Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataTaticul cel bun (2)
Autor : ccccaecag - 2017-05-18
Citita de 31119 ori - Nota 7.70 (97 voturi)
Pentru o secunda, am sovait intre doua stari: pe de o parte, stiam de la colegi si copii din cartier lucruri vagi despre ce inseamna "sex", ca e ceva tabu, dar pe de alta parte, simteam o curiozitate ciudata si o satisfactie murdara de a face ceva atat de nou si interzis.
La varsta mea, incepusem deja sa ma dezvolt si avusesem prima menstruatie, deci hormonii mei au inclinat balanta spre un raspuns pozitiv.
L-am privit pe tata si am ezitat sa ii raspund direct, imi era rusine sa ii spun ca vreau sa imi arate unde "ma gadil", ceva imi spunea ca nu e ok ce facem, dar curiozitatea m-a dominat:
-Cred ca da... arata-mi!
Tata s-a apropiat de mine si mi-a spus, pe un ton calm, sa imi dau jos pantalonii. Dupa ce i-am dezbracat, tata a coborat capacul vasului de toaleta si mi-a facut semn sa ma asez pe el. S-a pus in genunchi in fata mea si mi-a departat usor genunchii cu mainile. De aici, palmele lui au alunecat usor catre zona mea intima, mangaindu-mi interiorul coapselor. Ii vedeam penisul umflat cum statea lipit de abdomen.
Tata a inceput sa imi maseze usor clitorisul, peste chiloti. Am simtit cum o caldura delicioasa radia de aici catre tot corpul meu. Imi placea la nebunie, eram socata de senzatia pe care o puteam avea. Ii priveam mainile tatei cu ochii mari, incercand pe cat posibil sa-mi ascund placerea pentru a scutura senzatia de vinovatie ce incoltise in mintea mea din clipa in care am intrat in baie.
-Cum e? ma intreaba.
-E bine.. dar nu ma gadila...e altfel..
Tata a zambit si s-a oprit.
-Da-ti bluza jos, sa-ti mai arat ceva.
M-am conformat rapid. Sanii mei de-abia formati stateau in dreptul fetei tatalui meu. S-a aplecat si mi-a luat intre buze unul dintre sfarcuri, lingandu-l si sugandu-l intai incet, apoi mai puternic.
Senzatia de caldura se dublase acum si nu am mai putut sa-mi ascund placerea, lasandu-ma prada senzatiei incredibile si scapandu-mi un geamat prelung.
Mainile lui au reluat miscarile circulare din zona clitorisului, insa palma lui se strecurase pe sub chiloti, degetele lui fiind in contact cu umezeala ce incepuse sa se acu...



    Login