Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSufletel
Autor : valerspin - 2022-03-20
Citita de 18526 ori - Nota 7.97 (100 voturi)
Sufletel, facuse 15 anisori Vineri si ii promisesem sa isi sarbatoreasca ziua si la mare pt 10 zile cat erau biletele. Zis si facut, dupa ce si-a facut de cap cu colegii si prietenii lui la noi acasa, Luni dimineata eram deja in tren cu directia Constanta. O mica paranteza, sunt divortata si nu regret aceasta postura, mai ales ca respectivul a fost un mare magar cu mine! Inchid paranteza si , iata-ne ajunsi la hotel, unde primim o camera cu doua paturi la etajul 2. Camera era frumusica, curata cu tot ce trebuie. Am verificat saltelele si baia, totul a fost in regula. Asa ca se cerea, dupa ce am despachetat, un dus caci in tren si afara fusese tare cald. Am intrat prima si m-am desfatat cateva minute bune cu dus scotian.. Dupa ce a facut si Ionut dus, ne-am imbracat lejer si am luat-o spre plaja, pentru a ne anunta sosirea. Lume multa, chiar foarte multa , dar am mers pana la apa sa ii luam temperatura. Era tare calda. Incet, am luat-o pe marginea apei spre Navodari. Foarte multe si diverse corpuri, care de care mai sexi, isi etalau frumusetea ca la o mare expozitie. Multi sani goi, foarte atragatoori si pt mine ca femeie, dar pt junior, care nu isi mai dezlipea ochii de pe ei. Ma rog, dupa aproape doi km, plaja s-a mai degajat si nu departe , au inceput sa apara si corpuri fara nimic pe ele. Ajunsesem, la nudisti. M-am uitat spre junior si l-am vazut cat de tare se inrosise.
-Cred ca trebuie sa ne intoarcem, Ionut, de acord?
Mi-a dat din cap si asa am facut. Cumva obosisem de atata mers si ne-am indreptat spre hotel. Odata ajunsi in camera, l-am intrebat
-Am observat ca te-ai inrosit la nudisti! Ti-a fost rusine sa ii vezi complet goi? A tacut. Eu maine acolo as vrea sa mergem, odata sa te obisnuiesti si apoi este lume mai putina! Cat priveste rusinea, nu ai de ce , caci sansa ca cineva sa ne recunoasca este aproape zero. Totusi, daca nu vrei acolo, avem telefon si putem tine legatura. Eu imi doresc sa ma bronzez peste tot si de aia prefer acolo. Vorbim maine dimineata!
Seara ne-am petrecut-o pe faleza si am luat cina la o terasa cu specific dobrogean. Doua pahare de vin de Cotnari m-a binedispus, asa ca radeam din orice si aveam multe vorbe la mine. Am ajuns in camera si m-am intins fericita pe patul meu, cel de langa balcon. Lui il lasasem pe cel de langa baie. Ne-am uitat la televizor si pe la 11 noaptea , cred ca am adormit. Spre dimineata, cand se crapa de ziua, am mers la baie si am remarcat ca pustiul era dezvelit. Asa , ca dupa ce am iesit din baie m-am dus sa il invelesc si am ramas muta la privelistea pe care am gasit-o! Din chiloti, iesise pe jumatate o pula de toata frumusetea si care chiar tresarea din cand in cand, ceea ce m-a facut sa cred ca pustiul visa ceva grozav. Sedeam prostita si nu faceam nimic altceva decat sa salivez la pula aia atat de buna. Mintea mea nu mai procesa normal si imi doram din ce in ce mai tare sa pun mana. Aproape ca as fi facut-o, dar ceva in mine nu m-a lasat, asa ca, cu mult regret, am apucat de marginea cearceafului si l-am invelit. In pat speram sa mai adorm un pic, dar a fost imposibil. Toata gandirea mea era sufocata de pula aia, aflata acolo, langa mine.Tocmai langa mine, atat de dornica de pula, caci, se facuse anul de cand, aflasem ca idiotul ala ma insela si am aflat ultima de acest lucru. Atat de tare m-a durut ca nu am vrut sa mai aud de barbati de atunci. Numai ca mama natura isi cere drepturile si, cum spuneam, dupa ce am vazut in patul alaturat, dorinta urla in mine acum! Placerea sexului trait la maxim imi revenise si nimic nu putea sa o tempereze. Ei bine, va spun acum ca atunci numai eram deloc constienta ca era vorba de fiul meu, sau ca era un pusti de 15 ani, tocmai impliniti. Toate astea fusesera inlocuite in mintea mea cu dorinta mare sa am pula aia in mine cat mai curand. Asa ca deja imi framantam mintea cum sa ajung la acest vis. In mine se ducea o lupta teribila cu nerabdarea sa fie cat mai curand, imi bagasem doua degete in pizda si ma frecam de zor, insa mai rau imi crestea pofta. Aproape ca voiam sa ma duc la el in pat, dar m-am stapanit din rasputeri. In fine, a venit dimineata si incet s-a trezit si sursa cosmarului meu. Am reusit totusi sa-i arunc un buna dimineata dragastos si sa-l intreb cum a dormit.Ne-am spalat si am coborat la micul dejun. Dupa, ne-am intors in camera si ne-am echipat pt plaja.
-Ce ai hotarat, mergi cu mine sau vrei sa fii singur.
-Merg cu tine, a fost raspunsul.
Si iata-ne ajunsi la plaja de nudisti, unde a fost simplu sa gasim un loc pt cearceaf. Cateva priviri zambitoare, evident feminine, erau atintite catre noi, mai bine zis pe junior, nerabdatoare sa il vada dezbracat! Cu mine, a fost lejer, caci din doua miscari eram goala goluta si intnsa pe cearceaf, el in schimb, aproape ca tremura stiindu-se privit si foarte greu a ramas in slip, dar nu cu fata catre spectatoare, Doamne fereste si rapid s-a asezat pe burta langa mine.
-Bine ai facut ca nu le-ai dat satisfactie acelor doamne ce te urmareau sa te dezbraci de tot. Ce or crede ele ca asa un barbat este gratis! Sa se multumeasca cu un dos de slip, nimic mai mult, nu-i asa, durule! Am remarcat ca nici la mine nu te-ai uitat cand m-am dezbracat. Banuiesc ca din respect sau poate de rusine, tu stii. Treaba este ca aici devii caraghios daca ramai imbracat, chiar si cu slipul. Eu nu o sa te oblig, hotararea iti apartine. Totusi, vrei sa ma ungi pe spate, ca sa ma brozez?
I-am intins crema si am asteptat sa vad ce face, caci trebuia sa se intoarca pt a ma putea unge. S-a asezat in genunchi si a inceput sa imi intinda crema pe spate.
Te rog sa ma ungi peste tot si pe picioare, caci de aia am venit aici.
Cu mana tremuranda mi-a facut acest serviciu si curioasa , pe furis i-am aruncat o privire acolo. Da, era iesita mult din slip si chiar i se belise din atata stransoare. Intre timp imi ungea cu delicatete bucile si apoi a intins crema si pe picioare.
-Multumesc, dragule, vrei sa te ung si eu?
-Da , mi-a soptit.
Am procedat cu deosebita placere si i-am explicat unele chestiuni in timp ce il ungeam peste tot.
-Sa stii ca multe din privirile pe care le-ai observat sunt normale, tu esti un tanar frumos si foarte bine facut. Este clar pt ele ca nu esti amantul meu si isi incearca norocul. De altfel, vad ca stai in continuare imbracat si asta ca o ai sculata si vrei sa nu se afle. Sa fii tu sanatos cate au vazut femeile alea, deci nu este nimic nou pt ele ci doar dorinta de a te avea in patul lor. Ai sa constati asta cand, nu din vina mea, eu am sa merg in apa, iar tu o sa ramai cu privirile lor pofticioase atintite asupra ta si sa nu te miri cand te vor ruga sa le ungi pe spate asa cum mi-ai facut mie. Si, este bine sa stii, cand o femeie te roaga sa o ungi pe spate, o atingi pe pielea ei sensibila si iti trimite astfel mesajul ca vrea mai mult decat atat. Deci, ai de ales intre a ramane un cacacios timid cu slipul pe el la plaja de nudisti sau a deveni barbat in adevaratul sens al cuvantului. Iata ca, intre timp te-am uns peste tot mai putin unde nu ma lasa slipul asta al tau. Vrei sa te bronzezi cu slipul pe tine!
Si-a apucat cu amandoua mainile slipul si l-a dus catre calcaie cat a putut, apoi, chinuit a reusit sa il dea jos.
- Ei, asa da, pot acum sa te ung peste tot , asa cum e bine. Sa iti fie de bine, i-am zis , dandu-i o palma peste bucile lui incordate. Intre timp, in continuarea noastra ca pozitie si-a intins cearceaful o doamna singura, dar foarte bine facuta si mai ales dotata cu niste sani de toata frumusetea. Foarte degajata, dupa ce a ramas goala s-a intins pe spate expunandu-si pt privirile noastre pizda epilata proaspat ca pe o oferta de nerefuzat. I-am dat cu cotul lui junior si l-am intrebat
-Ai vazut in reviste ceva atat de frumos si de adevarat? A meritat sa venim aici , ce zici? Hai nu mai fi rusinos si bucura-te de ce vezi! Nu se compara cu ce ai vazut tu pe net. Eu, care sunt femeie ma uit cu placere la asa ceva, dar voi barbatii! Bine, daca nu vrei sa vorbim , eu ma duc in apa. Vezi cum te descurci.
-Vin si eu!
-Pai , hai atunci. S-a sculat cu mainile acoperind balaurul si asa a mers pana la apa, starnind multe zambete. Apa a fost minunata si ne-am balacit bine, iar , din intamplare i-am atins pula cu primul prilej. S-a speriat un pic , dar nu s-a indepartat de mine. Am mai prins o ocazie si iarasi i-am atins-o. De data asta mi-a zambit surpinzator si pt mine, expertul in sex.
Am constatat ca nu mai era sculata, deci puteam sa ne intoarcem pe cearceaf. A mers cu mainile normal, fara sa-si mai acopere dotarea, asa ca am fost insotiti de murmure aprobatoare si priviri incantate.
-Ai vazut ca nu a fost asa de greu sa te integrezi aici. Cate priviri ai atras arata ca nu trebuie sa ascunzi nimic din ce ai. Priveste inca o data la doamna de mai sus si, daca cumva iti arata ca vrea sa o ungi pe spate, nu rata, altfel ma duc eu, nu trebuie ratata. Aflati ca am avut dreptate si pustiul era foarte sarguincios cand o ungea, ba chiar a durat mai bine ca la mine, ceea ce m-a durut un picut. A venit respirand des si cu mainile in dreptul pulii.
-M-a invitat la ea la camera, sta la noi la hotel, un etaj mai sus! Ce fac?
-Du-te si spune-i ca mami este de acord, insa dupa cina, ok? Mai inainte sa te scoli, incearca sa respiri adanc si sa expiri la fel pana cand te linistesti, asta ca sa te poti duce la ea, stii la ce ma refer! Interesant ca celelalte s-au abtinut in a-si exprima aceeasi dorinta si timpul s-a scurs frumos pana cand am hotarat sa mergem la hotel. Dupa ce ne-am pus pe noi cele cateva lucruri, el a mers la doamna in cauza si a lamurit lucrurile. Mi-a aruncat un zambet de multumire si am plecat bucurosi spre camera. L-am lasat pe el sa faca primul dus. Atunci, am considerat ca este momentul adevarului! Goala, am intrat in baie si am mers direct spre el. S-a oprit din sapuneala si i-am spus
--Ai uitat un mic amanunt pe care ti l-am spus la plaja! Cand o femeie te invita sa o ungi pe spate, este de fapt o invitatie in patulm ei sau, in cazul de fata, la dusul ei! Doar nu credeai ca o sa accept sa renunt la dreptul de a fi fost prima pe care ai uns-o!
I-am luat capul intre maini si l-am sarutat apasat pe gura, bagandu-i limba toata in ea. Mi-a raspuns la fel si pula era deja beton, asa ca am bagat-o imediat in pizda mea flamanda, simtind-o toata in mine, asa cum mi-am dorit. M-a lipit de peretele pe care apa calda curgea intruna si ne-am futut cu disperare. M-a tinut mult pana sa ma stropeasca abundent si am riscat ca o nebuna lasand-u-l sa faca in mine. Dar placerea aia este greu de inlocuit. Asa ca am bagat repede jet de apa cu presiune in pizda pt a inlatura cat de cat pericolul . L-am luat in brate si l-am strans cat am putut de tare. L-am tinut asa minute bune si intr-un tarziu i-am spus.
-Te iubesc ca o nebuna. Sunt topita dupa tine. Te vreau in mine ori de cate ori ti se scoala. Este prea buna sa o neglijam. Cum ti-a placut!
-Nu visez? Chiar a fost adevarat? Imi vine sa strig tare, te iubesc mami, te iubesc mami! Uau!
-De data asta uita ca sunt mami, sunt doar iubita ta, femeia ta, atat! Hai in pat, care vrei si hai sa iti arat acest lucru. Uite pizda asta pe care o vezi este a ta, vrea sa o futi cu pula aia grozava, sanii astia vor sa ii lingi, sa ii sugi, tot ce vezi este al tau, fara retineri, faci ce vrei cu mine de acum. Ce zici, pana la masa avem destul timp, mai ma vrei? A sarit , pur si simplu peste mine si ne-am sarutat pe nerasuflate, mi-am desfacut picioarele asa incat a intrat tot in mine si a reluat atacul si mai in forta. Se impingea acum atat de tare ca simteam ca o sa ma rupa, dar nu imi pasa si il contram din rasputeri.
-Ce bun esti, ce bine ma lovesti acolo in pizda mea fericita, ce bine te impingi in ea, asa asa, fute-ma da, fute-ma sunt a ta fute-ma, fute-ma , asa, daaaaa, ce bine,of, ce bine mi-o dai, bravo, asa hai, loveste-ma cat poti de adanc, asa rupe-ma, esti al meu tot, asa, ah, ah de cate ori am facut, m-ai inebunit de tot. De data asta , te rog sa iesi cand vrei sa faci,da? Hai continua, continua, asa da-i, ,fute-ma, ah ce bine este ah, ah ce bun esti asa hai ,hai asa, gata, iesi, repede daaaa poti sa ma stropesti peste tot, asa, descarca tot ce ai in ea, umple-ma de sperma ta dulce. Bravo, bravo iubitul meu, esti minunat, te iubesc , te iubesc! Asa plina de sperma peste tot s-a lipit de mine si l-am strans in bratele mele!
- Esti foarte , foarte bun la pat, cum se spune, adica , da satisfaci o femeie cu brio, iar pula, nu mai vorbim, este o nebunie, este tot ce isi doreste o femeie. Apropo, sa stii ca nu intamplator am vrut sa ajungem aici! Uite, ieri dimineata inainte sa ne sculam am avut nevoie sa merg la baie si am vazut ca erai dezvelit. Cand am iesit de la baie am venit sa te acopar si atunci m-a plesnit o priveliste cum rar se poate vedea si anume, pula asta a ta era jumatate iesita din chiloti si pulsa ca atunci cand este in pizda. Cred ca visai ceva de genul caci altfel nu vad de ce sa fie asa sculata! Asa de tare mi-am dorit sa o am ca am vrut sa ma bag langa tine si sa o facem de atunci, dar nu am avut atata curaj. Acum pot sa iti spun asta, caci nu ma mai feresc de tine cu nimic. Si inca ceva, cucoana de azi vrea cu siguranta ce am vrut si eu, adica sa o futi, nu ma supar, insa vreau sa nu o futi fara prezervativ, caci este extrem de periculos si pt tine dar si pt mine! Cu mine esti intotdeauna in siguranta, dar ea, la cum arata, cred ca a futut multi barbati si deci nu poti sa stii. Nu este la fel ca atunci cand futi fara prezervativ, dar ma ai pe mine si trebuie sa imi promiti acest lucru. De acord?
-Promit, fii fara grija! Dar, sigur nu te superi ca ma duc!?
-Cata vreme faci fata cand te intorci si nu te vaieti ca esti stors, nu am de ce! La cum arati si mai ales la ce arati din dotare, meriti sa futi toate pizdele, dar, repet, la mine nu vii cu scuze in loc de o pula buna, s-a inteles?
-Da, sa traiti!
A urmat dusul purificator si apoi am cinat. Doamna era in sala si ne-a salutat din cap. I-am raspuns la fel si am mancat cu altfel de foame. Doamna a terminat inaintea noastra si a trecut pe langa spunandu-ne pofta buna! Eram gata, gata sa-i raspund, la fel, dar si-ar fi dat seama ca vorbeam de altceva. Dintr-odata, El futador, a marit viteza cu care manca si chiar a vrut si un pahar de vin!
-Ai nevoie de curaj? am spus razand. Ok daca te grabesti, nu-i bai! Hai, succes, te astept sa-mi povestesti!
-Saru mana!
Am iesit un pic pe afara si m-am asezat pe o banca. Briza marii adia usor si eu imi faceam siesta fericita si satisfacuta. Junior cred ca asuda din rasputeri! Il priveste! Eu il astept pregatita sa continuam de unde am ramas. Deja sunt nerabdatoare. Chiar ma ridic si plec lejer spre camera. Ma intind pe pat asa imbracata si inchid ochii. Retraiesc tot filmul, de la inceput, de acolo cand pula aia m-a ravasit complet.Apoi cum am simtit-o toata in mine, cum m-a stopit puternic inauntru si afara, cat de bine a fost si cum am simtit totul. Acum deja simt cum ma excit si cum creste nerabdarea sa se intoarca! Deja ma mangai acolo si imi place. Ah ce il doresc sa apara. Cred ca am atipit un pic, caci m-am trezit cu el peste mine sarutandu-ma cu pasiune!
-Dormeai asa frumos, insa nu am putut sa te las in pace! Sa stii ca nu se compara cu tine, desi s-a straduit mult sa ma convinga! Singurul lucru deosebit a fost ca a vrut in mai multe pozitii si ca ii place sa o suga. Atat! Eu am fost cu gandul la tine si sa stii ca nu mai vreau alte femei! Pe tine te iubesc, ma simt extraordinar si te vreau din tot sufletul meu! Si da, nu ma scuz ca as fi obosit, asa cum credeai, deci hai, dezbracarea, sa te vad ca ma intreci!
Atat mi-a trebuit! Nu l-am intrecut, dar ce mai conta, pula lui a intrat mai repede in pizda mea decat invers! Asta era, data viitoare o sa am grija sa intre prima pizda mea in pula lui! Pana atunci, am trecut la fapte si patul s-a comportat admirabil. Tot patul lui. Al meu era de rezerva! Desi futut bine de o alta femeie, pustiul m-a lucrat cu toata forta de care stiam. Orgasmele curgeau unul dupa altul si am avut chef si pe la spate. Nimic mai simplu, m-am intors pe burta si, in loc sa-i cer sa ma unga pe spate i-am sugerat sa ma unga inaunt...



    Login