Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

traducere-Niciodata nu-i prea tarziu!
Autor : cocolaure - 2022-02-09
Citita de 10944 ori - Nota 5.24 (29 voturi)
Niciodată nu este prea târziu TRADUERE

Isabella era acum o femeie de 66 de ani, cu părul gri și un corp plin de greutate: sânii ei uriași, cândva foarte apreciați de sexul masculin, i-au căzut pe burta pronunțată, fundul ei mare și proeminent acum alb și moale. , soldurile prezentau un tarallino de carne iar pulpele, plinute dar zvelte in tinerete, erau acum doua coloane plinute. Dar, în ciuda acestui fapt, Isabella încă a perceput dorința fiului ei Giacomo pentru el. Într-adevăr, să fiu sinceră, își dăduse seama că în ultimele luni dorințele nebunești ale fiului ei au explodat din nou. Își simțea mereu ochii plini de poftă asupra lui și femeia cu siguranță nu i-a ratat erecțiile dominatoare pe care Giacomo părea că vrea să le etaleze privirii.
La început Isabella a fost surprinsă de această atenție neașteptată pe care a arătat-o ​​fiul ei. Acum era un bărbat de 38 de ani, cu soție și copii, iar dacă în copilărie putea înțelege și aceste tulburări tinerești, astăzi păreau sincer de neiertat. Dar Isabella locuia cu fiul ei, nora și doi nepoți și, prin urmare, nu putea scăpa de aceste atenții care în orice caz nu depășeau acele priviri și erecții ostentative.
Dar tocmai pentru că au fost neașteptate și, mai mult, la o vârstă la care o femeie nu se mai așteaptă să provoace dorință sexuală unui bărbat, care este și el mult mai mic, atențiile fiului ei nu au lăsat-o indiferentă. A început să se simtă confuză, dar în același timp mulțumită și, încet, a luat o atitudine menită să încurajeze
„Petitorul”: și-a aranjat mai bine părul, și-a dat un firicel de machiaj și s-a asigurat să arate părți ale corpului neacoperite în mod tendențios, făcând cu viclean privirile insistente și erecțiile relative ale fiului ei. Dar Giacomo nu a îndrăznit să facă prima mișcare și acel joc oblic și tulbure de complicitate a durat câteva luni fără să se întâmple nimic.
Nu era neobișnuit ca Giacomo și mama sa să rămână singuri în casă, deoarece turele lui și ale soției sale nu se potriveau întotdeauna, iar copiii care făceau normă întreagă la școală veneau acasă după ora 17. Și în acea zi, mama și fiul erau singuri. in casa. Au luat prânzul în climatul de acum obișnuit al privirilor complice și, după ce au degajat masa și și-au dat o împrospătare, Isabella s-a retras în camera ei.
După câteva minute, Giacomo se auzi strigând și i se alătură; mama lui, care stătea cu spatele la el în timp ce stătea în fața patului, a cerut să o ajute să tragă fermoarul din spate al rochiei, care probabil era blocată. Femeia purta o rochie plină din cele cu fermoar la spate, iar Giacomo s-a apropiat entuziasmat de acea situație.
În cei câțiva pași i-au fulgerat în minte o mie de gânduri: s-a gândit că acesta ar putea fi ocazia potrivită, că ar putea să-și dezbrace mama și să nu se limiteze la coborârea fermoarului, că poate că acesta era doar un pretext pentru a-l încuraja.
A prins cârligul fermoarului cu degetul arătător și cu degetul mare și a început să-l coboare fără să găsească rezistență, moment în care a fost evident că nu era deloc blocat și că era o scuză. A coborât încet fermoarul până la capăt, ajungând să descopere începutul șanțului feselor mari, apoi a mângâiat ușor spatele cu vârful degetelor, complimentând pielea frumoasă:
- Mamă, ai un spate fantastic, o piele care arată ca mătasea.
Și spunând așa și-a pus buzele pe piele, sărutând-o îndelung. Isabella nu a opus nicio rezistență și l-a lăsat să o facă, apoi a coborât bretelele de umăr descoperindu-o până la șolduri. Avea în față spatele mamei sale, a mângâiat-o și a sărutat-o ​​din nou, apoi și-a dus mâinile în față și, apucându-i sânii uriași, a spus:
- Dacă spatele este atât de frumos, bănuiesc ce rai este aici în față!
Mama și-a lăsat fiul să continue să o sărute și să o lingă pe spate în timp ce cu mâinile își mângâia cu drag mămicile, iar când el a întors-o să admire toată abundența aceea, ea a arătat cu mândrie sânii mai mult decât prosperi pe care fiul s-a aruncat sărutând, linzând și supt.
Își ținea mâinile cu dragoste pe capul lui, în timp ce iubitul ei îi umplea mâinile și gura cu acea abundență de carne. Într-o clipă, Giacomo și-a dat jos complet rochia și chiloții și într-o clipită s-a dezbracat. Era atât de excitat, încât nu s-a pierdut în preludiu: și-a întins coapsele la mama sa, s-a urcat peste ea și a pătruns-o cu o lovitură puternică. Își făcea, în sfârșit, visul erotic al întregii sale vieți să devină realitate: își dădea dracu de mama!
Cocoșul curgea ritmic înainte și înapoi, a întins mâna la gura mamei sale cu a lui și a sărutat-o. Mama a întors sărutul aruncându-și limba în gura fiului, acesta a accelerat ritmul și nu și-a reținut orgasmul atât de dorit. A intrat copios în vaginul mamei sale și s-a prăbușit pe acel corp plinuț și plinuț, cerându-și scuze:
- Mamă, am venit prea devreme, dar te-am dorit prea mult.
- Nu-ți face griji - răspunse ea - oricum mi-a plăcut. Și atunci sunt sigur că în viitor vei rezista mai mult.
Dar viitorul nu putea aștepta. De fapt, Giacomo a coborât cu capul și i-a lins bine păsărica până a ajuns la orgasm. Apoi a pătruns din nou în ea, iar această a doua dracu’ a reușit să se descurce după bunul plac, aducând în mod repetat mama lui la orgasm. Mai întâi a tras-o în poziția clasică, stând pe ea ca prima dată, apoi l-a pus pe el sub și pe mama ei deasupra, iar în acea poziție s-a putut dedica sânilor uriași care îi dansau pe față. În cele din urmă, el a pus-o în stil cățeluș luând-o din spate, dar la al enecelea orgasm al femeii și-a scos penisul și a arătat hotărât spre gaura din spate. A pus capela jos și și-a făcut loc între acei măgari mari până când a îndesat totul înăuntru. Și-a sodomizat mama ...



    Login