Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Tarfa mea mama
Autor : Flory2003 - 2020-03-22
Citita de 22114 ori - Nota 5.76 (54 voturi)
Mama mea e o femeie voluptoasa, cu niște sânii rotunzi și sfarcuri maroniu-închis, fund bombat, buze cărnoase, pe scurt, o adevărată MILF. Numele ei este Georgiana.

Odată cu începutul clasei a 9 a, ea se afișa de mai multe ori pe zi la mine la liceu, cu scopul de a face un proiect cu acea școală ( este consilier local și îmi spusese ca, are proiecte cu școala) , se înțelegea bine cu profesorii, cu doctorul stomatolog de la liceu, cu directorul , cu bărbații în general. Cred ca și ei o văzuseră ca o anumita prada sexuala deoarece, auzisem de la mama ei, bunica mea, ca avusese mulți, dar foarte mulți bărbați pana sa l cunoască pe tatăl meu.

Într-o zi de marți, termin orele mai târziu, în jur de 2, și ies pe hol, mergând pe coridor, într-o clasa, care era profesionala și terminau orele mai devreme deoarece făceau practica de la ora 11 pana la ora 3, se auzeau niște zgomote înfundate, gemete și, plescăieli. Ușa era închisă și m am apropiat de ușa :

-Fute mă mai bine ca nu o futi pe mă ta, futi o curva adevărată, o târfă nesătula, vorbește mi murdar, fute mă bine, pișă te în gura mea, dă în mine pana la cotor, sparge ma cu pula ta , spuse femeie al cărui glas mi se părea cunoscut.

Îmi aduc repede aminte de o gaura în acel perete pe care o făcuse cel care trăsese firul de curtent din clasa , și, dăduse la o parte o bucata cam mare de perete care era acoperita cu un prosop și prins în pioneze. Asa ca o iau la fuga pana acolo, scot pionezele de acolo, având noroc că, ma pusesem fix lângă scara unde, era întuneric fără ca cineva sa ma vadă și o observ pe maica mea, stand capră, fututa de director pe catedra, cu chiloții în gura și rimelul curs, ca în filmele alea cu BDSM-Sado.

- Ahh, dacă te ar vedea fito cât de pula ești de pula, te ar futea și el, spuse spre surprinderea mea directorul, futând o repede, bătând cu coaiele de pizda ei.

-Lasă l pe fiul meu, o sa ma fută si el ca știu că vrea, mereu ma vede dezbrăcată pentru ca ma port asa când am nevoie de pulă, dar el nici nu încerca.

-Pai știe ca ești mă sa, dar, te ar fute în draci, ți ar baga pula pana în gat, cum am sa ți fac eu ție acum, ahhhhhhhhhh, asaaaa, SUGE TARFĂ NESĂTULĂ CE EȘTI, BĂGA MI AS PULA ÎN GURA TA

Directorul, spre surprinderea mea, avea un limbaj nepotrivit pentru un director dar, mi se sculase pula la cât de bine era mama fututa în gura și la sperma după față de la domnu director, care avea o pulă de 17 cm, groasa și flocoasa.
Atunci când s au ridicat sa se șteargă, am fugit pe scări, le am coborât și pana acasă nu m am oprit, având o ere...



    Login