Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Sfarsit de saptamana cu sora mea Andreea
Autor : andrey132 - 2018-05-29
Citita de 26673 ori - Nota 5.74 (113 voturi)
Deschid ochii si vad siroaiele de apa cum se scurg pe corpul meu, nu ma mai gandesc la nimic ….. dupa o zi grea in care toate mi-au mers pe dos la birou, ma bucur acum de acest dus rece, nu mai e nimeni in vestiar …. doar eu, incercand sa fac in asa fel incat sa ma misc intre peretii acestui dus ingust fara sa ma ating de ei – tipic mie: obsedat de curatenie si igiena, manifest aproape de fiecare data un comportament obsesiv compulsiv in locurile publice – si in acelasi timp sa ma si relaxez, sa ma bucur de senzatia pe care mi-o creau stropii reci de apa care imi atingeau cu violenta pielea scurgandu-se apoi cu repeziciune pana pe gresia murdara.
- Ce bine mi-a intrat pieptul azi.
Nu aveam nici un chef sa mai trec si pe la sala dar uite ca a meritat efortul. Si dupa o zi ca asta ….. ma bucur ca am reusit sa ma detasez putin de toate si sa fiu doar eu cu mine. Acum tot ce vreau e doar sa ajung mai repede acasa si sa ma intind in pat la un serial pe Netflix.
- Sper sa fie plecata si sormea prin oras …. toata casa ar fi numai a mea, nu mai m-ar deranja nimeni.
Stiam ca ai mei erau plecati la munte, asa cum obisnuiau sa faca aproape la fiecare sfarsit de saptamana. Tata isi propusese sa nu mai repete greselile din primul mariaj si sa nu mai lase si aceasta a doua casnicie prada rutinei. A cunoscut-o pe aceasta doamna divortata, si ea la randul ei, cu o fata din prima casnicie (mda, exact …… sora mea vitrega) cu care de altfel, ma inteleg foarte bine si cu care am legat o relatie frumoasa de prietenie. E o tipa super. Niciodata nu am evitat-o, niciodata nu m-a deranjat compania ei, doar ca de data asta simteam nevoia de singuratate, dupa ce am pierdut clientul care asigura aproape jumatate din bugetul firmei la care lucram, dupa ce iubita mea ma anuntase in cursul acestei saptamani ca a fost admisa la o facultate din Belgia si ca ar fi cazul sa punem capat relatiei, urmand sa plece si sa se stabileasca acolo….. chiar aveam nevoie de acest weekend in care sa stau si sa meditez la ceea ce ar trebui sa fac de acum incolo.
Ies din dus, imi trag tricoul pe mine si blugii, tot timpul port chiloti insa de aceasta data mi-am uitat perechea de schimb acasa, asa ca am fost nevoit sa-mi trag direct blugii pe mine. Nu mai zabovesc si ma indrept grabit spre casa.
Ajung in dreptul casei, deschid usa si odata cu ea mi se naruie si ultimele sperante de a avea o seara linistita.
….Auzeam televizorul pornit in living, stiam ca sora mea vitrega e acasa si urmareste probabil vreuna din emisiunile ei preferate de pe canalul “E!”.

Intru in sufragerie si o vad pe Andreea, sora mea vitrega, in niste pantaloni scurti de casa si un tricou de-al meu care statea foarte larg pe ea, tolanita in canapea, butonand nevrotic telefonul.
Ca sa va faceti o idee, sora mea vitrega e genul ala de fata cu forme rubensiene. Nu as putea spune grasa, insa pentru cineva ca mine, obsedat de sala, si care a avut tot timpul numai tipe fit, slabute, brunete si cu parul drept, ea reprezenta opusul, nu se incadra absolut deloc in patern-ul tipelor cu care eu avusesem relatii de-a lungul timpului. Cu toate astea o consideram o fata frumoasa, care stia sa se faca placuta si sa fie sexy nu atat prin fizic si aparitie cat prin atitudine. E o tipa interesanta si indrazneata…. provocatoare chiar. Niciodata nu a dus lipsa de pretendenti. Iar personalitatea ei puternica, cu excese de orgolii prostesti tipice unui copil razgaiat s-a integrat dintotdeauna perfect cu aspectul ei. O fata de 26 de ani, tot timpul cu zambetul pe buze (are o dantura foarte frumoasa, dinti perfect aliniati si albi); blonda – cu parul pana la umeri si ondulat, genele lungi si sprancele frumos conturate faceau din acei ochi caprui doua nestemate care te puteau hipnotiza daca ii priveai timp indelungat. Mai jos ti-ai fi coborat privirea si ai fi vazut niste sani foarte mari si rotunzi, dar deloc lasati, o talie subtire, un abdomen plat, si un fund mare si perfect rotund.
- Ce faci? Ce-i cu fata asta? O Intreb eu. Nu trebuia sa fii in oras?
- M-am certat cu Alex si cred ca o sa ne despartim.
- Cum asa? Ce s-a intamplat?
- Ce sa se intample? Mi-a spus ca nu se simte bine si ca nu mai putem iesi in seara asta pentru ca mai apoi sa intru pe facebook si sa vad ca un prieten de-al lui a dat check-in dintr-un club de noapte, sunt mai multi acolo si bineinteles ca se regaseste si el in acel grup de persoane enumerate la status.
- I-am trimis 1000 de mesaje si ma enerveaza la culme ca nu imi da atentie si nu imi ofera nici un fel de explicatie, tot ce mi-a zis a fost ca nu are chef de scenele mele de gelozie si ca vorbim maine. I-am spus ca ma voi razbuna si ii voi plati si eu cu aceeasi moneda dar tot ce fac este sa stau ca proasta in casa si sa butonez telecomanda. Nu pot sa cred ce mi-a facut!
Vrand sa o consolez si sa o mai calmez putin ii spun:
- Ei bine, acum sunt si eu, nu mai esti singura, putem sa ne petrecem timpul impreuna. Nu-ti mai bate capul cu el, hai mai bine sa pregatim ceva de mancare si sa ne intindem la un film ceva.
In momentul ala am vazut scanteia din ochii surorii mele care avea sa aprinda intreaga seara, un moment de nebunie, dovada ca o femeie ranita in orgoliu este capabila de orice, nu mai are nici un Dumnezeu…… si imi spune:
- Stii ce!? Tu chiar o sa ma ajuti pe mine sa trec peste, dar nu in felul asta. Nu! Tu o sa ma ajuti sa ma razbun pe el.
- Cum asa? intreb oarecum intrigat de expresia de pe fata ei.
- O sa facem niste poze impreuna ca si cum ai fi noua mea cucerire si i le voi trimite lui Alex ca sa il fac gelos.
- Hai ma fii serioasa, ce-ai? Ai luat-o razna! Si oricum m-ar recunoaste……
- Nu, nu! Ca o sa am grija sa nu ti se vada fata. Hai, da-ti tricoul jos!
- Nici in ruptul capului. Esti nebuna!
- Vreau doar niste selfie-uri de sus, stand cu capul la pieptul tau. Nu iti cer nimic exagerat. Atat doar, si promit ca nu te mai bat la cap cu nimic. Tu nu intelegi ca m-ai face si pe mine sa ma simt mai bine daca as stii ca l-as pune si eu la randul meu putin pe jar!? Chiar m-ai ajuta si ti-as fi recunoscatoare …… nu stiu ce sa-ti mai zic…… acum chiar am nevoie de ajutorul tau mai mult ca niciodata. Crezi ca as mai fi apelat la tine daca as fi avut pe altcineva?
Trebuie sa recunosc ca persuasiunea ei incepea sa dea roade plus ca incepeam sa-mi pierd rabdarea cu ea si nici nu eram in cea mai buna dispozitie. Doar vroiam sa scap mai repede si sa ma retrag la mine in camera.
- Pfoaaai…… Ok, voila! Proaspat lucrat la sala. Stiam eu de ce trebuie sa-mi pompez pieptul astazi (vrand parca cu gluma asta sa gasesc putin haz chiar si in situatia asta penibila in care ma regaseam). Si intreb:
- Multumita?
Zambetul parsiv de pe fata ei in momentul in care m-a vazut imi era total strain. Parca nu mai era ea, Andreea, parca nu o aveam in fata pe sormea, ci o tipa care ma sorbea din priviri. Imi raspunde:
- Da. E perfect.
- Ma bucur, acum hai sa terminam mai repede cu prostia asta!
Se lipeste de mine si incepe sa caute unghiul potrivit pentru a face poze. Ma presa cu sanii ei mari si ii simteam sfarcurile erecte cum ma furnicau pe tot pieptul. Senzatia de excitare care incepea sa ia amploare nu ma facea deloc sa ma simt confortabil. M-am retras.
- Ok, gata! E suficient.
- Bine, bine. Stai sa i le trimit lui Alex acum, impreuna cu mesajul: “nu esti singurul care petrece timp de calitate in seara asta”.
- Doamne, ce bolnava esti!
- Diabolica da, bolnava nu. Imi raspunde ea pe un ton rautacios.
Trec vreo 2 minute, eu ma aplec sa-mi iau tricoul de jos si sa il trag pe mine, moment in care vad piciorul ei finut si glezna ei incununata cu un lantisor subtire de argint cum se aseaza in fata mea fixand tricoul la podea.
- Hei! Ce faci?
- Nu te grabi sa-l iei pe tine. Imi raspunde ea vizibil preocupata de faptul ca rezultatele nu sunt pe masura asteptarilor ei.
- Vad ca idiotul asta nu imi da nici un raspuns. Cred ca trebuie sa luam lucrurile mai in serios si sa ii oferim un material mai incendiar.
- Mai incendiar de atat nu vei obtine de la mine – ii raspund eu.
- O sa imi dau si eu tricoul jos si o sa-mi lipesc sanii de pieptul tau.
- Hai ca nu esti zdra……..
Nu am apucat sa termin ce aveam de spus si ea deja era in fata mea asa…….nu stiu cum….. incredibila. Nici nu puteam sa ma supar pe ea, sa ii intorc spatele si sa plec. Nu vedeam decat acei doi sani frumosi, mari si rotunzi, si niste sfarcuri erecte, mari……. maronii….. talia, pielea alba, abdomenul plat, buricul mic si frumos…. fiecare detaliu in parte. M-am blocat. Nu am mai zis nimic si pana sa apuc sa fac vreun gest ea deja era in bratele mele, cu telefonul pe sus. Am intors capul incercand sa ma feresc de telefon, dar am facut-o ca si cum ar fi fost instinctul amantului care nu vrea sa-i fie descoperita identitatea, nicidecum gestul fratelui rusinat.
Se freca de mine incercand sa gaseasca pozitia cea mai buna, unghiul cel mai bun pentru a face o poza; la fel de instinctual ca atunci cand incercam sa-mi ascund fata, pula incepe sa se scoale, tresarind in voie prin blugii mei, neavand chiloti pe mine. In momentul asta o aveam pe sormea in picioare in fata mea, frecandu-se cu sanii de mine si abdomenul masandu-mi gentil pula mea in continua crestere. Stiam ca a simtit-o si ea. Cu niste ochi mari si printre rasete ascutite imi spune:
- Cred ca ar fi cazul sa profitam de chestia asta.
- Adica?
- Adica nu e ca si cum nu as mai fi vazut asa ceva in viata mea, ba dimpotriva, am vazut destule. Si oricum, nu se va intampla nimic, doar suntem frate si sora….. totul e in scop artistic. O sa o scoti si tu putin iar eu o sa ma pun in genunchi, o sa o tin cu o mana si o sa-mi fac niste poze ca si cum ar urma sa ti-o sug. Dar doar atat jur, nu e nimic ciudat.
In momentul in care rosteste “nu e nimic ciudat” ne bufneste rasul pe amandoi:
- Esti nebuna? Nu e nimic ciudat!? Pe bune?
- Haide ma, nu duce totul in directia asta perversa, nu face situatia asta sa fie mai ciudata decat este.
- Pai este.
- Nu, nu este. Sper doar sa o ai mai mare ca a lui Alex, ca sa innebuneasca de gelozie.
- Nu pe bune, hai ca te comporti ca un copil! Da!? Asta o sa facem!? Da!? Ok! Acum esti in genunchi in fata mea, nu e nimic anormal, sunt eu nebun. Acum imi tragi de blugi incercand sa-mi desfaci nasturele, imi tragi fermoarul, perfect, totul decurge conform planului …. Si acum ……….
A fost a doua oara in acea seara cand m-am blocat, cand am realizat ca nu e o gluma si ca totul e serios. Momentul in care am vazut-o ca apuca pula cu mana si mi-o scoate afara din pantaloni. O tinea in mana si o masura cu niste ochi mari, vizibil surprinsa de pula mea groasa si mare de 19 cm, si de capul rotund si lucios ce-i pulsa in palma.
- Ohh la dracu, ce mare e. Pot sa o tin asa?
Ratiunea incepea incet incet sa se piarda in febra momentului, fermecat de imaginea ei, de cum imi statea la picioare privindu-ma in ochi, si cu acele buze carnoase atat de aproape de pula mea, ii spun?
- Poti sa o tii cum vrei tu.
- Uau, ce tare e …. si cum zvacneste …… Ce a facut sa se intample asta?
- Sanii tai - ii raspund.
- Iti plac?
- Da, sunt foarte frumosi.
- Pe bune!?
Imi intinde telefonul zambind si imi spune:
- Poftim! Fa-mi tu cateva poze, o sa incerc sa ma apropii cu fata de pula ta.
- Ok.
Fara sa ezite si-l lipi de obrazul drept privind direct in dispozitivul aparatului, masandu-l incet cu o mana si cu cealalta mangaindu-mi coapsa.
- E ok asa? Fac bine?
- Indeparteaza-te putin sa ti se vada si sanii! Raspund eu incercand incet incet sa-mi intru in rol si sa ii fac jocul. Ii fac cateva poze apoi ii dau telefonul.
- Cum sunt? Esti multumita?
- Da, foarte! O sa i le trimit mai tarziu lui Alex – imi spune lasand telefonul jos si intorcandu-se zambind la pula mea. O cuprinde cu mana si incepe sa o frece.
- Andreea ce faci? Esti sora mea vitrega? Nu stiu ce sa zic….
- Haide ma, ma lasi! Uite-te la pula ta cum arata. Daca nu ti-ai fi dorit nu ar mai fi fost asa. Asa-i? Deci….. spune-mi! Ce vrei sa fac?
- Nu stiu …. Tu ce ai vrea sa faci?
Imi zambeste si fara sa mai stea pe ganduri o ia pe toata in gura. Ma uit siderat cum capul pulii imi dispare in gura ei, apoi iese, apoi iar dispare, buzele ei se mulau perfect un jurul pulii mele, ma privea fix in ochi in timp ce imi sugea pula, cautand parca un feedback ceva, o expresie pe fata mea, cum ca ceea ce face, face bine; iar intr-un moment de dorinta nestavilita, cu o inganare ca a omului care traversand desertul, ajunge acum sa-si potoleasca setea, inghitind cu nesat apa rece dintr-o cana, tot asa si ea imi inghiti toata pula pana in gat. Ala a fost momentul care m-a trezit din betie:
- Andreea, nu putem sa facem asta?
- Ce?
- Nu putem sa facem asta, esti sora mea. Traim in familia asta de atata timp, sub acelasi acoperis….
- De ce nu putem? E distractiv. Nu te mai gandi la toate lururile astea, lasa-te purtat de val.
- ………
- ………
- La dracu! Stii ce? Hai sa continuam? Poti sa mi-o sugi daca asta vrei!
- Vrei sa ti-o sug?
- DA!
- HaHaHa, ti-am zis eu ca e distractiv….. atata timp cat nimeni nu o sa afle. Si in plus, se pare ca asta chiar ma ajuta sa trec peste faza cu Alex.
- Ma bucur sa aud asta.
Si cum am terminat de rostit ultimul cuvant ea a si inceput sa suga iar cu pofta din pula mea. Tinea gura larg deschisa si cuprinzandu-ma cu ambele maini in dreptul coapselor, ma tragea cu totul in gura ei. Ma tragea in gura ei pana in gat, pana se inneca cu ea. Am cuprins-o de cap si am inceput sa o asist si eu in acest du-te-vino.
- Doamne, nu pot sa cred! O fut in gura pe sormea…. e cea mai frumoasa senzatie pe care am simtit-o vreodata.

Se linisteste intr-un final, imi cuprinde pula cu o mana, cu cealalta isi masa sanul stang, ma sugea incet si ma privea zambind.
- Ce e? ii zic.
- Nimic. Ma uit si eu la tine. Esti sexy.
- Si tu. Ai niste sani superbi.
Se inalta putin si imi cuprinse pula cu sanii ei mari. Acum o futeam intre sani, ma simteam extraordinar intre sanii ei.
- Bai tu chiar il urasti pe Alex pentru ceea ce ti-a facut, din cate vad.
- Da.
- Lasa-ma sa ma asez pe canapea, te rog.
- Ok
Ma asez pe canapea, ea se ridica in fata mea, se intoarce cu spatele la mine, se apleaca si incepe usor usor sa dea pantalonii jos, rulandu-i cu indeletnicire pana a ramas in fundul gol in fata mea. Un fund mai frumos decat mi-l imaginam, perfect rotund, mare, bombat, doua buci ferme frumos inramate de linia bronzului de la solar. Obisnuia sa se duca la solar si sa se bronzeze cu chilotii tanga pe ea, iar acum acele linii conturau intr-un mare fel bucile ei frumoase.
- Vai Andreea, cat de buna esti! Daca as sta cu tine sub acelasi acoperis si nu am fi frati cred ca te-as fute in fiecare zi.
- Pe bune? imi raspunse ea intorcandu-se iar cu fata la mine si incepand iar sa-mi suga pula.
- Mama, dar mi-o sugi intr-un mare fel.
- Iti place?
- Da.
- Si mie imi place sa ti-o sug. Nu-mi vine sa cred ce pula mare ai.
Simteam ca imi vine sa imi dau drumul dar nu vroiam sa se termine, asa ca o trag inspre mine ca sa intrerup putin acest moment, si incep sa o sarut pasional. Imi raspunde sarutului, apoi dupa 2-3 limbi se intoarce la pula si incepe iar sa suga.
- Esti cea mai buna sora pe care mi-o puteam dori vreodata.
De data asta vine ea spre mine si incepe sa ma sarute.
- Trebuie sa recunosc ca si tu m-ai surprins cu marimea pulii tale.
- E a ta acum, poti sa o sugi cat vrei.
- Hei, inca o data, asta ramane doar intre noi doi!
- Bineinteles, doar esti sormea! Ceea ce se intampla acum va fi secretul nostru.
- Ok.
- Vai ce bine e! Ia-mi si coaiele la lins, te rog!
- Pe bune!? Iti place?
- Da. Cui nu-i place?
- HaHaHa!

Coboara usor cu limba catre baza, se apropie incet, incet de coaie si apoi incepe sa le linga suav, le ia apoi pe rand in gura, le suge, apoi iar le linge, se joaca cu ele, deseneaza cerculete cu varful limbii pe fiecare in parte, mi le m...



    Login