Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Sotia mea cu seful ei
Autor : sange - 2016-11-18
Citita de 35316 ori - Nota 5.08 (72 voturi)
In postarile anterioare v.am povestit cum sotia mea a fost fututa de fratele ei. Povestea a continuat o lunga perioada pana cand el si.a facut iubita si nu prea a mai venit pe la noi. Am sa va povestesc acum inca o intamplare reala cu sotia mea. Intr.o zi s.a hotarat sa ii ceara o marire de salariu sefului ei care era cu vreo 3 ani mai mare decat ea, un tip solid, foarte de treaba, fusesem la cateva chefuri impreuna etc. Era libera si s.a gandit sa il invite la noi acasa la o discutie, m.a anuntat si eu am fost de acord, desi eram la munca in ziua respectiva. Stiind cele intamplate cu cumnatul meu am decis sa imi iau liber de la munca fara sa stie ea si sa stau sa urmaresc ce se intampla. Zis si facut, se face ora intalnirii iar sotia mea il astepta pe seful ei imbracata decent intr.o pereche de blugi negri si o bluzita normala fara decolteu sau ceva de genu. Balconul nostru are doua intrari una din camera si una din living unde urma sa aiba loc discutia. Eu am stat ascuns ceva timp in camera dupa sifonier si dupa am intrat in balcon prin usa de la camera asteptand. Intr.un final ajunge si seful ei Cristi, sotia mea il invita in living, se aseaza amandoi pe canapea si incep sa vorbeasca , usa de la balcon fiind intre.deschisa puteam auzi ce vorbesc ei.
Cristi: Ce mai faci draga Andreea? E bine in concediu? Mai ai putin si vii la munca, te astept cu bratele deschise.
Andreea (sotia mea) : Da Cristi( ei isi permit ) , este foarte bine m.am mai relaxat ca obosisem foarte rau.
Cristi: De ce m.ai chemat? Sa nu.mi spui ca vrei sa mai prelungesti concediu (si rade)
Andreea: Nu Cristi nu despre asta e vorba, iti spun direct fara ocolisuri, am nevoie de o marire de salariu, pentru ca altfel o sa imi caut altceva de munca.
Cristi: Eu iti ofer o marire de salariu dar trebuie sa iti dau si mai multe sarcini.
Andreea: Nu are importanta, chiar am nevoie de mai.multi bani, zi.mi doar ce atributii o sa mai am si cat o sa fie marirea de salariu.
Cristi: pai pot sa iti ofer o marire de salariu de 25÷ si sa iti schimb postul si asa am nevoie de o secretara si ne cunoastem de mult timp stii cum sta treaba la munca si ai putea fi tu secretara mea, dar asta ar insemna sa fii la dispozitia mea pe tot timpul programului.
Andreea: Perfect. Sunt de acord, nu e nicio problema, fiecare isi vede interesul, multumesc mult.
Cristi: Ca sa te pun la proba sa nu zica alti colegi ca e nedrept, du.te si fa.mi o cafea .
Andreea fara nicio ezitare se ridica si se duce la bucatarie sa pregateasca o cafea pentru Cristi, acesta ramanand pe canapea. La un moment dat Cristi se deschide la pantaloni si ii da jos, luandu.si pula in mana la frecat. Avea o imensitate de pula fiind si el un om mare. Sotia mea intra in camera dupa cateva minute cu cafeaua in mana si uitandu.se la Crist care isi sculase pula ramane socata si mai sa ii cada cana de cafea din mana.
Andreea: Cristi ce faci ?
Cristi: Ti.am zis ca o sa te pun la proba , mie imi place in birou sa stau dezbracat iar tu daca o sa fii mai tot timpul langa mine trebuie sa te obisnuiesti cu asta. Esti cumva timida?
Andreea: Nu dar nu ma asteptam la asta, eu cum ar trebui sa fiu imbracata daca tu stai dezbracat?
Cristi: As prefera sa stai in chiloti si in sutien si din cand in cand cand am o problema de rezolvat sa te dezbraci de tot si tu.
Andreea: Si daca intra alti colegi?
Crist : Stii doar ca biroul meu sta inchis in permanenta, daca ma cauta cineva il pun sa astepte si ne imbracam, haisa te vad, da hainele jos.
Zis si facut, sotia mea fara sa stea pe ganduri isi da bluza di pantalonii jos ramanand doar intr.un sutien rosu si chiloti tanga tot rosii.
Cristi: Acum sa ne gandim ca am o problema grava de rezolvat si am nevoie de mai.multa inspiratie, sa vedem ce poti face pentru asta.
Atunci sotia mea auzind asta incepe sa isi dea sutienul si chilotii jos si ramane in pizda si tatele goale.
Cristi : Vad ca te descurci bine deocamdata. Vrei sa gusti putin din cafea te rog (si atunci ia cana de cafea si baga pula lui mare in ea ) , vin.o si gusta te rog.
Andreea se pune ascultatoare in genunchi si ii ia pula in gura fara maini. Incepe sa suga din ce in ce mai repede fara a ridica mainile de pe podea. Cristi ii pune ambele maini pe cap si o impinge puternic in pula lui aceasta innecandu.se de la atata pula.
La un moment dat sotia mea se ridica si ii zice " Sefu nu vrei si tu sa gusti din cafea ? " (bagand degetele in cafea si dand cu ele pe la pizda deja umeda)
Cristi o ridica pe masa si se aseaza intre picioarele ei cu o foarte mare pofta si incepe sa linga pasarica dornica de pula a sotiei mele.
Eu priveam socat, credeam ca e asa doar cu fratele ei dar ei ii placea pula de orice fel.
Se vedea clar ca este excitata. Dupa cateva minute bune ...



    Login