Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSurorile.
Autor : valerspin - 2021-01-02
Citita de 27794 ori - Nota 8.34 (89 voturi)
De la deloc la prea mult!

Sora mea mai mare m-a sunat speriata intr-o dimineata ca ma roaga sa vin de graba pana la ea! Am facut intocmaisi intr-o ora aram deja la ea. Inca de la usa, m-a luat de mana si m-a dus direct in baie.
---Uite, de ce te-am chemat! Pustulica asta al meu,uite ce i-a trecut prin cap! Si mi-a aratat ascunsa destul de stangaci pe unul din dulapurile din baie o camera wireless.
- Nu stiu de cand este aici, abia acum am descoperit-o si asta intamplator cand am vrut sa sterg si acolo! Cine stie de cand o fi pusa! E drept ca l-am simtit de cateva ori ca ma spioneaza pe gaura cheii, dar nu m-a deranjat. Teama mi-e ca da pe internet imagini cu mine cand fac dus si iti dai seama de ce sunt asa speriata!
-Da, este posibil, desi nu il cred asa de tampit sa iti faca asa un rau! Lasa-ma sa ma ocup de asta, o sa il chem maine pe la mine cand iese de la scoala , ca tot mi-am luat un telefon nou si sa imi schimbe cardul, ca eu nu ma pricep. Tu lasa camera acolo si vezi sa nu isi dea seama ca stii, ba chiar fa un dus cand este acasa astfel ca sa fie sigur ca nu stii! Doar sa pozezi ca de obicei, sa nu vada ceva schimbat la tine, intelegi?
Seara l-am cerut la telefonul soramii si l-am rugat sa treaca pe la mine pentru telefon. A doua zi, cand era aproape sa vina, de-a naibii i-am pregatit o surpriza! Cand a sunat la sonerie, m-am asigurat ca este el si complet goala i-am deschis si strigandu-i sa se descalte, m-am indreptat calma spre baie oferind-u-i imaginea unui spate gol de femeie. Am scos un pic capul si i-am strigat
- Daca tot esti aici, vrei sa vii sa ma speli si pe mine pe spate? Ma privea nauc cu gura deschisa. A durat un pic pana cand si-a facut curaj si a aparut. I-am intins, fiind cu spatele spre el ,sapunul si l-am rugat sa ma spele bine, caci eu nu ajung si cred ca este mult jeg. Ii tremura mana cand a luat sapunul si chiar mai tare cand m-a sapunit pe spate.
- Freaca mai apasat sa ma scapi de jegul ala si fa-ti pomana cu tot spatele, te rog!
Nu am rata momentul cand i-am intins sapunul sa ma uit discret la pantaloni. Erau atat de umflati ca aproape plesneau! Cand s-a intins sa ma spele pe umeri, mi-am impins bucile scurt inspre umflatura lui si a fost grozava senzatia pe care am avut-o! Ceva foarte tare m-a furnicat, deci se excitase la maxim.
-Vai, scuza-ma cred ca te-am udat din greseala! A marait imperceptibil si cu un gata, am terminat mi-a dat sapunul si a dat sa plece.
-Vezi ca telefonul este pe masa in sufragerie! Vin si eu imediat ce termin! Multumesc ca m-ai spalat!
Mi-am pus halatul pe mine fara nimic altceva si am mers in living. Inca mai mesterea la telefon si am vazut clar cum l-a apucat iar tremurul mainilor cand m-am apropiat de el.
- Inca nu ti-ai revenit de la baie, vad ca iti tremura mainile? Este altfel decat pe net, nu? Stii tu la ce ma refer! Stiu ca voi baietii salivati la filme porno pe net, dar sa simti cu adevarat o femeie nu sufera comparatie, mai ales cand o atingi, cand pui mana pe o piele asa de fina, de calda! Te cred si eu ca te apuca tremuratul! Hai, daca ai terminat cu telefonul, vreau sa te ajut sa te calmezi si asta numai intr-un fel o putem rezolva! Tremuri numai ca m-ai vazut goala si din spate, dar daca ma vezi si din fata, ce zici o sa lesini, ca sa stiu daca imi dau jos halatul sau nu?
S-a inrosit ca racul si amuzata am venit in fata lui si am facut ca halatul sa imi alunece in jos.
-Poftim, acum ai realitatea in fata ochilor si daca ai sa te scoli de acolo poti si sa pipai ca sa te convingi ca nu visezi! L-am luat de mana si l-am ridicat de pe canapea, tragandu-l spre mine. Iata pune mana, unde vrei , miroase, saruta ce iti place mai mult, ia-ma in brate si strange-ma. I-am pus o mana pe san. Iti plac sanii mei, poftim fa ce vrei cu ei, iti repet, pune mana oriunde iti place, suntem singuri, nu ne vede nimeni si nu ai de cine sa te feresti!
Timid a inceput sa imi maseze sanul, apoi pe amandoi si tremurand mi-a luat sfarcul unuia in gura si a in ceput sa il suga. Mi-am strecurat un picior intre ale lui si am simtit cat de tare i se sculase! Am pus mana si i-am soptit
-Aici cineva se sufoca daca nu are aer! I-a fa tu o mica pauza si arunca astea de pe tine, ca sa ne simtim amandoi bine, hai ca te ajut. Mai mult eu l-am dezbracat si mare bucurie am avut cand o pula grozava a iesit la lumina, dreapta si tare beton.Pai vad ca esti dotat nu gluma si cand ma uit la tine si vad ce bine facut esti, te asigur ca multe femei or sa te vrea in patul lor! Doar ca acum vorbim despre mine si mai intai, hai sa te spalam ca esti transpirat si apoi om vedea noi ce mai facem!
L-am luat de umeri si l-am impins spre baie. La dus m-am oferit sa il spal eu din cap pana in picioare iar in privinata pulii, dupa cateva beliri a scuipat pe jos o gramada de sperma. Asta a fost bine caci acum putea sa se manifeste mai in largul lui. Desi ma asteptam sa se inmoaie, la prima atingere a zvacnit cu fermitate aratandu-mi ca este pregatita sa continue si asta dupa ce i-am luat o mana si am dus-o la pizda.
-Cum e? Iti place ce e acolo? Se compara cu netul? Asa dragul meu, mangai-o ca ii place! Esti cu mana la pizda mea si te simt ca iti place asta! Bravo! Deja nu mai tremuri aiurea ci doar te excita ce facem si asta este normal, uite suntem goi si singuri! Putem sa facem ce dorim si chiar asta o sa si facem! Hai sa te sterg si sa ne facem de cap, de acord?
A incuviinta din cap si l-am tras cu forta spre mine strangandu-l cu putere! I-am luat capul intre maini si l-am sarutat apasat pe gura. Mi-a raspuns la fel si mainile lui au coborat pe spate pana pe buci pe care s-a grabit sa la stranga destul de tare, lucru care mi-a placut si i-am raspuns cu o impingere inspre pula aia inghesuita intre noi. I-a placut si a inceput sa ma cotaie astfel , semn ca isi dorea mai mult.
-Esti pregatit pentru marele moment? M-a privit in ochi si mi-a zambit fericit. Hai atunci sa o facem! Si dupa ce i-am potrivit-o la pizda, l-am prins de buci si l-am impins inauntru-l meu. A scos un ahhh cand i-am rupt ata, dupa care a simtit gustul. Si s-a pus pe cotaiala destul de stangaci ca miscari, dar pula era atat de buna, ca nu mai conta lipsa lui de experienta. Am profitat si l-am futut eu asa cum am vrut si orgasmele au venit rapid, caci, repet, pula era grozava. Ne-am futut asa minute bune pana cand mi-a umplut pizda cu o noua sarja de sperma. Gafaia foarte tare si dupa ce a iesit din mine, ne-am dusulit bine pentru o noua repriza. Din baie am mers la bucatarie si am inceput sa fac niste sendviciuri. Ajunsesem deja la al treilea, cand m-a luat in brate pe la spate si m-a sarutat dragastos pe piele.
-Multumesc matusico pentru ce m-ai invatat! Te iubesc foarte mult si nu o sa te uit niciodata! Esti prima mea femeie si sunt foarte, foarte fericit!
Pula era din nou tare si se tot impingea in bucile mele.
-Daca tot esti acolo si o ai asa sculata, nu vrei sa mi-o bagi in pizda si pe la spate? Sigur o sa iti placa!
Zis si facut! M-am desfacut putin si m-am aplecat mai mult in fata continuand sa fac sendviciuri. A prins repede miscarea si s-a pus mai grozav pe treaba! La cum o simteam asa pe la spate, intrata adanc , nu am putut sa stau fara contre, ceea ce l-a indarjit si mai tare, marind ritmul, dar si eu contrele, astfel ca am lasat sendviciurile deoparte si m-am aplecat si mai mult, astfel ca, tinand-u-mi bucile cu ambele maini, m-a futut de m-a rupt o gramada de timp. Greu de tot a reusit sa ma stropesca si astfel a iesit din mine vlaguit.
- Du-te la baie si spala-te, caci trebuie sa si mancam! Acu ca ai dat de pizda, stiu ca nu te-ai opri, dar trebuie sa ne si odihnim putin, ca sa putem continua, asta daca nu oi fi vrand sa pleci acasa!, am glumit eu.
-Ce sa fac? M-a intrebat razand.Cu farfuriile pe genunchi , asa la pielea goala , ne-am mancat sendviciurile fericiti. Apoi am mers in dormitor si am mai facut o partida si mai buna. Se facuse tarziu si l-am expediat spre casa cu promisiunea ca maine o luam de la capat. Dupa ce a iesit pe usa am sunat-o pe soramea , i-am zis ca l-am retinut mai mult sa ma ajuta la schimbarile pe care le fac prin casa si am linistit-o cu postarea pe internet.
Sora mai mare
Dupa ce surioara mi-a promis ca o sa il descoasa pe junior despre internet, respectand sfatul ca sa ma prefac ca nu stiu ca sunt spionata la dus, cand a venit pustiul de la scoala, i-am dat sa manance si dupa ce am stat un pic de vorba, el s-a retras in camera lui. Am simtit nevoia sa fac un dus, nu inainte sa il intreb daca are vreo nevoie la baie. Raspunsul a fost negativ, asa ca am dat drumul la apa calduta si am inceput sa ma sapunesc. Stiam ca sunt in direct si asta m-a facut sa nu tin cont intocmai de sfatul sora-mii.Gandul ca pustiul era familiarizat cu ce faceam eu la dus m-a excitat si am marit valoarea spectacolului. M-am sapunit indelung pe sani si cel mai mult am insistat la pizda, dandu-mi ostentativ capul pe spate aratand astfel cat de excitata eram. Cred ca asta l-a innebunit cel mai tare. A fost un dus mai lung, dar astfel m-am razbunat pt ce descoperisem. Interesant este ca nu mai eram suparata, dimpotriva ma excita sa fac dus in astfel de conditii.
Astazi cand il asteptam sa vina de la sora mea, terminasem dusul fara spectatori si umblam prin casa in halatul meu subtire, pe sub care aveam doar chilotii.
-Mamii! Am venit! Mi-a strigat inca de pe hol.
I-am iesit in intampinare si , dupa ce l-am imbratisat, i-am spus bine ai venit iubitule si l-am sarutat fugar pe gura. Am vrut sa plec, dar m-a strigat
-Mami, dar este prima data cand ma saruti astfel! Ce s-a intamplat de esti asa fericita?
-Nu s-a intamplat nimic dragul meu, dar cand spui cuiva iubitule simti nevoia instinctual sa il saruti astfel. Si, ca sa stii,nu este nici ultima! Poftim!
I-am luat capul intre maini si, de data asta l-am sarutat apasat pe gura, numai ca, surpriza mare , m-a primit cu gura deschisa, astfel ca ne-am trezit sarutandu-ne de-a binelea, limbile noastre se incolaceau una intralta, ne strangeam reciproc in brate si ne impingeam unul in altul de parca voiam sa fim un singur corp. A fost o explozie de dorinta cum nu mi-am asteptat si sentimentul ca suntem mama si fiu a fost inlocuit in totalitate de o descatusare totala a retinerilor de pana acum. Strangeam in brate un barbat care ma excita din ce in ce mai tare, mai ales ca ii simteam inebunitor membrul sculat din pantaloni si care ma intepa pur si simplu in burta de fiecare data cand il strangeam in brate! Am sarit unul pe celelalt sa ne dezbracam! La mine a fost cel mai simplu, asa ca l-am ajutat sa se elibereze de tot ce era pe el.Atunci i-am vazut minunatia aia de pula supersculata si mare. L-am luat de mana si aproape cu forta l-am tarat in dormitor. A venit peste mine si, daaa, i-am potrivit-o, inebunita! A intrat cu toata forta si in toata lungimea ei. Am scos un aaaahh, nu de durere ci de imensa placere! Ne-am futut mult, sigur a durat mult si a fost cel mai grozav lucru care mi s-a intamplat. Insasi valul urias de sperma pe care mi l-a injectat m-a facut sa urlu de placere. L-am sarutat fericita si satisfacuta pe deplin. S-a intins langa mine extenuat si l-am privit cu adoratie.
-Esti iubitul meu, esti amantul meu, esti barbatul meu pe care mi l-am dorit dintotdeauna! Sunt cea mai fericita femeie de pe planeta! Niciodata nu am fost atat de satisfacuta si fericita! Te iubesc din toata fiinta mea.
Mi-am pus capul pe pieptul lui.
-Mami, trebuie sa iti fac o marturisire!
-Da dragul meu! Ce vrei sa imi spui, ca ma iubesti,nu?
-Asta este cel mai de pret, te iubesc, te iubesc si iar te iubesc! Altceva vreau sa afli. Uite, ca sa nu o mai lungesc, te vreau de aproape un an de cand am pus in baie o camera spion si de fiecare data cand te vedeam acolo la dus imi venea sa vin peste tine si sa iti spun ca te doresc atat de mult, dar frica m-a impiedicat sa fac asta. A fost cumplit de fiecare data cand te vedeam goala si eu trebuia sa raman la mine in camera unde imi venea sa urlu de tare ce ma excitai! Te rog din suflet sa nu te superi pentru gestul meu!
-Drept sa iti spun te-am simtit de cateva ori ca te uiti pe gaura cheii, dar am stat linistita ca nu puteai sa ma vezi prea bine de acolo. Insa la camera nu m-am gandit si, sincer, nu ma supar pentru asta, doar imi pare rau ca te-ai chinuit atat de tare fara sa imi spui!Cred ca puteai sa bati o data la usa si sa ma intrebi daca nu vreau sa ma speli pe spate! Din cate stiu functioneaza de fiecare data, caci impactul chiar si cu spatele unui corp gol, mai ales de femeie este teribil si nu prea se intampla sa nu se termine altfel decat cu o fierbinte apropiere! Pacat ca nu ai avut acest curaj, am fi castigat amandoi si mai mult! Deci tu vedeai de fiecare data cat de excitata eram la apa aia calda, mai ales cand ma sapuneam mult stii tu unde, iar eu habar nu aveam! Acum, nu mai este cazul sa mai fie camera acolo, nu mai ai niciun motiv, uite ma ai oricand vrei sa ma iubesti si oricat! A fost grozav ca m-ai intrebat de ce te-am sarutat pe gura! Nu aveam in intentie sa merg atat de departe, ori atunci , efectiv m-ai provocat si totul s-a dezlantuit instantaneu! Si iata cat de bine a fost! Vad ca ea nu este obosita dupa cum arata! Crezi ca mai vrea din nou?
Pula era tot teapana si zvacnea tot mai des, iar cand am pus mana pe ea efectiv a vibrat de placere. M-am asezat deasupra si m-am infipt in ea pana la cotor. Am inceput cu salturi din ce in ce mai inalte, pana cand am ajuns la lungimea ei maxima, atat cat sa ii simpt capul fierbinte l...



    Login