Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Surioara supusa perversiunii (III)
Autor : Garcia007 - 2016-10-03
Citita de 21444 ori - Nota 5.40 (48 voturi)
In caz ca ati preluat povestea de la jumate asta e continuare povestii lui Florin, care si-a surprins sora mai mica intoarsa acasa si acoperita cu sperma inchegata din cap pana in picioare.

- Urmatorul la rand a fost un pusti uratel intr-un hanorac lalau. Cred ca era mai mic decat mine. 16-17 ani. Il stiam din vedere si sitam de la Delia ca ii spuneau ceilalti "Axinte" pentru ca era grasut si timid. La fel ca mine, cred ca era virgin. De el mi-a fost cel mai mila. Restul care ma futusera in gura mai futusera la viata lor, dar Axinte cred ca nu mai simtise pizdulice sau gurita de fata pe penisul lui niciodata. Cumva imi amintea de tine la varsta lui. Saracul nici nu isi scosese pulicica inca. SI-o tinea in pantaloni si si-o freca discret prin blugi. I-am desprins usor mana de prohab si l-am desfacut incet la slitz. incet ca sa nu-l sperii. Fratele Deliei in timpul asta ma mangaia pe cap. Era foarte grijuliu cu mine.

- Vorbeste-i, ia-l usor ca e la inceput.

- Hei, Axinte, i-am zis. E ok. Sa nu-ti fie frica. O scoatem putin la aer, da? Nu vreau decat sa ma joc putin cu ea.

Cred ca asta l-a excitat si mai tare pe fratele Deliei pentru ca i-am auzit pula plescaind in pumn in timp ce si-o freca la urechea mea.

I-am desfacut usor pantalonii lui Axinte si i-am tras jos chilotii largi si dungati pe care ii purta, "Chiloti de mos" mi-am zis in mintea mea. "Probabil ca ii spala tot maica-sa".

O pulicica mica si erecta mi-a sarit in fata. Arata ca un carnacior de bere, numai ca era foarte rosie de jur imprejurul capului si din varf se prelingeau bine picaturile iubirii. Am dat sa i-o ating, dar Axinte s-a retras speriat si a sasait scurt, ca si cum l-ar fi usturat foarte tare.

- Ce s-a intamplat? l-am intrebat eu.

Axinte nu mi-a raspuns, dar fratele Deliei mi-a luat cu multa grija parul si mi l-a asezat la spate in timp ce-mi explica.

- Axinte a petrecut foarte mult timp in fata calculatorului. Maica-sa e disperata cu el ca nu mai iese din camera cu zilele. Acum stii de ce. Are pula usor iritata si sensibila de la prea mult frecush. Trebuie sa ai mare grija cu el. Uite, poti sa te joci cu bilutele, sa il gadili sub coite, dar atinge-i cu mare grija capul.

- Ok, dar lasa-mi parul.

- De ce?

- Ai d-aia pe mana si imi umpli parul.

- Ce am?

- Ai sperma.

- Hai, ocupa-te de Axinte.

M-am uitat in ochii plangaciosi ai lui Axinte care ma implorau sa il eliberez de presiunea din coite. Mi-era asa mila de el ca umbla cu idiotii astia...

- De ce te uiti asa la mine? Nu iti place de mine? l-am intrebat.

- B-b-ba da... foarte mult... a balmajit el.

- Ca daca nu iti place de mine eu nu am ce sa iti fac.

- B-ba imi place.

- Daca iti arat sanii, o sa iti placa mai mult?

Mi-am tras maieul sub linia sanilor si l-am lasat sa ii admire.

- Nu sunt prea mari, asa ca nu pot sa te iau intre ei,dar poti sa termini pe ei daca vrei, i-am spus.

Nu imi venea sa cred ce vorbe imi ieseau din gura. Dar tot ce se intampla si prezenta fratelui Deliei in spatele meu, parca scotandu-ma la produs printre prietenii lui ma faceau sa ma simt ca o cu...



    Login