Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Scrisoarea
Autor : valerspin - 2024-03-24
Citita de 7351 ori - Nota 6.50 (56 voturi)
“Dragul meu, Mihai! Iti scriu aceste randuri de aici, din delegatie, caci am mai mult curaj decat daca as fi in fata ta si asta pt ca diseara ajung acasa mai devreme decat era programat, insa motivul este mult prea important pt mine ca sa il ratez complet! As fi vrut sa pot fi acasa inca de dimineata , dar nu este posibil, asa ca aceste randuri te vor imbratisa in locul meu atunci cand te vei trezi! S-au strans astazi exact doi ani foarte grei pt mine de cand am fost atat de rea cu tine si nu mai pot sa duc asa o povara pt sufletul meu! Cred ca nu ai uitat cat de rea si nemernica am fost in acea zi si cat de mult te-am facut sa suferi! Nu stiu ce a fost in capul meu, in mintea mea de m-am purtat atat de mizerabil cu tine tocmai cand aveai atata nevoie de intelegere! Acum , poate ca vei refuza sa ma ierti, ai tot dreptul, dar sper ca vei intelege ca si eu am suferit la fel de mult pt ce ti-am facut atunci si chiar nu mai pot si nu mai vreau sa traiesc asa cu aceasta durere in sufletul meu! Daca vei putea sa ma ierti, diseara cand ajung, voi fi cea mai fericita mama si femeie pe care o stii! Mi-au trebuit doi ani sa iau aceasta decizie de a repara durerea pricinuita atunci cand, tu la cei 16 ani frumosi , ai vrut sa imi arati ca ma iubesti mult nu numai ca mama! Atunci am fost foarte egoista si nu am incercat macar sa te inteleg cat de tare ma voiai ca femeie si asta desi te surprinsesem de multe ori cum ma priveai altfel decat pe ca pe mama ta! Te-am vazut deseori cum te excita numai simpla prezenta in apropierea ta, stiam ca ma urmareai cand faceam dus! Dar eram atat de speriata si obsedata ca ar fi un pacat groaznic sa te las sa mergi mai departe incat, desi nu exista fiinta mai draga mie in afara ta, am luat-o razna si te-am certat si te-am repezit atat de rau atunci, ca nici astazi nu pot sa uit cum te-ai schimbat la fata si cat de mult ai suferit, desi eu eram datoare sa iti explic cu calm despre situatie! Nervii care m-au cuprins nu se justificau si iata poate nu este prea tarziu acum sa incerc sa repar durerea ce ti-am pricinuit-o! Stiu ca ai vrut sa incerci, ca iti doreai sa vezi cum este, dar, din nefericire nu gandeam atunci asa cum gandesc si simt astazi! Pt asta imi doresc atat de mult sa ma ierti si cand ajung acasa sa imi si arati acest lucru de care am atata nevoie sa ma linistesc! In speranta ca aceste randuri vor fi de folos sa ma intelegi, abia astept sa te imbratisez si sa te tin strans lipit la pieptul meu! Abia astept sa ajung! Cu multa dragoste pregatita, Mama!”
Pe whatsapp i-am trimis din avion aceste randuri si ardeam de nerabdare sa ajung cat mai repede acasa si cel mai tare imi doream sa imi arate ca ma iarta! Ce va urma, stiu de pe acum cat imi doresc sa fac tot si orice pt a ma revansa! Nu o sa repar cei doi ani pierduti dar voi face tot ce se poate face!
In sfarsit, taxiul m-a lasat in fata casei si, desi nu l-am zarit sa ma intampine la poarta cum am crezut, am bagat cheia in broasca si am vrut sa deschid. Atunci usa s-a deschis larg si iubitul a sarit si m-a luat in brate cu bagaje cu tot sarutandu-ma pe obraji, pe ochi, pe gura si iar pe obraji de nu se mai oprea, bagajele le scapasem din maini si atunci m-am repezit si eu sa il sarut si sa il strang in brate cat de tare puteam! Eram inca in usa deschisa si nu incetam sa ne bucuram de revedere! Pt o clipa m-a lasat din stransoare si a tras inauntru bagajele apoi a inchis usa si am reluat asaltul patimas unul asupra celuilalt! Hainele mele au inceput sa cada rapid de pe mine si goliciunea mea fierbinte a devenit una cu goliciunea lui fierbinte astfel ca eram atat de lipiti unul de altul incat intre noi nu puteai sa vezi de unde incepeam eu si de unde continua el! Niciunul nu a scos o vorba, totul se desfasura pe gemete pe sarutari intense pe atingeri reciproce peste tot si in fine astfel inebuniti ne-am intins pe covorul din living si cel mai dorit lucru s-a petrecut cu graba cu care ne-am dorit-o amandoi atat de mult! L-am primit inauntru cu asa o foame ca voiam sa intre si el cu totul, iar ce a urmat, a fost delir! Niciunul nu a stat fara sa se impinga in celalalt si astfel nu ne-am oprit dacat cu greu, cand dupa mai multe orgasme minunate am primit un puternic jet de sperma fierbinte ! L-am sarutat adanc si am gemut cat de tare am putut astfel de placerea aceea nebuna! A ramas in mine si am continuat sa ne sarutam intens, de parca un nou act sexual incepea, de data asta intre limbile noastre! Eram foarte transpirati si sub noi covorul se udase si se patase cu sperma! Nu conta! Eram mult prea fericiti si nimic altceva nu mai conta!
-M-ai iertat? L-am intrebat razand si privindu-l in ochi.
-Mai intai, bine ai venit, mami si, referitor la iertare, nu stiu daca pot sa fac asta dupa ce s-a intamplat acum, insa, promit ca o sa ma gandesc dupa ce facem un dus sa scapam de transpiratia asta! Hai, te ajut sa te speli, ori vrei sa fii singura!?
L-am luat de mana si ne-am sarutat in continuu pana am dat drumul la apa sa se incalzeasca. Inca ne sarutam cand a inceput sa curga apa calda si nu ne puteam opri , asa ca am continuat sa ne sarutam si sa ne strangem in brate cu toata dragostea pe care o simteam amandoi. Nu se putea sa nu i se intareasca iarasi , asa ca am potrivit-o de indata la intrarea in pizda mea dornica si am reluat de unde ramasesem cu cateva minute in urma! De data asta apa calda ce curgea continuu peste noi, era un plus de excitatie si amandoi gemeam la fiecare impingere pe care o facea Mihai in mine. Ma lipise de faianta si loviturile lui erau amortizate de bucile mele incordate si de contrele pe care i le dadeam. Credeam ca eram obositi, dar ma inselasem caci a durat destul pana cand am simtit iarasi un nou jet de sperma adanc in pizda. Ne-am sarutat iarasi de multumire pt inca o repriza minunata si am trecut in sfarsit la a ne spala pe bune! Dupa dus, am mers de mana direct in pat sa ne refacem, caci era absolul nevoie pt a putea sa facem fata la ce urma sa fie intre noi! Am adormit imbratisati ca doi indragostiti!
Prima care s-a trezit am fost eu. Mihai dormea asa de frumos si fata ii era atat de destinsa incat m-am abtinut cu greu sa nu il imbratisez mai ales ca amandoi adormiseram goi goluti, dar nu voiam sa il trezesc, asa ca m-am sculat cu grija si am inceput sa fac ceva ordine prin casa ravasita aseara! Mi-a luat mai mult sa curat covorul si cand am terminat, m-am apucat sa pregatesc micul dejun pt cand se va trezi iubitul meu. Aproape ca terminasem cand am auzit dusul pornit, semn ca se trezise! In chiloti si cu sanii goi, dar cu masa incarcata l-am asteptat indragostita ca o pustioaica. A aparut zambind fericit si cu prosopul ud strans legat in jurul burtii si dupa ce m-a sarutat pe gura si apoi pe gat s-a aplecat si mi-a sarutat pe rand fiecare sanisor, urandu-le buna dimineata.
-Hai, mananca putin cat este cald, caci avem multe de facut, iti dai seama nu?
-Desigur! Mananca si tu caci si tu ai nevoie!
-Cum ai dormit? L-am intrebat printre imbucaturi.
-Grozav de bine, mai ales ca am visat atat de frumos!
-Ce?Am intrebat curioasa. Ce ai visat frumos?
-Uau! Este greu de exprimat in cuvinte! A fost cel mai frumos vis pe care l-am avut vreodata si vreau sa stii ca ai detinut rolul principal in tot acest vis!
-Hai ca ma faci curioasa! Ce rol si ce vis spui acolo? L-am intrebat zambind.
-Pai, sa facea ca, dar hai sa termin de mancat si iti povestesc ca sunt multe de spus!
-Bine, astept, sunt tare nerabdatoare sa aflu!
Parca s-a grabit sa termine, asa mi s-a parut si ne-am ridicat de la masa apoi ne-am cuibarit amandoi pe canapeaua din living!
-Hai, povesteste-mi visul, vreau sa aflu!
-Pai, cum spuneam, a fost un vis absolut special in care tu, erai mai mult decat mamica mea iubita si anume erai iubita mea perfecta cu care m-am iubit cu toata dragostea pe care ti-o port de cand ma stiu si ce mi-a placut cel mai tare a fost ca tu ai fost deosebit de buna cu mine! M-ai facut sa fiu cel mai fericit om din lume! Totul a fost atat de grozav ca nu mi-a venit deloc usor, cand m-am trezit, sa realizez ca a fost doar un vis, atat!
-Da! Te cred ca ti-a parut rau sa constati ca a fost doar vis! Si ce sa faca mama ca sa iti treaca supararea! Stii ca mami te iubeste enorm si nu suporta sa te vada suparat, chiar daca este vorba de un vis! Ai vrea sa facem acel vis o realitate? Vrei macar sa incercam? Ia zi!
In secunda doi ii smulgeam prosopul si scoteam la vedere ditamai pula sculata, foarte reala si cand am pus mana pe ea nu am mai avut nici-o indoiala! Pulsa in mana mea de parca era insasi inima, iar cand i-am atins-o cu buzele, pulsul s-a accelerat si asta m-a indemnat sa continui. I-am lins-o pe toata lungimea si la fel am facut si cu coaiele alea din nou pline, apoi, incet, dar cu multa dragoste, i-am luat-o in gura, proband cat de mult pot sa o primesc astfel. Am simtit-o bine pana in gat si mi-a facut placere sa stiu ca i-am inghitit-o toata! Limba mea se infasura cu tandrete pe ea si am inceput sa i-o fut cu drag si sa o sug din cand in cand! Nu putea sa ramana indiferent la o astfel de initiativa, asa ca a inceput sa imi arate cat de bine se simte incepand efectiv sa se impinga in gura mea mimand un dulce futai! Normal ca mi-a amplificat placerea si daca el ma tinea de cap atunci cand se impingea in mine, eu il strangeam usor de buci ca sa stie ca imi place si mai mult. A fost grozav cand jetul ala imens m-a lovit direct in gat de am simtit ca ma inec, insa l-am impins usor in afara ca sa pot sa inghit si atunci a fost o alta placere cand am descoperit gustul grozav al spermei fierbinti! Nu am ratat deloc vreo picatura, asa ca dupa ce am lins-o peste tot eram atat de curata si eu la gura si el pe pula ca parca nu se intamplase nimic! Primul...



    Login