Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataUnchiul meu m-a calarit de fata cu iubitul meu
Autor : Isa_necula - 2020-11-17
Citita de 34322 ori - Nota 7.93 (162 voturi)
Hello!

Sunt Isabella, blonda, ochi albastri, slabuta, 1.68 si 52 de kg, acum am 28 de ani dar la 15 ani s-a intamplat povestirea pe care urmeaza sa o cititi.

Era vara, iunie, unchiul meu (fratele mamei mele) obisnuia sa mearga la pescuit in fiecare weekend si intr-o zi mi-a zis si mie si iubitului meu sa mergem cu el, sa dormim acolo 2 nopti cu cortul, pe malul Argesului.
Am refuzat initial pentru ca urasc sa dorm in cort dar a insistat foarte mult si l-a convins pe Stefan, iubitul meu.
Prima zi a fost mega plictisitoare, eu am facut plaja si unchiul meu a pescuit, Stefan se uita la el...
Pana s-a facut seara unchiul meu deja bause cred ca peste 15 beri si l-a convins si pe iubitul meu sa bea vreo 2-3, erau destul de ametiti. Pe la 11 noaptea au inceput sa insiste sa vin si eu la mal sa vad cum pescuiesc ei, am refuzat dar mi-am apropiat doar putin scaunul de ei, ne desparteau vreo cativa metri si niste stufaris cand am inceput sa ii aud ce vorbesc, am zis din curiozitate sa trag cu urechea, fara niciun motiv aparte, dupa doar cateva minute am inceput sa imi dau seama ca vorbesc de mine. Ca imi sta bine in costumul de baie portocaliu ( aveam un costum de baie cu portocaliu si alb si niste pantalonasi foarte scurti pe care ii mai luam cand imi era frig). Ca sunt foarte frumoasa, nimic special pana cand a inceput unchiul meu sa spuna ca am picioarele lungi si frumoase si ca ii place mult cand port tocuri, ca mi se vede fundul mai bombat. Mi s-a parut foarte dubios ca vorbeau asa dar nu era prima data cand unchiul meu se imabta si incepea sa imi faca complimente de genul asta, sincera sa fiu ma faceau sa ma simt frumoasa.

Dupa vreo 2 minute ii aud cum ma striga si imi spun sa imi pun incaltarile cu tocuri cu care am plecat initial de acasa, le-am zis ca sunt nebuni, unde sa imi pun la 12 noaptea, in nisip si in pamant, tocurile...si in costum de baie! Au inceput sa rada si unchiul meu insista sa fac treaba asta, m-au plcitisit si am intrat in cort dar dupa cateva minute a venit dupa mine Stefan sa ma roage sa imi pun tocurile si sa ma plimb pe langa ei sa vada ei ceva, daca nu as fi stiut ce vor sa vada probabil as fi facut-o din prima dar asa imi era super rusine pentru ca ii auzisem deja...dar dupa ce au tras de mine jumatate de ora si au inceput sa imi spuna ca sunt frumoasa si ca le plac tocurile mele si ca vor sa le vada...am acceptat, mi-am pus sandalele cu tocuri cu care iesisem din casa intial si m-am chinuit sa ajung pana la mal la ei. Au inceput sa ma aplaude, sa ma fluiere :)) m-au facut sa rad si sa ma simt bine. Eram cu sutienul, slipul si peste slip perechea de pantaloni f scurti, toate portocalii. Unchiul meu a inceput sa imi spuna ca sunt foarte frumoasa dar as fi mai frumoasa fara pantalonii scurti, sa ii dau jos sa vada si ei cum se vede doar cu slipul. Le-am zis ca acelasi lucru pentru ca pantalonii sunt f scurti dar a insistat ca sunt mult mai frumos chiloteii "Hai Isabella ca ai cei mai frumosi chiloteii la costumul asta de baie". Intr-adevar, imi placeau foarte mult, am zis sa intru in jocul lui si mi-am dat jos pantalonasii, iar au inceput sa ma aplaude, puneau lanterna pe mine si pe fundul meu, ma puneau sa ma intorc, sa fac piruiete, sa merg ca la prezentarea de moda desi imi intrau tocurile in pamant :)) Unchiul meu a continuat sa bea si dupa ce am dat pantalonii jos am vazut cum s-a schimbat putin la fata si a fost prima data cand vazut ca i se umflase putin scula in slip, nu imi venea sa cred, am crezut ca mi se pare mie.

Dupa 20 de minute de parada modei am inceput sa obosesc si sa ma rog de el sa ma lase sa dau jos tocurile macar dar nici n-a vrut sa auda, a zis ca e pacat acum ca arat asa de bine si ca sunt perfecta, ca am picioarele frumose si ca ii place mult de mine, i-am multimit dar i-am zis ca deja ma mananca tantarii si nu vreau sa mai stau afara. A zis ca ma da el cu crema anti tantari, a luat un tub si a inceput sa ma dea cu crema pe spate si dupa aia pe picioare, imi dadea si pe funt si ma strangea tare de buci, cand a ajuns la piept a inceput sa imi bage mana in sutien, la sani, nu ma asteptam dar atunci am realizat prima data ca am sfarcurile foarte tari, m-a strans un pic de ele si am simtit ca mi se inmoaie genunchii. M-a intrebat de ce am sfarcurile sculate si i-am zis ca imi e frig. "Hai in cort Isabella, daca iti e frig". M-am uitat la iubotul meu si imi arata semnul "ok" si radea....stiam ce vor sa faca dar inca nu imi venea sa cred, credeam ca cel mult vrea unchiul meu sa imi vada sanii si dupa ma pot imbraca ca deja imi era frig.

Si-au luat berile si am intrat in cort, iubitul meu ma tinea de mana si mergea in fata mea, unchiul meu de cealalta mana si era in spatele meu. Stefan s-a asezat intr-un colt, eu pe o saltea si cand m-am intors unchiul meu isi scosese scula pe langa slip si si-o freca. Am fost mega surprinsa, mi-am pus mainile la ochi si i-am zis sa se imbrace. "Isabella, stai, lasa-ma macar sa ma joc cu ea in timp ce te privesc, nu trebuie sa faci nimic, tu stai aici si eu nu te ating, doar mi-o frec".
I-am zis ca imi rusine de mor si ca nu pot sa ma uit la el, ma uitam la iubitul meu care ma incuraja si imi spunea ca e ok si cu coada ochiului il vedeam pe unchiul meu care si-o freca.
Dupa vreun minut mi-am facut curaj m-am uitat la el si deja si-o scosese de tot din slip, am murit de rusine si am renuntat la ideea de a-l mai privi si atunci cred ca si-a dat seama ca imi foarte rusine si a inceput sa imi vorbeasca, ca sunt foarte frumoasa si ca trebuie sa le arat barbatilor picioarele, fundul si sanii mei sa se bucure de ele. S-a apropiat de mine, s-a asezat pe salteaua pe si ma tinea de mana in timp ce si-o freca, gemea incet si ii simteam respiratia calda, mie inca imi era foarte frig si mi-a zis ca daca imi dau sutienul jos da drumu la radiator ca sa ma incalzesc. Deja incepusem sa ma uit la scula lui maronie si foarte groasa, avea putin par alb pe ea, el avea putina burta si 52 de ani, ma tinea de gat si in tim ce si-o freca l-a trimis pe Stefan sa dea drumu la generator de afara si dupa la radiator "Sa ti-o incalzesc pe Isabella". Stefan a iesit din cort si in m-am trezit direct cu limba unchiului in urechea mea zicandau-mi "hai Isa, da-ti repede sutienul jos sa vedem tatele alea mici cu sfarcuri sculate".

Mi-am desfacut sutienul si l-am auzit cum geme si mai tare cand mi-a vazut sanii. Mi-a pus o pana pe ei si dupa a inceput sa imi suga un sfarc, tremuram si de frig si de frica dar cred ca si de placere, am vazut cu coada ochiului cum se aprinde radiatorul si Stefan a intrat in cort chiar cand unchiul meu era cu sfarcul meu in gura si cu o mana intre picioarele mele. M-am speriat, am crezut ca o sa zica ceva dar a fost doar putin surpins si s-a asezat repede in coltul lui.
Am inceput sa ma relaxez putin si m-am cracanat mai tare simtit caldura de la radiator... unchiul meu a inceput sa imi dea putin slipul la o parte si sa ma atinga la pasarica dar mi-am strans picioarele din instinct, in timp ce ii simteam scula pe piciorul meu stang, el fiind langa mine tinandu-ma de gat, imi zice "Isabella, e prea tarziu sa te mai sperii acum, sunt deja cu sfarcul tau in gura si cu pula la 10 centimetri de pasarica ta, relaxeaza-te ca o sa fie bine"

Cumva stiam ca o sa fie bine asa ca am cracanat la loc picioarele, s-a urcat peste mine, mi-a dat slipul la o parte si i-am simtit capul fierbinte intre picioarele mele....s-a jucat putin cu el acolo, mi-a bagat limba in gura adanc in timp ce m-a strans tare in brate si mi-a bagat-o tare in pasarica, am tipat si l-am strans cu ambele maini de fund din instinct, a ras, m-a muscat de gat si a inceput sa dea din ce in ce mai tare. Eram in extaz, nu mai simtisem niciodata o scula atat de groasa in mine si parul unui barbat matur lipit de sanii mei. Dadea tare in mine si tipam de nu stiam ce e cu mine!

S-a opr...



    Login