Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataTata, nevasta-sa si copilul rebel
Autor : Foxygirl55 - 2009-04-06
Citita de 86390 ori - Nota 8.39 (108 voturi)
Cand aveam cam 17 ani eram un copil rebel. Faceam tot felul de lucruri care mai de care mai iesite din comun. Facusem prima oara sex la 15 ani pana in acel moment aveam multi barbati la activ. Povestea mea incepe in momentul in care am plecat la Ploiesti cu un invidiv, il chema Dan Polonu' daca nu ma insel, nu mai tin minte exact. Abia il cunoscusem si m-a invitat la un restaurant sa mancam. Am acceptat. Dupa ce am mancat mi-a zis ca ma duce acasa, cand colo vad ca o ia spre iesirea din oras. M-am panicat putin pentru ca urma sa ma intalnesc cu prietenul meu pe seara si nu stiam unde ma duce. Mi-a zis ca mergem la Ploiesti si ca o sa venim repede. Am acceptat in cele din urma, pentru ca chiar daca nu as fi acceptat tot nu ar fi intors.
Am ajuns acolo, si-a facut treaba care o avea de facut, iar la intoarcere a zis ca vom dormi la un hotel pentru ca e foarte obosit si ca nu mai poate sa conduca. In mintea mea de copil necopt nu mi-am dat seama ca minte, dar am acceptat. Ne-am cazat si am intrat sa fac un dus, dupa care a urmat si el. M-am bagat in pat si am adormit mai mult fortat pentru ca nu vroiam sa am nimic de a face cu individul ala dubios.
Visam, si simteam fiori si caldura, umezeala, dar nu stiam exact ce e. M-am trezit putin si mi-am dat seama ca Dan isi bagase limba la mine in pizda, in pizda mea de copil necopt si putin experimentat. Nu era prima oara cand cineva imi dadea limbi, dar avand in vedere ca el avea vreo 30 si ceva de ani cred ca experienta si-a spus cuvantul. Ma lingea pe clitoris si si-a strecurat mai intai un deget, apoi doua in pasarica mea mica si stramta. Ma simteam inaltator de bine. Mi-am schimbat pozitia corpului si i-am dat spatiul sa ma linga in voie. Il auzeam cu geme incet in timp ce imi sugea labiile. Spunea ca ii place pizdulicea mea de copil, ca vrea sa termin in gura lui. A marit ritmul degetelor iar cu limba ma lingea frenetic. Se juca cu clitul meu intarit de placere. Il lingea si il lingea si mmmmmm si l-a lins pana cand m-am umplut de energie si am explodat cu gemete puternice. M-am zbatut in gura lui, iar el mi-a supt si ultima picatura de lichid care mi-a curs. Dar nu s-a oprit. Imi mangaia inca clitorisul cu limba. Senzatia era prea tare, nu mai putea suporta, asa ca m-am tras violent din gura lui. I-am luat-o si eu in gura. Avea o bile bagate acolo. In acel moment nu stiam ce sunt, credeam ca are vreo malformatie congenitala, si ma simteam ciudat sa le simt in gura mea. I-am mangaiat coaiele cu mana si cand am simtit primi stropi de sperma am luat gura si i-am frecat-o pana a iesit tot. Dupa ceva minute am adormit.

A doua zi am ajuns la mine in oras, m-a lasat in fata casei Cand am intrat in casa si m-am uitat la telefon am vazut ca am 30 de mesaje pe robotul telefonic. Erau jumatate de la tata care era innebunit de grija, iar jumatate de la prietenul meu care trecuse de la grija la enervare. Cand l-am sunat mi-a zis sa il sun pe taica-miu ca e mort de ingrijorare. Am facut cum mi-a zis si intr-adevar tata era foarte suparat pe mine. Mi-a zis sa vin imediat la el si ca voi dormi acolo pana vine mama inapoi acasa. M-am conformat. Cand am ajuns la el nevasta-sa m-a intrebat unde am fost, dar nu i-am raspuns. Nu vorbesc cu cea care mi-a despartit parintii. Urma sa dorm cu bunica mea vitrega, o femeie in varsta, foarte de treaba (spre diferenta de fiica-sa), iar tata si nevasta-sa in camera lor unde erau doua paturi.
Am incercat sa dorm, dar eram revasita de ce mi-a zis prietenul meu. Ca stie unde am fost, cu cine si unde. Tot ma framantam sa-mi dau seama de unde si nu puteam sa adorm. Asa ca m-am gandit ca mai bine ma duc in camera la tata sa ma uit la televizor pana la ia somnul, fiind sigura ca ei deja dorm.

Am intrat in camera incet, nu am facut nici un zgomot si cautam telecomanda incercand sa-mi incordez privirea prin intuneric. Cand am vazut-o am ridicat privirea si am vazut pe intuneric corpul tatalui meu infipt in nevasta-sa. EI nu si-au dat seama ca sunt acolo, asa ca m-am asezat pe parchet intr-un colt mai intunecat ca sa pot privi in liniste.
Tata o futea in liniste, iar ea gemea incetisor. M-am simtit excitata, imi simteam pasarica tresaltand umeda, cerand sa fie umpluta. M-am mangaiat pe sfarcuri, mi se intarisera dureros de tare. Le-am ciupit si m-am jucat cu ele. Apoi am coborat spre pasarica. O simtea pulsand. Mi-am mangaiat-o, si am bagat un deget acolo. Ma gandeam ca prea fac sex ca batraneii si ca au nevoie de o scanteie, poate. Continuam sa ma mangai si am inceput sa respir mai repede, In momentul ala cred ca nevasta tatalui meu m-a auzit. S-a ridicat, a venit langa mine si m-a intrebat ce fac eu acolo. I-am zis ca ma masturbez in timp ce ma uit la ea cum sta sa o futa tata. Cred ca s-a enervat, dar putin imi pasa. Dar atunci a facut ceva ce m-a surpins. M-a luat de umeri, m-a ridicat si ma pus pe pat. Mi-a tras jos pijamalele, si si-a bagat capul intre picioarele mele.
Auzisem de la multa lume povesti despre aceasta femeie. Cum ca ar fi o curva,ca s-ar fute cu toti prin sali de operatie,lifturi, camere de urgenta si etcetera.Am uitat sa zic ca e asistenta, deci cred ca am spus tot cu asta. Si se pare ca nu avea experinta doar cu doctorii, ci si cu doctoritele, pentru ca ma lingea asa de bine. Si-a bagat limba in vaginul meu. in timpul asta, tata nu s-a lasat mai prejos si a inceput sa ma sarute pe sani, pe sfarcuri, sa se joace cu ele, vrand sa fie sigur ca ospitalitatea casei lui nu se compara cu alta. Imaginati-va cum eram: stateam cu picioarele desfacute pe patul conjugal al tatalui meu si al nevestesii, cu ea intre picioarele mele lingandu-ma si cu el sarutandu-ma pe sani si pe abdomen. Era ceva care sugera ca eu am controlul acolo. Asa ca am zis
-Tati, vreau sa ma lingi tu in pasarica. Iar tu Alina (sotia lui) sa ii iei coiele in gura si sa i-o sugi dar sa nu-l lasi sa isi dea drumu pana nu zic eu.

Cei doi s-au conformat. Acum tata gusta prima oara din fructul iubirii sale cu mama, iar Alina i-o sugea, asa cum a supt-o tuturor doctorilor care au vrut-o. Tata isi baga 2 degete in vaginul meu, si ma penetra in timp ce ma facea sa ajung pe culmile extazului cu limba lui. Am continuat asa, sa ma las dezmierdata de el pana cand am simtit ca ma apropii de orgasm, moment in care i-am bagat capul adanc in pizda, si i-am zis sa-si miste mai repede degetele. Cand m-a lovit orgasmul am tremurat din toate incheiturile, m-am zbatut, m-am arcuit cu tata lingandu-mi pizda cu pofta. Am gemut si am tipat, asa cum facea si Alina ca se futea cu tata la inceput si stiau toti vecinii. Am tipat pana a trecut si ultimul fior de placere. Stateam intinsa pe spate, inerta, nepasandu-mi ce se intalmpla mai departe. Am vazut ca Alina se pune capra, ca tata isi baga pula lui groasa cat un pumn in ea si ca incepe sa o futa. Isi izbea coaiele de labiile ei, iar ea isi intinse mana sa i le mangaie. El gemu incet si continua sa pompeze in ea. Ma gandeam eu ar trebui sa fiu centrul atentiei, nu tarfa aia ieftina. Asa ca am zis:
-Tati, nu o futi pe nevasta-ta in fiecare zi? Nu te-ai plictisit de pizda ei obosita si extrafututa de toata lumea?
Nu ma intereseaza daca s-a suparat ea sau el, ma interesa ca simt ciocanul ala in mine. Iar el a facut exact ce am vrut. Si-a bagat pula lui noduroasa in mine si m-a futut. Nevasta-sa imi lingea anusul si incerca sa mi-l penetreze cu degetul. Dar tata ma futea asa de bine incat i-am inghitit toata pula in pizda mea mica si stramta. M-a intrebat daca imi place si i-am zis ca da si ca nu vreau sa se opreasca, ca vreau sa il simt pe tot inauntrul meu, ca vreau sa ma futa bine, asa cum o fute pe nevasta-sa si o face sa tipe de aud toti vecinii. M-a prins de solduri si a inceput sa ma infinga si mai tare in pula, timp in care se impingea si el. Ma simteam ingrozitor de bine. Mi se udase pizda cu totul, eram gata sa primesc in mine doua puli ca a lui, nu una. Ma mangaiam pe sani, ma agitam, gemeam excitata, ii spuneam ca ma fute bine si ca vreau sa i-o simt pe toata, ca vreau sa ma futa pana cand il dor toti muschii din corp. SI asa facea. Isi baga pula aia imensa in pasarica mea, mi-o patrundea cu madularul lui imens. Simteam un vag miros de sperma si stiam ca e aproape sa termine. I-am spus tatei ca vreau sa o futa intre tzatze pe nevasta-sa ti in acelasi timp sa ma mangaie cu mana pe clitoris. I-a bagat pula intre sani, iar capul pulii ea i-l luase in gura. Se misca din ce in ce mai repede, pana cand a terminat iar jetul fierbinte i-a sarit peste tot, dar mai ales pe f...



    Login