Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSecrete de familie - Capitolul 1
Autor : Erect - 2012-02-14
Citita de 27165 ori - Nota 7.60 (62 voturi)
Capitolul 1
Simona
„Trupul meu gol"

Alarma a sunat mai devreme ca de obicei, lucru ce la enervat pe fratele meu, Serban. De obicei suna la 6 dimineata, ne oferea destul timp sa ajungem la liceu dar in dimineata aceasta a sunat la 5. Eu am pus-o fiindca doream sa imi fac un dus inainte de a pleca.
Serban a mormait ceva dar i-am spus sa taca si sa se culce la loc.
Mi se facuse frig din cauza ca imi dadusem pilota de pe mine, in camera era frig iar faptul ca nu purtam decat o pereche de chilotei, nu ajuta.
Dormeam goala in serile calde de cand ma stiu. De cand eram copii, eu si fratele meu dormeam impreuna goi sau doar in lenjerie in acelasi pat, din lipsa de spatiu pentru paturi separate.
Acum avem 15 ani si probabil va intrebati de ce continuam sa stam goi. Ei bine, pe la 10-11 ani cand sanii mei au inceput sa se dezvolte nu stiam ce inseamna sexul si pur si simplu ne uitam la ei, "Uite Serbane, am si eu tate ca mami", il lasam sa ii atinga. De unde sa stiu ca nu ar fi trebuit. Apoi cand ambii am inceput sa avem par pubian, ne-am studiat reciproc, ne-am mirat de ce descopeream si primele orgasme ni le-am oferit reciproc, fara sa stim ce inseamna.
Eram singuri acasa, unul din ocaziile noastre de a ne studia. Aveam 12 ani. Ne-am dezbracat amandoi iar eu m-am intins pe pat.
Serban a inceput sa se uite, sa atinga. Pe masura ce atingea mai mult eu incepeam sa simt furnicaturi. Era o senzatie noua, placuta. Nu stiam ce este. Apoi mi-a deschis vaginul sa se uite, excitarea a devenit mai mare, am inceput sa respir greu, imi batea inima.
-Esti bine? Ti-e frig? a intrebat el.
-Da, sunt bine si nu mi-e frig, de ce ma intrebi?
-Ai tatele ridicate.
-Alea sunt sfarcurile.
-Aha.
Serban si-a pus degetul pe sfrarcul meu stang si la masat usor, foarte curios. Apoi s-a plictisit si sa trantit langa mine in pat. Era randul meu.
I-am luat puta in mana sa vad cum e.
-Ai mainile reci. a spus Serban.
I-am tinut-o in mana, i-am dat pielita jos de cateva ori, sa ma uit la ea iar apoi ceva ciudat a inceput sa se intample. Se facea mai mare! (lucru care m-a mirat foarte tare atunci).
-Cum face asta? il intreb eu.
-Nu stiu! era la fel de mirat ca si mine.
A urmat o examinare a putei. Eram foarte curioasa. Am tot atins organul acela de multe ori incat...
-Imi vine pipi. M-a anuntat Serban.
-Haidee, mai vreau sa ma uit la ea.
-Nu mai pot...
In secunda urmatoare niste lichid transparent a iesit din ea iar Serban a cazut lat, gafaind.
-Oau! Ce-a fost asta? A fost super! a exclamat el cu zambet pe fata.
-Nu stiu dar ce e chestia asta? Nu e pipi.
-Dar ce este?
Am intins degetele spre lichidul misterios, am luat putin.
-E gelatinos. Imi anunt eu concluzia.
I-au mai mai pe deget si gust.
-Cum e?
-Nu are un gust prea bun.
-Da-mi si mie! a spus si a luat ce mai ramasese pe puta. Hmm, interesant.
-La ce o fi bun? am intrebat.
-Hai sa mai facem rost. Mai atinge-o.
Am frecat din nou puta aia dar nu ii se mai intarea. Serban s-a speriat, poate i se intamplase ceva dar dupa cateva minute de asteptare am reusit sa optinem din nou acel lichid misterios.
Asta a fost inceput a multor seri de masturbare impreuna.
Pasarica mea nu primea mare atentie, nu scotea un lichid misterios. In schimb sanii mei erau foarte populari, mai ales ca se mareau in fiecare luna. Il lasam sa-i atinga, sa-i tina in maini.
Lichidul misterios a facut parte din dieta noastra zilnica. Eu i-o frecam si el ejacula. Incepusem sa-l adunam intr-o sticla sa putem bea mai mult deodata. Ba chiar am incercat sa il folosim pe post de lipici.
In schimb nu i-am supt-o niciodata si nici el nu mi-a lins pasarica sau sanii, ne rezumam doar la maini, nu ne trecuse prin cap sa incecam cu altceva. Asta a fost bine fiindca ar fi facut situatia noastra si mai ciudata cand am fi descoperit ce inseamna toate astea.
Moment ce a venit peste vreo aproape un an, cand am descoperit ca exista si alte lucruri pe internet decat Google imagini.
In vreo 2 zile am inteles ce este sperma, la ce foloseste, unde se baga pula, am vazut destule filme porno unde erau oferite handjob-uri, unde fata inghitea sperma, destule.
A fost un moment foarte ciudat. Nu am mai vorbit unul cu celalalt timp ce multe zile. Nu stiam ce sa ne zicem. Am devenit foarte pudica, am purtat mereu haine in pat, la fel si el.
Pana a venit caldura, noptile au devenit greu de suportat in prea multe haine. Atunci am avut o discutie.
Sa dormim ca inainte, cum ne place dar nu il mai las sa atinga nimic. A fost de acord. Si nu s-a mai intamplat nimic.
Dar hormonii au intrat in scena si de un an de zile situatia s-a schimbat putin.
Eu m-am dezvoltat, sanii mei mici si ascutiti au devenit mari, rotunzi si fermi iar fundul meu este bombat si superb iar lui i-a crescut pula, foarte mult.
Era intr-o seara, eram in pat. Eu citeam o revista, el se juca pe telefon. La un momentdat imi spune ca vrea sa se masturbeze.
-Stiu ce am vorbit dar am chef. Tu nu ma baga in seama.
-Ok. am spus eu, ma gandeam ca nu-i mare lucru dar cand si-a scos-o am inceput sa trag cu ochiul. Si-o intarise si era mare, mult mai mare ca la 12 ani. Ma uitam cu insistenta in timp ce si-o freca foar...



    Login