Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Singurei la mare
Autor : ghostman - 2014-06-23
Citita de 16471 ori - Nota 6.65 (55 voturi)
Mereu mi-a placut sa am grija de surioara mea mai mica iar acest fapt i-a convins pe ai mei sa aiba incredere in mine. Astfel eu si Loredana ramaneam mereu singuri acasa, ea in grija mea, dar mergeam si in excursii doar noi doi.

Eu sunt Florin si am 20 de ani si sunt pasionat de tehnologie, calculatoare si tot ce tine de IT. Loredana, surioara mea, are 15 ani si incearca sa fie cat mai rebela insa se bucura tare mult de faptul ca datorita mie are acces la foarte multe libertati.

Asa se face ca am ajuns sa mergem singurei la mare. Imediat dupa ce am coborat din tren, ne-am cazat la un hotel iar eu mi-am deschis laptopul sa imi administrez unul din site-uri. Surioara mea a tinut sa mearga sa se bronzeze asa ca i-am zis sa aiba grija iar daca are nevoie de ceva sa ma sune.

Pe la 18.00 Loredana vine in camera foarte fericita de bronzul pe care l-a castigat pe plaja. Eu eram foarte prins de laptop asa ca doar ii afirmam spusele. Surioara mea insista insa sa imi arate bronzul sau asa ca vine si imi inchide laptopul iar eu nu mai aveam de ales asa ca am fost nevoit sa o privesc.

Ea era imbracata in costum de baie si pentru cei 15 anisori ai sai arata foarte bine. Are aproximativ 1.60 m si 50 de kg insa ceea ce o face sa arate atat de bine sunt sanii ascutiti si mari ca doua pere si fundul rotund. Adevarul e ca arata foarte bine iar erectia mea incepea sa fie tot mai vizibila. Fiind rusinat de erectia mea ii spun ca merg sa fac un dus iar ea ramane singura in camera.

Cand vin de la dus sora mea nu mai era deloc fericita. Bronzul o afectase destul de mult incat a ars-o soarele. Ma ofer sa o ajut sa o dau cu crema asa ca s-a dezbracat complet si s-a intins pe pat. Am fost uimit sa vad ca nu are nicio retinere insa am incercat sa nu ma gandesc la lucruri perverse.

Am inceput sa o dau cu crema pe spate si insistam pe acelasi loc pentru ca sa nu ma apuce nebuniile. Sora mea insa insista sa o ung si pe picioare asa ca am inceput timid de la talpi si am urcat pana pe fund. Era foarte excitant iar erectia mea deja ma incomoda si imi era frica de faptul ca o va observa.

De ce imi era frica nu am scapat. Intinzandu-ma sa o dau cu crema pe umeri pula mea care era mascata doar de niste pantaloni scurti i-a atins fundul iar ea a scos un chicotit. Auzind asta m-am rusinat si m-am retras insa ea a insistat sa continui. M-am intins inapoi iar ea si-a ridicat fundul si il freca de pula mea.

Senzatia aceasta ma facea sa innebunesc asa ca nu am mai rezistat si am intors-o cu fata. Am sarutat-o ap...



    Login