Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Sotia mea fututa de fratele ei (continuare)
Autor : sange - 2016-06-23
Citita de 40960 ori - Nota 4.40 (92 voturi)
Dupa ce s-a intamplat cu sotia mea si fratele ei, am decis sa nu le spun si sa ii mai urmaresc sa vad daca o mai fac. Fiind vara, am plecat in concediu la mare. Aveam niste bilete reduse pentru 3 persoane si am decis sa plec eu cu sotia mea si fratele ei, eu stiind de ce facusera am vrut sa ii mai urmaresc. Am rezervat un apartament la un hotel din mamaia pentru a avea doua camere sa putem sta toti trei, prefacandu-ma ca nu stiu nimic. Trecusera doua zile de cand eram cazati si nu se intamplase nimic, atunci m-am gandit sa ii pun la incercare, i-am intrebat daca vor sa mergem la plaja iar ei amandoi au spus ca nu, in acel moment mi-a venit ideea sa ma ascund intr-o camera in sifonier. Le-am zis ca eu o sa ma duc sa ma plimb pe faleza si daca vor pot sa ramana in camera ca nu ma deranjeaza, nu e nicio problema. Ei au zis ca raman si ca o sa se culce ca sa fie odihniti pentru seara cand urma sa mergem la un club. M-am prefacut ca ies din casa si m-am ascuns repede in sifonier ca ei sa nu ma vada. Sotia mea era in acel moment in dus, iar baia era in camera in care eu ma ascunsesem. Stateam si asteptam sa vad ce se intampla, cand deodata cumnatul meu intra in camera, imbracat doar in chiloti pentru ca era foarte cald. Bate la usa de la baie iar sotia mea raspunde ca e ocupat si sa mai astepte putin, el punandu-se in pat si asteptand. Dupa cateva minute sotia mea iasa din baiie cu un prosop pe cap si unul pe corp acoperindu-si tatele si pizda. Fratele ei cand o vede ii zice : - De ce iesi cu prosopul pe tine parca nu te-am vazut dezbracata deja.
- Da dar nu e normal sa umblu dezbracata prin casa de fata cu tine, daca intra sotul meu si ma vede dezbracata ce crezi ca o sa zica?
- Ai dreptate,dar acum el nu e aici deci nu poate sa ne vada, crezi ca poti sa te dezbraci sa iti mai vad si eu pizda aia stramta?
- Nu, aici nu o sa facem nimic pentru ca poate sa vina in orice moment si nu o sa fie bine daca ne prinde.
- Bine atunci ramai cu prosopul pe tine dar macar fa-mi si mie o muie si in caz ca o sa vina eu imi trag repede chilotii si pare ca nu se intampla nimic.
Atunci sotia mea isi da prosopul jos din cap si se lasa usor in genunchi luandu-i pula in maini si incepand sa o frece usor. Cumnatul meu statea la capul patului si se vedea cum incepe sa i se scoale pula care era in mainile sotiei mele. O freca usor si se vedea din nou pe fata ei acea placere si dorinta de futai. El atunci o apuca de cap cu o mana si o coboara lent catre pula lui, iar ea stiind lectia incepe sa o suga suav. Capul pulii ii iesea si ii intra in gura cu atata usurinta incat era greu sa nu iti placa ceea ce vezi. Eram si eu deja excitat desi mai vazusem scena asta odata. Incepe sa o suga din ce in ce mai rapid lasandu-se cu gura in pula lui si inghitind-o aproape pe toata iar el impingand-o cu capul in pula pana la inec. Dupa cateva minute de muie intensa, fratele ei ii scoate pula din gura si ii zice. "-Hai da-ti prosopul jos ca vreau sa iti simt pizda aia stramta pe pula mea, nu ne prinde nimeni.
- Nu pot frate, imi e frica si in plus am uitat sa iti spun ca sunt pe stop.
- Nu te cred, arata-mi.
Atunci isi da prosopul jos tinandu-l cu mainile si se vede tamponul care infasura pizda, deja uda.
- Atunci haide sa te fut in cur.
- Nu ca nu m-am futut niciodata in cur si imi e frica sa nu ma doara, haide intinde-te pe spate sa te termin din muie si dupa sa mergem si noi pe plaja.
- Haide ca nu te doare am eu un lubrifiant si te dau inainte sa ti-o bag in cur si o sa intre foarte usor (in acel timp o apuca cu mana ii trage prosopul si da cu ea in pat).
Se ridica din pat si ia lubrifiantul ea stand intinsa in pat cu chilotii uzi deja. Cumnatul meu vine la ea ii da chilotii jos si o puna sa se puna capra ca sa se vada mai bine gaura curului. Ea se conformeaza ca o eleva la profesorul ei, se pune capra si cumnatul meu incepe sa ii dea limbi intre buci, in gaura curului. Ea vizibil excitata se impingea cu curul in gura lui zicand : "Ah, nu credeam ca e o placere asa mare sa primesti limbi in cur, chiar imi place , baga-mi mai repede pula ca nu mai am rabdare, sunt prea excitata, vreau sa iti simt pula in curul meu."
Atunci cumnatul meu o da cu putin lubrifiant si incearca sa ii bage pula in cur incetul cu incetul. Pana la urma reuseste sa bage jumatate din pula si incepe sa se miste usor ca sa nu o doara. Usor usor gaura i se mareste si pula intra toata in ea, ea gafaind de placere si cerand mai multa pula. Cumnatul meu incepuse sa o futa foarte agresiv si ea incepuse sa planga de placere si sa dea si ea contre puternice in pula lui. Eu eram foarte surprin...



    Login