Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Secretul meu Adriana 3
Autor : narko666 - 2008-10-21
Citita de 24217 ori - Nota 6.12 (42 voturi)
Tocmai implinisem 21 de ani,iar masina primita cadou de la parinti,nu insemna nimic. De fapt nu-i intelegeam, imi trimisese bani pentru o masina,insa ei nu ma mai vazuse de cand eram copil,ma gandeam ca poate nu ma vor in preajma lor. Oricum pritena mea imi facuse cadou o petrecere surpriza. Nu voi intelege niciodata de ce. Stia doar ca eu nu suportam petrecerile..
In fine,la petrecerea surpriza isi facuse aparitia si unchiul meu impreuna cu sotia sa,Adriana. Nu o mai vazusem de mult pe Adriana,era o femeie acum trecuta de varsta de 30 de ani, avea parul vopsit..blondul se pare ca nu mai era la moda. Prietenii mei imi ziceau ca e o petrecere reusita. Era totusi, la un club de fitze din Bucuresti, iar bautura era moca,normal ca era o petrecere “reusita”.
Exact in momentul in care ma simteam mai plictisit,se face bezna. Ma uit buimac in jurul meu si constat ca nu vedeam nici la juma` de metru. Ma bucuram intr-un fel…voiam sa plece toti, nu imi placeau petrecerile. Mai ales cele in care eu ar fi trebuit sa fiu in centrul atentiei. Nu prea stiam cum sa ma comport in asemenea situatii.
Deodata pe scena clubului apare o fata blonda,cu sanii mari,imensi as putea spune,care incepe sa danseze pe o melodie. O melodie ca acelea pe care le auzeam cand ma duceam in cluburile de noapte. Unchiul meu era la bar si degusta din “nectarul zeilor”,cum ii placea lui sa vorbeasca despre votca. Adriana era pe o canapea la o masa din coltul clubului. Avea o fusta scurta, pe care se chinuia sa o lungeasca deoarece un amic de al meu o privea insistent, o bluza decoltata de culoare neagra,si un sacou care ii acopereau umerii. O priveam fara ca ea sa-si dea seama, o admiram de pe scaunul pe care ma pusese blonda sa ma asez, in timp ce ea se balanganea pe langa mine. Prietena mea m-a sarutat iar adriana privea intentionat in alta parte,poate era geloasa.
“neah! nu are cum sa fie geloasa”… imi spuneam eu si continuam sa o sarut pe prietena mea,care ma “incalzise” putin.
Unchiul era deja praf,asa ca a trebuit sa plece. Adriana ii facuse o comanda la taxi,si platise taximetristul il duca pana in fatza usii,spunandu-i unchiului meu ca nu e frumos sa plece amandoi de la petrecerea mea. Apoi o vad ca isi reia pozitia pe canapea,si sugea dintr-un pai..nush ce bautura. Plecasera toti intr-un tarziu, iar prietena mea mi-a spus ca e obosita si ca isi cere scuze dar ca doua zi trebuie sa mearga la serviciu.
-Am ramas doar noi?
-Asa se pare Adriana..
-Unchiul o sa fie bine?
-Da,ar trebui sa ma duc acasa..
-Vrei sa-ti chem un taxi?
-Nu mai bine ma duci tu?
-Ok!




Adriana era atat de frumoasa,desi se pare ca ma uitase,ca uitase ce faceaam cu cativa ani inainte. Of atat de mult imi doream sa o mai am in bratele mele. Se vedea in privirea mea plina de dorintza, se simtea in respiratia mea greoaie atunci cand ii vorbeam.
Pe scaunul din dreapta,adriana isi tragea mana peste picioarele care erau obosite.
Fusta i se ridicase putin, si imi dadea posibilitatea sa-i vad coapsele intre care imi petrecusem copilaria. Nu stiam daca sa o doresc. M-a simteam penibil era totusi matusa mea.
-Adriana iti mai amintesti cum era inainte? Cum era inainte sa va mutati de la bunici?
-Da…imi e dor de casa aceea!
-Te superi daca o sa trec putin pe la apartament? Trebuie sa las cadourile acasa..nu stau mult promit. Poti sa ma astepti in masina daca vrei.
-Sigur, Dragos!
Ajuns in fatza blocului..
-Revin in cateva momente! Te rog sa nu te superi.
-Dragos,stai linistit! E ok.
Nici nu ajung bine in camera,si ea ma prinde din urma.
-Am vrut sa vad unde locuiesti acum. Ti-ai amenajat frumos! Imi place!
-Merci!
-Pot sa fac un dus la tine? Ma simt obosita,as vrea sa ma relaxez putin.
-Da..sigur.
Dintr-o data o vad cum ramane fara bluza, iar prin sutien se reliefau formele saniilor.
Adriana se apropie de mine si imi sopteste daca nu as vrea sa o ajut cu sutienul:
-Nu pot singura..nu sta ca prostul acolo! Zi-mi iti era dor de sanii astia?
Nu stiam ce sa-i raspund,mi-ar fi placut sa-i spun ca mi-a fost dor de ea,de corpul ei, de sanii ei,de pasarica ei..dar ceva m-a retinut,si astfel un zambet mi s-a instalat pe figura.
-Sa inteleg ca nu,ei bine atunci hai sa-ti reimprospatam memoria.
Ramasese in chilotii negrii de matase, care ii pu...



    Login