Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Surioara supusa perversiunii (partea a II-a)
Autor : Garcia007 - 2016-10-01
Citita de 21778 ori - Nota 6.17 (64 voturi)

(continuare)

Dandu-i jos haina surorii mele am inceput sa observ efectele incidentului petrecut in baia clubului. Nu era batuta sau ceva, insa parul si pielea corpului, pe gat, pe obraji, pe sani, era complet umpluta de sperma naclaita. Maieul negru la care tinea atat de mult arata de parca cineva ar fi sters podeaua unui cinema porno din Berlin. Era pete albicioase, lungite in jeturi de cum o stropisera nebunii aia fara sa se mai abtina.

- O nu, surioara, nu-mi zice ca le-a deschis.

- Ba da. A deschis usa in timp ce cu o mana ma tinea de par ca sa ma fixeze mai bine in pula. Ii cunosteam toti prietenii, erau baieti mai mari pe care ii stiam din vedere sau despre care imi mai povestise Delia. M-am uitat si am aratat spre ei. Eram inca cu pula in gura dar am inganat ceva, ca si cum as fi intrebat "pe toti?" tipul doar a dat din cap si s-a dat intr-o parte. Cand mi-a scos pula din gat zici ca a scos un dop asa am facut. Ma inecasem toata si eram numai bale pe la gura.

- Surioara, spune-mi atata doar, ca nu ti-ai pierdut virginitatea pe dusumeaua unei buzi mizere.

- Nu. Cand am vazut ca se inghesuie toti cinci in cabina mi-am zis "eu ori ii sug pana la ultima picatura, ori de aici nu scap nefututa". Fratele Deliei a ramas cumva in spatele meu si se labagea. Dar nu stiu cum sa-ti spun... nu dadea ca nebunu, doar o facea inceeet asa cat sa si-o tina sculata. Mi-am dat seama ca ii placea sa se uite.
Cel mai cu curaj a fost unu de ii ziceau inginerul. Tot vreo 30 de ani avea. El a venit primul in fata mea. Am vazut ca avea verigheta pe mana si stiam de la sora-mea ca are nevasta si copil acasa. Cand a scos-o la mine m-am speriat putin. Nu numai ca era mare, dar parea putin... nespalata nu stiu cum sa-ti zic. Zici ca transpirase toata ziua in chiloti la munca. Mai era si neras si era prima oara cand vedeam o padure de floci la baza carnatului aluia. M-am straduit sa il sug cat mai bine, ca sa nu ii vina alte idei. I-am supt-o pana a inceput sa ma doara ceafa si parca a simtit asta ca am simtit ca incepe sa ma mangaie pe cap asa ca un tata. Si a inceput sa-mi vorbeasca , probabil sa ma mai linisteasca.

- Ce-ti zicea? am intrebat-o ca un prost, simtindu-mi pula ca un sarpe incolacit n chiloti care o sa dea pe dinafara oricand.

- Nu stiu. Numai cacaturi. Mormaia aia ca si el e tata de fata si ca sa nu-mi fie frica ca stie sa se poarte cu o domnisoara dupa care incepuse sa-mi zica "vai, puiule ce bine sugi, mama ce te pricepi, asa, ia-o pe toata. ia cat poti. ia mai mult" parca se excita si mai tare sa ma vada ca ma inec cu ea in gat si imi dau lacrimile. Se impingea asa din solduri si cu o mana ma tinea usor de cap. Ce l-a dat peste cap a fost cand mi-a zis fratele Deliei: "uite-te la el. ridica ochii la el" . Si i-am ridicat. M-am uitat chiar in ochii lui in timp ce il sugeam, dar eram in continuare suparata pe el. Asa ca il sugeam incruntata si facand pe suparata mai tare decat eram. Fiindca ii aveam ciolanul in gura nu puteam sa zic nimic asa ca incercam sa-i zic cumva din ochi "iti place? nenorocitule. iti place sa-ti suga pustoaicele pula prin bai in timp ce nevasta-ta te asteapta acasa? Sa te duci cu pula asta la nevasta-ta, nu la mine. Nenorocit ce esti." In timpul asta a si descarcat. Cred ca o tinea de multicel. ...



    Login