Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSurioara mea - Incheiere ?
Autor : robertnick - 2012-08-20
Citita de 16078 ori - Nota 7.60 (43 voturi)
Surioara mea - partea III -a - Continuare.

Diminieata a venit imediat. Mi-am frecat ochii somnorosi si m-am uitat la ceas. 6:10, iar m-am trezit devreme. Ma uit prin jur si-mi vin in minte evenimentele din noaptea precedenta. Pe bratul meu se odihneste Diana. Pare atat(fanteziierotice.ro) de linistita si de lipsita de griji. E superba. Cateva fire roscate i se odihnesc pe fata alba, angelica aproape. Ce inger...
Bunicii meu urmau sa fie plecati toata ziua la niste prieteni de familie in orasul vecin deci urma sa fim singuri toata ziua. Eram nerabdator sa ii observ reactia Dianei cand se trezea.

Incet, incet a deschis ochii si a privit prin camera. Apoi m-a observat pe mine. Picioarele ii erau incolacite dupa piciorul meu drept, iar pasarica ii era lipita de coapsa mea, emandand o caldura intensa. Se pisiceste si ma mangaie pe fata. E superba, nu cred ca gasesc nimic mai frumos pe pamant cu care sa o compar. Imi las mana in jos si o mangai la pasarica, in acelasi timp sarutand-o pasional.
-Stiu ce ai facut; imi spune, intrerupand sarutul.
-Ce am facut ?
-Nu face pe inocentul, stiu ca tu ai scapat de Cristina. Si eu fac botanica, nu doar tu. Si pe langa asta, am vazut ciupercile uscate ascunse in dulapul din camera ta.
-Pai...eu.....; incepusem sa ma balbai, ma prinsese cu garda jos.
-Ma bucur ca ai facut-o, nu mai rezistam; imi spune, apropiindu-se si sarutandu-ma apasat.
-Azi o sa fim doar noi acasa.
-Stiu,da' hai sa mergem la masa intai.
Ne-am ridicat amandoi si ne-am imbracat. Am avut ocazia sa-i vad iar corpul superb. Sanii erau micuti, dar eram convins ca aveau sa se faca voluptosi, cum ii avea mama ei. Semana mult cu ea.
Am mers in bucatarie si am mancat linistiti iar apoi bunicii au plecat. Nu cred ca au apucat sa iasa din curte ca noi deja eram goi sarutandu-ne in bucatarie. Nu am mai avut rabadare sa mergem in camera noastra. Am luat-o in brate si am pus-o pe masa si am inceput sa-i sug si sa-i sarut cu pofta sanii superbi. Am inceput sa cobor si am fost intampinat de pasarica ei primitoare. Nu avea multe fire de par iar cele pe care le avea erau roscate, facandu-i pasarica si mai frumoasa. Am inceput sa-i ling si sa-i sug clitorisul, apoi concetrandu-ma si pe labii. Gemetele ei ma excita. Nu mai rezist. Am penisul mai tare ca o teava de otel. Ma arunc asupra ei si incep sa o penetrez brusc si violent. O musc de lobul urechii si incep sa o fut din ce in ce mai repede si mai brusc. Gemetele ei sunt din ce in ce mai tari si mai ascutite. E prima data cand ajunge la orgasm inaintea mea. Dar nu ma opresc. O fut repede, tare si constant. Imi scot penisul din pasarica ei iritata si rosie si ejaculez pe burtica ei. Am ramas drept ca un catarg.
O sarut si ma pregatesc pentru runda a doua. Nici eu si nici ea nu suntem gata sa ne oprim. Brusc se ridica de pe masa si ma ia de mana, tragandu-ma dupa ea in dormitorul nostru.
Ma imbranceste pe pat si se urca pe mine. (fanteziierotice.ro) Ma saruta apasat si ma mangaie pe fata.
-E randul meu sa conduc de data asta.
Nu zic nimic, doar zambesc si astept sa faca urmatoarea miscare.
Imi i-a penisul in mana ei micuta si il potriveste la intrarea ei stramta. Se lasa incet si apoi incepe sa se miste din ce in ce mai repede. Avea niste miscari atat de naturale si de pasionale, cred ca daca nu ma incordam putin ejaculam din primele 20 de secunde. M-am ridicat in fund si am inceput sa-i sug sanii,...



    Login