Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Un oral taboo
Autor : Mendeseala - 2018-08-16
Citita de 21350 ori - Nota 5.25 (48 voturi)
Da, ești sora mea dar respirația ce îți devine sacadată când mă apropii de urechea ta pentru a îți șopti un simplu “la mulți ani” îmi dă de inteles că sângele apă se poate face. Te prind ușor de talie având grijă să nu sifonez mătasea roșie ce te învăluie. Îmi las ușor brațul spre fundul tău bine lucrat. Imaginea dantelei ce îți mângâie feminitatea mă face să scap broboane de sudoare pe sub cămașa elegantă, aleasă chiar de tine. Picioarele bine lucrate, de sportiva de performanță ți se încrucișează ‘scăpând’ un clipocit al sexului auzit doar de mine poate. Ești conștientă de tensiunea sexuală ce m-a cuprins și continui să mă privești cu ochii mari luminați de lumânări, ochi ce îmi spun că mă vei tachina in această seara.
Îți muți privirea asupra părinților noștri și la gluma spusă de tata îți dai capul pe spate râzând sănătos. Sânii îți tresalată din pricina miscării. Nu porți sutien dar cine nu ar dorii ca mătasea să ii mângâie mugurii. Sfârcurile ți-au devenit tari ieșind în evidență, profilul tău amețindu-mă. Aș prefera să mă gândesc că șarmul meu este cauza dar sunt conștient de briza rece a toamnei ce intră pe ușa balconului ca fiind cauza “întăririi”.
Parfumul tău mă învăluie cu ajutorul ușoarei brize și deja îmi închipui cum îmi trec mâna prin părul tău mătăsos, păr prin care mi-am mai trecut mâinile, de care am mai tras și care mi-a mai învăluit fața când pot spune, vulgar poate, mă “călăreai”. De 18 ani am parte de tine, cu privirea dar doar de 2 cu atingerea.
Este o aniversare liniștita, o cină elegantă alături de părinții noștri dragi ce nu au părut vreodată deranjați de micile noastre “atingeri”.
Ai suflat in lumânări si băiatul din mine spera cu inocență să îi împărtășești dorința. Îmi aranjezi papionul, îmi atingi în treacăt cu obraji fini barba și te apropii de urechea mea. Respirația ta e calda pe gâtul meu, gât de care te apuci bine când simți ca lumea ți se “zguduie”.
- Vei afla puțin mai târziu ce mi-am dorit, fratele meu iubit.
Te îndepărtezi mergând in acele tocuri, fluid, cum anii de atletism te-au învățat, cu gambele încordate la fiecare pas făcându-mă să mi te imaginez în echipamentul de competiție. Competiții la care am fost ani de-a rândul si după care, în perioada adolescenței intram in baie și mă eliberam de tensiunea sexuală acumulată văzându-te transpirată și în acei pantalonași scurți.
Jucam un rol in pat. Acesta este secretul nostru. Eu, un stăpân, tu, o sclavă. Relaxându-ne amândoi în camera mea cu un pahar de vin mă bate gândul să ne uităm la un film.
- Poți porni filmul.( nu eziți, nu comentezi, ști doar că nu ai de ales )
Filmul ales a fost pentru a îți descoperii latura ascunsă. O latură pe care “eleganța” și “finețea” inserate de părinții noștri prin educație, nu te-au lăsat să te cunoști mai bine.
În film buzele cărnoase ale unei fete se potrivesc mănușă pe mădularul africanului ce îi pompează de zor în gură ținând-o de cap. Un clasic ales doar pentru tine...pentru a te face să îți dorești actul ce te-a scârbit mereu. Este spre binele tău, este cadoul din partea mea, cadou oferit cu generozitate...o perspectiva nouă, o cunoaștere mai bună a propriilor tale dorințe, de către tine.
Nu îndrăznești să îți întorci privirea spre mine dar știu că surprinderea își face ușor ușor loc in mintea ta. Grimasa pe care chipul tau angelic o adoptă mă face să realizez că se poate să fie mai dificil să te fac să accepți acest cadou.
Las cu o ultima sorbitura paharul de vin jos si lăsând politețurile îmi scot penisul deja tare afară. Tânjesc de ani să pot avea buzele tale înfășurate în jurul bărbăției mele, să simt cum limba ta îmi face cercuri alunecoase și cum îmi arunci priviri nevinovate din genunchi, de unde ești dar respectul meu fața de tine, sora mea, m-a făcut să nu te forțez.
Fata din film continuă să își joace rolul chiar decent de bine. Suntele scoase de bărbatul mulțumit și clipocitul salivei se împraștie cu ajutorul boxelor în toată camera.
Mă uit spre tine și o roșeața vizibila ti-a cuprins chipul. Tendința de a îți uda și mușca buzele mă face să cred că poate o oră de “felație” la televizor cu boxele la maxim au schimbat percepția ta asupra “dezgustătorului” oral.
Oftezi aproape dramatic si te apropii de mine.
- Am zis eu sa te miști de acolo ?
- Nu, stăpâne dar...
- Dar ce ?
- Pai...
- Cu cuvinte clar si răspicat altfel va trebui să te pedepsesc. Îți place ce vezi acolo ? Hm ?
- P..puțin.
- Atunci să văd cum îți înfigi manichiura aia perfecta în pizda aia umeda a ta.
Fără comentarii te supui așezându-te pe fotoliul de lângă. Te crăcănezi vizibil excitată de tonul poruncitor exercitat asupra ta. Mereu ai fost si ți-a plăcut să fii o victima. Jocul de lumini parca amplifică lichidul ce se scurge din tine ca dintr-un izvor. Îți duci ușor degetul mijlociu la gura, îl acoperi din abundență cu salivă si îl înfigi brusc în păsărica ce ar fii vrut parcă să îți ia toată mâna. Corpul tău e spre mine, privirea spre film iar mintea pe un tărâm ca de vis...sau cel puțin așa îmi dau de înțeles sunetele scoase de tine. Gemi, nu mai ai mult. Picioarele deja îți tremură, orgasmul fiind aproape dar cum nu ar putea fii când ți-ai sincronizat degetul cu ritmul fetei de a suge o pula.
Durerea propriei erecții m-a adus înapoi din visare si fix când mai aveai puțin si explodai am zis:
- Stop !
- Ce ?! NU, NU VREAU...LASĂ-MĂ SĂ TER...ahh, vai nu mai pot...ÎMI DAU DRUMUL !
Înainte să pot apuca să îți scot degetul buclucaș din pizda...ți-ai dat drumul...TU CHIAR AI ÎNDRĂZNIT SĂ NU ASCULȚI DE MINE.
Te apuc de încheietura și te ridic în picioare. Fotoliul e ud, plin de secrețiile tale ce încep să alunece spre podea. Degetul îți este zbârcit și cu un zâmbet de “drăcușor” lingi toată seva. Încă tremuri...încă un motiv să nu îți dau drumul.
- A venit vremea pedepsei domnișoară.
Mimica ta speriată îmi dă de înțeles că parcă de-abia acum ai conștientizat că ce ai făcut va avea urmări.
Fără vreun preludiu te apuc de păr și înainte să realizezi ce se întâmpla îmi înfig mădularul în gura ta. Scâncești si vrei să mă muști dar ritmul alert pe care îl impun nu te lasă nici să gândești darămite să mai și respiri. Parcă mi se întărește și mai tare când știu că e prima pulă pe care o ai între acele buze fine. Când simt cum unghiile tale ascuțite ș...



    Login