Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Tata.....iubirea mea.
Autor : teofilbro - 2015-09-08
Citita de 37643 ori - Nota 6.14 (124 voturi)
Buna numele meu este Nico si as vrea sa va spun povesea mea, nu stiu exact daca o pot incadra la sectiunea incest dar faptul ca m am indragostit de barbatul care m a crescut si i am spus tata foarte multi ani posibil sa fie incest. O sa va las pe voi sa decideti daca e incest. Sper sa nu va plictisesc pana am sa ajung la partea intersanta.
Femeia care m a nascut caruia nu ii pot spune mama de la varsta de 4 ani ma supus la o viata infernala si plina de pervisiuni sexuale. Nu stiu cine este tatal meu real si nici nu am fost interesata sa il caut era un lucru prea dificil la cati barbati au fost in viata acetei femei. Pana la 4 ani am stat in casa unei prietene a femeiei care m a nascut dar au inceput sa se certe foarte tare si ne a aruncat in strada asa am ajuns intr o garsoniera din marginea Brasovului plina de egrasie si mucegai, atunci a inceput infernul vieti mele. In fiecare seara apareau diferiti barbati si din dormitor se auzeau doar tipete si gemete nu imi imaginam ce se intampla acolo eram atat de speriata ca ma ascundeam in bucatarie sub masa pe ciment si plangeam pana adormeam. De fapt bucataria era camera mea acolo dormeam pe o paturica si cand imi era prea frig incercam sa ma acopar cu ea si uite asa ajungeam sa dorm pe ciment, dar si acel mic loc imi era incalcat de acei barbati venind dezbracati si aceea femeie nici nu se sinchisea sa nu ma expuna la asa ceva. De foarte multe ori mi s a intamplat sa merg la baie si in acel moment sa iasa unul dintre amanti si cand ma vedeau incepeau sa isi faca laba in fata mea, nu stiam ce sunt acele gesturi dar ma speriam atata de tare incat incepeam instantaneu sa plang iar cand acea curva ma auzea venea si ma lua la bataie si imi spunea sa ma invat ca asta va fi meseria mea. Incet am inceput sa cresc incojurata de aceleasi lucruri, presupun ca m a dat la scoala deoarece eram in perioada dictaturi si era obligata astfel sunt sigura ca niciodata nu m ar fi lasat. la varsta de 7 ani spalam, faceam curatenie stateam la cozile infernale de la ratie samd. Dar am avut norocul de o invatatoare care mi a insuflat dragostea pt carte, ne spunea ca fara scoala suntem nimeni, era singura placere, singura bucurie care o aveam SCOALA acolo eram libera si nu imi era frica de nimeni. Intr o zi aceasta persoana care m a nascut a inceput sa tipe si sa ma bata ca mereu doar invat si nu ma va ajuta la nimic spunandu mi ca singurl lucru care voi ajunge sa il fac cum mai cresc putin va fi doar sex pe bani. M am speria foarte tare nici nu stiam ce inseamna sex in adevaratul sens al cuvantului. Aveam 9 ani cand a venit revolutia si din pacate si prima incercare a acestui monstru de a ma initia in arta sexului. Intr o seara la 4 luni dupa revolutie mi a spus sa merg sa fac dus sa i mi las parul desprins si sa raman dezbracat pana imi da voie sa ea sa ma imbrac.
A venit ca de obicei un barbat si ma chemat in acea camera zicandu mi sa ma asez pe scaun si sa nu ma misc, am refuzat dar am primit o palma care ma lasat nemiscata la pamant. au inceput sa se dezbrace si sa fac sex oral, pozitia 69 nu intelegeam ce inseamna nu avusesem parte de filme, internet sau alte lucruri cert este ca m am speriat mi am pus capul in covor si am inceput sa plang. Monstrul a venit m a luat de par si ma dus cu gura in pula acelui barbat ca sa imi inchida gura. Doamne a fost un soc m am speriat si mai rau am inceput sa ma zbat si nu stiu de unde am avut puterea sa am curajul sa o amenit ca voi spune tot la scoala. Intr o fractiune de secunda ma luat la bataie dadea cu piciorele in mine, acel barbat s a speriat si a incercat sa o calmeze ca sa nu cheme vecini politia. M scos din camera am ajuns sub masuta mea plangand in hohote.
Nu pot sa imi dau seama ce i a spus acel barbat dar a linistit o si nu a mai incercat nimic desi a doua zi de dimineata inainte sa plec la scoala ma batut cu sucitorul de aluat de nu am putut sta asezata in fund o saptamana amenitandu ma ca daca spun ceva ma va omora si nimeni nu va afla nimic, o credeam in stare si am tacut malc.
Cu vreo 2 saptamani inainte sa implinesc 10 ani a inceput sa nu mai vina pe acasa decat foarte rar, imi lasa cate ceva de mancare si imi spunea sa ma obisnuesc singura ca ea si a gasit pe cineva care nu are nevoie de un copil prin preajma. Eram singura dar fericita dormeam dupa multi ani intr un pat, nu mai veneau barbati era ca un vis. Intr o zi a venit mi a adus haine noi si multe dulciuri iar in bucatrie pe scaun era un barbat tanar si foarte frumos care fuma o tigara.
M a intrebat daca o pup si o imbratisez pt ce mi a adus panicata ca imi va cere ceva am fugit in baie si nu am vrut sa ies. A venit domnul acela si a inceput sa bata la usa spunad ca ar vrea sa vorbeasca cu mine si ca nu imi face nimeni nimic.
A iesit m a intrebat cum ma cheama, cum e la scoala si multe alte banalitati. Era pt prima data cand cineva vb cu mine desi m am creat singura eram un copil destept citeam zilnic, eram o premianta dar monstru care ma nascuse nu vroia sa auda de scoala. Cert este ca acel domn a fost imprsionat si m a intrebat daca as vrea sa ma mut cu el si acea femeia, ea a ramas socata si s a uita urat la mine amenitadu ma din ochi sa accept. A doua zi a venit si m a luat la el, Marius Teofil se numea era diferit de barbati care ii vazusem pana atunci. Avea 25 de ani era frumos, elegant avea un zambet cald si nu imi era teama de el si uite asa am ajuns intr un apartament superb din centrul brasovului.
Am ramas in continuare retrasa cu capul doar in carti dar anumite lucruri continuau. el avea o mica afacere care o incepuse dupa revolutie, avusese doar tata care ii lasase cateva apartamente si multi bani " tatal lui a fost general in armata si binteles ca avea ce alti nu visau detali care nu are rost sa le dezvolt".
Cand Mrius nu era acasa... monstrul ma punea sa fac curatenie lacrima, sa calc si alte lucruri... la 10 ani eram menajera, normal sa platesc pt haine mancare si altele. Ajunsesem sa invat noaptea pana m a gasit Marius cu capul pe caiete dormind. M a luat in brate, am treserit dar mi a soptit.
... Nu te speria printesa vreau doar sa te asez in pat si ma pupat pe frunte.
A iesit si am adormit, nu stiu cat era ceasul dar am auzit tipete si reprosuri. m am ridicat incet din pat si am deschis putin usa ca sa vad ce se intampla dar erau in dormitor si nu intelgeam ca Marius a inceput sa vb incet si asa facea si ea.
La doua zile era ziua mea, Marius ma luat de la scoala si ma dus la cofetarie, a inceput sa ma intrebe cum a fost copilaria mea dar intr o secunda am lasat capul in jos si nu am vrut sa mai vb.
Seara dupa cina a scos un tort mi a cantat la multi ani cu ea impreuna desi cred ca a facut o de ochii lui si mi a spus sa ma duc in sufragerie dupa cadou... WOW... era o bicicleta... era un lux care nu si l permita cam nimeni am ramas muta si am inceput sa plang... Marius m a luat in brate si mi spus sa nu mai plang ca o merit pt rezultatele bune la invatatura. M am indragostit de el in acea clipa>>>va dati seama tort, bicicleta si laudata pt ca eram premianta<<<.
La terminarea anului scolar a venit Marius si monstru: Amalia o cheama desi imi este greu sa ii spun si pe nume:... Ivatatoarea mea a ramas socata ca cineva vine la scoala... cand mi a pus coronita pe cap de preminta clasei, Marius s a ridicat si mi a dat un buchet de trandafiri si ma starans in brate. Doar el pt ca Monstrul ii povestea invatatoarei ca munceste mult si pe langa asta zi de zi ma ajuta la lectii... am incremenit cand am auzit o... nu avea servici si nu ridica un pai, Marius m a luat de mana si mi a strans o tare, doamne era sursa mea de putere si liniste, ma rugam zi de zi sa nu ne dea afara sau sa ma paraseasca.
A venit vacanta de vara, Marius ma invata sa merg pe bicicleta, imi cumpara carti sa citesc statea cu mine si ma ajuta la invatat tabla imultiri si impartiri imi spunea des ca sunt cea mai desteapta fetita care a cunoscut o si e mandru ca e taticul meu, da era tatal si mama care eu nu ii avusesm, era universul meu. Din acel moment i am spus tata.
Dar fericirea nu a durat, nu stiu ce sa intamplat dar Marius a inceput sa ma evite... am aflat la vreun an ca Monstrul l a acuzat ca vrea sex cu mine... eram iar singura si hamalita de treburile casei care ma punea Monstrul sa le fac. Au plecat la mare si m au lasat acasa... inainte sa plece Marius mi a explicat sa fiu cuminte ca o sa imi aduca cadouri spunandu mi ca nu ma poate lua la mare ca Monstrul nu e de accord si el nu are putere sa decida. M a starns in brate si mi au dat lacrimile... l am vazut cum a lasat capul in jos si a iesit.
Viata a continuat asa cu bune si rele dar macar eram cat de cat aparata, ingrijita si luata din cand in cand in brate de Marius cand Monstrul era la cumparaturi sau coafor, il iubeam din suflet.
Nu vreau sa va plictisesc dar trebuie sa va dau detali ca sa intelegeti cum tatal meu vitreg a ajuns iubirea vieti mele.
La 12 ani Amalia a inceput sa fie foarte geloasa, facea crize din orice devenisem o fetita foarte frumoasa iar Marius imi cumpara cele mai frumoase haine... afacerea se dezvoltase foarte mult avea multi bani si imi facea toate mofturile. Si asa au inceput marile probleme iar... ma lovea cand Marius nu era acasa facandu ma curva mereu, incerca sa faca sex cu Mrius cu usa deschis ca sa aud eu dar Marius inchidea usa si nu o lasa sa tipe la extaz ca sa nu aud, gandea ca asa imi arata ca era doar al ei si datorita ei stau acolo si am tot ce primesc. Certurile s au accenuat intre ei, Marius pleca foarte mult pt ca incepuse sa isi extinda afacerea in toata tara... daca v as da detali despre afacere ati sti cine suntem, este foarte cunoscut in Romania in acest moment si noi ne dorim doar liniste, asa ca va rog sa ma iertati... cum spuneam pleca mult iar Monstrul incepuse sa aduca alti barbati in casa lui Marius, vedeam tot dar nu puteam spune, imi era frica ca ajung iar doar cu ea. Totul pana la un punct cand a incercat sa ma forteze sa fac sex cu un barbat... am reusit sa fug doar in tricou si slip pe scara dar m a prins si m a tart in casa. M a bagat in camera iar dupa ce a plecat amanul m a luat la bataie fara sa dea la fata sa nu am semne. A doua zi a venit Marius acasa si ea era toata doar miere, eu nu am iesit din camera iar cand a venit Marius la mine m am facut ca dorm, Pe la 12 noaptea m a luat niste dureri ingrozitoare de burta iar cand am ajuns la baie eram plina de sange intre picioare, m am speriat si m am dus sa o trezesc tragand o de picior, mi a dat un picior de am ajuns in calorifer ramasesem fara aer, Marius a venit foarte repede si m a luat in brate a inceput sa tipe la ea, ma scos din camera si ma asezat in pat.
.. Ce sa intamplat printesa?
... Am reusit cu greu sa ii spun ca am sange pe picioare... era socat se uita la mine si incerca sa spuna ceva, am inceput sa plang ca mor.
... Asteapta printesa nu plange ca nu mori, si a iesit.
La cateva minute a aparut monstrul cu un pachet care mi la aruncat in pat zicandu mi... Ti a venit ciclul proasto, si a iesit.
Eram fara cuvinte... ciclul... ce e ala?... credeti ma nu auzisem era retrasa rau nu aveam prietene. A aparut iar Marius si m a gasit in pat intr o dilema mare se uita la mine si incerca sa ma ajute si nu stia cum.
M a luat de mana, mi a cauta un slip curat, pachetul de absorbante si ma dus la baie, s a asezat pe WC si a inceput sa imi explice.
... La o anumita varsta apare menstruatia se maifesta cu pierderi de sange si dureri in unele cazuri.
... Te doare? am dat din cap ca da.
... Ok, intra in cada te speli bine si inainte sa iasa mi a artat cum sa pun un absorbant pe slip... am facut ce mi a spus iar cand m am dus in camera ma astepta pe pat.
... Aseazate si ridica bluzita, mi a pus un prosop pe burta care mirosea a otet foarte tare.
... O sa te lase durerea in 30 min nici eu nu stiu foarte mare lucru dar maine iti voi explica mai bine, schimba absorbantul des si spalate de fiecare data, ma pupat pe frunte si a iesit.
A doua zi l am gasit in bucatarie era sambata si nu mergea la firma dar mi a zis ca sa ma imbrac ca mergem la plimbare.
Am iesit din casa lasand Monstrul sa doarma... m a dus in parc si a inceput sa imi explice mai detaliat despre menstruatie... m a luat in brate si am icnit cand ma a atins pe spate, eram vanata si umflata de la bataia primita iar lovitura de la calorifer a accentuat tot, cand mi a ridicat bluza s a speriat.
S a uita la mine si m a rugat sa ii spun tot.. despre copilarie si sa nu incerc sa il mint ca ma iubeste si ma v a ajuta. In urmatoarele 2 ore i am spus absolut tot inclusiv de barbati care ii calcau pragul cand nu e acasa, ii datoram acet lucru cu riscul sa il pierd. M a linistita ca nu il voi pierde niciodata si m a dus la un prieten acasa zicandu mi sa astept cumintica pana vine dupa mine.
Abia seara la 22 a venit dupa mine iar dupa ce am urcat in masina mi a spus ca Monstrul a plecat iar eu voi sta cu el, va fi taticul meu si va a vea grija de mine.
WOW fericire maxima... asa a a inceput viata perfecta... angajase o menajera ca sa faca mancare si menajul eu trebuia foar sa invat si sa fiu cuminte... erau singurele lui dorinte... timpul lui liber imi era oferit doar mie... ma ajuta la invatat, ma ducea la cine. parc, painaj, inot, vacante totusi ramasesem copilul retras dar eram fericita doar cu el si i am spus ca nu vreau prietene sau prieteni... la scoala eram privita dur ca nu vroiam sa comunic cu copii pana a fost chemat la scoal.
Desi eram as la invataura diriginta mea nu ii se parea normal comportmentul, a venit acasa iar dupa o discutie de 4 ore mi a spus ca viata nu inseamna doar el.
Incet mi am facut o prietena care ma vizita, colega mea de banca si s a mai linistit.. mrgeam la film cu grupul ei la o prajitura ca nu exista baruri pt minori atunci si asa am devenit sociabila iar baieti roiau in jurul meu.
Eram o papusa cum suneau ei... facand inot... ma inaltasem foarte mult, bruneta cu ochii verzi, buze pline rosi.. etc. La 14 ani a venit primul sarut in fata blocului si cand a incercat sa imi bage limba in gura m am speriat si am fugit in casa.
Tata cand m a vazut pt ca incepusem sa ii spun doar tata fara sa ii mai spun pe nume m a intrebat ce se intambla, in 2 min si agitata i am spus tot, mi a zambit sa uitat la mine admirativ si ma invitat pe canapea zicandu mi.
... Nico, printesa mea esti o frumesete iar baieti incearca sa te cucereasca dar as vrea sa te rog ceva si daca ma iubesti sa imi promiti ca vei face ce te rog. Am aprobat ca da.
... Iubita mea e greu sa vorbesc cu tine despre sex la 14 ani dar o voi face o intr o zi, multi baieti asta vor, vrea doar sex dar daca tu ma iubesti vei astepta pana la 18 ani... mi a fost foarte usor sa promit ca da, ce vazusem la femeia care ma nascuse ma facuse sa vad sexul ca pe ceva murdar, cand a terminat cu mai multe explicati... i am spus.
... Tati eu doar pe tine te iubesc si nici un baiat nu o sa faca sex cu mine doar tu, a inceput sa rada si mi a spus ca la 18 ani voi gandi diferit el fiind prea mare pt mine si voi dori un macho de varsta mea.
A venit liceul, prioritatea era doar scoala iesiam rar cu colegele, nu ma incadram in cercul lor... vorbeau doar despre sex si baieti eram socat de ce povesteam si ma priveau si ciudat ca nu stiu nimic.
aveam calculator dar nu ma uitam pe paginele de sex.
Intr o seara l am socat pe tata despre poziti, sex anal, inghitit de sperma, se uita la mine si incerca sa gaseasca raspunsuri. M a masurat din cap pana in picioare la 16 si jumatate aveam 1. 75, fund bombat sani rotunzi si tari, eram foarte frumoasa nu vreau sa ma laud dar eram miss pe Brasov, Monstrul era frumoasa si presupun ca barbatul care m a conceput era si el frumos.
Inghitea in sec si isi cauta cuvintele. Nu ii venea sa creada ca asta se vorbea la scoala eram la 7 ani dupa revolutie, era totul mai limitat ca acuma sau cel putin asa credea. A reusit sa ma intrebe doar... Iubita mea vrei sa iti incalci promisiunea... am amutit ma intelesese gresit.
... Nuuu am tipat doar iti spunea ce vb fetele.
... Printeso ai crescut dar nu sunt no...



    Login