Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Soacra mea cu fiul ei
Autor : sange - 2018-05-28
Citita de 30704 ori - Nota 4.90 (87 voturi)
Ce o sa va povestesc acum este o intamplare reala. Intr.o zi de vara am plecat la tara la socrii impreuna cu cumnatul meu Andrei sa ne relaxam. Sotia mea lucra si nu a putut merge. Am ajuns acolo unde ne asteptau socrii mei, respectiv parintii lui am mancat am vorbit etc si s.a scurs timpul. Soacra mea este o doamna la 52 de ani , 1.60 sa zic, tunsa scurt cu parul negru, are in jur de 80 de kg, e destul de grasuta dar are carnea foarte tare pe ea, un cur imens si tate la fel,pe mine ma excita destul de rau pentru ca poarta si ochelari.Avem o relatie foarte buna , dar pe Andrei il iubeste exagerat de mult, ca orice mama ar face orice pentru el dar mjs e pare ca exagereaza cateodata , pentru ca el e cam nesimtit cu ea , ii vorbeste urat, o jigneste cateodata. S.a facut seara si a trebuit sa ne ducem la culcare. Socrul.meu doarme separat pentru ca sforaie, eu trebuia sa dorm in cammera mea si Andrei cu soacra mea in cealalta camera dar ei nu erau obositi si au mai stat de vorba. Ea era imbracata intr.o rochie de bumbac foarte larguta carw statea lejer pe ea si ii scotea im evidenta curul imens si chilotii care pareau ca o strang putin, era o privelliste superba. Eu nu am adormit si ascultam atent sa aud despre ce vorbeau dar nu prea intelegeam asa ca am.iesit din camera si m.am dus sa vad prin usa intre.deschisa de la.camera lor. Soacra.mea chitea niste haine si era cu spatele la cumnatul meu care se uita la curul ei si se freca la pula prin pantaloni.
Andrei: Mama ce bine iti sta in rochia asta ti se vad toate formele
Soacra: Multumesc mamica , ma simt foarte bine in ea e racoroasa , de.asta o port. Ia zi.mi care mai e viata ta? Ti.ai facut si tu vreo gagica sau tot singur?
Andrei: tot singur mama, m.am saturat da nu gasesc niciuna pe.placul meu, am si eu nevoi dartre sa mi le satisfac singurce sa fac. O sa vina toate la timpul lor
Soacra.mea zambeste si il aproba continuand sa chiteasca hainele. La.un moment dat el se ridica si se duce langa ea sa o ajute dar avea pula sculata iar mama lui observa asta si ii zice " ce faci mamica , azi nu iti rezolvasi nevoile sau ce se intampla cu tine?"
Andrei: Ee , sunt putin excitat cand te vad in rochia asta dar o sa.imi treaca, scuze ca iti zic asta dar asta e adevarul. Imi vine sa o ridic sa vad ce chiloti ai pe.tine , nu stiu ce se intampla
Soacra: Lasa nu te simti rusinat ca e normal, sunt femeie , tu ai hormonii ridicati si e normal sa te simti excitat, o sa incerc sa ascund chilotii sa nu se mai vada prin rochia asta , sau daca vrei poti sa o ridici sa ii vezi si sa iti treaca.
Atunci Andrei nici nu sta pe.ganduri si ii ridica.rochia mamei lui sa ii poata vedea chilotii, erau chiloti normali de culoare.neagra.
Soacra: Aoleu, eu glumeam nu credeam ca o sa.o ridici
Andrei: Stii ca eu nu sunt receptiv lla glume si acum sunt mai excitat , o sa ma duc sa fac o laba.
Soacra: Daca te ajuta cu ceva poti sa stai aici si sa o faci ca nu o sa ma uit , eu mai am treaba si o sa stau cu spatele.
Atunci Andrei se pune pe spate si incepe sa si.o.ia la laba uitandu.se la curul mamei lui. Si.o freca cu o pasiune aparte stiind ca mama lui e in fata lui putandu.se intoarce oricand. Asta s.a si intamplat dupa cateva minute din instinc soacra.mea s.a intors si s.a uitat direct la pula lui iar cand si.a dat seama si.a cerut scuze si s.a intors.repede rusinata.
Andrei: Stai mama linistita c doar m.ai mai vazut dezbracat intr.adevar nu cu pula sculata dar asta e , e ceva firesc. Crezi ca ai putea sa iti mai ridici putin rochia ca imi e foarte greu sa ma termin poate o sa ma ajute asta.
Soacra: Nu prea e in regula sa fac asta , dar ce nu fac eu pentru tine. O sa o dau jos si ma.intorc cu spatele ca nu am.sutien si nu vreau sa ma vezi dezbracata. Oricum m.ai vazut in costum de baie deci nu e cine stie ce . Atunci isi scoate rochia si se intosrce cu spatele continuand sa chiteasca hainele . Cumnatul.meu o freca cu spor si nu isi lua ochii de la curul ala frumos si tare.
Andrei: Mama poti sa tr intorci te.rog? Ca ai mai facut tu topless in trecut cand eram.lamare nu e ceva ce nu am mai vazut.
Soacra.mea s.a intors cu fata la el si din nou i s.au atintit ochii sprr pula lui care e foarte groasa si destul de mare.
Soacra: Mamica dar ce ai crescut ds cand nu te.am.mai vazut eu dezbracat , ultima oara aveai o pulica mica si acum ai ditamai monstru.
Andrei: Daca vrei poti sa vii sa o atingi si.asa m.ar ajuta mult. Atunci o vad pe soacra.mea cum se duce si se pune langa el.in pat si ii ia pula in mana inceppand sa ii faca laba usor , cumnatul.m...



    Login