Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Sex cu matusa .partea I
Autor : georgecena - 2011-08-13
Citita de 16928 ori - Nota 5.21 (14 voturi)
Salut ,ma numesc George am 20 de ani si sunt din Prahova . Am o matusa superba la cei 30 de ani pe care ii are ,eu intelegandu-ma foarte bine cu ea .Are 1.60 ,55 kg ,sani de marime medie ,putin lasati ( dupa nastere) ,cur numai bun .
Totul a inceput acum 3 ani ,atunci ca orice baiat virgin se uita dupa tot felul de fete sa le vada in pozitii cat mai indecente ,etc .Intr-o zi ma suna matusimea daca pot sa stau cu varmiu vreo 2 ore ,ca ea are putina treaba in oras .Neavand ce face acasa ,nu puteam sa o refuz ,asa ca am facut un dus repede si am plecat la ea .Ajuns ,am pupat-o pe obraz si din greseala i-am atins sanii cu mana .Nu a zis nimic,iar eu m-am facut ca ploua ,fiind un gest involuntar . Am plecat sa ma joc cu varmiu cu mingea ,iar matusa s-a dus sa faca un dus .Cand a iesit era doar cu un prosop pe ea si i se vedeau picioarele in toata splendoarea lor .Atunci i-am zis :
- Ce frumoasa esti mai Adriana ! (nu obisnuiesc sa ii zic matusa )
- Multumesc George .Alex este cuminte ?
- Este ,este .
- Hai ca ma schimb si plec in oras . Vrei ceva ?
- Adu niste prajituri .
- Bine .
Incepusem sa ma excit ,pula mi se sculase si am fugit sa ma uit pe gaura cheii la dormitorul matusii ,poate prind ceva si am avut norocul sa o vad cum se mangaia la pizda in toata splendoarea ei .Si-a tras o pereche de jeans mai mulati ,o bluza alba si a plecat .Era asa de sexy .
Vroiam sa deschid subiectul despre sex cu ea ,dar nu stiam cum .Am fugit la baie si nemaiputand am dat o laba cu gandul la matusa .Dupa trei ore sa intors din oras obosita si suparata ,deoarece nu rezolvase ceeea ce si-a propus . Vine in sufragerie cu prajiturile si ne apucam de savurat prajiturile .
-George ,plecam pana la soacramea il lasam pe Alex cateva zile ca vreau sa fac cateva schimbari in casa si daca poti sa ramai sa ma ajuti .
-Nicio problema ,Facem ce vrei tu .
-Bine .
Dupa ace l-am dus pe Alex ,la intoarcere Adriana imi spune .
-Te vad suparat ,ce este cu tine ?
-Chiar nimic ,doar ca …
-Ca ce ?
-E greu de spus si in plus te vei supara foarte rau pe mine .
-Nu vad de ce .Sa vorbim ca doi oameni maturi .
-Bine .De cand te-am vazut azi dimineata nu mai am stare .Chiar daca esti matusimea pana la urma eu sunt barbat si tu femeie .
-Ma gandeam eu ….Crezi ca nu mi-am dat seama ca ma priveai si pe gaura cheii azi dimineata ?Daia am si stat putin mai mult dezbracata .
Atunci ii pun mana pe picior sh incep sa urc spre pizda .
-George inceteaza ,conduc .In plus ,accept o discutie ,dar nu vreau sa intram in amanunte .
...



    Login