Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSotia mea (real) 2
Autor : sange - 2020-06-01
Citita de 23190 ori - Nota 7.69 (62 voturi)
V am povestit in postarea anterioara cum sotia mea i a facut laba fratelui ei. Chiar e intamplare reala 100 la suta sincer.
Nu ne mai vazuseram de mult cu cumnatul meu si am decis sa il chem pe la noi intr o zi sa bem cateva beri. Am baut vreo 5 6 beri si m am cam ametit si am decis sa ii spun ca vazusem ce s a intamplat.
Eu: Cristi sa stii ca data trecuta cand ai venit eu am stat in balcon si am vazut tot ce ati facut
Cristi: Imi pare foarte rau cumnate dar eram foarte excitat, imi este rusine de ce am facut dar nu mai pot da timpul inapoi.
Eu: Stai linistit, altceva vreau sa iti propun, pentru ca pe mine m a excitat foarte rau cand v am vazut pe amandoi
Cristi: Ia zii , care e propunerea?
Eu: As vrea, daca vrei si tu bineinteles, sa te las sa o futi si sa ii dai la muie.
Cristi a stat putin pe ganduri a crezut ca il testez si dupa mi a zis: Cumnate nu e normal asa ceva si oricum nici ea nu cred ca ar vrea asta.
Eu: Pai nu trebuie sa vrea ea, uite cum facem, ea acum doarme, o sa ma duc sa o trezesc (sotia mea doarme cu ochelari pentru somn) , o dezbrac si ii zic sa ramana cu ochelarii sa fie mai excitant si dupa vii tu si treci in locul meu iar eu raman langa voi sa vorbesc sa nu isi dea seama ca e altcineva.
Cristi: Cumnate si daca isi da seama si ne prinde? Ce facem?
Eu: Dupa cum am vazut o data trecuta cred ca o sa ii placa chiar si asa .... vedem ce se intampla.
Am terminat discutia si m am dus in camera sa o trezesc. Am luat o usor i am bagat mana la pizda am pupat o pe gat, pe spate, i am dat usor chilotii si tricoul jos si i am zis sa nu isi dea ochelarii jos ca vreau sa fie mai palpitant. Ea a inteles si s a intors cu fata in sus iar eu am coborat din pat spunand ca ma dezbrac. Atunci a venit Cristi dezbracat deja si cu pula sculata si i a bagat o direct in gura. Eu stateam langa ei sa vorbesc cu ea sa creada ca sunt eu.
Mi a zis ca ce fac ca stiu ca nu ii place sa o suga.
Eu: Astazi vreau sa le facem pe toate.
A inceput sa ii suga pula fratelui ei iar el in timpul asta o freca la pizda. El ii dadea contre puternice in gura si a prins o de cap sa nu poata sa scoata pula, ea innecandu se. O sugea cu pofta de data asta parca stia ca nu sunt eu.
Andreea: Andrei da parca ti s a mai marit , o simt altfel.
Eu: Sunt foarte excitat si tu la fel si cred ca ti se pare
Atunci cumnatul meu a pus o capra si i a bagat o in pizda usor sa nu o doara, era si el foarte excitat si a inceput sa o futa agresiv si repede. Ea incepuse sa geama foarte rau si sa se impinga cu pizda in pula lui sa o simta mai adanc. A luat o de par si o tragea cu putere in timp ce pula ii intra pana aproape de coaie.Dupa 3 4 minute de futut i am dat lubrifiantul lui Cristi si i am facut semn sa o dea la cur, a dat o si ea l a intrebat ce vrea sa faca. I am raspuns ca azi o sa o fut in cur si ca o sa aiba o surpriza.
Dupa ce a dat o cu lubrifiant s a pus sub iar sotia mea statea deasupra si se lasa in pula fratelui ei. Atunci am decis sa ii dau ochelarii jos sa vada sa vad reactia ei dar inainte m am urcat in pat si mi am dat si eu cu lubrifiant pe pula sa pot sa i o bag in cur.
Am pus o sa isi dea ochelarii jos si cand l a vazut pe Cristi care o futea agresiv a incercat sa se ridice din pula dar acesta o tinea strans si eu i am bagat pula putin cate putin in cur
Andreea: Ce faceti aici? Ce e asta?
Eu: V am vazut data trecuta cand i ai facut laba si te am vazut ca te ai excitat foarte rau,semn ca iti placea si am decis sa iti fac o surpriza
Andreea: data trecuta a fost o greseala , nu e normal , e fratele meu (nu prea putea sa vorbeasca pentru ca...



    Login