Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Sedinta foto cu mama
Autor : sange - 2019-09-04
Citita de 24739 ori - Nota 6.83 (71 voturi)
Eram intr o zi acasa si cautam pe internet metode de facut bani. La un moment dat vad o sectiune cu poze MILF, o accesez si vad ca se ofereau 2 euro pe fiecare poza si am inceput sa citesc despre asta. Mentionez ca am 27 de ani. Am vazut toate detaliile mai ramanea doar sa gasesc persoana potrivita pentru a face pozele, dar nu aveam pe cine. La un moment dat mi am luat inima in dinti si m am dus la mama, o femeie la 49 de ani, tate foarte mari cur mare, putin grasuta, ochi verzi, multi barbati si ar dori sa o aiba in pat. Ea nu s a ferit niciodata de mine cand iesea de la dus in chiloti si sutien, cateodata si fara sutien. M am dus la ea si i am zis:
Eu: Mama , am gasit o metoda sa fac bani si sa va mai scutesc si pe voi de ceva banuti, dar o sa am nevoie de ajutorul tau.
Mama: Da Andrei nicio problema, spune mi cu ce pot sa te ajut?
Eu: Am gasit un site cu poze pentru adulti si am nevoie de un model pentru a face niste poze, dar modelul trebuie sa fie peste 40 de ani si chiar nu stiu pe nimeni care ar fi de acord sa faca asta , site ul este destinat persoanelor din afara tarii deci nu ar fi niciun risc ca cineva cunoscut sa le vada.
Mama: Ce poze trebuie mai exact ?
Eu: Pai... o sa mi trebuiasca niste poze in lenjerie intima si dupa ce le trimit o sa imi zica ei mai multe chestii despre asta.
Mama: M ai mai vazut in chiloti si sutien deci nu ar fi o problema asta, o sa incerc sa te ajut dar nu stiu daca sunt potrivita ca model, hai sa incercam
Atunci m am dus am luat telefonul si pana cand am ajuns in camera mama isi daduse deja hainele jos ramanand intr un sutien si chiloti de culoare neagra .
Mama: Cum trebuie sa stau ?
Eu: Gaseste si tu niste pozitii mai sexy pentru a atrage barbatii.
Am inceput sa facem pozele in diferite pozitii , cu picioarele desfacute , intinsa pe pat cu curul in sus etc
Eu: Mama as avea nevoie sa iti dai sutienul jos pentru a fi mai atragatoare. Atunci mama n a stat pe ganduri si si a deschis sutienul lasand sa se vada frumusetea de tate si prinzandu le in maini pentru a poza cat mai sexy. Am mai facut cateva poze si ea m a intrebat daca mai dureaza si i am zis ca deocamdata nu mai trebuie ma duc sa incarc pozele si sa vad ce instructiuni mai primesc.
Dupa ceva timp m am intors in camera ea nu isi mai luase hainele pe ea ma astepta sa vada daca ma mai poate ajuta.
Eu: Mama am o vezte buna si una mai putin buna, mi au fost acceptate pozele dar pentru a face cat mai multi bani trebuie sa fie si o pula in poze care sa para ca intretine relatii sexuale.
In acel moment mama a ramas blocata si nu stia ce sa zica , voia sa ma ajute dar i se parea gresit. I am zis ca si ea m a vazut pe mine dezbracat de cand eram mic si nu ar fi ceva iesit din comun daca m as dezbraca sa facem cateva poze.
Mama: Ok te ajut dar fara atingeri
Atunci am scos pula din pantaloni si am inceput sa o frec pentru a se intari, mama se uita la mine rusinoasa si astepta sa ii zic ce sa faca. Atunci mi am luat pula in mana si i am pus o deasupra fetei sa para cat mai aproape, dupa am pus o in dreptul gurii si ea statea cu gura deschisa , am inceput sa i o pun pe sfarcurile ei mari si am terminat de facut pozele. Acest lucru ma excitase la maxim si am decis sa o mint pentru a continua. M am prefacut ca ma uit pe telefon si ca mi se spune ca nu par pozele reale, ca trebuiesc atingeri pe buze pe tate si am rugat o din suflet sa ma ajute sa rezolv.
Mama: Pai si ce ar trebui sa fac?
Eu: Pai .. lasa ma sa iti ating buzele cu pula si tu sa te prefaci ca iti place, stiu ca nu e ok dar m ai ajuta mult
Atunci mama a deschis gura putin si mi a zis sa imi fac treaba. Mi am luat pula intr o mana si am inceput sa o ating pe buze usor si chiar sa ii bag capul pulii putin cate putin in gura , l a acceptat creZand ca e vorba doar de poze. Usor usor pula i a intrat jumatate in gura si am inceput sa fac miscari in fata si in spate, i am luat parul i l am strans in mana si am inceput sa ii dau contre usor ca sa nu isi dea seama. Mi a zis: “ Andrei ce faci ai zis ca sunt doar poze.”
Eu: Da dar sa para fata ta cat mai reala e ok asa , incearca sa ma atingi cu limba pe coaie si eu sa stau cu pula pe fata ta , asta ar face multi bani.
A inceput sa scoata limba si sa mi o puna pe coaie lingandu le usor timid. I am zis “hai mama doar ai mai facut asta, incearca sa fii cat mai naturala , fa ti treaba.” Auzind asta a lasat inhibitiile si mi a luat singura pula in gura fara maini si a inceput sa o suga ca la carte. Eu in momentul ala faceam poze p...



    Login