Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Secrete de familie - Capitolul 1
Autor : Erect - 2012-02-14
Citita de 16715 ori - Nota 3.75 (12 voturi)
Capitolul 1
Simona
„Trupul meu gol"

Alarma a sunat mai devreme ca de obicei, lucru ce la enervat pe fratele meu, Șerban. De obicei suna la 6 dimineața, ne oferea destul timp să ajungem la liceu dar în dimineața aceasta a sunat la 5. Eu am pus-o fiindcă doream să îmi fac un duș înainte de a pleca.
Șerban a mormăit ceva dar i-am spus să tacă și să se culce la loc.
Mi se făcuse frig din cauză că îmi dădusem pilota de pe mine, în cameră era frig iar faptul că nu purtam decât o pereche de chiloței, nu ajuta.
Dormeam goală în serile calde de când mă știu. De când eram copii, eu si fratele meu dormeam împreună goi sau doar în lenjerie în același pat, din lipsă de spațiu pentru paturi separate.
Acum avem 15 ani și probabil vă întrebați de ce continuăm să stăm goi. Ei bine, pe la 10-11 ani când sânii mei au început să se dezvolte nu știam ce înseamnă sexul și pur si simplu ne uitam la ei, "Uite Șerbane, am și eu țâțe ca mami", îl lăsam să îi atingă. De unde să știu că nu ar fi trebuit. Apoi când ambii am început să avem păr pubian, ne-am studiat reciproc, ne-am mirat de ce descopeream și primele orgasme ni le-am oferit reciproc, fără să știm ce înseamnă.
Eram singuri acasă, unul din ocaziile noastre de a ne studia. Aveam 12 ani. Ne-am dezbrăcat amândoi iar eu m-am întins pe pat.
Șerban a început să se uite, să atingă. Pe măsură ce atingea mai mult eu începeam să simt furnicături. Era o senzație nouă, plăcută. Nu știam ce este. Apoi mi-a deschis vaginul să se uite, excitarea a devenit mai mare, am început să respir greu, îmi bătea inima.
-Ești bine? Ți-e frig? a întrebat el.
-Da, sunt bine și nu mi-e frig, de ce mă întrebi?
-Ai țâțele ridicate.
-Alea sunt sfârcurile.
-Aha.
Șerban și-a pus degetul pe sfrârcul meu stâng și la masat ușor, foarte curios. Apoi s-a plictisit și sa trântit lângă mine în pat. Era rândul meu.
I-am luat puța în mână să văd cum e.
-Ai mâinile reci. a spus Șerban.
I-am ținut-o în mână, i-am dat pielița jos de câteva ori, să mă uit la ea iar apoi ceva ciudat a început să se întâmple. Se făcea mai mare! (lucru care m-a mirat foarte tare atunci).
-Cum face asta? îl întreb eu.
-Nu știu! era la fel de mirat ca și mine.
A urmat o examinare a puței. Eram foarte curioasă. Am tot atins organul acela de multe ori încât...
-Îmi vine pipi. M-a anunțat Șerban.
-Haidee, mai vreau să mă uit la ea.
-Nu mai pot...
În secunda următoare niște lichid transparent a ieșit din ea iar Șerban a căzut lat, gâfâind.
-Oau! Ce-a fost asta? A fost super! a exclamat el cu zâmbet pe față.
-Nu știu dar ce e chestia asta? Nu e pipi.
-Dar ce este?
Am întins degetele spre lichidul misterios, am luat puțin.
-E gelatinos. Îmi anunț eu concluzia.
I-au mai mai pe deget și gust.
-Cum e?
-Nu are un gust prea bun.
-Dă-mi și mie! a spus și a luat ce mai rămăsese pe puță. Hmm, interesant.
-La ce o fi bun? am întrebat.
-Hai să mai facem rost. Mai atinge-o.
Am frecat din nou puța aia dar nu îi se mai întărea. Șerban s-a speriat, poate i se întâmplase ceva dar după câteva minute de așteptare am reușit să opținem din nou acel lichid misterios.
Ăsta a fost început a multor seri de masturbare împreună.
Păsărica mea nu primea mare atenție, nu scotea un lichid misterios. În schimb sânii mei erau foarte populari, mai ales că se măreau în fiecare lună. Îl lăsam să-i atingă, să-i țină în mâini.
Lichidul misterios a făcut parte din dieta noastră zilnică. Eu i-o frecam și el ejacula. Începusem să-l adunăm într-o sticlă să putem bea mai mult deodată. Ba chiar am încercat să îl folosim pe post de lipici.
În schimb nu i-am supt-o niciodată și nici el nu mi-a lins păsărica sau sânii, ne rezumam doar la mâini, nu ne trecuse prin cap să încecăm cu altceva. Asta a fost bine fiindcă ar fi făcut situația noastră și mai ciudată când am fi descoperit ce înseamnă toate astea.
Moment ce a venit peste vreo aproape un an, când am descoperit că exista și alte lucruri pe internet decât Google imagini.
În vreo 2 zile am înteles ce este sperma, la ce folosește, unde se bagă pula, am văzut destule filme porno unde erau oferite handjob-uri, unde fata înghițea sperma, destule.
A fost un moment foarte ciudat. Nu am mai vorbit unul cu celălalt timp ce multe zile. Nu știam ce să ne zicem. Am devenit foarte pudică, am purtat mereu haine în pat, la fel și el.
Până a venit căldura, nopțile au devenit greu de suportat în prea multe haine. Atunci am avut o discuție.
Să dormim ca înainte, cum ne place dar nu îl mai las să atingă nimic. A fost de acord. Și nu s-a mai întâmplat nimic.
Dar hormonii au intrat în scenă și de un an de zile situația s-a schimbat puțin.
Eu m-am dezvoltat, sânii mei mici și ascuțiți au devenit mari, rotunzi și fermi iar fundul meu este bombat și superb iar lui i-a crescut pula, foarte mult.
Era într-o seară, eram în pat. Eu citeam o revistă, el se juca pe telefon. La un momentdat îmi spune că vrea să se masturbeze.
-Știu ce am vorbit dar am chef. Tu nu mă băga în seamă.
-Ok. am spus eu, mă gândeam că nu-i mare lucru dar când și-a scos-o am început să trag cu ochiul. Și-o întărise și era mare, mult mai mare ca la 12 ani. Mă uitam cu insistență în timp ce și-o freca foarte rapid. În secundele următoarele a țâșnit o cantitate mare de spermă, complet alb&#2...



    Login