Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSURORILE MELE (1)
Autor : saqqqara - 2014-02-23
Citita de 38230 ori - Nota 8.26 (153 voturi)

Povestirea lui Sergiu, eroul episodului «Regasirea tineretii »
Totul s-a petrecut acum doua luni. In ziua aceea am avut la facultate numai program de dimineata, dar ultimele doua seminarii s-au reprogamat si am fost bucuros ca voi ajunge mai devreme acasa, avand cateva ore de liniste. Parinti de regula erau la birou pana seara foarte tarziu, iar cele doua surori ale mele, mai mici decat mine cu 5 si respectiv 3 ani, Andra avand aproape 16 si Carina 18 ani, stiam ca sunt ocupate pana dupa amiaza la liceu. Am intrat relaxat in apartament, am traversat living-ul spre camera meu, dar am fost mirat sa aud chicoteli, amestecate cu gemete de placere, care veneau dinspre dormitorul fetelor. La acesta se ajunge printr-un mic hol, comun cu dormitorul meu si o baie care o imparteam cu surorile mele. Usa de la camera lor era intredeschisa si am avut o surpriza grozava vazandu-le la pizda goala tolanite pe unul din paturi. Carina data pe spate, cu o perna mare sub sale, gemea voiasa, cu bulanele ridicate in aer, cracite foarte mult, in timp ce cu mainile, trecute printre picioare, apasa ritmic pe capul Andrei indesandu-i fata in pizda.
- Hai fa, linge-o, asa, ahhh… ce bine eee…, asaaaa…, linge-ma cum te-am invatat, asaa…, musca-ma si de lindic, ahhh…, daaa…, asaaa fa, ce bine faci…, bolborosea excitata Carina saltandu-si ritmic bazinul impingandu-se spre gura surorii sale mai mici, care i-se juca cu limba intre buzele rozalii, mari si carnoase ale pizdii.
- Ahhh… asaaaa… cu limba, daaa…, asaaaa… fute-ma, fute-ma… cum ti-am zis, ahhh…ce bine ma faci...
Am ramas mut de uimire cand le-am vazut, dar mai ales cat de vulgar vorbeau, ca doua curve ordinare. Stiam ca cele doua erau nu numai surori dar si foarte bune prietene si ca-si impartaseau intimitatile, iar dupa zgomotele pe care le auzeam uneori seara tarziu intelesesem ca se uitau pe calculator la cate un film porno, chicoteau excitate si sigur ca se mai freacau una pe alta pe la pizda. Insa cand le am vazut in ziua aceea ce faceau am fost convins ca de ceva vreme sora cea mare o initia temeinic pe cea mica in placerile fierbinti ale masturbarii si jocurilor lesbi. Pana atunci fusesem foarte discret, mai ales ca si eu, cand nu pot sa mi-o trag impreuna cu profa mea si fata ei Adina, ma relaxez bine cracit in fata calculatorului, stand la nudul gol si fac o laba zdravana privind la un film de specialitate, gemand de placere in timp ce din pula imi tasnesc jeturile de sperma, pe care satisfacut mi-o intind pe burta.
Dar ce vedeam depasea asteptarile, cu toate ca nu era prima data cand priveam cum se masturbeaza doua gagici, acum imaginea celor doua fete tinere si svelte, ale caror corpuri se unduiau fara control sub imperiu pervers al orgasmelor, era irezistibila. Adevarul este ca cele doua, nu ca sunt surorile mele, arata super. Inca cu figuri adolescentine, sunt satene, inalte, subtiri in talie si cu cururile bombate obraznic. Carina are deja sani potriviti de mari si bine formati, de femeie, ai lui Andra fiind de fetiscana, abia imuguriti. De cateva ori, fara sa vreau, mi s-a sculat pula cand am dat intamplator peste una din ele in baie, iar gargaunii ca as putea sa le fut pe una din ele, mai ales pe Carina, imi zburau de multa vreme prin cap, dar de fiecare data m-am calmat cu o laba. De Carina auzisem ca se fute cu un coleg de varsta ei, dar de Andra nu stiam sa-i fi ajuns vreo pula in pizda, considerand-o inca virgina si in general pare mai inocenta. Datorita bai comune si ele m-au surprins de cateva ori facand dus sau ne-am intersectat cand traversam holisorul din fata dormitoarelor, fiind ori eu sau una din ele in curul gol. Multa vreme insa m-am straduit sa le apreciez nuditatea ca un frate mai mare si nimic mai mult, cu toate ca asfel de ocazii erau din ce in ce mai dese, acum stiind ca nu erau chiar intamplatoare. Totusi fara sa realizez lucrurile evoluau, facandu-ma sa-mi stapanesc din ce in ce mai greu impulsurile normale de barbat si dorinta sa le-o trag devenise din ce in ce mai mare, insa eram inca convins ca nu ar fi bine sa se implineasca, dar ce eu visam pervers le umbla si lor prin minte. Cu cateva zile inainte, ca din intamplare, ma intalnisem din nou in hol cu Carina care iesea din baie la pizda goala, in timp ce si eu eram in tinuta lui Adam, mergand sa fac un dus. Aceasta, fara sa-si mai ascunda goliciunea ca deobicei, m-a lasat sa-i vad pizda frumos epilata, s-a uitat strengareste spre pula mea care era semierecta si nu s-a abtinut sa-mi spuna «…fratelo dar ce buna o ai », iar eu i-am raspuns razand aplicandu-i o palma peste buci si instictiv mi-am fluturat scula in fata ei, dar i-am replicat aparent pudic «…hai ochii in alta parte si roiul…». Insa cand am intrat in baie m-am gandit la ea ca la o curva buna de pula si nu ca la o sora, imaginadu-mi cum ar fi sa-i fac o muie adanca si apoi sa o pun capra si s-o fut in pizda, de ce nu si-n cur.
Dar astea erau nimicuri fata de ce se intampla acum, scula mi-se facuse beton si nu m-am putut abtine, m-am descheiat la prohab, mi-am bagat o mana in pantaloni si am inceput sa-mi frec capul pulii. Fie ce o fi, simteam ca nu mai rezist, vroiam sa le fut.
Mascat de intunericul din holisor, dar si pentru ca cele doua erau prea incinse nu au simtit la inceput ca sunt privite, continundu-si joaca, Andra bagandu-i Carinei si doua degete in pizda facand-o pe aceasta sa tremure si mai tare de placere.
- Asaaaa… fute-ma, ahhh… ce bine e, m-ai inebunit, ahhh ce-mi doresc o pula…, gemu Carina, …nu mai pot, hai intoarce-te peste mine macar sa-ti incing si tie pizda ca pe a mea. Cu miscari care era clar ca nu le face prima data, Andra, ridicandu-si capul dintre cracii lui sor-sa, s-a rasucit cu dezinvoltura vrand sa-o calareasca pe Carina pentru a-si pune pizda peste gura ei si atunci in sfarsit m-a zarit.
- Tu, Sergiu este aici !
- Ce zici nebuno ?
- Uite-l in hol.
Carina o ridica pe Andra de peste ea si se aseza in cur, ramanand cracita, mimand ca incearca sa-si acopere pizda cu o mana, dar pe care insa a inceput sa si-o mangaie, iar la randul ei Andra se puse in genunchi alaturi de ea, acoperindu-si cu mainile sanisori, intr-un reflex aparent de jena, dar stand cu bulanele cracanate, lasandu-ma sa-i vad pizdulicea rozalie la fel de bine epilata ca a surorii ei.
- Va mananca rau intre craci, nu vreti sa va ajut…, am zis eu deja excitat si fiind la randul meu cu pula aproape la vedere, am renuntat la orice ipocrizie pe care initial vroiam sa-o afisez de ochii lumii. Asa cum eram toti trei numai contau regulile moralizatoare care ma oprisera pana atunci in relatiile cu ele. Ce sa mai vorbim, vroiam sa le fut, numai conta ca eram frati. De fapt, de cateva luni, pentru mine numai conta nicio morala, de cand ma fut la foc continuu cu o muiere de 39 de ani, pe care am corupt-o bine si-i dau pula numai la comun, ea facand un duo fierbinte cu fiica-sa de cam aceiasi varsta cu surorile mele. Nu vroiam sa ratez ocazia sa-mi bag pula si in ele, mai ales ca se intampla sa le am gata incinse si tot in tandem ca si pe celelalte doua, iar la randul lor, dupa cum ma priveau fara retineri, pareau pregatite pentru asta, fiind-mi clar ca trecuse timpul barierelor fraterne.
- Nu numai pe mine ma arde aici…, raspunse Carina bagandu-si degetele in pizda, … si pe tine bag seama ca te frige, de ti-au plesnit blugii in fata si cred ca trebuie sa te ajutam si noi.
- Nu vrei sa vii la pula ?
- Mai bine ca nu si asta mica de mult vrea sa-o cunoasca…, continua cea mare venind langa mine, apoi unduindu-se segalnic s-a asezat in genuchi in fata mea si se apuca nerabdatoare sa-mi desfaca cureaua, iar cum, ca deobicei, nu aveam chiloti pe mine, pula, care era deja super sculata, se ivi din prohab in toata mandretea ei, impungand aerul cu capul bine belit.
- Uite surioara ce mare e, ce ti-am spus…, a exclamat ea in timp ce imi trase in jos blugii ajutandu-ma sa-i scot de pe mine. Apoi incantata a inceput sa-mi beleasca capul pulii.
- Hai vino si tu aici, pune mana… a indemnat-o Carina pe Andra care si ea s-a apucat sa-mi mangie pula.
- Asa pustoaico, e prima oara cand ai o pula in mana ? am intrebat eu.
- Da, dar mi-a spus Carina cum e…, raspunse ea un pic incurcata, dar in acelasi timp excitata si fara retineri mi-a luat pula la mangaiat.
- Asaaa…, scumpete freaca-ma si pe coie…, asaaa…, am indemnat-o eu, …iti place surioara ?
- Da…, ce groasa e…!
- Tu, asta mare, beleste-o mai tare, mai inainte plangea-i dupa pula, hai beleste-o, asa mai tare, daaa…, asaaa…, sa simt cum imi intinzi ata, daaa…, freac-o tare, asaaa…, freac-o…, iar Carina dovedind ca nu este o incepatoare s-a ajutat scuipandu-mi pula pe cap, belindu-mi capul pulii cat putea de mult, …asaaa, daaa…, vezi ca sti…, nu trebuie frate-tu sa te invete cum sa faci o laba.
- Ce-mi place…, nu-i prima data…,
- Se vede, asa daaa…, ahhh…, e bine, hai las-o si pe sor-ta mai mica sa invete lectia…, imediat Carina i-a facut loc, iar Andra s-a alaturat constincioasa, frecandu-mi impreuna pula.
- Asaaa…, bravo, asa fetita, freac-o si tu, asaaa…, hai beleste-o, beleste-o mai repede, asaaa…,
- Ahhh… ce tare e, daaa…, a exclamat ea!
- Hai scuip-o pe cap, ca sor-ta, asaa…, hai ca ai prins repede miscare…, bravo…, asaaa…, acum fa-o si cu gurita…, i-am sugerat eu cu blandete pustoicei, iar ea s-a lasat pe vine in fata mea apropiind-si gura de pula.
- Hai linge-o pe cap, asaa… si prin prejurul lui, asaaa, nu te opri…, asaaa fetita…, a indemnat-o Carina, care a apucat-o cu mainile pe Andra de crestetul capului ghidand-o, …i-o in cioculet, uite asa…, si un pic Carina mi-a luat la supt capul pulii, … vezi asa, acum bag-o si tu intre buzite, asaaa…, bravo fetita, hai suge-o…, a indemnat-o cea mare, impingandu-i capul spre pula, … e buna, nu !
- Ihiii…
- Hai, asaaa…, suge-o, suge-o asaaa…
Dar cea mica nu a apucat multa vreme sa mi-o suga si Carina, fara alte vorbe, mi-a tras pula din mana Andrei si-a luat-o numai ea in gura. Si eu abia asteptam sa dau o muie adevarata. Intai, fara graba mi-a incins-o si mai mult, a luat-o de cateva ori la lins, cat era de lunga, mi-a supt prelung coiele, in timp ce nu contenea sa-mi beleasca capul si de nenumarate ori mi-a lins glandul jur de imprejur, fara sa si-l bage in gura.
- E bine fratelo ? … eu nu am apucat sa ingan decat un “ihiii” si topit de placere mi-a fost frica ca ma scap prea repede. Dar curva a simtit, facand cateva pauze, iar eu nerabdator am plesnit-o de mai multe ori cu pula peste gura.
- Hai bag-o odata…, am exclamat si apoi in sfarsit ea mi-a luat pula in gura, …asaaa…, mai adanc, asaaa... Avand pula prea groasa si lunga, iar ea stand in fata mea cu capul ridicat nu a reusit sa-i intre decat jumatate in gura. Imediat insa mi-a fost clar ca surioara mea nu-i o incepatoare si stia cum sa inghita o pula intreaga, pana in gat, fara sa se inece si mai ales ii placea s-o faca. M-a tras spre pat, rasucindu-se de cateva ori in fata mea, eu reusind sa-i ard cateva palme peste buci, facand-o sa tipe de placere, apoi s-a asezat pe spate, cu capul aplecat pe marginea acestuia, iar eu i-am calarit fata, proptindu-mi mainile de pieptul ei si i-am bagat pula in gura. Acum a mers mai usor si dupa cateva pompari am reusit sa i-o infig toata, pana in gat, iar ea a raspuns cu grohaieli de placere, pe langa buze curgandu-i si...



    Login