Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSora mea mai mare - partea a patra
Autor : Papanapupu - 2013-12-30
Citita de 10523 ori - Nota 7.70 (46 voturi)
Ma simteam gol pe dinauntru... Semestrul mersese excelent, totusi sufletul meu se simtea rupt in doua, din pricina acelei fiinte dragi, pe care de 4 luni de zile n-o mai vazusem, si a carei lipsa ma macina permanent, simtindu-se ca un spin in inima. Acea fiinta era draga mea sora, Andreea, la care ma gandeam zi si noapte, cu care mai depanam in secret, la telefon, povestile si partidele din minunatul an care trecuse. Dar aceasta nu putea sa-i compenseze lipsa. Imi era dor de trupul ei fermecator, de ochii ei frumosi, de sanii ei rotunzi si cu sfarcurile rozalii ca zmeura...
Intr-o seara, dupa ce am terminat masa de seara, telefonul tatalui meu a sunat brusc. El l-a luat, s-a uitat o clipa la ecran si, zambind, s-a dus sa vorbeasca in alta camera. Cum convorbirea a durat destul de mult, n-am avut rabdare sa stau s-o ascult, si m-am dus la calculator sa mai joc cate ceva. Peste vreun sfert de ora, tata a iesit din camera unde vorbise, si s-a dus la mama :
- Era Andreea. Zicea ca vine maine pe la noi, mai sta o saptamana, doua. Aveai altceva de stabilit?
- Nicidecum, e binevenita oricand....Oricum, si lui Cristi ii era dor de ea.
Nici nu va puteti imagina cum a inceput inima mea sa bata de tare! Andreea voia sa-mi faca astfel un fel de surpriza, caci nu-mi zisese nimic despre faptul ca va veni sau nu pe la noi. Eram in culmea fericirii, dar, ascunzandu-mi zambetul sub o chinuitoare mutra serioasa, m-am dus si i-am intrebat :
- Vine Andreea? Cand?
- Maine, pe la pranz. Vezi sa te duci s-o ajuti cu bagajul, ca a intrebat de tine de vreo trei ori, ii e dor de tine.
- Cum sa nu! Plec pe la 11 si ajung numai bine.
Nici eu nu stiu cum am adormit. M-am trezit insa pe la 10, am facut un dus, m-am imbracat si am plecat. Am luat autobuzul, si, astfel, in zece minute am ajuns la usa ei. Am ciocanit usor, preventiv, si am asteptat. In loc sa-mi deschida mama sau sora ei, in fata mea se intindea privelistea minunata a trupului ei perfect mascat doar de o lenjerie intima minuscula. Imediat ce-am inchis usa dupa mine, Andreea mi-a sarit in brate :
- Cristi! Ce bine-mi pare ca te vad! Mi-a fost un dor de tine! mi-a zis ea, printre saruturi calde.
- Si mie, draga surioara. M-am gandit la tine in fiecare zi.
- Ti-a zis tata, nu? Sa ma ajuti si pe mine cu bagajele... Ele sunt facute, dar sunt prea grele pentru mine. Hai in dormitor sa ti le arat, si sa ma si imbrac.
Zicand asta, m-a luat de mana si m-a dus in dormitor. Eu, vazand bagajul, mare intr-adevar, m-am asezat pe un scaun, uitandu-ma la Andreea cum se chinuia sa se imbrace. Dupa vreun minut de chin, si-a scos capul din bluza :
- Ma ajuti si pe mine, te rog?
- Cu placere, frumusete!
M-am apropiat de ea, si, in loc sa-i pun mana pe bluza, am pus-o pe fundul ei pufos si catifelat, iar ea a intrat imediat in joc, raspunzandu-mi cu mangaieri tandre si dandu-mi si mie hainele jos. Preludiul acesta a durat vreo jumatate de ora, dupa care a sunat telefonul Andreei : era tata, care intreba cum ne descurcam cu bagajele. Ne-am incetat brusc preludiul acesta minunat, si Andreea si-a cautat nste haine mai usor de imbracat. Si-a luat un pulover subtire, o jacheta de piele, niste blugi, si-a tras in picioare niste cizme pufoase si mi-a zis :
- Hai sa mergem.
- Bine, stai asa sa ma incalt si eu, sa iau bagajele.
Am ajuns acasa la fel de repede cum plecasem, caci doream sa compensam intarzierea aceea. Am intrat pe usa, am salutat, si ne-am vazut de treaba pana seara. Seara, cand Andreea isi facea patul in camera ei, m-am dus la ea si am cuprins-o usor de mijloc :
- Stii ce, am o idee. Intind patul din camera de oaspeti si dormim amandoi acolo. Vrei?
- Nu-i rea deloc ideea, dar am si eu una : hai la baie la tine, in cabina aia de dus incapem amandoi. Sa asteptam sa se culce parintii, ca sa nu ne deranjeze nimeni.
Deja simteam furnicaturi in pantaloni, puteam oare sa refuz asemenea oferta? O facusem cu sora mea aproape peste tot, de ce sa nu incercam si la dus? Ne-am dus asadar la baie, ne-am dezbracat reciproc, si ne-am bagat sub jetul cald al dusului. Am spalat-o pe Andreea pe trupul ei fermecator, unde spalam, sarutam sau mangaiam, iar ea mi-a raspuns calduros cu acelasi tratament. La un moment dat, a ajuns la penisul meu, pe care l-a luat in mana ei fina. Mana aceea de care-mi era dor mie, care mi-l freca cu pricepere, acum imi tinea penisul sculat si impunator si-l freca, zicand ca-l spala. Lasand sapunul la o parte, a dat cu dusul sa spele clabucii si, apropiindu-si gura de capul penisului meu, i-a dat un sarut dragastos in varf, apoi a inceput sa-l bage tot in gura. O parte destul de mare ii intra pe gat, o alta gaura stramta si umeda a surorii mele, incat n-am mai rezistat si am ridicat-o, am sarutat-o cu patima si i-am desfacut picioarele. Apoi, pe la spate, cu dusul curgand fierbinte pe noi, m-am aplecat in cabina destul de incapatoare si, cautand anusul, am inceput sa-i dau limbi intre buci. Am gasit, in sfarsit, aceasta "gaura alternativa", si am inceput sa descriu cercuri tot mai rapide cu limba, totul spre extazul Andreei. Am inceput sa-i bag limba in gaura aceea stramta, dupa care m-am ridicat, am intors-o cu fata si, luand-o in brate, i-am bagat penisul in pizda calda si primitoare ca intotdeauna. Ea si-a incolacit picioarele in jurul meu, si, uitandu-se tinta in ochii mei, in timp ce sanii i se zbenguiau lipiti de pieptul meu, mi-a zis :
- Te iubesc ca pe nimic altceva.
- Si eu la fel, surioara.
Mi-am accelerat miscarile pana cand am simtit un jet fierbinte pe tot abdomenul : Andreea ejaculase, trimitandu-mi ca o dovada de dragoste secretia ei fierbinte si parfumata.
- Uau, ce orgasme ai, Andreea! Ma uimesti de fiecare data.
S-a dat jos si a inceput sa mi-o suga cu putere, incat eu, manat de dorinta, i-am prins capul cu mainile si am inceput sa i-o indes toata in gura, pana cand am simtit ca se apropie orgasmul. Atunci, mi-am scos-o din gura ei si i-am ejaculat pe fata, cu salve nenumarate, puternice, care ma secatuiau de energie, para mi se taiau genunchii. Am ridicat-o de jos, am spalat-o pe fata, si am facut dupa aceea si un dus propriu-zis. Ne-am bagat in pijamale, am facut patul in camera de oaspeti, care avea cea mai buna mobila. Ne-am as...



    Login