Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Soacra buna
Autor : diavollett - 2019-11-11
Citita de 24744 ori - Nota 7.06 (63 voturi)

Buna, am sa va povestesc aventura mea pe care am avut-o cu soacra. Eu sunt A, sotia C, soacra I, iar socrul V. Bineinteles literele sunt initialele numelelor noastre.
Totul a inceput intro zi de vara cand impreuna cu socrii am mers la BF pentru a petrece cateva zile. Am ajuns in statiune si pentru a economisi niste bani ne-am decis toti patru sa inchiriem o camera cu doua paturi duble. Camera inchiriata avea intre cele 2 paturi ca un fel de usa, doar ca nu era o usa propriu zisa ci o draperie care facea sa nu se vada paturile intre ele. In a doua zi de mini vacanta la amiaza dupa mancare ne-am decis sa ne punem la un pic la somn. Zis si facut. Eu cu sotia in patul nostru, soacra in patul ei, socrul a mers la bazin. Ne-am pus in pat si perdeaua intre paturi nu sa tras. Dupa un timp ma intorc pe cealalta parte si fara sa vreau ma uit la soacra care dormea, dar fara sa isi dea seama ca tricoul i se ridicase si sanii erau pe afara. Ce priveliste frumoasa. Am ramas sa ii privesc pentru o bucata buna de timp, cand la un moment dat vad ca soacra se uita mirata la mine dandu-si seama mai apoi ca sani ii sunt pe afara. Si- a tras repede tricoul peste sani. M-a privit pentru o secunda dupa care sa rusinat devenind toata rosie la fata, fata care si-a bagat-o sub patura. Am ramas sa o privesc in continuare poate poate o sa vad iara acele lucruri frumoase. Nimic. Nu am mai vazut nimic. Soacra sa ridicat din pat sa mearga la baie am vazut ca inca era rosie din situatie anterioare. M-am ridicat si eu cu grija sa nu imi trezesc sotia si am mers dupa soacra la baie. Usa nu era deschisa, soacra se uita in oglinda. M-am apropiat de ea fara sa o ating si i-am spus:
" I. imi pare rau pentru situatia de mai inainte, nu a fost intentia mea sa ma uit nu a fost mare lucru", soacra raspunde:
" Cum nu a fost mare lucru? Mi-ai vazut sanii".
Eu: " Adica a fost mare lucru, nu am facut-o intentionat. M-am intors si i-am vazut. Din punctul meu de vedere e ca si trecut."
Soacra:" Nu stiu ce sa spun."
Ne-am intors in pat ( fiecare in a lui si am asteptat). A trecut dupa amiaza toata, s-a trezit si sotia ne-am schimbat in costume de baie si am plecat la bazine. Aici nu am putut rezista tentatiei si tot priveam la sanii soacrei. Cred ca a observat deoarece isi cam acoperea sanii cu mainile. Sa facut seara ne-am intors toti 4 in camera. Am facut un dus si ne-am pregatit sa iesim in oras sa luam cina. La intoarcere am profitat de ocazia de a ramane singur cu soacra si am abordat-o:
“I. Imi cer scuze iara ca v-am privit chiar nu am facut-o intentionat, desi mi-ar place sa ii vad iara (curajul de ai spune asta mi-a dat sticla de bere bauta la cina)".
Soacra :" Am vazut. Toata dupa masa te-ai uitat la mine".
Eu:" Stiu ca nu ii frumos dar asa sanii frumosi aveti... Mi-ar face placere sa ii vad".
Soacra:" A. Nu poti sa te gandesti la asa ceva".
A plecat in fata si eu am ramas. Sa oprit dupa doi pasi se intoarce si imi spune: “Poate daca esti cuminte...” Ne-am intors acasa ne-am dezbracat si ne-am pus in pat. Inainte de a ne pune la somn soacra imi sopteste:
” Dupa ce te intorci de la baie lasa perdeaua intre deschisa”. Am asteptat sa adoarma sotia, ca socrul cum a pus capul pe perina a inceput sa sforaie si am mers la baie, doar ca sa pot lasa perdeaua netrasa. M-am intors in pat. Se pare ca am fost cuminte. Soacra sa intors spre mine si cu o miscare insesisabila si-a trecut mana peste sanii (peste tricoul cu care era imbracata). A fost o senzatie uimitoare. Dupa ce si-a trecut de vreo 2-3 ori mana peste sani si-a prins tricoul si incet incet il ridica in sus. Simteam cum ma aprind. In chiloti scula deja facea salturi de bucurie. Tricoul soacrei era deasupra sanilor. Acestia se vedeau dar doar ca forme pentru ca in camera era intuneric, doar un pic de lumina de la in stalp intra prin perdeaua de pe geam. Se vedea forma lor si se vedeau si sfarcurile. Am privit-o pe soacra care a adormit cu tricoul ridicat vreo jumatate de ora dupa care am adormit si eu. A doua zi dimineata cand m-am trezit soacra era cu tricoul coborat, ce ghinion. Undeva pe la 10 cand ne-am trezit, socrul nu mai era in camera. Speram sa profit de situatie. Cand am vazut ca soacra merge la baie am mers si eu. Usa de la baie era deschisa, mama sotiei mele se pregatea sa se dezbrace. Sa oprit, m-am apropiat de ea si i-am multumit pentru cadoul primit, apoi m-am pregatit sa plec cand soacra ma opreste zicand: " Nu mai vrei sa ii vezi?" Am ramas uimit la aceea intrebare. Am raspuns ca vreau. Nici bine nu am raspuns ca deja isi ridicase tricoul. Sanii soacrei erau iara la vedere. M-am uitat la sanii ei vreo 15 minute ma tot gandeam sa incerc sa ii ating. M-am intors in pat la sotie in timp ce soacra sa schimbat luandu-si costumul de baie bineinteles in vazul meu. Ne-am trezit si noi 2 pentru a manca si a merge la bazine. Ajunsi acolo am intrat in apa. Aici tot timpul ma uitam la sanii soacrei cu diferenta ca azi se lasa privita, ma uitam si la fundul ei, ma atingeam de soacra in timp ce inotam. Se pare ca soacra intrase in jocul meu. Normal dupa amiaza ne-am intors in camera pentru un pic de somn. Intansi in pat am primit acelasi spectacol ca si ziua anterioara.
Dupa 2 zile de spectacol m-am decis sa incerc mai mult decat a privi si atunci cand soacra sa dus la baie am urmarit-o. Ajuns in spatele ei am incercat sa ii ating sani miscare care nu prea ia placut dar in momentul contactului am simtit o relaxare din partea ei. Am mangaiat sanii vreo 5 minute dupa care i-am soptit ca mi-ar placea sa ating si altceva. Sa suparat un pic, poate am exagerat cu timpii. Sa tras din mangaierile mele dupa care si-a tras tricoul jos si sa intors in pat. Dupa masa nu a mai fost placuta. Nu am mai reusit sa ma ating de soacra. Seara am iesit in oras sa mancam speram sa indrept situatia, cand de fapt ea sa indreptat de la sine. Sotia si socrul au intrat la un magazin sa cumpere ceva si eu am ramas afara cu femeia cand deodata simt cu ma prinde de mana si mi-o duce peste fund. In momentul ala au trecut pe langa noi vreo trei persoane care se vorbeau de faptul ca pipai o femeie pe fund. Ii trecuse supararea. Ajunsi acasa ne-am dezbracat de pus la somn si soacra nu sa abtinut sa nu imi arate sani. Bineinteles ca noaptea si-a petrecuto intoarsa spre mine si cu tricoul ridicat. In urmatoarea dimineata am urmarit-o la baie si in timp ce ea se schimba i-am pus mana pe fund (peste chiloti). Ma lasat sa il ating iar dupa ce si-a dat jos tricoul sa intors si i-am pus si pe sani mana. I-am mangaiat si era placut. M-am intors in pat pentru a-mi trezi sotia sa mergem la bazine. Am mers la bazine unde mai tot timpul ma uitam la sanii soacrei la fundul ei si mai ales ma atingeam de ea, iar ea se lasa. Eram super incantat de cum mergea "relatia" cu soacra. Zilele ce au urmat au trecut in acelasi mod. Dimineata mergeam dupa soacra la baie unde eu ii mangaiam sani si fundul in timp ce ea se schimba, la bazine ma uitam la sani, fund si ma atingeam de ea; dupa amiaza in timpul "somnului" imi arata sani; seara mai o pipaiam cand aveam ocazia iar noapte cu sani afara. Ne pregateam de intors acasa cand m-am apropiat de ea si am intrebat-o.
"I. am sa ma mai bucur de tate si de fundulet si acasa sau a fost doar o aventura"? Mi-a raspuns " o sa vedem" si dupa mi-a luat mana si mi-a pus pe fund.
Ne-am facut bagajele si am plecat seara tarziu. Pe drum ma tot gandeam la soacra la cum o pipaiam pe fund si sani, la cum ii vazusem sanii si cum mi-ar fi placut sa ii vad fundu si bineinteles sa ii frec pasarica. Aveam o erectie .... Parte frumoasa a situatiei a fost ca nu am riscat niciodata sa fim prinsi pentru ca socrul fiind inebunit dupa apa cea mai mare parte a timpului o petrecea la bazine, iar in ceea ce o priveste pe C, ea statea mai tot timpul sa citeasca.
Au trecut 3 zile de cand ne-am intors acasa si nu sa intamplat nimic si in plus soacra ma cam evita, cand spre seara socrul se puse in pat iar sotia ramasese sa termine dusul, soacra isi ridica tricoul si imi spune: " mai esti interesat de sani mei"? Nici nu a terminat bine de spus ca si eram cu o mana pe sani si cu cealalta pe fund. Am mangaiato pana a iesit sotia de la dus. M-am pus in pat si mi-am frecat scula gandindu-ma la soacra.
A doua zi in timp ce dadeam de mancare la catei vine soacra si imi spune:" B m-am gandit toata noapte si m-am decis sa te las sa ma pipai cand vrei si unde vrei cu conditia sa fim atenti sa nu fim prinsi". Ce mult m-am bucurat la auzul acelei vesti. Bineinteles nu m-am lasat invitat prea mult si am si pipaito pe fund. In ziua aceea am mangaiato pe sani ca un descreierat. In urmatoarea zi in timp ce sotia era in camera noastra si citea eu am mers pana in bucatarie unde soacra gatea si din spate am prinso de sani. Apoi mi-am bagat mana sub tricou sa o prind de sfarcuri. In timp ce o trageam de sfarcuri m-am apropiat de fundul ei. Scula era trezita si ea o simtise. A tresarit dar nu a spus nimic nici nu sa tras. Am mangaiat-o pe sani dupa care am pipait-o pe fund strangand-o bine de buci. Fiind asa de excitat am reprins-o cu o mana de sani iar cealalta mi-am bagato in pantaloni sa o pipai pe fund dar direct pe piele. Nu a fost foarte fericita dar nici nu sa prea fortat sa nu ma lase. O tinusem de tate si fund vreo 15 minute. Mi-am scos mana din pantaloni pentru a ma intoarce in camera si inainte de a pleca i-am dat o palma peste fund. Mi-a spus ca ia placut. In ziua urmatoare de cate ori aveam ocazia o pipaiam. Pentru a nu strica tot ce construisem am decis sa nu ma grabesc in a o pipai pe pasarica si nici in a o pune sa imi atinga scula sa mi- o mangaie. Am tot continuat doar sa o mangai si sa ii privesc sani.
Deja vroiam mai mult , mult mai mult. Asteptam o ocazie care sa imi ofere oportunitatea de a pune mana pe pizda. A trecut cateva zile in care nu prea reusisem sa o prea ating ba ca sotul ei nu prea lucra, ba ca sotia mea imi tot sufla in ceafa. Vreau sa spun ca in tot acest timp in care aveam o relatie cu soacra nu imi lasasem sotia de o parte, din contra faceam mai mult sex cu ea mai ales ca ramaneam cu scula ridicata dupa ce imi pipaiam soacra. Si ocazia sa ivit. Undeva dupa amiaza aud cum socri mei se cearta si el pleaca in oras dupa nu stiu ce materiale. Eu si sotia ramasesem in camera noastra pentru a nu ne amesteca. La un moment dat vad ca imi dispare sotia din camera. Merg sa vad unde este. Ajung in bucatarie unde soacra aplecata facea ordine in dulap. Eu o intreb: "pot?" Imi raspunde. "sigur ca poti, doar ti-am spus ca poti orice si oricand" m-am apropiat de ea si am inceput prin ai pune mana pe fund. Dupa aceea mi-am bagat mana sub tricou si am tot stransi de sani, de sfarcuri. Am coborat incet in jos tot mangaiando pana am ajuns dinou la fund. Toate mangaierile acum erau facute sub haine. Ma jucam cu bucile, iar la un moment dat i-am bagat chilotii in fund si am inceput sa ii frec bucile mai frenetic. Dupa un timp de masaj i-am tras la o parte chiloti si i-am trecut cu degetele tot canalul fundului oprindu ma un pic in dreptul gaurii. M-am jucat cu gaura curului o perioada buna de timp. Cu chiloti bagati in fund am continuat sa ii mangai bucile. "Plictisit" m-am îndreptat spre păsărică. Am ajuns si încet încet am început sa o mângâi. O mangaiam lejer fara a pune presiune. Ajunsesem la ceea ce doream mai mult "pizda" soacrei. Ii mangaiam păsăricaaaa. Mângâierile erau finute trecandumi lejer degetele fără a intra înăuntru. In timp ce ii mangaiam păsărica mi-am scos mana de la sanii si i-am luat mana dreapta pe care i-am dusa pe pula mea care era in erectie de ceva vreme. A început si ea sa îmi frece membrul. Cu mâna libera i-am tras chiloti jos eliberând o priveliste magnifica. Mi-am rebagat mana sub tricou pentru a continua a mângâi sanii. Îmi frecam soacra pe pizda si sanii. Era magnific. I-am ridicat si tricoul deasupra sânilor. O aveam pe soacra mea. Am mângâiat tot ce avea soacra mea. Dupa ce am mângâiat tot ce am vrut am întors-o pee soacra cu fata spre mine sa o vad din fata. Si-a luat mana de pe scula mea dar eu i-am puso înapoi doar ca de data asta soacra cu o miscare foarte hotărâtă mi-a dat jos pantaloni si cu ambele maini imi ia madularul si incepe sa il frece. Mi-a provocat o erectieeeeee. Am oprit-o pentru ca eram gata sa ajung la orgasm. I-am luat mainile de pe scula si cu un curaj dat de situatie am sarutat-o pe gura. Nu stiu cat a durat sarutul nostrum dar a fost ceva intens. Tremurau amandoua corpuri. Dupa ce mi-am dezlipit buzele de cele ale soacrei mi-am indreptat atentia spre tatele ei, i-am luat tatele in maini si pentru prima data le-am lins. Am inceput prin ami trece usor limba peste sanii oprindu-ma in dreptul sfarcurilor petru a face un cerc in jurul lor. Am lins sanii aceeia pana nu ramasese nici o bucatica de piele ne udata de limba mea, apoi am inceput sa ii sug tatele. Luasem in gura sfarcul si apoi incercam sa imi bag in gura cat mai mult din tata soacrei, aceea tata de la care a inceput totul. Dupa ce i-am lins si su...



    Login