Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataUnde dai si unde... intra! (2)
Autor : varain - 2019-03-04
Citita de 21824 ori - Nota 7.80 (132 voturi)
Revin cu partea a doua a intamplarii mele. Din greseala prima parte a fost postata intr-o alta categorie.
Asadar aventura cumnatei mele cu seful ei devenise cotidiana. Iar eu eram obligat sa asist de la distanta la aceasta, neavand posibilitatea sa actionez in vreun fel. Asa cum v-am spus, totul se petrecea in birou lui. Cumnata mea incepuse practic o viata intima dubla si din putinele conversatii dintre ea si cumnatul meu pe care le prindeam, aflasem ca in continuare ii refuza acestuia orice fantezie in materie de sex. Mai mult, in putinele dati cānd ne mai reușeam pe la cate un gratar, deschidea si intretinea niste discutii pe teme de fidelitate in cuplu, de mai-mai ca ai fi jurat ca e mai pura că Fecioara Maria!
Nu stiam cum sa procedez in situatia in care as fi dovedit inca odata adulterul ei! Intr-un fel, regretam ca nu am dat-o in vileag. Vedeam cum cumnatul meu o adora dar nu stia ce curva de nevasta are! Pe de o parte imi era mila de el. Pe de alta parte, incepuse sa ma incite ideea de a o fute. De a o fute că răzbunare, ca umilinta, nicidecum sub forma de santaj! Mai cu seama ca in urma pariului facut cu ea, ii puteam face "Ce vreau eu", asa cum se exprimase.
Nu dupa mult timp, norocul imi surade din nou. Plictisit deja de futerile lor zilnice, incepusem sa accesez mai rar viata lor intima (a cumnatei cu seful ei). Totusi intr-o zi de luni, plecat fiind din tara cu treburile mele, din lipsa de ocupatie pana spre seara cand urma sa ma vad cu un client belgian, intru in telefonul cumnatei. Vad ca seful ei ii lasase un mesaj pe messenger:
- Cānd termini raportul ala, sa urci pana la mine!
Pornesc microfonul si ma pun pe asteptat. Dupa 10-15 min, aud conversatia din biroul sefului ei:
- Ia loc te rog!
- Prefer in picioare.
- Azi vreau sa te fut. Dar numai dupa ce ma uit pe acest raport!
- Azi nu e posibil!
- Poftim? Ce răspuns e asta?
- Azi nu...
- Auzi, tu ai impresia ca eu m-am eschivat tot weekendul ca sa nu o fut pe vaca de nevastă-mea doar ca sa ma refuzi tu astazi? Vezi ca si asa a inceput sa cam banuie ca am o aventura! Daca ar sti ca e vorba de tine, nu stiu cat par ti-ar mai ramane in cap! Sau macar de ar banui ce salariu iti dau...
- O sa ti-o sug. Trebuie sa-mi vina ciclul si chiar nu am chef de futut!
- Ohooo... pai daca tot iti vine ciclul, pot si eu sa imi las sperma in pizda ta!
- Nu...
- Nu? Adica nu? Ok. Luna asta ai 30% penalizare din salariul oficial! Iar cel neoficial se suspenda incepand de luna asta!
- Heeeiiii, stai putin! Doamne, ce te aprinzi! Nu mai are voie omul sa aiba o zi mai proasta? Deja ma futi mai des decat barbatul meu! De supt, nu mai vorbesc! Ar vrea si el saracul sa i-o sug macar putin, asa de preludiu. Iar eu, nu si nu! Iar ție, ti-o sug aproape zilnic! Nu mai zic cata sperma ti-am inghitit! Dar fie ca tine! Am nevoie de banii ăia!
- Hai, treci la supt!
Se apuca ea de treaba si dupa cateva minute il aud cum ii spune sa treaca pe birou:
- Vino aici... Asa...Ih, ce bine e fara prezervativ!
- Ahhh... ce pula ai... ohhh...
- Gata, vezi ca vine... ahhh...ohooo.... vaaaaiiii...ce bine e....!
- Cred ca m-ai umplut de sperma! Da-mi te rog niste servetele ca am sa las toata sperma pe jos daca ma ridic acum!
Dupa ce isi fac ei igienizarea, il aud pe el:
- Vezi ca vineri avem teren!
- Adica?
- Adica mai iesim si noi la o pensiune, un hotel, vedem...
- Exclus! Ti-am zis ca data trecuta m-a vazut cumnatul! Nu mai am chef sa mai dau cu ochii de te miri cine!
- Si daca te mai vede odata care e problema? Ii dai si lui o bucata de pizda ca sa isi tina gura!
- Eu i-as fi dat oricum o bucata de pizda, dar cred ca nu se gandeste la asta! Daca facea macar un mic pas... dar asa... doar nu o sa il rog eu! Mai ales atunci cand m-a prins cu tine... i-as fi facut o muie dar... cred ca el urmarea mai degraba sa ma spuna lui Florin decat sa profite si sa ma futa!
Eram pur si simplu blocat! Aflasem cu subiect si predicat ca buna mea cumnata si-a dorit tot timpul sa o fut, ba chiar sa mi-o si suga in schimbul tacerii mele! Iar eu, ca fraierul, credeam ca toate rahaturile de gesturi pe care ea le facea cu mult inainte de a o prinde cu amantlacul, erau pur si simplu copilarii!
- Am vorbit cu "Doctorul", un amic de-al meu. Are o pensiune la vreo 30 km de aici. Nu are ce dracu sa mai caute cumnatul tau acolo!
- Ok. Merg pe mana ta! Vineri ai zis?
- Da. Vineri chiar la prima ora plecam! O sa te iau eu de acasa. Sa il pui in tema pe fraierul ala al tau, ca sa nu sune disperat!
- Ok. O sa ii spun ca avem teren si intarzii.
Deja nu mai aveam rabdare! Dupa intalnirea din seara aia, l-am anuntat pe seful meu ca am o problema urgenta de rezolvat joi acasa si miercuri seara eram deja acasa. Asteptam cu nerabdare ziua de vineri, ca sa pun odata capat asteptarilor!
Vineri dimineata ma pun la drum spre micul orasel unde trebuia sa se destinda cei doi. Pe drum imi amintesc ca aveam un vechi amic pe acolo, cu care nu ma mai vazusem de foarte mult timp! Singurul lucru pe care mai aveam sa il fac, era sa identific pensiunea cu pricina. Seful cumnatei mele nu pomenise numele acelei pensiuni. Stiam doar ca este a "Doctorului ". Mizam pe ajutorul prietenului meu sau in cel mai rau caz, fiind un orasel mic, aveam sa il colind pana gaseam masina sefului cumnatei mele. Oricum, stiam ca in zona nu sunt foarte multe pensiuni.
La intrarea in oras ma astepta amicul meu. Opresc lāngă el si ii fac semn sa urce.
- Salut batrane!
- Salut! Carui fapt datorez onoarea de a-mi face surpriza asta? De cand tot zici ca ne vedem...
- Acum a sosit momentul! Hai, spune-mi mai bine unde bem o cafea buna si unde pot sa iau un mic dejun ok!?
- Pai mergem la Mona. E o bodega la doi pasi de aici, dar unde se mananca foarte bine.
Ajungem acolo, ne asezam la masa, comandam si ne punem la vorba. Fiecare ce a mai facut, famili, banalitati, diverse. Si ii spun direct:
- Amice, astazi fac pe detectivul.
- Cum asa?
Si incep sa il mint:
- Un bun amic de-al meu isi banuieste nevasta de infidelitate. De fapt e sigur de asta. Cum timpul lui e extrem de limitat, m-a rugat pe mine sa fac treaba murdara. Adica el stie din surse sigure ca nevasta lui, in acest moment se fute cu seful ei la una din pensiunile din zona asta. Singurul lucru pe care nu il știe, este denumirea pensiunii. Totusi stie ca este a unui doctor sau a unuia cu porecla "Doctorul". Ai cumva idee de pensiunea asta? Ma gandesc ca fiind un oras atat de mic, lumea se cam stie pe aici.
- Cum sa nu stiu? Este chiar la ieșirea din oraș. Si da, chiar asa ii spune: "Casa Doctorului". Este a unui fost ginecolog care datorita bauturii a fost dat afara din sistem.
Ii multumesc ptr ajutor si dupa ce bem cafeaua , ne luam la revedere si sar in masina cu destinatie precisa. Ajung la locul cu pricina, identific cu usurinta masina sefului cumnatei mele si intru in parcare chiar langa masina acestuia. Intru la receptie si intreb daca pot servi un suc.
- Da, sigur ca da, zise receptionera! O blonda putin plinuta, cu un cur mare si niste tate imense. O sa vin chiar eu sa va servesc ptr ca azi colega de la bar a dat de un necaz si a trebuit sa plece de urgenta acasa!
Ma poftește in bar si imi spune sa ma fac comod la orice masa poftesc, cu ez exceptia uneia pe care scria "Rezervat". Imi aduce sucul la masa si ii platesc pe loc, lasand un bacsis foarte generos!
- Sunteti in trecere?
- Mda.. oarecum. Mai degraba ceva afaceri de rezolvat.
- Afaceri? Ce naiba afaceri in saracia asta de la noi?
- Sentimentale.
- Ma rog...nu ma bag!
- Spuneti-mi va rog, se poate servi si masa la dvs?
- Nu mai avem bucatar de ceva vreme. Dar astazi sunteti norocos. Avem aici un cuplu care a rezervat de cāteva zile si carora m-a pus seful sa le si gatesc. Pot rupe si ptr dvs o portie daca doriti. Am vazut ca ati fost atent cu mine.
- Desigur, numai ca as vrea mai intai si o camera ptr cateva ore.
- Asteptati pe cineva?
- Nu. Pe cine? Si daca asteptam pe cineva, as fi asteptat aici, nu in camera!
- Imi cer scuze... La noi vin multe cupluri de amanti.
Si aplecanduse spre mine, īmi sopteste:
- Ca si astia doi care sunt acum!
- La ce ora s-au anuntat la masa? Cea rezervata este masa lor?
- Da, a lor este! La ora 14.00!
- Cat costa o camera?
- Pai ptr 2-3 ore este 40 de lei. Ptr o noapte, 80 de lei.
- Da-mi te rog o camera.
Ma uit la ceas si vad ca este ora 11.00.
- Uitati aici cheia! Este la etaj, a doua usa pe stānga.
Scot o hartie de o suta si i-o plasez strengareste in decolteu.
- Pastreaza restul. O sa ma odihnesc putin, o sa fac un dus si voi fi la masa la aceeasi ora cu ceilalti! Nu vreau sa fac deranj de doua ori!
Urc in camera si ma pun in pat. Pornesc televizorul si in scurt timp atipesc putin. Dupa un somn bun, ma trezesc si intru la dus. Ies, ma uit la ceas, ora 13.50. Ma echipez si ma pun pe pat, asteptand sa aud pe cei doi amorezi cand coboara la masa. In scurt timp se aud pasii celor doi. Ii las sa coboare, mai stau 2-3 minute si decid sa ies. Cand sa dau coltul spre casa scarilor, dau nas in nas cu cumnata-mea, care probabil uitase ceva in camera.
- Buna, zic eu! Tu? Ce faci pe aici?
- Buna...eu...nu...cred...tu...
- Eu? Eu vin de la drum. M-am oprit sa fac un dus si sa mananc ceva. Tu ce faci aici? Sa fie ce banuiesc eu?
- Cumnate... nu... vaaaaaiiii... m-ai prins...
-Ti-am zis eu? Vezi ca nu te potolesti? Cu cine ești?
- Cu... el...
- Bun. Mai tii minte pariul pe care l-am facut?
- Da.
- "Te las sa imi faci ce vrei"
- Stiu. Stiu ce am zis...
- Ei bine, vreau sa iti fac de toate! De fapt, imi vei face! Acum hai sa ne comportam normal. Du-te in camera, coboara la masa si poarta-te ca si cum nu ne cunoastem. Vom discuta zilele urmatoare.
Cobor, las cheia la receptie si ma scuz la tatoasa de receptionera ptr ca nu mai pot ramane la masa. Ma urc in masina demarand spre casa. Aveam victoria de partea mea. Dovedisem ce aveam de dovedit, iar acum asteptam sa culeg roadele. Da, ma hotarasem sa o fut. Sa o muiesc. De ce nu, poate chiar sa ii rup curul! Stiam ca sefului sau i-o refuzase. Dar mie nu putea. Aveam sa ma razbun cumplit pe ea !
Dupa acel weekend, tot invocand motive personale, imi aman plecarea de acasa. Trece luni, trece marti, vad ca cumnata nu dadea niciun semn! Ii las un mesaj pe whatsapp. Imi raspunde dupa vreo 10 min.
- Buna!
- Buna Cumnate!
- Ce faci?
- Pe acasa!
- Acasa? Pai cum?
- Asa. Pur si simplu. Mi-am dat demisia. De ieri.
- Sunt prin oras, mint eu. As putea trece pe la tine?
- Da. Ma gasesti acasa.
Va dati seama ca nu puteam risca sa vorbesc altceva cu ea, decat fata in fata! Ma imbrac repede, dau cheie la masina si directia cumnata! Ajung, parchez si in 10 secunde eram la usa. Deschide cumnata-mea, care era imbracata cu un tricou si o pereche de pantalonasi scurti care ii scoteau in evidenta curul ala demential.
- Bei o cafea?
- Zic nu...
- Un suc, apa...
- Apa. Rece.
Vine cu apa si se aseaza pe capatul opus al canapelei din sufragerie. Era nearanjata, nemachiata, cu parul valvoi, semn ca nu se trezise de prea mult timp.
- Deci cum ramane Cumnate?
- Astept propunerea ta.
- Eu zic sa te lasi pe mana mea. N-o sa regreti! Plus de asta, ce ai castiga de pe urma divortului dintre mine si Florin? Eu as avea de pierdut enorm. Confort, bani, cadouri, plimbari, etc...
- Dar cand te-ai culcat cu ala nu te-ai gandit?
- Nu. Ba da... Dar era vorba de bani, cariera, pozitie...
- Iar acum ce ai? Ai demisionat. De ce?
- Ca nu am mai vrut sa ma tot ai la mana! Am zis ca in cazul in care ii vei spune lui Florin, sa pot macar avea o mica scuza.
- Bun. In concluzie? Sa zicem ca imi tin gura. Ptr mine ramai tot o curva. Care ar fi pretul pe care l-ai plati ptr asta?
- Asa cum ai zis, raman curva. Dar curva ta. Te-ai bagat in asta, acum suporta-ma! Ca si curva!
- Ok. Deci voi putea sa profit de tine. Cum vreau eu? De cate ori vreau eu?
- Da. Pariul e pariu. Iar pe langa asta, m-am simtit tot timpul atrasa de tine! Doar tu nu ai observat asta!
- Bine. Trebuie sa plec acum...Iti voi comunica ce si cum vom face pe viitor.
- Unde sa pleci? Nu pleci nicaieri Cumnate! Ia-ti trofeul! Sau macar prima bucata din el!
Si se ridica venind spre mine. Eu deja mă ridicasem cu gandul sa plec. Nu ma gandeam sa fiu atat de nemernic sa o fut chiar in casa cumnatului meu! Ma impinse pe canapea si cu miscari lascive incepu sa imi desfaca nasturii blugilor. Nu i-a trebuit prea mult sa imi scoata pula afară si sa se ocupe de ea cu gura ei fina. Imi dau jos si tricoul, iar apoi o dezbrac si pe ea. Fiind obisnuit ca sexul oral sa fie reciproc, o pun peste mine intr-un 69 pervers si incep a-i saruta pizda mica si ciudat de stramta. In timpul asta ea imi sugea pula cu o pofta nebuna. Abia acum intelegeam gemetele sefului ei din timpul muilor pe care i le dadea la birou! Avea cumnata mea un talent deosebit de a-si incolaci limb...



    Login