Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSecrete de familie - Capitolul 3
Autor : Erect - 2012-02-14
Citita de 29412 ori - Nota 7.95 (55 voturi)

Capitolul 3
Serban
„Sanii mamei”

Ajung acasa dupa ora 11. Toata lumea dormea, ceea ce ar trebui sa fac si eu.
Intru incet in dormitor, Simona adormise cu lumina aprinsa. Era goala. De obicei purta o pereche de bikini sau un maiou dar acum era seara mea norocoasa.
Statea intinsa pe spate, puteam admira totul. Sanii ei fermi impreuna cu sfarcurile intarite imi faceau cu ochiul. Vroiam sa ii apuc cu mainile, sa-i simt, sa fie ai mei, sa-i sug sfarcurile cu putere!
Cobor privirea si constat ca avea pizda rasa. Nu mai era paroasa, ca atunci, asa cum imi placea. Dar nu conta, nu prea imi pasa. Sanii ei erau mult prea apetisanti, pizda ei nu reprezenta prea mult interes pentru mine.
Trebuia sa incetez cu ideile astea, era sora mea, nu ar trebui sa am o relatie sexuala cu ea. Dar totusi, nu vroiam sa fac sex cu ea. Vroiam sa ma joc cu sanii ei, vroiam ca ea sa se joace cu scula mea. Asta era dorinta mea, asta imi placea. Dar nu puteam avea acces la corpul ei, nu mai puteam, nu mai imi dadea voie dupa ce s-a intamplat atunci.
Scot telefonul din buzunar si imi fac cateva poze. Prin cateva ma refer la vreo 15 poze. Din fericire nu ma simtit cand am intrat si am reusit sa le fac. Chiar era seara mea norocoasa. Aveam materiale reale la care sa ma masturbez mai tarziu.
Am stins becul, mi-am dat jos hainele, am ramas in boxeri si m-am bagat in pat langa ea. Am admirat sanii ei pana am adormit, stapanindu-mi dorinta arzatoare de ai atinge.
Dar norocul meu nu se terminase.
M-am trezit din somn pe la 4 dimineata, fara sa vreau. Sanii ei erau in fata mea. Tentatia a fost mare si am profitat, m-am prefacut ca imi schimb pozitia in somn si ajung cu mana pe sanul ei.
Era o senzatie minunata! Pacat ca nu putea face altceva, ar fi trezit-o. M-am multumit cu atat si am continuat sa aplic strategia in urmatoarele luni iar ea nu a banuit nimic!
Am incercat sa o fac sa-si doreasca sperma mea asa cum o facea la 12 ani. Era foarte incantata de lichidul nostru misterios si a baut la greu, asa ca intr-o seara i-am spus ca vreau sa ma masturbez si sa nu ma bage in seama. A fost de acord. Am scos scula, care acum era mare, nu piticania de acum cativa ani si am inceput sa o frec.
In capul meu speram ca sa nu reziste mult si sa sara pe ea, sa o suga dar probabil era prea de filme porno faza fiindca nu s-a intamplat. A rezistat, poate nici nu se uita.
Planul de rezerva. M-am asigurat ca voi ejacula pe ea. Planul a reusit cu succes dar ea nu a parut incantata. A parut suparata pe mine si a plecat la baie. Probabil nu mai vrea deloc.
Acum o saptamana ma prins din nou mama masturbandu-ma. De data asta eram gol si am ejaculat pe tastatura cand a intrat peste mine. A fost un moment ciudat. Am crezut ca va veni sa discute cu mine despre asta dar se pare ca nu a adus vorba pana acum de asta.
In momentul ala mi-am reamintit de baia facuta impreuna. Nu stiam ce faceam atunci dar dupa aproape un an ma descoperit si am realizat ca m-am masturbat in fata ei, i-am pipait sanii si i-am oferit un orgasm mamei mele. A fost foarte foarte ciudat. Nu a vorbit nici despre asta. Ce ar putea sa zici, totusi.
Recunosc, m-am tot gandit in ultimii ani la sanii mamei. Mai vroiam sa ii vad si sa-i simt inca o data, acum cand stiam ce fac si imi oferea placere.
Acum eram la mine in camera, eram singur cu mama acasa, Simona plecase la o prietena iar tata era la munca. Imi cautam de cateva minute MP3-ul. Nu stiam unde putea fi. Mama facuse curat ultima data, ea trebuia sa stie unde este.
Doar ce iesise de la dus iar in graba de a gasi MP3-ul pur si simplu nu am realizat ca trebuia sa ii dau timp sa se imbrace de aceea cand deschid usa doar ce isi dadea prosopul de pe ea.
Ramasese goala. Trupul ei superb imi imbata privirea. Sanii ii erau mari, putin lasati. Era usor plinuta iar pizda ei era acum paroasa, exact cu imi placea.
Am ramas in picioare, ma holbam insistent, nu scoteam niciun cuvant. Nu stiam ce sa zic si in adancul meu nu vroiam sa plec, vroiam sa privesc.
Mi-am simtit scula cum se intarea in pantaloni. Inima imi batea cu putere, chiar nu stiam ce sa fac acum, probabil trebuia sa ies dar nu am mai putut.
Ea sa uitat la mine pentru o secunda, apoi a zambit, a venit spre mine, mi-a luat mainile si mi lea pus pe sanii ei.
-Nu fi rusinos. Imi spuse ea, foarte tandru si vesela.
Nu am dat inapoi, am inceput sa ma joc cu ei, sa ii strang. I-am apucat sfarcurile mari, le-am lins, le-am masat apoi am inceput sa ii sug sfarcul drept.
Ii placea. Scotea incet sunete de placere. Apoi, din senin a inceput sa ma sarute. Pasional, cu limba. Am fost surprins. Am luat-o in brate si i-am urmat jocul.
Corpurile noastre s-au atins. Ii simteam sanii pe pieptul meu iar ea imi simtea scula pe pizda ei.
Era primul meu sarut pasional. Limbile noastre erau impreuna. Imi placea senzatia.
Mi-a dat drumul si sa intins pe pat, facandu-mi se...



    Login