Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Vacanta de neuitat epilog.
Autor : valerspin - 2018-12-21
Citita de 24317 ori - Nota -70.72 (126 voturi)
Poate sunteti curiosi sa stiti cum au decurs lucrurile cu Marcel, nepotul meu, dupa ce ne-am intors de la mare! Sunt doua luni de atunci si am avut sase ocazii sa ne bucuram iarasi unul de altul, adica sa ne futem cu toata bucuria de care suntem in stare. Aranjamentul a fost sa ne anuntam unde este terenul liber pantru a ne intalni. La mine a fost posibil de cinci ori, la el o data. Am profitat de delegatiile sotului si l-am chemat pe tauras. De fiecare data venea intr-o fuga si il luam pe sus inca din hol, fiind de fiecare data goala goluta, tocmai sa castigam timp. Il dezbracam in timp ce ne indreptam spre pat, astfel ca il aruncam pur si simplu pe pat cu fata in sus si ma insurubam rapid in pula lui beton. El cu mainile sub cap ma privea fericit cum topaiam in pula cu capul dat pe spate, nemaidorindu-mi nimic altceva. Orgasmele veneau unul dupa altul si doar oboseala ma facea sa fac unele pauze, iesind din pula si asezandu-ma franta langa el. Fara voia lui, corpul I se rasucea spre mine si pula ramasa sculata in continuare se insinua de una singura in pizda mea larg expusa. Deasupra, Marcel, imi sugea cu pofta sanii, timp in care se impingea in pizda cu toata puterea, facandu-ma sa gem de placere. Era tanar si rezistent, asa ca ma tinea astfel in futaiuri multe minute. De fiecare data ejacula greu si astfel ma tinea destul de mult in pula lui lacoma. Remarcasem ca ii venea mai usor daca mi-o punea pe la spate, asa ca atunci cand voiam sa ma opresc pt o binemeritata pauza, ma intorceam pe burta si ridicam putin fundul atat cat sa-i vina usor sa intre, dupa care ma prindea cu mainile de solduri si trecea la actiune cotaindu-ma cu toata forta, iar cand simtea ca o sa ma stropeasca ma prindea de umeri si se indesa tare in pizda mea, asa ca nu as fi avut nicio sansa sa scap mai devreme din pula lui. Jetul ala masiv ma umplea inauntrul pizdei ca incepea sa curga pe langa pula afara si patand astfel cearceaful. Nu mai conta! In sfarsit lua si el pauza. Ne asezam asa transpirati la discutii despre cum a fost cat suntem departe unul de altul. Deveniseram foarte dependenti de aceste futaiuri si crestea teama sa nu fim cumva descoperiti. Din pacate, a sasea oara, cand ne-am futut, de data aceea la el, caci maica-sa il anuntase ca lipseste vreo patru ore, el m-a sunat sa ma intrebe daca pot sa vin. I-am confirmat ca vin si dupa ce l-am aburit pe barbatul meu ca merg la o sora mea care are nevoie de mine, m-am dus la Marcel. Evident ca ma astepta pregatit si am trecut rapid la actiune. Cred ca trecuse o ora de cand ne futeam cu mici pauze si cand Marcel mi-o tragea puternic pe la spate, niciunul din noi nu am auzit cand soramea a intrat in casa si a venit dupa gemetele nebunesti pe care le scoteam amandoi, gasindu-ne cum nu se poate mai rau. Cu capul intr-o parte cum eram, am fost prima care am vazut-o cum sedea tampa in usa cu ochii mari atintiti asupra noastra. L-am impins instinctiv pe Marcel de pe mine si am sarit din pat.
-Ai inebunit? Ce faceti voi aici? M-a intrebat punandu-si mana in cap.
- Pai, ce sa mai zic, ai vazut si tu ce facem! Acu ce ai vrea sa spun?
-Da-mi repede un pahar cu apa ca lesin! Marcel a tasnit sa-i aduca apa. Ma, tu spune-mi, visez sau tu imi futi copilul si pe nepotul tau?
-Pai nu visezi deloc si ar trebui sa iti revii ca altfel cine stie ce iese din toata treaba asta. Intre timp Marcel, cu capul plecat i-a dat paharul cu apa si a plecat din camera. Hai stai pe pat cat ma spal un pic si ma imbrac, apoi vin sa-ti spun tot. Dupa ce m-am spalat si mi-am tras lucrurile peste mine m-am intors la ea si am scos-o din dormitorul copilului mergand in bucatarie. Uite cum stau lucrurile, ca sa te linistesti. Ma fut cu Marcel de cand am fost cu el la mare si ne simtim atat de bine ca nu ne mai putem opri din asta si o facem cand si unde putem. Iata ca la tine e prima oara si a fost cu ghinion! Daca vrei sa intelegi ca asta e situatia, intelegi, daca nu, asta e!
-Deci asta ati facut voi la mare? Doamne cu ce am gresit de ma pedepsesti astfel?
-Uite ce e! Nu e vorba de nici-o pedeapsa aici. Este vorba de fitu asta al tau care m-a face harcea parcea de fiecare data cu ce are in pantalonii aia ai lui si de care tu habar nu ai. Crede-ma ca in situatia mea ai fi facut la fel. Ce vrei, la mare i-am vazut-o sculata cand am vrut sa-l invelesc si din momentul ala nu am mai fost buna de nimic. Voiai sa imi stric vacanta, doar gandindu-ma la ce as fi putut sa fac ca sa nu cumva sa te superi tu? Cred ca esti buimaca de ce ai aflat acum dar nu se mai poate fara si chiar ar trebui sa contez pe tine sa vin mai des pe aici, caci la mine ar fi o nenorocire daca ar afla Gicu.
- Adica imi ceri sa te si gazduiesc cand vrei sa te futa fimiu? Chiar ai luat-o razna!
-Ai inteles corect si uite iti propun sa incerci sa vezi si tu ce pula are asta micu cum ii zici tu si daca nici atunci n-o sa fii de partea mea, inseamna ca nu mai pot sa sper la nimic de la tine. Vezi sa nu te apuci acum sa il certi, caci el nu are nicio vina, decat ca este demential la pat, cum nici nu iti imaginezi! Si, crede-ma nu exagerez nici-un pic.
-Uite tu ca m-am zapacit asa de tare ca si o tigara nu mi-am luat sa fumez!
In timp ce fuma, am continuat: Zi de zi , noapte de noapte m-a futut cum toata viata nu am avut parte de asa ceva si cand ne-am intors si eu si el am suferit enorm intre ocaziile putine pe care le-am avut. Ce mama naibii esti femeie si tu si stii ce spun. Nu stiu cum te satisfacea pe tine dobitocul ala care te-a parasit, dar eu cu Gicu nici pe departe nu am simtit ceva asemanator. Asta micu o sa fie rupt de femeile care o sa-l descopere, ai sa vezi tu. Hai ca vad ca te-ai mai linistit. Trebuie sa merg si eu acasa ca intra ala la pareri desi i-am zis ca ai treaba cu mine si de aia am venit. Te rog sa nu fii suparata si mai ales sa nu il certi pe Marcel. Pupic si vorbim la telefon cand iti revii. Am mers pana in dormitor si i-am soptit lui Marcel ca s-a rezolvat, sa nu-si faca probleme. L-am sarutat apasat si am plecat.
A doua zi, suna telefonul si imi aud surioara: Toata noaptea nu am inchis un ochi. Am niste cearcane de toata frumusetea. Cu pustiu nu am vorbit nimic, ne ferim unul de altul de parca am fi doi vinovati de acelasi lucru. Poate iti faci vant sa mai vii pe aici sa mai imi dai niste lamuriri, ce zici?
-Bine, asa o sa fac!
Am mers la ea si pustiu nu era acasa, asa ca am putut sa vorbim lejer. M-a rugat sa ii mai spun iarasi despre cum a inceput totul. I-am relatat cu placere cum i-am vazut pula aia imensa iesita din chiloti si cum nu am mai putut sa ma gandesc la nimic altceva decat la ea pana cand am avut ocazia sa o am. Aici a devenit foarte atenta si am profitat sa-i povestesc cu amanunte cum ne futeam si cat de des sau cat de mult. Oricum, nu m-a interrupt deloc, iar eu i-am descris cat de multe am putut sa spun.
A tacut si a fumat trei tigari cat eu am vorbit. Intr-un final mi-a zis: bine acu te cred si nu mai sunt suparata. Cat priveste ce m-ai rugat, poti sa vii cand ai ocazia, chiar daca oi fi acasa, doar aveti camera lui. In fond ii faci si lui si mie un mare serviciu, caci decat sa incapa pe mana vreunei nenorocite mai bine sa fie cu tine.
-Bravo, soro, asa mai zic si eu! Ai dat dovada de intelepciune si asta e grozav!
Am plecat linistita acasa si noaptea am reluat in gand tot filmul. Am scapat usor din incurcatura. La trei zile dupa acea discutie, ma suna surioara si ma invita pe la ea. Am alergat, fireste si cand am ajuns am vazut ca era si Marcel, care mi s-a parut foarte destins si chiar zambitor. Ne-am asezat toti trei in sufragerie si prima a vorbit sora-mea: Te-am chemat sa iti spun ca, da , ai avut dreptate!
- Cu ce, adica?
-Pai, ai avut dreptate cand mi-ai spus ca e bun! N-am rezistat si am verificat si da, nu ai exagerat. Uite, este aici de fata si poate sa confirme ca asa am facut. E, ce zici de asta! M-am uitat spre el si mi-a zambit.
Am tasnit si am luat-o in brate si apoi l-am luat si pe el si l-am sarutat cu patima.
- Vai ce ma bucur! Ce bine imi pare ca s-a aranjat treaba. Acum suntem intre noi si nu mai este cazul sa ne ferim. Doamne, ce bine imi pare, am spus frecandu-mi mainile.
-Hai, nu mai pierdeti vremea! Patul e liber. Eu am putina treaba, asa ca faceti abstractie de mine.
L-am luat pe Marcel de mana si am patruns in dormitor inchizand usa In urma noastra. Ne-am dezbracat rapid si intr-un minut eram plina de pula lui. Ne-am futut bine cam un sfert de ora fara sa ejaculeze si am luat o mica pauza, in care l-am rugat sa-mi povesteasca ce s-a intamplat.
-A fost o tacere cumplita dupa ce ai plecat tu si am ramas singuri. Ne ocoleam cu maxima atentie atat fizic cat si privirile. M-am ascuns aici in dormitory numai sa nu o mai vad cum ma Evita. Dupa o zi si o noapte , pe seara, cand credeam ca o sa ma culc, a deschis usa fara sa bata cum face de obicei si a intrat asezandu-se pe marginea patului.
-Vreau sa aud si de la tine cum ati ajuns aici . Ce s-a intamplat la mare?
I-am descris cu mici detalii ce s-a intamplat si nu a fost prea incantata de putinul pe care I l-am spus, stii ca nu prea ma pricep sa povestesc. Brusc s-a ridicat si mi-a urat noapte buna. Vorbim maine, a mai adaugat. Mi s-a parut tare suparata. Am fost necajit si am plans cu capul in perna. Totusi se pare ca m-a auzit ca plang, caci a intrat si s-a urcat in pat luindu-ma in,brate. M-a rugat sa nu mai plang ca o sa ii treaca si deci sa ma linistesc. M-a mangaiat insistent pe cap si m-a sarutat pe obraji si pe frunte de multe ori, ba chiar si pe ochii inlacrimati, iar dintrodata m-a sarutat direct pe gura si a insistat cu asta pana cand i-am raspuns la fel strangand-o si eu in brate. Atunci s-a strecurat cu tot corpul langa mine si am inceput sa ne iubim atat cu gurile cat si cu mainile. Am uitat cu totul ca era mama si m-am degajat de orice retineri pentru ca ne excitasem prea tare. Am inceput sa ma imping in ea caci mi se facuse beton iar asta a incurajat-o sa se dezbrace complet. A stins repede lumina si pe intuneric am uitat amandoi ce suntem si cam asta a fost. Ca dovada ca m-a iertat, m-a sarutat apasat pe gura si mi-a bagat limba adanc. Nu a mai plecat din camera decat sa se spele si apoi am mers si eu la dus. Cand m-am intors in pat ma astepta zambitoare acoperita doar pana la sani. Era din nou goala si fierbinte, exact cum imi place mie. A mai urmat inca o sedinta si de data asta am adormit fara sa ne mai spalam. Dimineata, cand m-am trezit, nu era in pat si usor buimac am mers la bucatarie. Ma astepta in pielea goal...



    Login