Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Surioara mea
Autor : robertnick - 2012-08-14
Citita de 11138 ori - Nota 7.30 (27 voturi)
Surioara mea.

Prima data cand am vazut-o am ramas cu gura cascata...arata superb.
"Ea este surioara ta vitrega, Diana. Sper sa va intelegeti", mi-a prezentat-o tatal meu. Era o pustoaica cu par roscat, scunda si cu o fata si un zambet uimitor. Ne-am inteles bine din prima, fiind doar noi doi in casa.
Banuiesc ca ar fi bine sa va lamuresc. Parintii mei au divortat cand aveam 5 ani si mama m-a crescut, tata fiind deja recasatorit. Din pacate cand aveam 6 ani mama a murit intr-un accident si am ramas in grija lui tata si a sotiei lui. Cum ei lucrau ca delegati in Japonia am crescut impreuna cu sora mea, parintii vazandu-i doar odata la 3 luni.
Diana mereu a fost tipul de sora copilaroasa si imatura chiar daca era cu un an mai mare decat mine eu trebuind sa iau rolul de frate protector. O iubeam enorm si nu lasam pe nimeni sa ii faca ceva rau.
Insa anii au trecut si desi eu m-am maturizat Diana a ramas aceeasi fetita copilaroasa dar buna la suflet cum era cand am cunoscut-o prima oara. Pana atunci nu am avut niciun sentiment pentru ea, o consideram pur si simplu sora mea. Insa de ziua ei ceva in mine s-a schimbat. Tocmai implinise 16 ani si dorea sa cheme cateva colege. Seara a invitat vreo 5-6 fete si eu ca sa scap de gura Dianei am chemat doi prieteni apropiati cu care imi petreceam timpul mereu. Intunericul s-a lasat repede si in timp ce fetele chitaiau si se zbenguiau in camera surorii mele eu eram cu prietenii mei in camera mea ascultand muzica. La un momendat am auzit o bataie in usa si am deschis. Era Dora, una dintre colegele Dianei. Venise sa ne cheme la ele sa jucam nu stiu ce joc stupid de fete, asa ca am refuzat. Noi ne-am continuat seara linistiti iar pe la 1 baietii s-au hotarat sa plece asa ca m-am dus la Diana sa vad ce face. Fetele plecasera si ele de cateva minute asa ca era liniste in camera. Am batut incet si am intrat. Diana era in goala si se pregatea sa se schimbe in pijamale. Sanii ei mici erau superbi. Corpul ii era alb ca laptele iar pasarica era si mai impresioananta. Cand am vazut-o am ramas cu gura cascata si nu am mai putut sa zic nimic. Diana insa m-a observat si a tipat tare sa ies, iar eu dezmeticindu-ma am iesit in fuga cerandu-mi scuze. In noaptea aia nu am putut sa dorm. De fiecare data cand inchideam ochii imi aparea in minte imaginea Dianei goala si de fiecare data capatam o erectie imensa. In zilele urmatoare nu ne-am mai vazut, ea fiind ocupata cu sfarsitul de an iar eu cu tezele. Deabia dupa o saptamana de la incident, dupa ce s-a terminat anul scolar am avut timp sa mai discutam.
Stateam linistit pe canapea si ma uitam la televizor. Venisem de la ceremonia de incheiere a anului si eram frant de oboseala. La un momentdat a intrat si Diana in camera. Era la fel de obosita ca mine. S-a trantit zgomotos pe canapea si am inceput sa discutam. De fiecare data cand o priveam in ochi imi aduceam aminte de imaginea aia superba, de corpul ei perfect si de sanii ei mici si superbi. Atunci am realizat : nu o mai vedeam ca pe sora, ci ca pe o fata. O fata perfecta. Dupa ce mi-am cerut scuze pentru incident am urcat sus la mine in camera sa ma schimb pentru un dus iar Diana a ramas la TV. Dupa ce am iesit m-am intors in camera sa ma schimb si atunci am auzit usa deschizandu-se si m-am intors. Era Diana. Cand m-a vazut gol ochii i s-au largit de surpriza si a iesit in fuga. Atunci m-am intrebat daca a facut-o ori ca sa se rzbune pentru saptamana trecuta ori pentru ca dorea sa ma vada si ea pe mine. M-am schimbat si am iesit dupa ea. Era in camera ei. Am batut incet in usa si m-a poftit inauntru. Am intrat si am vazut-o intinsa pe pat, citind o carte. Am intrebat-o ce dorea mai devreme si m-a intrebat daca vreau sa merg in dimineata urmatoare pe munte cu ea(Pe atunci locuiam intr-un oras de munte si aveam muntele la zece kilometri de mers). Am acceptat bucuros, stiind ca o sa am o ocazie perfecta sa stau cu ea.
Ziua a trecut foarte usor si dimineata s-a ivit. Era ora 6 si noi eram deja gata de plecare. Aveam in rucsac cortul, cateva pachete cu mancare si alte nimicuri. Logic ca eu am fost cel care a carat totul, Diana intotdeauna stia cum sa ma faca sa fac eu tot. Dupa vreo patru ore de urcus destul de dur si cateva pauze am ajuns pe un platou. Am instalat cortul iar eu am plecat in padure sa aduc apa iar Diana a plecat sa se plimbe. Din pacate norii au inceput imediat sa se adune si aproape imediat ploaia a inceput sa cada. M-am intors repede la cort si m-am adapostit. Dupa cateva minute a aparut si Diana, uda pana la piele. Noror ca avea un schimb de haine.
-Iesi putin afara sa ma schimb ca sunt uda rau.
-Nu ies nici sa ma bati, nu ma ud nici mort. Iesi tu afara si schimba-te, esti deja uda oricum.
-Iesi ma afara, nu ma face sa te dau eu.
-Nu ies !
Si tot asa a durat vreo 5 minute. Pana la urma ne-am decis sa stam spate in spate asa ca s-a schimbat pana la urma. Dar cum ploaia nu inceta sa cada, am decis sa scot pachetul de carti.
-Daca tot suntem blocati in cort hai sa jucam ceva.
-Ce zici sa jucam ?
-Nu stiu, hai macao.
-Te tine sa jucam poker ? Strip poker.
Am ramas cu gura cascata la propunerea ei. O stiam destul de timida. Nici nu stiam ca stie sa joace poker. Am acceptat si am inceput sa jucam. Regulile erau simple. Pierzi o mana, pierzi o haina. Ea purta un maiou subtire, un tricou si mai subtire si o pereche de pantaloni iar eu aveam tricoul, boxerii si la fel, pantalonii.
Prima mana am pierdut-o eu, asa ca mi-am dat jos tricoul. A doua mana a pierdut-o Diana, la fel si a treia. Avea de ales. Ori da jos maioul si ramane in sanii goi ori da jos pantalonii si ramane in chilotei. A ales sa dea jos pantalonii. Avea o pereche de chilotei roz iar sfarcurile mici ii treceau prin maiou. Arata fenomenal, iar asta o simteam din plin. Aveam o erectie cat un stalp de telegraf si faceam eforturi nemaipomenite sa o ascund. A patra mana am pierdut-o eu. Am dat jos pantalonii, ramanand in boxeri. Boxerii nu faceau mare lucru in a ascunde erectia asa ca era vizibil pentru Diana cat de excitat eram de joc. A cincea mana am pierdut-o eu, din nou.
-Chiar trebuie sa-i dau jos ? E clar ca am pierdut.
-Cine zice ca am terminat jocul ? Daca pierzi iti dau o porunca, daca pierd ma dezbrac in continuare.
Diana devenea din ce in ce mai indrazneata, iar mie imi placea la nebunie.
Am continuat sa jucam si de data asta norocul a fost de partea mea. Am castigat si Diana a trebuit sa-si dea jos maioul. La incep...



    Login