Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Tata.....iubirea mea.2
Autor : teofilbro - 2015-09-08
Citita de 25084 ori - Nota 6.45 (104 voturi)
NU, nu este o fantezie este pura realitate, viata care mi a oferito un monstru de femeie si salvata de cel mai minunat om.
Cum am promis revin cu , continuare....M am trezit stransa in brate de doua brate puternice si o gura care imi soptea la ureche ....La multi ani printesa mea....era ziua majoratului meu iar in brate ma tinea cel mai bun tata si omul care m a facut sa zambesc pentru prima data, imi era tata, mama, frate , sora , prieten si imi doream din suflet sa imi devina iubit, nu doream pe altcineva.
M am intors cu fata spre el , l am privit in ochii si m am intins sa il sarut, cand i am simtit buzele moi si calde m au trecut fiori prin tot corpul, sanii mei ii atingeau pieptul si mi am apasta si mai tare gura pe a lui, a deschis gura lasandu ma sa intru, pana am ajuns sa simt un gust dulce amarui de cafea si gustul lui, sarutul nostru a devenit mai profund , mi s a facut pielea de gaina . iar sanii mi s au umflat in bratele lui, sunetul geamatului sau mi a vibrat in gura, nu imi amintesc cand isi pusese bratul in jurul meu sa ma traga mai aproape , Dumnezeule , ce bine saruta. Cat despre limba lui...UAU, stia sa isi foloseasca limba, nu gluma, gandul ca ar putea sa isi foloseasca limba si pe alte parti ale corpului meu a aprins si mai mult focul din mine, pasiunea se aduna tot mai mult intre coapse , si odata cu ea, frustrarea mea, tata a scos un marait puternic si brusc m a dat la o parte....am ramas socata ....cu vocea tremurand l am intrebat ....de ce te ai oprit?.....a inchis ochii si mi a raspuns ....iubito nu pot.
Nu ma doresti, nu te atrag?....s a uitat la mine cateva secunde , mi a luat mana si mi a dus o la madularul lui , era intr o erectie de nedscris....asta ti se pare ca nu te doresc?....dar nu astazi , mai asteapta, vreau sa iei decizia corecta.....nu am putut continua pt ca din sufragerie se auzea Multi ani traiasca, iar Adina a navalit in camera mea, fara sa isi dea seama de tensiunea care exista in camera, m a luat de mana si m a tras din pat , cand am ajuns in hol , era plin cu buchete de trandafiri, 18 la numar fiecare avand 18 trandafiri, m am intors catre tata si i am sarit in brate....oare cat ma mai putea surprinde....mult....am avut cea mai frumoasa zi de pana atunci, nu mi am dorit o petrecere de majorat dar m a facut sa nu uit niciodata aceea zi, seara ne a scos la restaurant pe mine si Adina, iar acolo am primit cadoul suprem, o vacanta la Paris si disneyland.....am inceput sa plang, o vacanta care putini si o permiteau , care putini obtineau viza, dar pt mine nu vacanta in sine ma facea atat de fericita, stiam ca acolo v a fi prima noapte de dragoste, nu aveam de gand ,sa ii ofer sansa de a scapa.
Desi eram frustrata ,ca nu puteam sa fac inca dragoste cu tata , stiam ca trebuie sa ma concentrez asupra bacalaureatului, vroia sa fie mandru, zi de zi a stat alaturi de mine si Adina in perioada probelor, colegele mele inebuneau cand il vedeau, era superb, dar stiam ca va fi doar al meu, in ziua rezultatelor l am vazut pt prima data plangand, eram prima pe lista cu 10 pe linie, merita acest rezultat, imi oferise prea mult.
A doua zi de dimineata eram in drum spre aeroport ...plecam spre fericirea suprema.
Ajunsi in capitala iubiri vroiam doar sa ajung mai repede in camera, dar tata gandea diferit....a inceput sa ma sarute, spunadu mi ca prima data cina. Am inchis ochii si i am facut pe plac.
Am luat cina intr un restaurant cochet,iar acolo am inceput o noua discutie, vroia sa fie sigur ca nu voi regreta.....Iubita mea , esti sigura?.....desi te doresc ca un nebun, nu vreau sa regreti, esti tanara , frumoasa, dute la facultate, cauta pe cineva de varsta ta, mi a spus.....desi il ascultam, decizia mea era luata, era singurl barbat pe care il doream....Tata ai 33 de ani, esti cel mai frumos barbat, care il cunosc, te iubesc ca tata , dar te doresc ca iubit, nu vreau pe altcineva, crezi ca cineva de varsta mea, ar putea sa ma faca sa vad sexul diferit de ceea ce am vazut la aceea femeie? crezi ca cineva m ar iubi mai mult ca tine?.....in sufletul lui stia ca aveam dreptate. A platit nota , m a luat de mana si am plecat la hotel, ma privea cu coada ochiului, oftand din cand in cand....nu intelegeam de ce?.....Iubito , te doresc, te divinizez dar mi e teama sa nu regreti.........nuuuuu, i am spus, niciodata.
Ajunsi in camera am inceput sa ma dezbrac incet, alesesem o lenjerie verde de matase cu dantela verde, culoarea ochilor mei.....Iubito, esti superba....m am apropiat si am inceput sa ii deschei camasa incet, era prima data cand il atingeam, fiecare centimentru al trumchiului lui era strabatut de muschi, mi am ridicat privirea si am zambit ,zicandui....Am vazut si mai rau, tata a inceput sa rada iar atmosfera sa destins.....i am simtit respiratia calda deasupra guri mele,.... chiar ai niste ochi absolut uimitori, sopti el, pe cand imi desfacea sutienul cu multa indemanare.
Iubito , spuse el admirativ, iar eu m am infiorat la atingerea mainii lui calde, care se facuse caus sub sanul meu drept, in timp ce degetul lui aluneca in jurul sfarcului.....sa fiu al naibi, esti superba.
a inceput sa ma sarute mistuitor si profund lundu mi ambi sanii in maini., mi am plimbat degetele timid pe pieptul lui, simtindu i pielea ferbinte si fina.
M a luat in brate si m a asezat pe pat....mi am aplecat privirea spre boxeri lu isi respiratia mi s a accelerat la vederea erecti lui, a inceput sa ma mangaie pe coapse iar degetele mari trageau de dantela chilotilor dandui jos. ....Ai incredere in mine? ...vreau sa imi spui cand iti place sau nu.
Sprijinidu si mainele de o parte si alta a capului meu a inceput sa ma sarute, limbile noastre mangaindu se intrun ritm profund, era un preludiu la ce avea sa urmeze. Cand gura fierbinte mi a prins sfarcul stang am reactionat ridicandu mi trunchiul....O, Doamne...l am strans intre copase tragndu l mai aproape , si mi am arcuit spatele de dorinta. Ma udasem toata, si a ridicat capul si i am vazut ochii negri in timp ce se unduia langa mine, penisul lui apasandu ma in zona dintre coapse....iti place iubito? iti place sa iti sug sfarcurile?....da, ma inebunesiti , am reusit sa ingan. Continuand sa ma suga, sa ma excite si sa ma chinuiasca , am simtit in abdomenul inferior o stare de incordare crescand. ...buzele lui imi lasau in urma saruturi umede pe pantec, am tremurat la atingerea limbii lui pe buric, apoi m am incordat cand mi am dat seama ca destinatia lui era inspre copsele mele....desfa le iubito...mi am muscat limba si l am privit uimita in timp ce imi desfacea picioarele. tata s a asezat intre coapsele mele cu capul soptind a spus...abia astept sa vad cum reactionezi...m a sarutat acolo, am tremurat...apoi i am simtit degetele alunecand inauntrul meu si am scos un geamat de emotie, ...esti uda toata iubito, esti foarte uda si pregatita pt mine...mormaind de placere , si a aplecat capul din nou , mi a despartit labile si aproape am avut orgasm cand i am simtit limba, si a miscat limba in jurul clitorisului meu , l a atatat, l a apasat apoi l a supt, am urlat , simtind ca momentul in care o sa am orgasm se apropie mai repede, iar el continua sa ma linga , sa ma stimuleze, cand si a impins degetele inantrul meu, am explodat, m am zvarcolit langa gura lui priceputa, orgasmul a tasnit din mine in valuri, pana cand in cele din urma, paream o papusa moale din carpa. L am simtit cum ...



    Login