Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataUn sfarsit de saptamana alert..
Autor : gemadaga - 2011-10-07
Citita de 34012 ori - Nota 8.31 (265 voturi)
Buna sunt Nicoleta ... Nicol. Ma stiti asa ca sa incep a va ma spune una tare
Vineri ora 16 ne imbarcam si decolama catre tara la rude. Stabilisem deja programul vineri seara ramanem la mama, sambata noapte petrecem la socrii si mergem la club iar dumnica mergem la nasi..
Ajunsi la parinti ne intalnim acolo cu fratele meu Marin care era de ceva timp plecat in afara venise cu familia sa petreaca concediu in Romania, il stiti pe Marin ...cred ca nu l-ati uitat, nici eu nu am cum sa il uit dupa cele intamplate pe vremea cand era burac convins... acum era familist pur.. are o sotie frumoasa, doi copii la fel de frumosi.. dupa ce am petrecut la un gratar afara pana tarziu, am trecut la culcare. Copii toti intr-o camera, eu cu sotul Marian intr-o camera, iar Marin cu cumnata in alta, parinti dormeau in bucataria de vara. Pe la 2 dimineatea ma trezesc sa merg la o tigara, ma dau la strasina casei sa nu ma vada mama cu toate ca am o varsta dar mi-e rusine de ea..stateam in intuneric si fumam.. la un momendat se aud pasi , palmez tigarea si nu mai misc sa vad cine e, era Marin fratele meu, rasuflu usurata, turmentat de la bautura se da dupa colt sa se usureze, fiind intuneric in zona unde stateam el nu m-a vazut dar eu in schimb il vedeam foarte bine.. scoate madularul si incepe sa se urineze, chiar in fata mea.. mai avea putin si ma stropea .. il las sa termine si cand si-o baga in pijama ...
- Bravo Marine te pisi pe mine... se uita de unde vine glasul meu dar nu vedea nimic..
- Scuze. Cine esti ? Unde esti ca nu te vad...? si apoi apar in fata lui..
- Da.. asa faci mai.. nu mai ai nevoie de mine acum ?
- A Nicol tu erai, scuze.. nu te-am vazut..
- Nu e nimic glumeam, dar eu in schimb te-am vazut si chiar am vazut bine, ce am vazut..?
- Hai da-mi o tigara ca sa uit ca m-ai vazut . Ii intind pachetul ia o tigara si se da langa mine in intuneric .
- Cum sa uitam mai, ca ma gandesc la cat de bine stii sa dai limbi...esti singurul care m-a inebunit la sex oral..
- Pai ..
- Nici un pai..hai sa ma satisfaci acum ca tare mi-a fost dor de limba ta ..
- Nicol eu sunt casatorit, tu la fel, suntem la parinti,.. nu-l mai recunosteam.
- Marine ce ai te-a blegit asta mica.. auzi ce teorii dar cand m-ai violat in pat langa sotul unde iti erau predicile.
- Ok gata gata. Am stins tigarile si ne-am prins intr-un sarut pasional.. simt prin pizamale cum pula lui prinde tarie.. incep sa o masez peste pantalonii de pijama, apoi imi bag mina si ii apuc madularul aprope intarit, el imi ridica bluza de pijama si imi saruta sanii, privesc prin jur si vad capita cu paie, il trag si mergem acolo, vroiam sa retraiesc clipele de extaz de demult..odata ajunsi ne lepadam hainele si il intind pe spate si ma arunc asupra lui intr-un 69 perfect.. ii mangaii pula semierecta.. el deja se afundase in pasarica mea dornica,, o sugea cu pofta semn ca si el astepta acest moment.. incepe sa ma penetreze cu limba lui jucausa,, simteam valuri de caldura ca imi cuprinde intreg corpul, iau pula in gura si incep sa i-o sug frenetic.. el ma sugea la fel de frenetic, imi lua lindicul in gura si se juca cu el, un deget imi era in vagin si ma penetra franetic, sug fara noima din pula lui ce prinsese duritate..simt ca si al doilea deget in vagin gura nesetula a lui se juca in continuare cu lindicul intarit, morfaia si il sugea agale.. ma umezesc bine si el suge in contiunare aduna mierea ce zemuieste.. pula lui era deja sculata la maxim, ma intaorce cu spatele pe paie.. ma inteapa dar incerc sa rezist.. se pozitioneaza gata de atac dar la fel ca prima oara ma amageste..
- Bag-o Marine ca si tu ma vrei... nu ne mai amagii pe amndoi.. in clipa urmatoare ma patrunde adanc.. icnesc putin de durere dar e foarte bine.. incepe sa ma penetreze, lent dar apasat, mainile lui se jucau pe sanii mei apucand si invartind sfarcurile intarite, senzatii nemaipomenite imi invadau trupul..care nu mai simteau intepaturile de la paie.. baga din ce in ce mai tare, valuri de caldura ma fac sa ma deslantuii..
- Da-i Marine ca nu dai in mata... auzind asa se ambitioneaza si imi ridica picioarele pe umerii lui si incepe un asalt navalnic, ma penetra nebuneste, nu spunea nimic dar dadea la rame in ritm alert.. dadea parca in ciuda ma durea burat de la lovituri dar rezistam ca eu ii cerusem, mai da aproximativ 5 minute in acest stil nebunesc si apoi ma inunda cu sperma sa ferbinte,..am un orgasm teribil,, ii strang intre picioare pana nu mai pot... ne desprindem si ne imbracam.. mai fumam cate o tigara apoi mergem la locurile noastre.... cum ajung Marian ma cuprinde in brate pe la spate si incepe a ma mangaiai pe sani pe sub bluza de pijama, pula lui se sculase si avea chef de o partida..imi da pantalonii jos si ma patrunde, pula lui mare si groasa luneca foarte usor in mine.
- O ce larga esti, ma doresti si tu ca esti si umeda.. murmura el in timp ce ma pentreaza lent, apoi din ce in ce mai rapid...continua asa timp de 5 minute , eu nu reactionam in nici un fel, stateam satisfacuta de la orgasmul anterior.. el pompeaza in mine parca ca intr-un sac fara fund.. vazand ca nu gaseste stransoare scoate pula din pizda si mi-o baga in cur..ma strapunge, tip putin dar incet totusi sa nu se auda in camera cealalta, ma fute in cur agale, incep sa simt placerea penatrarilor. Dupa aproximativ 10 minute de penetrari anale ma dezlantuii si ii raspund prin contre, el ma apuca de tate si ma trage in palosul lui, intensifica ritmul si in urmatorul minut ma inunda cu sperma in cur... fierbinteala acesteia ma face sa am un orgasm de pomina, adormim infipti unul in celalalt. Dimineata sotu a observat ca pijamamlele mele sunt pline de paie cu toate ca am incercat sa le curat cat mai bine, ca explicatie i-am spus ca am fumat la paie cu Marin ca doi fratiori ”rai” care se feresc de parinti .. se face ora 18.00 ne despartim, noi plecam spre socrii. Ajunsi acolo am vorbit putin mai apoi ne-am pregatit pentru a merge la club.. ora 22.00 eram toti gata de plecare, dupa noaptea precedenta eram cam obosita..pe la ora 00,45 imi cer scuze si plec spre casa cu gandul sa ma odihnesc, pe drum de circa 300 metri masina politiei opreste langa mine, era cumnatul Marcel cu colegul sau Daniel ( sper ca va amintiti ).
- Hei doamna Nicoleta..singurica.. spune Daniel, urcati sa va ducem noi unde doriti.. si deschide portiera. Ma asez pe bancheta din spate si pleaca in directie opusa..
- Hei ai gresit directia.. te rog intoarce spun eu..
- Hai mai Nicol ce faci nu ti-a fost dor de noi, spuse cumnatul,,. mergem la sectie sa te facem posta ... ca tare iti mai placea.. cand erai barmanita. Ajunsi la sectie deschide lacatul parca de inchisoare si intram.. era o camera frumos mobilata cu birou, calculator, televizor si o canapea de piele. De cum am intrat m-au asezat intre ei pe canapea si au inceput sa ma pipaie ferm, nu imi place mai deloc dar nu puteam sa ii refuz dupa atata timp parca si in mine ardea dorinta de ai mai incerca odata.. imi dausera bluza jos si imi sarutau sanii unul pentru fiecare.. continua sa ma dezbrace imi dau fusta jos si raman in bikini. Mana cumnatului Marcel se strecora si imi maseaza lindicul , apoi mana lui Daniel imi invadeaza vaginul, doua degete erau inauntru si se miscau frenetic.. Marcel se ridica si isi da pantalonii pana in vine ma fixeaza cu gura pe scula sa .. ma forteaza sa i-o sug incep sa o sug usor in acest timp Daniel isi da si el pantalonii pana in vine si ma impinge in patru labe jos pe parchet.. se pozitioneaza el in spate si Marcel in fata , posta..scria pe mine.. ma pentreaza incet dar pula lui mare refuza sa intre.. inca nu eram umezita... se intoarce si se pune cu capul sub bazinul meu incepe asaltul cu limba... imi ia lindicul la smotocit si pasarica la supt dupa aproximativ 2 minute ma umezesc bine si ma destind, sug cu pofta din pula lui cumnatu, Daniel simte ca m-am umezit si se pozitioneaza iar de atac.. de data aceasta ma patrunde fulgertor, parca un glont imi strabate maruntaiele...apoi valuri de caldura dau navala... sug fara noima din pula lui Marcel in timp ce dau contre putrnice lui Daniel. Ma apuca de solduri si ma trage inspre el frenetic.. era dornic sa ma futa.. mai continuam putin in aceasta pozitie, se pare ca baietii se intelesesera sa treaca la pozitia urmatoare.. Marcel se retrage.. in timp ce Daniel ma ia pe sus si se lungeste pe spate, eu eram tot infipta cu pizda in pula lui... imi scoate pula sa din pizda si mi-o baga in cur, pula acestuia fiind lubrefiata de la pizda m-a partuns la fel ca si in pizda, fulgerator, simteam ca iau foc ,. Marcel se pozitioneaza si ma patrunde in pizda largita de masodontul lui Daniel, incep baietii sa ma asalteze cu lovituriile de baros..cand unul cand altu intrau in mine cand amandoi odata... ma incalzisem la culme il apuc pe Marcel si ii srtang incat acesta nu mai misca ramasese baga la maxim in pizda mea ... am un orgasm nemaipomenit... baiatii continua asaltul nimicitor si din semne s-au inteles sa termine amnadoi odata... dupa un timp se elibereaza amandoi odata ma inunda cu valuri de sperma , jeturile in rafale lungi si sacadate ma fac sa tremur toata si sa eliberez de o mare cantitate de lichd urmare a unui nou orgasm ... dupa aceea ne-am imbracat, baietii m-au sarutat in semn de multumire si m-au dus acasa. Era ora 2.30.. incerc sa nu fac galagie , pentru a ajunge prin camera unde dormeam trebuia sa trec pe la bucatarie unde chipurile dormea socramiu cu soacramia.. deschid usa usor sa nu se auda si intru..
- Ai venit nora mea, scumpa ...ai fugit de la club sa te futi cu tactu-socru.. se aude gura lui
- Pai. Am venit ca sunt obosita si vreau sa ma odihnesc.
- Dar te vreau acum ...spune el... nu mi-ai spus sa iti cer cand am chef de pizda tanara..
- Da dar acum nu am chef.. te rog..
- Hai putin ca termin repede ca de cand te astept cu samanta in coaie.. si imi arata pula semierecta in timp ce se freca agale pe ea..
- Ok ...spun te rezolv ..vino dincolo.. de cum vine, ma apropii de el si incep sa i-o mangaii.. mana lui imi deschide bluza si imi desface sutienul lasand sa se vada sanii.. pe care ii maseaza agale, ma trage in pat si ma asalteaza cugura pe sanii, ii saruta..ii suge si freamata lacom..ma doreste.. dar nu aveam chef de asa ceva..
- Taticule (asa ii spun eu lui socramiu) lasa-ma pe mine sa te lucrez... si il intorc pe spate.
- Cobor si ii sarut madularul..acesta tresare..ma infig cu gura si incep sa il sug.. acesta scoate sunete fara noima ..ma apuca de cap si imi imprima un ritm ce ii convine, continuii sa ii sug scula enorma... acesta geme percum un animal... cobor o mana pe coaie si ii le framant ...scoate sunete din ce in ce mai tare... si ii simt pula cum zvacneste si se elbereaza in gura mea ... sperma vine in cantiati mari nu pot s-o inghit asa ca mare parte se scurge afara pe barbia mea si apoi pe coaiele lui...geme si se zbate ca un peste ... continuui sa ii sug pula pana aceasta se moleseste apoi cobor si ii sug coaiele manjite de sperma,, iar se arcuieste si urla l-am mai supt putin, apoi m-am ridicat si m-am sters la gura..
- O fata tati ce nebunatica esti... nu am crezut vreodata ca voi avea parte de asa ceva... acum sunt implinit...pe asta nu o facusem... tare minunat a fost .. m-ai terminat imediat.
- Da taticule... mai am cateva surprize dar cand vin alta data pe aici... acum vreau sa ma odihnesc ..
Ceasul suna ora 4.00 ma trezesc mangaiat, sotul meu venise de la club si s-a bagat langa mine in pat, incepuse sa ma mangaie...
- Nicol facem si noi ceva ?
- Nu acum sunt obosita.. mergem la nasu ce nu intelegi lasa ca o facem cand ajungem acasa..
- Te vreau acum..si in secunda urmatoare ma si patrunde ... la fel de usor pula lui luneca in pantecul meu...ma pentreza cateva minute apoi se pozitioneaza la cur la fel de usor intra pula lui si in cur.. crezand ca nu simte starnsoarea necesara ma desprind si ma avant cu gura pe pula sa..este pentru prima data cand ii fac sex oral sotului.. incepe sa geama si sa scoata sunete dar se abtine... continuui sa ii sug pula frenetic.. imi pune manile pe cap si ma indeasa din ce in ce mai adanc... ma apuca de cap ..se ridica in picioare ma ridica si pe mine in genunchi si imi da acadeaua in gura , aceasta intra mai adanc si mai adanc, pana in gat, dupa aproximativ 3 minute il simt ca incepe sa tremure , incearca sa se abtina sa nu tipe dar scoate gemete prelungi.. apoi se infige adanc in gatul meu si ma inunda cu sperma pe amigdale,,, ma tine apasata in timp ce jeturile lui vin unul dupa altul, inghit tot fara sa las ceva sa scape pana ce pula lui se moleseste, ma saruta apoi pasional si imi multumeste... Pe la ora 10.00 ne trezim.. soacra mea avea pregatit farfurii pline cu bunatati.. imi spune ca eu trebuie sa le impartesc pe la vecini, iau 4 farfurii pe o tava si plec, impart farfuriile la 3 dintre acestia, mai un pupat mai o intrebare cum o mai ducem... trecuse aproximativ 15 minute, intru si la ultima destinatie, vecina Rodica mama lui Laur..strig dar parca nu se vede miscare, dau sa plec ..dar aud vocea groasa a lui Laur..
- Vino te rog.. si ma invita in hol.. imbracat doar in chiloti ma trage puternic spre el, eu cu tava in mana nu am putut reactiona, acesta ma apuca si ma saruta .. apoi aflu ca venise si el acasa dar au petrecut cu un prieten pana la 5, asa ca toata lumea doarme dusa, mare noroc am avut ca m-a auzit.. ma saruta si imi ia tava o aseaza pe masa din hol,, apoi ma trage in camera ce o folosea pe post de bucatarie, continua sa ma sarute , eu ii raspund cu aceeasi pasiune , il doream si eu la fel de mult.. dar gandeam ca un sarut si gata,, ma apuca de mana si ma forteaza sa o bag in chilotii sai.. madularul prinsese tarie .. gandesc ca il masez putin si gata, dar o mana imi ridica fusta si ma apuca de pizda ca nu aveam chiloti pe mine...
- Aha si tu care te retrageai ai venit fara chiloti cu imparteala.. imi baga doua degete in vagin ...incep sa vibrez... ma ridica in brate si ma aseaza cu fundul pe masina de spalat vase... se afunda cu capul sub fusta si incepe sa ma linga la fofoloanca, o facea in stilul sau ma pregatea pentru ce va urma.. deja ma incalzisem bine...si incep sa gem de placere.. se desprinde isi da chilotii jos si ma patrunde ... ce placere.. aluneca asa de lin in pantecul meu.. ma saruta pe sanii intariti cu sfarcurile iesite la atac.. ma pentreaza timp de cateva minute in care am un prim orgasm , ma incolacesc in jurul lui si ma eliberez de o mare cantitate de lichid vaginal .. mai...



    Login