Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSora mea mai mare - partea a doua
Autor : Papanapupu - 2013-12-27
Citita de 15709 ori - Nota 7.85 (39 voturi)
V-am povestit cum a inceput relatia cu sora mea, printr-o fericita imprejurare creata de niste note bune, relatie care a devenit mai stransa decat in multe cupluri. Acum trecusera destule luni, se terminase anul scolar, mediile ramasesera la fel de bune, parintii mei multumiti, totul era foarte bine. Au decis deci sa mergem toti patru la tara. Pe drum a fost o atmosfera amicala, fara nimic indraznet sau indecent, parca nu m-as fi atins niciodata de frumoasa mea sora : glume, rasete, muzica. De data asta am ajuns in doua ore, 150km de trafic foarte usor. Am ajuns pe la ora 4, dar, fiind iunie, cand se intuneca deplin dupa ora 9, aveam mult timp de facut tot ce vreau. Primul lucru a fost, bineinteles, asezarea bagajelor. In curtea de 2000mp avem doua case. Una veche, dinainte de 1900, cu o incapere de intrare si un dormitor, si alta mai noua, de prin anii '40, cu trei dormitoare, o sala de oaspeti si o sala de intrare destul de incapatoare. Eu si Andreea ne gandeam doar la aventura care devenise obligatorie, asa ca ne-am planificat sa dormim impreuna. Intre timp, tata a adus si el bagajele ramase din portbagajul neasteptat de mare al Audi-ului si a intrebat, ca sa se lamureasca de la inceput :
- Deci, care unde sta? Sa stiu ce fac cu bagajele astea.
Eu si Andreea am zis, in cor, aproape instinctual :
- Noi doi dormim in casa mica, avem putine bagaje, si nici nu ne trebuie ditamai spatiul (camerele din casa mare erau pe masura).
- OK, deci va las pe voi cu bagajele voastre, eu ma ocup de ale noastre.
- Bine, ne vedem cam in 20-30 de minute.
Si n-am astepta mai mult. Andreea s-a dus in casa cu geanta ei, au am adus bagajele in graba, le-am trantit pe podea, si m-am dus la Andreea, care se uita la aerul cald si tremurator de afara, printr-o fereastra vizibil mai mica decat cele de la bloc. Am cuprins-o de la spate, iar ea, printre mangaierile mele usoare s-a intors spre mine si, privindu-ma cu ochii ei hipnotizanti, m-a cuprins de dupa gat si ne-am sarutat cu patima.
- Abia astept sa vina seara, mi-a zis ea, iar eu am aprobat-o.
Dupa acest inceput minunat al unei aventuri care avea sa dureze doua saptamani, ne-am ocupat de bagaje, fiecare punandu-si lucrurile la locul lor. Apoi am iesit in curte, sa pregatim masa de pranz. A fost o masa usoara, o salata rece de varza, tratamentul ideal contra caldurii de peste 30 de grade. Dupa aceea, mergand sa iau apa de la cismea (denumirea locala a fantanilor cu tevi pentru luat apa si cu jgheaburi pentru adapat vitele), m-am intalnit cu Matei, cel mai bun prieten al meu. Dupa salutul de rigoare si explicatii despre sosire si data plecarii, mi-a zis :
- Sa vii la mine pe la 7, mai jucam o carte, mai bem un suc...
- OK... Apropo, pot s-o aduc si pe Andreea? Sora mea...
- Normal, as vrea s-o cunosc, poate joaca si ea carti.
- Bine, ne vedem deci intr-o ora.
Am ajuns acasa cu apa, am dat de veste ca intr-o ora eu si Andreea vom merge la Matei, apoi, in intervalul ramas am mai facut diverse treburi marunte in curte. Venind si ora cuvenita, am anuntat din nou ca plecam pana diseara pe la 10, la Matei. Calatoria a fost aproape insesizabil de scurta, caci prietenul meu statea la doua curti distanta de mine, pe partea opusa. El era singur acasa si nu putea pleca nicaieri, caci bunicii lui tineau cheile intotdeauna.
- Salut, Cristi, nu te-am mai vazut de asta-toamna... Ce mai faci?
- Ceasurile bune, omule! Ce sa fac, uite bine, am venit toti patru la tara sa mai scapam din temnita aia de beton. A, era sa uit : ti-o prezint pe sora mea, Andreea. Andreea, ti-l prezint pe Matei, cel mai bun prieten al meu. O sa va intelegeti de minune.
- Incantat de cunostinta, Andreea, eu ma duc sa aduc cartile si un suc.
Am ramas 5 minute singur cu sora mea, asa ca am decis sa-i mai dau niste saruturi. Matei ne-a surprins, si din privirea lui am vazut ca era fericit de parca el ar fi fost in locul meu. Venind paharele si cartile am inceput sa jucam. Atmosfera era cam monotona, asa ca am deschis deschis eu gura, adresandu-ma lui Matei :
- Iti place, ma, ce sora am?
- E frumoasa, frate, as vrea o tipa ca ea chiar acum.
- Ce cald e azi, nu mai pot! zise brusc Andreea, dandu-si jos tricoul si lasand la vedere un sutien alb, foarte subtire, pentru ea fiind mai mult decorativ.
Am vazut imediat privirea lui Matei mutandu-se de pe pachetul de carti si fixandu-se pe bustul generos al surorii mele. Ca sa fac pe grozavul, i-am daruit Andreei cateva sarutari si, dupa cateva clipe de mangaieri, i-am bagat mana in sutien, scotandu-i sfarcurile rozalii si delicioase, spre deliciul prietenului meu, al carui penis deja se muta in pozitie de atac.
- Hai in casa, ne-a zis el, ca e mai racoare.
Deja ne imaginam toti trei ce avea sa urmeze, pentru ca, desi cald afara, aerul era excelent sub umbra celor doi nuci batrani si uriasi. Era deci, o invitatie facuta cu cea mai bine gandita intentie. Ne-am asezat toti trei pe patul destul de incapator, si am dat drumul la televizor. Parca ghidati de mainile nevazute ale unui papusar excitat, am inceput toti trei sa scapam de hainele care parca ne sufocau : eu si Matei de tricouri, iar sora mea de sutienul ei minuscul. Imediat, ne-am asezat mai apropiati, noi doi cu mainile pe Andreea, care era prinsa la mijloc, iar ea cu mainile pe picioarele noastre. Mangaierile pornite din instinct au inceput sa curga, alaturi de eliminarea din ecuatie a celor din urma articole vestimentare. Mi-am dus imediat mana pe pizda surorii mele, care se umezise deja de mult, in timp ce Matei ii explora sanii cu vadita placere. Si penisul lui era generos, dar nu se compara cu al meu (totusi, aveam doi ani in plus fata de el si o conditie fizica mai buna). Dar ce mai conta? Acum eram toti excitati, si Andreea a dat tonul orgiei, luand in gura penisul lui Matei. S-a aplecat cu fundul acela minunat spre mine, iar eu i-am bagat-o in pizda ei dulce si stramta, pompand ritmic si tinand-o de solduri. Nu trece mult si, printre saruturi pasionale si excitate, schimbam rolurile. Matei i-a bagat-o in pizda deja largita de mine, pompand mai rapid, ca si cand voia deja sa termine, dar fiind deosebit de rezistent. Intre timp, buzele ei catifelate si limba uda si calda imi ofereau un sex oral ABSOLUT PERFECT. Apoi, i-am bagat-o in cur, in timp ce Matei nu se dezlipea de pizda Andreei, si ea a inceput sa geama tare, excitandu-ne si mai tare Am intins-o pe sora mea pe pat, eu i-am ocupat din nou pizda, in timp ce Matei ii umplea gura cu penisul intarit ca stanca. In pozitia asta, printre gemete, transpiratie si gafaieli de la efort, am accelerat toti trei, de parca aveam baterii noi. Apoi, a venit momentul culminant : orgasmul simultan a doua penisuri si o pizda, improscand trei jeturi puternice de secretie, ne-a facut sa cadem ca lesinati. Dupa vreo zece minute de odihna, eu si Andreea ne-am imbracat, am promis sa ne vedem si in zilele urmatoare, apoi am plecat acasa.
Ajungand acasa, am povestit doar despre jocul de carti, ca nu cumva sa banuiasca parintii mei ceva, apoi am facut un gratar, la care eu sunt bucatarul sef incontestabil. In timp ce aveam grija ca friptura condimentata ducea un fum aromat spre inaltimile norilor inrositi de apusul aproape stins, sora mea statea langa mine, pe unul din cele doua scaune. Dupa ce-am avut grija sa intorc toate bucatile, sa nu se arda, m-am asezat pe scaun langa ea, si am cuprins-o de umar, zicand :
- Zi, ti-a placut azi?
- Da, dar parca ma simt ciudat. Nu zic na n-a fost bine, ca senzatie a fost chiar minunat....dar...parca n-a fost in regula.
- Ce vrei sa zici, surioara?
- A fost interesant in trei, merita incerc...



    Login