Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Sotia mea partea 4
Autor : sange - 2016-12-19
Citita de 26582 ori - Nota 5.20 (46 voturi)
V.am povestit in postarea anterioara cum sotia mea Andreea a fost promovata la functia de secretara a sefului ei Cristi si a fost fututa de acesta, urmand a doua zi sa semneze contractul. A venit a doua zi dupa semnarea noului contract foarte obosita spunandu.mi ca noul post o oboseste foarte rau. Era vizibil ca fusese fututa de Cristi si fratele acestuia cum o anuntase inca din ziua in care ii propusese postul. M.am prefacut ca nu imi dau seama si ca nu stiu nimic. Dupa cateva zile m.a anuntat ca o sa pregateasca o cina la noi acasa inainte de sarbatori, la care o sa fie invitat fratele ei Andrei, seful ei Cristi si cel mai bun prieten al meu Marius care este nelipsit. Am acceptat dar cina a fost pusa in ziua in care eu joc regulat fotbal, miercurea la ora 10. Am zis ca oricum cina incepe pe la 7 probabil o sa se termine pana o sa plec eu la fotbal. A venit acea zi, ea a pregatit cina si am asteptat invitatii care au venit in jurul orei 7 30. Am desfacut o sticla de whiskey dupa care le.am oferit un vin foarte bun pe care nu l.au putut refuza , eu n am baut pentru ca urma sa ma duc la fotbal. Am vorbit, am glumit, ei s.au ametit putin dar nu foarte rau. Cristi mi.a complimentat sotia, spunand ca se descurca de minune la noul post, ca se implica foarte mult si se pricepe la asta, i.am multumit politicos. S.a facut ora 9 30 iar eu trebuia sa plec la fotbal dar musafirii inca nu plecau si nu aveau niciun gand. M.am scuzat spunandu.le ca nu am cum sa contramandez pentru ca i.as incurca foarte rau, de obicei ne strangem 3 echipe si jucam doua ore, dar de data asta cand am ajuns acolo am aflat ca suntem doar 2 echipe si urma sa jucam doar o ora. Sotia ramasese cu cei trei invitati acasa stiind ca eu o sa ajung in jurul orei 12 30. Am terminat fotbalul la ora 11 si am facut cam 10 minute pana acasa pentru ca nu am mai ramas la bere stiind ca este posibil ca invitatii sa nu fi plecat. Am ajuns acasa am deschis usa si nu mai era nimeni in sufragerie , m.am gandit ca au decis sa plece. Am intrat usor, gandindu.ma ca sotia doarme si sa nu o trezesc. Cand am trecut pe langa usa de la dormitor am vazut ca sotia mai era cu Cristi seful ei si cu fratele ei cu care se uita la poze si la filmari de la nunta noastra. V.am spus ca balconul nostru are doua intrari una dinspre sufragerie si una dinspre dormitor. Am decis sa intru prin sufragerie si sa ii urmaresc ce fac mai departe. Zis si facut. S.au uitat ce s.au uitat la poze si dupa a zis sotia sa se intoarca in sufragerie sa mai serveasca un pahar de vin. Au fost si ei de acord si s.au dus la masa. La un moment dat sotia mea a luat din mobila un pachet de carti si le.a propus celor doi sa se joace un joc numit macao. Au inceput joaca si dupa 2 3 partide Cristi a zis: " E cam plictisitor, nu ati vrea sa il facem maiinteresant , sa avem o miza. Hai sa jucam pe ceva. "
Andrei (fratele sotiei) : Hai sa ne jucam pe porunci, primul da porunca la ultimul. Asta daca sunteti si voi de acord.
Sotia mea si seful ei au confirmat si au inceput sa imparta cartile. Primul joc a fost castigat de cumnatul meu care i.a dat porunca sotiei mele sa dea un pahar de vin peste cap, aceasta conformandu.se l.a baut fara sa rasufle. Al doilea joc a fost castigat tot de cumnatul.meu , de data aceasta dandu.i porunca lui Cristi la fel sa bea un pahar de vin. Al 3 lea joc a fost castigat de Cristi care i.a dat porunca sotiei sa isi dea jos un articol vestimentar. Sotia mea era imbracata intr.o camasa alba si blugi negri. Aceasta decide sa isi dea jos camasa ramanand in sutien si blugi. Jocul continua ei incepand sa isi dea porunci pe dezbracate pana cand la un moment dat ramasese sotia mea doar in chiloti si isi tinea tatele acoperite cu mainile, cumnatul meu si Cristi mai erau doar in chiloti. Incep sa joace urmatorul.joc iar castigator este Andrei si pierzatoare sotia mea. Andrei sta sa se gandeasca si ii zice: " Soro mai ai doar chilotii pe tine, n.as vrea sa iti cer sa ii dai jos dar trebuie sa o fac, sau daca vrei uite jucam urmatorul joc pe dublu sau nimic. Joc eu cu Cristi in echipa si tu singura. Daca castigi ne oprim aici, daca pierzi trebuie sa iti dai jos chilotii si sa faci ce spunem noi, sau poti sa nu accepti si doar sa iti dai jos chilotii si am terminat."
Andreea: Hai sa incercam , poate castig si ma opresc aici. Daca pierd mai aveti dreptul la inca o porunca nu?
Andrei: Da, haisa incepem.
Au inceput jocul iar cei doi au trisat, fara ca sotia mea sa isi dea seama au schimbat cartile si le.au pus in asa fel incat sa castige. Au castigat iar Andrei a zis : " Acum nu mai e cale de intors surioara , trebuie sa iti dai chilotii jos si dupa sa iti dam cea dea doua porunca. "
Sotia mea auzind asta se conformeaza si isi da chilotii jos punandu.si manile in asa fel incat sa isi acopere pizda si tatele.
Andrei: Surioara, cea dea doua porunca este sa iti iei mainile de la tate si de la pasarica si sa ne lasi sa admiram privelistea in totalitate. Sotia mea isi ia mainile si ii lasa pe acestia sa o priveasca goala fara nicio jena pentru ca, cu amandoi se futuse inainte dar ei nu stiau unul despre altul.
Cristi: Ce zici Andreea vrei sa continuam sau ne oprim? Ca deja nu mai avem ce vedea.
Andreea: Hai sa continuam poate reusesc sa castig si va dezbracati si voi, ca mai sunt 30 de minute pana ajunge sotul meu.
Au inceput jocul iar de data asta surprinzator sotia mea a castigat si i.a pus pe cei doi sa se dezbrace si de chiloti. Acestia s.au dezbracat si au ramas in pulele goale care erau semierecte. Sotia mea vizibil excitata le propune un ultim joc , de data asta cu o miza mai mare.
Andreea: Daca, castigati voi o sa aveti parte de o felatie de la mine , daca o sa castig eu trebuie pe rand sa imi lingeti pasarica asta fierbinte. Acestia auzind nu au mai stat pe gand si au inceput sa imparta cartile, dar si de data asta masluindu.le in favoarea lor, reusind sa castige.
Andreea vazand asta s.a pus in genunchi iar acestia s.au ridicat in picioare apropiindu.se cu pulile de ea. Ea a inceput sa le linga capetele pulii, cand la unul cand la altul. Fratele ei avea pula putin mai mare decat Cristi si Andreea insista mai.mult pe ea. La un moment dat Cristi o ia de par si o baga cu gura in pula pana la refuz spunandu.i : " Vad ca iti place mai mult pula fratelui tau, dar trebuie sa ne satisfaci pe amandoi la fel, hai pune.te capra si lasa.ne sa te futem ca stim ca asta vrei. "
Andrei se aseaza pe pat si o trage cu capul spre pula lui in timp ce Cristi pe la spate incearca sa ii bage pula in pizda. Reuseste intr.un final sa isi infiga toata pula in ea si incepe sa ii dea contre puternice in timp ce aceasta era cu toata pula fratelui ei in gura. O sugea si gemea in acelasi timp cu o foarte mare pofta, se vedea ca asta fusese intentia ei de la inceput. O fut 3 4 minute in pozitia asta dupa care fratele ei o intoarce cu spatele la el si o aseaza in pu...



    Login