Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSex din greseala
Autor : spatarudan - 2017-02-08
Citita de 42052 ori - Nota 7.55 (109 voturi)
Buna sunt D.si am sa va povestesc cum am fufut-o pe fina „din greseala.
Sunt casatorit de cativa ani cu M. Si impreuna avem si fini. Concediul ni-l petrcem mereu impreuna cu ei. Anul acesta am hotarat sa mergem la munte dar undeva sa aiba si piscina ca sa ne si balacim. Ce este mai frumos decat o femeie in costum de baie, mai ales o pudica care pana atunci se ascunde, se afiseaza acum in costum de baie. Cu toate ca am facut rezervari din timp s-a produs o incurcatura si cand am ajuns la pensiune ne-au oferit un apartamet dar cu baia comuna. Initial am refuzat dar dupa ce am cautat si nu am gasit nimic am acceptat sa stam asa, mai ales ca acesta era la masarda si totusi nu erau doi straini cei cu care imparteam baia.
Primele zile nu s-a intamplat nimic, pana cand fina a venit la piscina cu un costum de baie foarte indraznet pentru ea. Fina este o femeie miniona cu forme frumoase,chiar sexi, cu sani marisori. Nu am privit-o niciodata ca pe o femeie cu care sa ma aventurez dar mereu ma incantau sanii ei. Doar ca atunci la piscina am vazut altceva. O femei numai buna de pula. Deja mi se sculase si cu greu am reusit sa ascund acest lucru. Intr-o zi pe cand eram in camera am reusit sa ii vad sanii in timp ce se schimba. Stateam si ma holbam la ea prin usa intredeschisa ca un copil la o acadea. Deja nu mai resistam. Imi venea sa intru peste ea sa o fut intre sanii aia mari. Dar fara sa planuiesc nimic totusi am reusit sa o fut. Sa va povestesc....
Intruna din zile eram cu totii la piscina si petreceam. Baietii beam bere si fetele ceva mai dulce. Fina a spus ca urca in camera sa se odihneasca deoarece o luase ameteala de la lichior. Nu a fost nimic. Noi am ramas in continuare, jucam carti si beam bere. Dupa cateva beri vezica mea nu mai rezista si am urcat in camera la toaleta mai ales ca trebuia sa iau si ceva de acolo. Intre timp a plecat si sotia sa faca un dus si apoi sa mearga la spa pentru relaxare.
Am ajuns sus si dupa ce am cautat prin camera ce aveam de luat, am vrut sa intru la baie dar cineva facea dus. Prin usa intredeschisa se vedea prin abur o silueta de femeie ce am crezut ca este sotia mea care a zis ca vine sa faca dus. M-am dezbracat si am intrat usor fara sa ma auda. M-a excitat foarte tare trupul acela dezgolit incat aveam o pula tare de spargeai pietre cu ea. Tipa se spala pe cap si avea ochii inchisi. M-am dus si am luat-o in brate pe la spate, am inceput sa ii mangai pizda si fara ezitare m-am proptit cu pula intre labiile ei incercand sa o penetrez. Vazand ca nu intra s-a aplecat usor in fata si cu mana si-a potivit-o exact unde trebuie. Cand am simtit buzele fierbinti am impins si a inceput sa alunece usor inauntru din ce in ce mai adanc.
- „Ce bine e, iubitule? zise ea cu o voce satisfacuta. Ce bine e in pula! Chiar ma gandeam la tine.”
Atunci am incremenit in pizda ei. Era fina mea cea care era sub dus si in a carui pizda eram acum. Nu stiam ce sa fac. Imi doream sa o fut dar nu ma astepatam sa se intample asa.
- „Ce s-a intamplat ? Hai ca incepusei bine...Fute-ma usor pana ma clatesc si eu si apoi continuam asa cum trebuie ,ca imi era dor de pula,si asa nu am mai vazut-o cam de mult.”
Atunci am inceput sa o fut usor, oricum era prea tarziu sa o scot. Era din ce in ce mai bine, mai ales ca acum stiam cine este in pula mea. Cand aproape a terminat de clatit parul am inceput sa o fut cu pofta nestiind cum va reactiona cand va vedea in ce pula se afla.
- „Ah,ce bine e, da-mi-o toata! Fute-ma bine!” zise ea excitata. Am prins-o bine de mijloc si am inceput sa dau ca un disperat. Deja simteam ca nu mai pot si nu stiam unde sa imi dau drumul. Cand am simtit ca imi vine am scos-o si am ejaculat pe spatele si pe bucile ei.
- „Off , de ce ai irosit bunatate de sperma,stii ca imi place sa o gust mereu!”spuse ea fara se se intoarca.
Am ramas blocat in spatele ei lipit de perete. Nu stiam ce sa fac, ce sa spun. Stiam doar ca am futut-o pe fina. Atunci ea s-a ridicat, s-a intors cu fata catre mine si a ramas cu gura cascata.
-„Ce cauti nasule aici? Ce am facut... nu pot sa cred ....nu am facut niciodata asa ceva. Nici nu ma gandeam ....dar mai ales cu tine.....ce fac eu acum....” incepuse ea sa baigaie.
-„S-a intamplat fara sa vreau”,am adugat eu incercand sa ma justific.
„ Am venit in camera sa i-au ceva si am vazut usa la baie intredeschisa. Nasa ta a zis ca vine sa faca dus si am crezut ca esti ea. De la aburul din baie si de la bere nu mi-am dat seama prima data si am inceput sa te mangai. Nici tu nu ai floci si nu te-ai dat de gol. Cand ai inceput sa vorbesti mi-am dat seama cine esti si atunci m-am oprit. Dar cand m-ai indemnat sa continui si am observat ca nu mai descoperit eram prea excitat sa ma mai opresc. Stii ca niciodata nu am indraznit sa fac vreun gest dar concediul asta am inceput sa te vad ca pe o femeie pe care sa o doresc.”
-„Dar...nu este normal ....esti nasul meu.... ”
-„Dar nu as fi indraznit sa fac ceva daca nu era situatia asta. Ar fi fost doar o fantezie de a mea”. Am tacut amandoi pentru cateva minute. Era atat de socata de cele intamplate ca nici nu se mai acoperea,era dezbracata in fata mea. O admiram cuminte de la locul meu. Sanii ei erau superbi. Nu ii vazusem niciodata atat de aproape asa liberi,dezgoliti.Era epilata complet, arata ca o papusa vie. Imaginea asta a inceput sa ma excite si pula a inceput usor usor sa se trezeasca.
Ma gandeam ca va zice daca voi incerca din nou mai ales ca acum stie cine a tras-o in pula. M-am apropiat incet de ea si am inceput sa o pup pe gat. Prima data nu a reactionat in nici un fel dar dupa putin timp ma impins.
-„Hei,ce faci?”a zis ea.
-„Esti o femeie frumoasa.Nu pot sa ma aptin. Vreau sa te gust, sa te sug,sa ma joc cu sanii tai , sa te fut. Cand iti vad sanii astia superbi ma pierd. Uite nici ea nu se poate abtine.”
-„Da....dar....”
Atunci am luat-o in brate si am sarutat-o fortat. A incercat sa se opuna dar dupa ce a simtit pula pe pantec s-a mai imnuiat si a inceput sa imi raspunda la sarut. Ne-am sarutat prelung si excitant cateva minute. Incordarea trecuse.
-„Of... ce mai conteaza o data ...oricum m-am futut cu tine........si chiar mi-a placut.”
Am inceput sa o sarut. Avea o gura excitanta; ma prindea intre buzele ei ca o ventuza. Ma excitata enorm mai ales cand ma gandeam cum va fi gura aceasta pe pula. Am coborat incet pe gat pana...



    Login