Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSurorile LaBia - episod pilot
Autor : redcondom - 2009-04-02
Citita de 20118 ori - Nota 8.31 (58 voturi)
- Laura! Bianca! Unde sunteti? Haideti sa mergem la rau! imi rasuna vocea in toata casa. Cine nu-i gata, il iau cu lopata! strig eu ,, sau cu altceva’’ imi veni un gand pervers.
De multe ori noptile nu aveam somn gandindu-ma la corpurile lor fierbinti, la pielea fina, la zambetele lor sagalnice. Si de multe ori as fi vrut sa am ocazia, macar o data, sa-mi posed verisoarele sexy.
Niste chicoteli infundate razbat dintr-o camera aflata in partea opusa a casei. Urmate de niste gemete usoare. Ma hotarasc sa ma apropii incet si fara zgomot. Intr-un colt al holului este un spatiu intunecat de unde se poate privi in voie in camera respectiva.
Ma strecor acolo si privesc in camera. Imaginea imi cutremura toata fiinta: minunatia de Laura, o bruneta cu un fundulet obraznic si sanii enormi, ce mi-au bantuit multe vise, avand pe ea doar un costum de baie albastru intens isi ajuta sora mai mica – Bianca, o bruneta mai slaba, dar cu niste sani rotunzi si mici, sa-si inchida sutienul de un rosu aprins. Bianca, zvapaiata de felul ei, profita de acest lucru sa-si pipaie sora, mainile ei mangaiand picioarele si apoi funduletul Laurei. Aceasta protesta initial, dar cand degetele surorii mai mici ii atinsera pubisul, nu-si putu stapani un geamat de placere.
- Fata, esti nebuna! Si prin pat noaptea te-am prins mangaindu-ma! Ce-i cu tine?? Potoleste-te ca tre’ sa apara acusi varu’! se smulse din mangaieri Laura.
- Sunt si eu curioasa! Ce-i? Doar nu te-am mancat! se imbufna Bianca. Las’ ca poate ma lasa si varu’ sa ma joc cu el putin! adauga condescendent.
- Off, taci sa nu te auda! Ce idei mai ai! Hai, daca chiar esti atat de curioasa la noapte poate iti arat cate ceva!
Penisul imi zvacni nervos in pantaloni la auzul acestui dialog. Cu greu ma opresc
sa nu sar acolo pe ele si-mi urzesc un plan pe deseara. Ma strecor din ascunzatoare, ies din casa, ma duc la geamul camerei si bat strigandu-le. Imi raspund in cor…


Pe drum glumim, ne harjonim, eu cautand fiecare moment sa le prind, sa le surprind si sa le ating. La un moment dat, fugarind-o pe Bianca, o ating intamplator pe un san – imi raspund un sfarc mirat si un zambet complice. Ajungem la rau si pot sa le observ in voie pe aceste doua sirene.- ,,surorile LaBia’’ cum le alintam eu in secret, visand la labiilor lor deschise si mustind de dorinta…Laura se dezbraca, isi pune hainele atenta pe patura, si scoate o crema solara pe care incepe sa o intinda meticulos pe picioarele superbe, pe pulpite, facand ca un potop intreg de raze sa se lipeasca de pielea ei stralucitoare si de culoarea mierii. Apoi continua pe abdomen, unde crema alba ma duse imediat cu gandul la samanta barbateasca, samanta mea ce-ar trebui sa se odihneasca acolo…Continua tacticos pe sanii mari, ce erau prizonierii sutienul albastru, pe gatul minunat si delicat, apoi pe mainile pe care le visasem de multe ori strangandu-ma in extaz sau desfatandu-ma in mangaieri…
Reveria imi fu abrupt intrerupta de o apa rece ce tasni spre fata mea, insotita de hohotele Biancai:
- Varu’ dar cam te-a hipnotizat sora-mea! E buna rau, nu?!
- Taci si nu mai vorbi prostii! rabufni Laura, desi imi arunca o privire cu subintelesuri. Vino si da-ma cu crema pe spate! ii striga.
- Nu pot! Ma duc sa fac o baie. Las ca nu se supara varu’ daca te ajuta, nuu? spuse si imi arunca o bezea. Si tu lasa vedetismele si hai sa facem topless, ca mergem acus in Grecia si eu cu dungi nu merg pe mine ca nu-s zebra! adauga in timp ce-si azvarli hainele in iarba si se arunca in apa.
Bucuros si excitat de aceasta oportunitate ma duc la vara-mea, ma pun in spatele ei si iau tubul in mana, ii intind crema pe spate si incep sa masez usor. Pielea ei fina se infiora la atingerile mele, mai ales cand incep un asalt voluptuos asupra umerilor. Primesc un scancet de placere si indemnuri sa continui. Cobor, vertebra cu vertebra, ii desfac sutienul la rugamintea ei, apoi spre coaste, urc brusc si cu varful degetelor ii ating catifeaua sanilor. Tresare putin, imi retrag mainile spre zona lombara, unde insist cu niste apasari mai puternice, fiind insotit in odiseea mea epidermica de laude si indemnuri. Mainile indraznete coboara apoi spre fund, ea aplecandu-se in fata. Crema fiindu-mi corabie in acest ocean de voluptate, explorez fiecare bucati de piele, cu fiecare centimetru in care avansam, capatand si dimensiuni falice in sort. Urc vertiginos si ajung iar la limita inferioara a sanilor, oprindu-ma la un milimetru. Ahh! un milimetru intre Agonie si Extaz. Raman asa cateva clipe, savurand la maxim senzatiile, fiind pe punctul de a exploda si cu un sarut scurt pe ceafa tasnesc…in apa!
Racoarea raului imi primi penisul pe cale sa erupa si incepu sa-l domoleasca, cand , cu sanii obraznici, in fata mea se infiinta Bianca:
- Vad ca ai toropit-o pe sor-mea cu masajul tau!, aratand spre fata ce acum statea tolanita pe patura. Si pe sub apa ma prinse de iatagan. Ohoo, Varu’ dar vad ca si tie ti-a priit! si fuge cu o mantie de mii de stropi de apa in jurul ei.
Imi revin din stupoare si fug dupa ea si o prind in brate. Sanii ei tari si reci lipiti de mainile mele si curul ei obraznic ce imi atata penisul ma innebunea:
- Ia zi diavolito, stii bancul cu Dallas si Campari?
- Nu!
- Intr-o zi la scoala profa de romana ii roaga pe elevi sa faca o fraza cu 2 cuvinte: Dallas si Campari .
Vasilica : Eu ma uit la Dallas si beau Campari. Foarte bine spune profa.
Mihaitza: Cand am fost in Dalas am baut Campari. Foarte bine spune profa.
Bula: Cam pari nefututa da’ las ca te fut eu!
- Si ce-ar vrea sa insemne asta? ma intreba mimand indignarea.
- Ca nu permit nimanui sa ma atate si sa ma lase cu ochii in soare.
Si tusti! cu capul sub apa. Se zbatu putin, iar apoi incepu sa ma gadile pe sub apa,
culminand cu ceva la care nu ma asteptam de fel : ma musca de scula! ,,Aha, deci de asta-mi esti!’’ imi zic eu, si cu o mana o scot la aer. Cu o privire salbatica se rasti la mine:
- Am inghit o gramada de apa, dementule!
- Lasa draguta, ca rasplata pentru aventurile tale subacvatice, vei inghiti si altceva, ii spun pironind-o cu privirea.
- S-o crezi tu ca te mai atingi de mine! Pai ce dra…si o gulp! o noua gurita de apa, ii intrerupse ,,discursul’’.
- Gata, gata, linisteste-te! ii zic, luand-o in brate in timp ce se zbatea.
- Esti un bou! Te porti asa cu mine! Si eu proasta ca te pla…si-si musca buzele.
- Ca ma placi!? Recunoaste ca esti topita dupa mine!
- NU!
- Dar fii linistita ca si eu sunt topit dupa tine! Uitandu-ma adanc in ochii ei de culoarea si profunzimea oceanului. Nu ramane decat sa ne contopim! adaug poetic.
Pentru cateva clipe imi sustinu intrebatoare privirea, dar se smulse din mainile mele si porni ca o furtuna spre mal. O ajung din urma si o trag de mana pana dupa o salcie umbroasa. Laura dormea linistita si nu observase nimic…Bianca se uita parca putin speriata in ochii mei dar si spre erectia ce incepea sa-si arate coltii. Trupul ei tanar, pielea siroind de apa, parul ud si ravasit, sfarcurile ce strapungeau violent aerul, respiratia ei alerta ce ii contracta ritmic abdomenul plat, toate trezeau dorinta bruta din mine, id-ul freudian ce punea stapanire pe mine…Fac un pas inainte, ma pun in genunchi in fata ei, ii cuprind talia cu bratele si o strang la piept. Avu initial o pornire de a ma departa, dar defensiva ei se dilua rapid intr-un raspuns la imbratisare. Inima ei era intr-un galop, ritmul batailor ei fiind precum ecoul unor tobe africane. Buzele mele incep asaltul asupra gatului, umerilor si coboara navalnic asupra sanilor, Bianca incepe sa geama incet, respirand sacadat.
- Off, nu e bine ce facem…dar e atat de binee…spuse potopita de senzatii mai puternice decat inhibitiile ei.
- Lasa ce-ar zice lumea…acum suntem doar noi doi si o salcie…complicea noastra.
O lipesc de scoarta copacului, in timp ce mainile mele o exploreaza febril, ii sarut innebunit sanii, gatul, urc pe obraji, tample, ochi si ma odihnesc intre buzele ei. Ma lipesc cu sexul meu dur ca piatra de coapsele ei, apoi de abdomen…Ii absorb insetat cateva picaturi de apa ce dansau cu razele soarelui pe umar si ii soptesc ca o doresc si explodez daca nu ma lasa sa o AM, chiar AICI si ACUM.
- Daa…te vreau si eu…doar ca sunt virgina…imi scanci in ureche, si as vrea ca prima data sa fie mai romantic…suspina.
- Bine printesa mea…dar atunci vreau sa faci altceva, ca iau foc!
- Orice! Orice!
- Vei fi ofranda mea! Si raspunzand privirii ei intrebatoare, smulg cateva nuieluse de salcie si fac rapid o legatura in jurul incheieturilor Biancai. Vei fi prizoniera mea!
- Sunt ofranda Ta, Zeule, trimisa pentru sacrificiu! Spuse zambind, intrand in rol.
- Pentru ca poporul tau sa scape de boli, trebuie sa-mi dai nectarul tau! Dezgoleste-te complet, pamanteanca frumoasa si mangaie-te cu Salcia Sacra!
Se supuse pe data, infatisandu-mi labiile carnoase si fasiuta de par pubian. Cu ochii la mine, era nehotarata, parca rusinata.
- Continua copila, Zeul Tau este incantat! Esti o pamanteaca superba! O incurajez si incep sa o mangai pe corp, iar cu un deget poposind la intrarea in gaurica din ce in ce mai umeda. Imi lua mana, ii zambi si spuse in timp ce se desfata pe rand cu degetele mele:
- Vreau sa-mi binecuvantezi nectarul, Zeule prea puternic!
Se mangaia cu mana mea, cu nuielusa de salcie, in timp ce era legata la maini. O prind in brate si o ridic cu picioarele pe umerii mei, cu spatele lipit de copac si cu mainile prizoniere in mana mea stanga. Ii scapa un strigat scurt de uimire, dar intelese ce vreau si incepu sa-si impinga ritmic bazinul. Avea un gust placut, precum apa de ploaie, cu pielea atat de rece iar labiile fierbinti precum gura unui vulcan. Un vulcan de pasiune ce clocotea sub asaltul limbii mele ,,zeiesti’’, in timp ce dreapta ii strangea sanii. Apoi ii cuprind funduletzul iar cu un deget ii explorez...



    Login