Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Soacra mea cu fiul ei partea 2
Autor : sange - 2018-05-31
Citita de 27261 ori - Nota 5.60 (86 voturi)
Dupa cele intamplate intre soacra si cumnatul meu s.au bagat la culcare. Ne.am trezit dimineata toti, am mancat, socrul meu a plecat la munca iar soacra.mea era libera. Am mai stat pe la discutii iar ei m.am prefacut ca ma duc sa ma culc din nou sa vad daca se mai intample ceva intre ei. Dupa ce am plecat m.am ascuns undeva unde pot auzi si vedea discutia lor. Au asteptat putin sa creada ca adorm si au inceput sa vorbeasca.
Soacra: Mamica , ce am facut aseara a fost o greseala, am vrut sa te ajut sa scapi de stres si m.am cam excitat, puteam sa facem ceva nepermis.
Andrei: Stiu mama, dar sincer sa fiu am avut cea mai frumoasa senzatie cu onfemeie, niciodata nu m.am simtit atat de excitat si am fost cu fete mai tinere si mai experimentate ca tine.
Soacra: Ar trebui sa ma simt flatata dar tinand cont ca nu e bine ce se intampla hai sa nu mai vorbim despre asta.
Andrei: Bine mama daca te simt inconfortabil nu mai deschid subiectu, multumesc oricum pentru aseara.
Au incheiat discutia si s.au pus amandoi la televizor uitandu.se la un film. Soacra mea era imbracata in aceeasi rochie care se mula pe ea iar cumnatul meu in chiloti, pentru ca era foarte cald. La un moment dat ea ii zice ca o dor picioarelw foarte rau si daca poate sa ii daca si ei un masaj ca are palmele mari si poate sa apese puternic. Acesta accepta si ii ia picioarele in maine incepand sa maseze talpile cu putere. Soacra mea se relaxa si lasandu.se putin pe spate a atipit, lasand sa se vada chilotii de sub rochita. Cumnatul meu vazand asta a inceput sa se excite si a urcat mainile din ce in ce mai mult pw picioarele mamei lui ajungand undeva deasupra genunchilor dar atunci soacra mea a tresarit si el a fost nevoit sa le coboare pe gamba.
Andrei: Mama daca vrei poti sa te intorci pe burta sa pot sa iti fac si pe gambe si sa te relaxezi mai mult. Poti sa si dormi daca vrei ca o sa ma opresc atunci cand te vad ca dormi
Zis si facut soacra mea se intoarce pe burta si dupa 3 4 minute de masaj adoarme iar. Atunci a prins cumnatul meu momentul si i.a ridicat rochia cat sa i se vada chilotii de tot. L.am vazut cum se apleaca usor in dreptul pizdei mamei lui si incepe sa ii miroase chilotii in timp ce isi scoate pula si incepe sa o frece cu o mare placere. Din mirosit o da in pupat iar mai apoi in lins dar asta pe deasupra chilotilor pentru ca ii era frica sa nu se trezeasca si sa aiba chilotii dati jos. Dupa 2 3 minute de lins devenind foarte excitat se ridica si se duce in drepptul capului cu pula bagata in pantaloni si incepe sa o maseze pe spate incercand sa o trezeasca sa ii vada reactia. Ea se trezeste si cand ridica privirea avea in fata chilotii umflati ai fiului ei ceea ce o face sa tresara.
Soacra: Mamica ce faci?
Andrei: Iti fac masaj mama n.ai zis ca esti obosita si vrei sa te relaxezi, m.am gandit ca ai nevoie si de un masaj corporal, poti sa te linistesti.
Soacra: Da dar vad ca ai o erectie, ce te.a excitat asa.
Andrei: Pai eram in spatele tau si ti.am vazut chilotii si mi.am adus aminte de senzatia avuta aseara. Crezi ca as putea macar sa ma dezbrac si sa te masez asa?
Soacra: Mamica nu prea e normal sa facem asta , dar daca te face sa te simti mai bine o poti face.
Andrei isi da atunci chilotii jos si continua sa o maseze avand pula in dreptul fetei mamei lui. Se intinde mai mult si incepe sa o maseze pe cur pe deasupra rochiei, si pula i se apropie tot mai mult de fata pana o atinge pe obraz. Ea nu zice nimic dar lasa capul in jos iar pula acestuia ii atinge fruntea si ii trece prin par. Nedandusi seama incepuse sa o excite si masajul dar si pula fiului ei inn par si incepuse sa se miste usor. Andrei simtind asta ii coboara mainile catre pizda si incepe sa o frece ca si cand ar face parte din masaj iar pula o coborase undeva in zona gurii incercand sa i.o indese usor in gura.
Soacra: Andrei asta nu mai e masaj, deja ai inceput sa imi atingi in exces pasarica.
Andrei: Stiu mama lasa.ma sa iti dau chilotii jos te rog, vreau sa o simt , stiu ca nu e ok dar nu o sa stie nimeni, nu vreau sa fscem nimic doar sa o simt( in acelasi timp ii tragea de chiloti si reusise sa ii dea jos si sa o frece la pizda ). In acel moment ea a lasat pula lui Andrei sa ii patrunda usor in gura si se lasase dusa de val. Incepuse sa o suga cu pasiune si isi dadea ochii peste cap de la degetele in pizda pe care fiul ei i le bagase. Dupa cateva minute de supt si de frecat Andrei ii scoate pula din gura si se duce...



    Login