Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSora mea mai mare
Autor : Papanapupu - 2013-12-26
Citita de 21860 ori - Nota 7.84 (63 voturi)
Ma numesc Cristi, am 17 ani, 1,85m si tocmai am terminat primul semestru al clasei a zecea. Fiindca am luat note foarte bune la toate materiile, de Revelion, parintii mei (mama si barbatul cu care s-a recasatorit) au decis sa mergem toti patru la munte. A patra persoana era sora mea vitrega, Andreea. Natura a atins apogeul talentului ei cu aceasta fata : o bruneta superba, 1,73m, cu pielea usor bronzata, niste ochi caprui, patrunzători, o pereche de sani foarte dezvoltati pentru 19 ani (deja cat pepenii galbeni), doua picioare fantastice, lungi si catifelate, care coborau de sub un fund grozav, potrivit de mare, iar fesele rotunde si ferme ii dadeau un aer fermecator, orice ar fi purtat.
Asadar, in ziua plecarii, am ajutat cat am putut la bagaje (eu sunt harnic de felul meu, dovada sta fizicul bunicel) dar nu-mi dezlipeam mintea de la Andreea, care mai contribuia si ea cu cate o sacosă, doua. Drumul a fost facut pe intuneric, desi am plecat de la ora 4 dupa-amiaza, caci traseul depasea 250km. Tata era un sofer innascut, asa incat nici nu simteam asfaltul de sub rotile masinii noastre, un Audi A6 luxos. Astfel am avut un ragaz destul de lung sa stau de vorba cu Andreea, sa ne mai jucam pe telefon, sa mai zicem cate o gluma... In final am ajuns, dar era deja ora 9, prea tarziu sa ne mai dam indicatii zgomotoase. Ca intr-o misiune de comando, ne-am dus incet ca pisicile la receptie, am luat doua camere la primul etaj. Cabana era frumoasa, construita din trunchiuri groase de brazi, poate mai batrani decat un pensionar. Ce m-a uimit imediat in mod placut a fost ca parintii au luat o camera pentru ei, iar alta pentru mine si Andreea. Camera noastra era mai retrasa asa ca fanteziile mele cu ea (care nu erau deloc puține) avau o sansa de a se indeplini.
Am ajuns deci in camera. Andreea s-a odihnit 5 minute pe patul pufos si lat cat pentru trei persoane, apoi s-a dus sa faca un dus, asa ca m-am decis sa aranjez hainele in dulapuri, ca sa nu-mi iau degeaba din timpul de maine. Brusc, am constatat ca uitasem sa duc prosoape la baie. Am alergat pana la usa, si am intrat fara vreo retinere, parca uitasem ca sora mea era sub dus. Mi-am dat seama an secunda urmatoare, cand ea a tras o sperietura zdravana si a dat cu dusul pe mine. Am pus prosopul, cu care s-a acoperit imediat, dar aproape degeaba. Intorcandu-se sa ia sapunul cazut pe jos si-a expus complet fundul acela magic care ma atragea ca un magnet. Apoi, dezmeticindu-ma, am iesit din baie, avand grija sa-mi cer scuze inainte de-a inchide usa. M-am asezat pe pat, si am dat drumul la televizorul pus deasupra semineului in care licareau vesele cateva lemne. "Ciudat lucru, semineu la etaj..." mi-am zis eu. Peste cateva minute, a iesit si Andreea de la baie, inca fierbinte de la aburul dusului, imbracata intr-o "pijama" formata dintr-un tricou si niste pantaloni extrem de scurti. Ma uitam la picioarele ei superbe, si imaginea fundului ei complet expus mi s-a agatat in minte incat nici nu puteam vedea altceva cu ochii mintii. Dar, poate si ea era prea socata de viteza evenimentului din baie, si eu cam rusinos, asa ca n-am mai deschis subiectul in acea seara. Am vorbit diverse, iar pe la 11 ne-am culcat, ca urma sa mergem pe partie ziua urmatoare. Am dormit excelent, ca si cum nu s-ar fi petrecut nimic ciudat, iar pe la 8 m-am trezit, am facut un duș, apoi am trezit-o si pe sora mea, ca sa nu ne zica parintii a suta oara ca suntem lenesi. In timp ce ea era la baie, am coborat la bucatarie sa fac un ceai cald, numai bun pe vremea aia. Treptat, ne-am intalnit toti patru, iar ceaiul l-am baut afara, ca sa ne obisnuim cu frigul. Toata ziua ne-am jucat, am ras, ne-am batut cu bulgari, am glumit, iar seara ne-am intors obositi si dornici de o odihna binemeritata. Andreea a ajuns prima sus, urmata la vreo 5 minute si de mine. De data asta, m-am dus primul la dus, iar in mintea mea aparuse iar scena din seara trecuta. Am facut amandoi dus, apoi m-am așezat pe pat, cu ochii în televizor. Andreea a ramas sa se uite pe geam. M-am ridicat usor, si m-am apropiat de ea, apucand-o incet de umeri.
- Frumos pesaj, nu?m-a intrebat ea, intorcandu-se cu capul spre mine.
- Da, dar tu esti pentru mine mai frumoasa decat orice peisaj....
Imediat am simtit o modificare a respirației ei, care știam clar ce însema. Mi-am pus buzele pe umarul ei catifelat si am inceput sa-i mangai trupul incins ca o soba, de la caldura puternica a semineului. Ea s-a intors spre mine, si, cu o privire banuitoare, m-a intrebat :
- Ieri ai intrat peste mine intentionat, sau chiar uitasei prosoapele?
- Chiar n-a fost cu intentie, dar esti foarte frumoasa.
- Hai pe pat, ca am obosit de la atata stat in picioare, mi-a propus ea.
In timp ce stateam pe pat, imbratisati, mi-am reluat mangaierile si sarutarile pe trupul ei fenomenal, am ajuns in zona abdomenului, iar aici mi-am oprit avansarea. Cu un glas ce trada ai emotia, si pasiunea, i-am zis incet :
- Stii, Andreea, eu mereu ma gandesc la tine si la cum ar fi viata noastra impreuna, cum ar fi ca eu sa te iubesc asa zilnic.
- Si tu ma atragi, fratioare, mi-a zis ea cu un glas tandru.
In momentul urmator, ea mi-a luat mana si a dus-o pe sanul ei mare si moale, pana ce eu singur mi-am dus si cealalta mana pe al doilea san, timp in care limbile noastre se jucau si se incolaceau la adapostul buzelor noastre unite. Aveam o erectie cat un turn de cetate, si ma chinuiam cumplit s-o ascund. In momentul urmator, sora mea si-a dat jos tricoul, iar sanii ei mari si rotunzi au ramas fara aparare in fata poftei mele imense. I-am apucat ca un lup flamand ai am inceput sa-i ling, dar peste un minut, amandoi am eliminat hainele ce stăteau intre trupurile noastre excitate. Astfel, erectia mea a plonjat din boxeri, facand o impresie placută Andreei.
- Cati centimetri ziceai ca ai?
- 20, i-am raspuns eu, ceea ce a multumit-o enorm. Simultan, mainile noastre s-au dus spre picioarele celuilalt. Am atins in sfarsit pizda la care ravnisem atata timp : o pizda micuta, jucausa, perfect epilat...



    Login