Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Surioara cea buna ma vrea
Autor : ionrazvan - 2015-12-31
Citita de 32942 ori - Nota 4.11 (44 voturi)
Toate numele din povestirea urmatoare sunt schimbate,dar faptele,locurile si personajele descrise reflecta exact realiatea din amintirile mele.
Sa zicem ca sunt Andrei.Ba nu,Catalin.Un baiat de 13-14 ani din Bucuresti cu originile din alta parte a tarii.Am o sora,pentru care scornim un nume,Mihaela si doi parinti.Probabil ca in multe alte cazuri,s-au cunoscut,s-au casatorit,au facut doi copii apoi cand cel mare avea 4 ani si cea mica 2,au divortat.A urmat partajul si astfel eu am ramas cu tata.
Imi amintesc ca imi serbam ziua de 10 anisori cand deodata ,aparuse doua persoane neivitate,dar cu prezenta placuta si totodata rude primare cu mine.Atunci a fost prima oara cand imi revazusem sora si mama dupa mai bine de jumatate de decada.
Cam de atunci ,relatia dintre mine,si restul familiei a inceput sa se fructifice.
Timp de multa vreme,cel putin o data pe luna imi vizitam mama ce statea cu barbatul cu care si-a refacut viata.Uneori mai si ramaneam peste noapte in patul supra-etajat din camera Mihaelei.Alteori,Mihaela ne vizita pe noi,mai de dor mai de nevoie de bani de la tatal meu...si avea si ea loc sa innopteze,in patul mare din camera mea.
Probabil despartirea noastra ne-a apropiat sufleteste mai mult fata de alti frati,simteam ca am mai mult decat o buna prietena,o persoana careia ii spuneam toate secretele si cu care discutam orice.
Imi amintesc cum a inceput totul...
Eram in camera Mihaelei,la etajul patului sau,noapte de vineri,putin trecut de miezul noptii.Sora mea statea in patul de jos.Depanam amintiri de la scoala,spuneam glume si radeam.Tot dintr-o gluma a pornit si provocarea sa-i descriu barbatia mea.
"penisul meu este organul ce-l folosesc sa fac pipi,dar uneori devine tare,si iese un lichid alb"
Provocarea ei sa-si descrie partile intime:
"Am o gaura intre picioare,i se spune pasarica,si sani putin mai mari ca ai tai"
Acestea au fost primele discutii sexuale din viata mea,si probabil si a ei.
Cu timpul am aflat ce tip de chiloti poarta,cate perechi de tanga are,cate de boxeri,de ce poarta bustiera si nu sutien,si ca simte o placere oarecare in baie cand se spata cu dusul.
Ea a aflat deasemenea ce lenjerie port eu,si cum ma masturbez(barbatii recunosc altfel fata de femei).Nu oriunde,din cauza spermei...
Intr-o seara,dupa obisnuitul hoinarit cu prietenii nostrii,eu si Mihaela am ajuns acasa la mine.Am stat cu tata putin,am mancat si ne-am retras in camera sa urmarim un film.Dupa aceea,lumina s-a stins,m-am bagat in pat langa sora mea.Aceasta mi-a luat din senin mana si a dus-o pe sanul ei drept.A fost prima oara cand am atins asa ceva ; si mai era si gol(in fanteziile mele ciudate,atingeam sanii fetelor peste sutien sau bluza).Niciunul nu scotea o vorba.L-am masat putin,m-am retras si am adormit.
A doua seara,iar s-a repetat povestea.Pipaiam sanul drept al surorii mele...Peste alte doua sau trei saptamani,cand am dormit impreuna,iar s-a repetat povestea.Apoi nimic,o perioada.
Mi-am facut curaj stiind ca-mi place mult,chiar foarte mult,si am rugat-o sa ma mai lase sa o ating sub bustiera,insa raspunsul Mihaelei a fost negativ.Ciudat,nu?
Cum hormonii imi jucau feste,am incercat sa o conving,sa-i propun ciocolati,bani,etc,dar fara folos.Asa ca am lasat timpul sa treaca.
................................................................................................
Aveam 15 ani,si eram boboc la liceu.Relatia din familie nu se schimbase prea mult,cand prindeam ocazia,imi revedeam sora.Aceleasi obiceiuri,iar noi doi la fel de buni prieteni....
O noapte memorabila pentru mine,este demna de mentionat.Urma un weekend,iar Mihaela venise la mine.Dupa stingerea luminii,m-a rugat sa stau peste ea.Si am stat,nemiscat deasupra ei.Dupa 30 de minute erectia mea devenea din ce in ce mai puternica,si m-a indemnat subtil sa o mangai pe umeri,pe maini,pe picioare.Mihaela atunci mi-a zis:
-fa ce vroiai de mult sa-mi faci
Nu stiu sigur,dar cred ca intelesesem bine.I-am dat gentil bustiera jos si am inceput sa-i pipai sanii.
-te deranjeaza daca fac ceva?as vrea sa-ti sarut sfarcurile
-nu te las ca incep sa ma excit....spuse ea cu o voce tremuranda
In momentul ala imi doream sa o am mai mult ca orice si o imaginam goala
-ti s-a sculat pu*a?continua tot ea
-nuuu,e un ciorap,m-am scuzat eu.
Nu stiam cum sa ascund erectia tinand cont ca intre noi doi erau doar pijamalele.Dar o vroiam,o vroiam extraordinar de mult..
-cum se simt o fata si un baiat cand se f*t?
In timp ce sora mea asculta ce sopteam eu,ii masam sanii in continuare si tot incercam cumva sa o ...



    Login