Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataToti avem fantezii....e alegerea noastra daca le implinim sau nu...MATUSA
Autor : beko08 - 2010-06-06
Citita de 28897 ori - Nota 8.08 (95 voturi)
Buna ma numesc Andy am 17 ani si vreau sa va spun ce mi s-a intamplat vara trecuta....cand eram la tara cu parintii mei...
Inca de pe la 14 ani aveam fantezii cu matusa mea ...ea fiind o femeie frumoasa ,in varsta de 44 ani,ff sexy,,deci ff sexy...fundul ei te innebunea ,sani ei perfecti ,ochii ei superbi ...era o adevarata placere sa o privesti.
Matusa mea Lenuta, divortata de vreo 2 ani,cu un singur copil..era femeia la care ma gandeam mai tot timpul cand ma masturbam.
Deci sa revenim la ale noastre....in fiecare vacanta ma duc cu parintii mei la tara la bunica mea....norocul a facut ca in acelasi timp sa fie acolo si Lenuta ,sora mamei mele.
Am ajuns acolo ..bineinteles i-am imbratisat pe toti "ceau, ceau",matusa mea, sexy, ca de obicei,purta niste pantaloni scurti ,un maieu alb prin care i se vedeu sfarcurile (ea ne avand sutien).
Am luat-o in brate am pupat-o si am strans-o tare ,,simtindu-i tatele cum apasa pe corpul meu.(of ce senzatie).
Okey..deci Ne am instalat ...totul in regula,Fiind ff cald matsa mea vn cu ideea sa mergem mai tarziu la baie sa ne racorim, eu ea si copilul ei ...ionut ( el avand vreo 10 ani).Zis si facut eu bucuros ca aveam ocazia sa o vad in dress am fost de acord.
Intre timp eu tot incercam ,sa ma apropi de ea...cand eram sg cu ea o gadilam,ea fugea. o luam in brate o aruncam in pat..jocuri copilaresti...dar treaba era ca ,odata cand ne prosteam pulaaa a inceput sa nu fie cuminte....(hmmmm) .........si cand am luat0o in brate a simtit ceva ca o apasa...fix in momentul cand o aruncam in pat...eu fiind in pantaloni scurti,era imposibil sa nu se obseve pula(o aveam cam de 15-16 cm ..nu m laud ca altii ca o am de 23 cm :)) ),ea se intoarce cu fata si vede ridicatura sin pantaloni...hmmm atunci se ridica si zie(tot uitandu-se la pantalonii mei):
-Andy ,NU vrei sa merem la scaldat ca e ff cald?
-Da merem,,cand vrei u draga matusica ,,,
Okei...ne pregatim plecat si ajungem la rau(ca nu era vreun baraj :)) ca la tara) ...eu ma desbrac si raman in slipi ,la fel shi varutu..el ducandu-se repede in apa ramna doar eu cu lenuta...dar...na beleaaa.....se desbraca si matusemea in dress...gata ce sa mai fac superba ...linia corpului perfecta ...pula mea nu ma mai asculta si zbaing se scoala si ea:( mi-a fost putin rusine la inceput dar vazand ca lenuta a observat-o si nu zice nimik ...mi-a trecut...eu ramand cu pula sculata.
Prin bikini i se vedea ca nu era rasa de tot la pizda si mai avea putin par..exact cum imi place mie..yummy...ea si mai aldreaku, cand impatura hainele si le baga in rucsac se apleaca si ii vad prin bikini pizda...pfff simteam ca morr...dar:
Ionut tot in apa .. ne cheama si pe noi:
-veniti si voi in apa ca e perfecta....( eu ma gandeam ca altceva e perfect)..
....merem ne jucam putiin volei..eu ma gandeam cum sa ma apropii de ea..si imi vine ideea sa ii fac doape...ma aproopii pe la spate de ea ,pula tot sculata ii atinge fundul o vad ca intoarce capul si ii fac un dop...si tot asha de vreo 3 ori...asta numai sa ma simta ca sunt baiat mare si am crescut.
Ionut ramand in apa .noi merem sa ne brozam....Ne punem ma patura si incepem sa vb:
-auzi tusico de cand te-ai despartit de BEBE (FOSTUL SOT) u ai mai avut vreu gagiu?
-eh. nu prea (zice ea suparata)
-dar cum u asa sexy ,inteligenta(femeile mor cand le spui cas intelingete) nu ai gasit pe nimeni?
-nu,dar stiu ca o sa apara cineva ..trebe doar sa astept.
-poei..poate e mai aproape decat crezi..
Se uita la mine si rade...
Atunci se intoarce pe burta si ii vad funduletul.....ahh bikini ii intrau in fund si i se vedeau dungile de la pizda....Eu smecher iau un fir de iarba si incep sa o gadil pe tot corpul...pe spate ,pe picioare,pe fund,si ii dau pe la pizda putin:
-Iti place?o intreb
-daaaa,,,si geme....eu continui..si nu mai rezist si o musc de fund...tresare se uita la mn si rade..
-zi ca nu ti-a placut?
-poei ...mi=a placut
Dar vn ionut sa isi ia mingea si a trebuit sa ma potolesc ...pleaca si ii zic matusicii:
--Ma duk sa ma pis!!
-okei...dar stai ca vn si eu ca si mie ii vn !
--poaa muream...HAIIl:d :d :d
II ZICEM lu ionut ca merem sa ne pisam si plecam ...era un camp plin de porumb pe akolo si intram sa ne pisam...eu fiind cu spatele la lenuta scot pula si ma pis at ea zice:
-Sa nu te uiti!? b...



    Login