga pula din nou in gura ei. Sora mea da drumul pulii din gura ei, o apuca cu mana dreapta si incepe sa o frece si sa o suga cu spor. Nu o credeam in sta...



    Login