Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Un alt fel de mama
Autor : aidaaanei - 2014-08-27
Citita de 37996 ori - Nota 7.05 (78 voturi)
Salut, o sa impartasesc cu voi, cei ce cred in incest, si ii excita, o povestire reala scrisa de fiul meu.
'' O pandesc pe mama la dus tot timpul cand o prind, imi place enorm de mult sa o vad cum isi maseaza partile corpului, si cum i se vad sfarcurile excitate din cauza apei fierbinte curgand pe ea. Mama era o femeie foarte ingrijita, se ducea la salon, se epila mereu, si la pasarica, peste tot. Fiind o femeie maritata, nu ezita sa isi atinga pasarica la dus, si sa-si bage degetele in pizda si sa o frece. Ma rog, din punctul meu de vedere 90% din oamenii casatoriti se masturbeaza, si poate sa confirme orice om casatorit treaba asta. Whatever, dupa ce a avut un orgasm, s-a spalat, a terminat dusul, si s-a bagat in pat, la tv. Eu beleam pula cat facea ea dus, ma uitam pe gaura cheii si imi dadeam la pula pana nu mai puteam. Ma atragea mamica mea frumoasa, chiar daca stiam ca nu o sa am sanse niciodata la ea. Noi avand doua camere, una a mea, si una a lor, intr-o seara a venit fratele lui tata din italia si au stat la pahare de vin pana dimineata, eu cu mama retregandu-ne in camera la mine, iar tata cu fratele lui in camera lor ca sa nu ne trezeasca pe noi. Mama sta foarte lejera imbracata in casa, in niste pantaloni scurti, si un maieu, vazandu-se sfarcurile prin el nepurtand sutien.
Ne-am pus noi in pat, ne invelim, dam drumul si la tv, dupa care imi spune sa o tin in brate ca asa adoarme mereu cu tata si adoarme mai repede. Bineinteles ca m-am lipit de ea, statea pe o parte, iar eu la spatele ei, cu pula lipita de curul ei. Foindu-se ea fara sa vrea, cum se foiesc oamenii in pat inainte sa adoarma, se foia de pula, si ce puteai sa faci sa nu se scoale pula ? Nu aveai ce.. Eu aveam mana pe burta ei, ma ia si ea de mana, stam asa imbratisati incercand sa adormim, dar cine putea sa doarma in aceste conditii ? Nimeni, of course. Deja o simteam ca vrea si ea, ca avea ganduri necurate cu mine, si mama era tot timpul femeia fara perdea, vorbea deschis, accepta cam orice provocare de la oricine in general, nu ma refer neaparat la sex. Si asta ma facea sa incerc involuntar fara sa ma opresc sa o trag inspre mine. Ea simtea asta, si nu-i suradea ideea. Stiam amandoi indirect ca gandim la fel.
- Ma bufneste rasul, hai sa incercam ca n-avem incotro, pana la urma urmei e o partida de sex, spuse ea.
- Ok, e aiurea, dar c'est la vie, let's do it.
Am inceput sa ne sarutam, sa ma ia de mana si sa-mi bage mana pe sub maieul ei, sa o apuc de sani. Se baga cu fundul in mine, se freca de pula mea belita, si o intorc cu fata in sus pe mamica mea ca sa pot sa-i ridic maieul si sa ling sanii, sa-i mangai, si sa ii sug sfarcurile. Limba mea nu putea sa piarda ocazia sa faca niste cerculete pe sfarcurile ei maronii.
- Ah, ce bine este, trebuia sa facem asta mai de mult, mi-a spus ea.
Nu-i zic nimic, dar incep sa cobor spre pasarica uda, sarutand-o pe abdomen, si dupa la pizda.
- Ahh, mm, ce bine e. Gemea mama, apucandu-se de sani. Linge-ma acolo, bagati limba adanc.
Pizda ei secreta un lichid dulce, incep sa-l ling tot. Ma ridic spre ea, ma duc cu pula la gura ei, si incepe sa imi faca un oral, abia asteptasem sa ii bag pula in gura, nu mai rezistasem la cat de excitam eram.
Dupa o intorc cu spatele, se aseaza pe burta, si incep sa o sarut senzual pe spate, simtindu-mi pula pe curul ei, o apuca din nou excitarea. Ii caut cu pula pizda, si o infing in ea, si incep sa o fut din ce in ce mai tare.
Eu ca orice baiat, avem fantezia de a fute in cur pe femei, ne excita numai gandul, ca vorba barbatilor cand vad o femeie pe strada ( ah, bagami-as pula in curul ei ).
Am incercat sa o scot din pizda si sa i-o bag imediat in cur, imi fac loc cu doua degete, dupa ii bag pula, nu era asa stramta la cat ma asteptam, si nici ea nu a zis nimic, semn ca a acceptat. Deci nu era prima data analul pentru ea, si tata ii dadea in cur destul de des cred. Am inceput sa o fut destul de tare in cur, vroiam sa-mi dau drumul. Ea se freca tare la pizda cu mana, si a avut un al doilea orgasm, lichidul ei tasnind de aceasta data mai tare. Dupa cateva misc...



    Login