Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataRevelatii 2
Autor : alexpapado - 2009-01-27
Citita de 28011 ori - Nota 8.01 (73 voturi)
Avusesem o zi grea. Lunga, obositoare, stresanta… Abia asteptam sa ajung acasa, sa fac un dus, sa mananc ceva si sa ma joc cu pustiul meu de un an. Insa m-am lasat corupt de colegi si dupa servici am iesit la o bere. Intrasem in week-end si ne permiteam. Apoi am mancat un mic, am flirtat cu vreo doua tipe singurele, ne-am relaxat cu un biliard si cand am privit ceasul, era trecut de miezul noptii.
De data aceasta am fost intransigent. Mi-am repezit prietenii insistenti, am refuzat politicos invitatia subtila a unei dintre cuceriri de a o conduce si am achitat generos consumatia tuturor. Jumatate de ora mai tarziu intram tiptil in casa. Nu ca sa evit mustrarile sotiei ci pt ca nu vroiam sa o trezesc. M-am indreptat spre baie unde m-am dezbracat si am facut rapid un dus pt a indeparta transpiratia de peste zi si mai ales parfumul tipelor cu care dansasem. Speram totodata sa ma mai dezmeticesc, sa mai inlatur din aburii alcoolului, insa nu am reusit. Ametit, am tras apoi pe mine un tricou si cu infinite precautii am deschis usa dormitorului.
Pustiul meu nu era in patutul lui. O secunda inima mi s-a strans. Apoi am observat silueta intoarsa cu spatele a sotiei si atitudinea protectoare cu care dormea langa acesta. Am zambit si usor, m-am stercurat in pat sub patura luand in brate femeia adormita. M-am lipit de ea iar consistenta trupului si a formelor pline si armonioase au descatusat din mine pasiunea.
Eram tanar. Viril, dornic si excitat. Eram si baut dar asta nu avea nici o importanta. O iubeam si pt mine inca era atragatoare. I-am ridicat poalele camasii de noapte strecurandu-mi o mana prin fata spre sanii mari. Penisul s-a lipit de fesele nu indeajuns de acoperite de chilot ca sa nu le simt caldura si m-am impins usor gemand tacut. Insa nu imi faceam iluzii. O stiam pudica si lipsita de fantezii. Sa mi se ofere langa copil ar fi fost prea mult pt ea. Dar acum dormea.
Nu mi-a luat mult ca sa ii trag de chilot intr-o parte si printre fese sa imi strecor capul madularului erect spre sexul fierbinte. Am patruns-o usor, incet, cu grija, bucurandu-ma de fiecare cm care se pierdea in ea. Vulva ei calda si primitoare m-a infiorat ca niciodata. Cateva secunde am ramas adanc infipt in trupul adormit erectandu-mi penisul in umezeala calda ce ma electriza. Apoi am prins-o de sold si am inceput sa ma misc amplu si atent sa nu o trezesc. Se parea ca reuseam, pt ca linistita si cuminte, ma lasa sa ma desfasor in voie la spatele ei.
Eram bucuros si multumit. M-am dezlantuit in trupul ce continua sa doarma, nefiind insa convins ca intradevar nu ma simte. Probabil ca ma dorea la fel de mult cum o doream eu dar nu vroia sa recunoasca ca ma vrea chiar si acolo, langa copil. Mana mi-a alunecat iar pe sub camasa de noapte si palma i-a apucat sanii voluptosi masandu-i cu o placere nedisimulata. Parca erau altfel. Mai mari, mai consistenti… Mi-ar fi placut sa ii sarut si sa le gust sfarcul. Totusi, gandul ca poate intradevar dormea si astfel riscam sa o trezesc, m-a linistit. Am coborat apoi mana si i-am prins in palma vulva. Plenitudinea ei si matasea fina a parului pubian mi-a gadilat placut degetele intrigandu-ma. Cand ii crescuse asa de repede? Cu doua zile in urma era rasa ca in palma! In fine…
Degetul mijlociu s-a afundat intre labiile moi si ude masand motul clitorisului. Imi placea sexul ei. Parea mai carnos si plin ca niciodata! Pt o clipa am avut impresia ca se incordeaza si si isi impinge fesele in spate pt a simti mai bine si mai adanc madularul in ea. Am zambit, intelegand ca o excitasem. Insa probabil ca imaginatia imi juca o festa pt ca nu am mai devenit constient de nici o miscare a ei. Totusi senzatia m-a intaratat si m-a impins puternic spre clipa eliberarii. Eram aproape! Inca putin si terminam.
Nu a durat prea mult. Recunoscator si satisfacut, am ejaculat prelung si puternic. Cu siguranta dormea! Altfel m-ar fi certat ca imi dadusem drumul in ea. Nu incepuse inca sa ia anticonceptionale si se temea sa nu ramana insarcinata. Nu se simtea in stare sa faca fata la doi copii. Mie mi-ar fi placut. Poate ca revenise la sentimente mai bune sau cine stie, incepuse sa ia pilulele. Nu m-am mai gandit si fara sa ma grabesc sa ies din ea, relaxat, pastrand in palma vulva inecata cu pasiunea, am adormit.
- Haide puturosule! Trezeste-te!
Galsul bland si usor strengar al sotiei m-a facut sa deschid ochii. Afara se luminase de ziua iar razele soarelui ce patrundeau prin fereastra deschisa m-a determinat sa mijesc ochii.
- Cine umbla golan noaptea? - m-a intrebat ironica tragandu-mi de pe mine patura. Printre pleoapele intredeschise i-am vazut uimirea. Mai nebunule… - exclama vazand ca nu am decat un tricou pe mine - …tu asa te-ai culcat?
Am ridicat mirat din sprancene neintelegand surprinderea ei. Privirea ce mi-a aruncat-o avea un amestec de uimire socanta si neincredere geloasa.
- Chiaunule! Sti ca ai dormit cu maica-ta in pat azi noapte? A venit pe la noi iar ala micu' a vrut sa stea cu ea. Asa ca i-am lasat sa doarma aici iar eu m-am dus in sufragerie. Doamne, Dumnezeule! Tu atat de beat erai ca nu ai stiut langa cine te culci ma?
A inceput sa rada insa parca un pic fortat, acoperindu-si fata cu palmele. Mie, sangele a incetat sa imi mai circule prin vene iar inima mi s-a oprit. Gura mi s-a uscat, plamanii au colapsat iar camera s-a transformat intr-un vartej.
- Vorbesc serios! - facu vazandu-mi tulburarea. Uite! Poti sa o si intrebi ca inca nu a plecat. Ce Dumnezeu mai omule… Te culci in pula goala cu maica-ta!? Bine dracu ca erai beat ca altfel te faceai naiba si de bacanie!
De bacanie… Aluzia ei deloc subtila lasa sa se intelaga mai mult decat vrusese sa spuna. Numai ca "bacania" era de fapt un ditai mall-ul si am simtit cum mi se face rau. M-am contorsionat in pat prefacandu-ma ca ma intind incercand sa imi ascund starea de spirit si intrebarile ce explodau in capul meu greu de bautura. Adica… imi futusem mama crezand ca este nevasta-mea??? Imi dadusem drumul in ea recunoscator ca nu ma mai frustra de orgasmele retinute si eliberate in prosoape? Nuuu!!! Cat de beat putusem fi? Nu era posibil! Iar ea? Mama? Chiar nu simtise nimic? Nu ma putuse departa sau atrage atentia ca gresisem destinatarul dorintelor mele? Chiar dormise tot timpul cat o regulasem?
Sentimentul ca de fapt ce se intampla era doar un vis, un cosmar mai degraba, m-a incercat nesperat. Insa totul devenise atat de viu si intens in mintea mea incat nu puteam sa ma mint. Gandul ca poate intradevar dormise mi-a oferit sansa unei sperante efemere. Sansa de a putea sa imi mai privesc mama in ochi. Dar ma indoiam. Acum ca stiam, eram aproape sigur ca ma simtise. Dar atunci de ce nu ma avertizase? De ce a acceptat sa imi iau un tribut ce nu mi se cuvenea?
Dupa ce sotia a iesit din dormitor, m-am ridicat din pat. Mai mahmur decat dupa o suta de betii crunte, am intrat clatinandu-ma in baie. Un uragan de intrebari ma ameteau mai tare ca un litru de alcool pur baut pe nerasuflate. Nu imi venea sa cred si sub jeturile de apa a caror temperatura nu o mai simteam, mi-am dat seama ca termur din toate incheieturile.
Ma incapatanam sa nu accept o realitate ce pe fiecare minut ce trecea devenea din ce in ce mai preganta si adevarata. Trezit de-a binelea de apa aproape rece ce imi biciuia corpul incercam ingrozit sa asimilez situatia. Las si ipocrit, disperat sa caut o scapare, mi-am spus ca nu aveam nici o vina. Fusesem beat iar mama se erijase in a se substituii in totalitate sotiei. Dormise in patul nostru, se imbracase cu o camase de noapte ce nu ii apartinea si aratase o atitudine ce ar fi pacalit pe oricine. De ce imi tolerase prezenta? De ce ma lasase sa o simt ca pe o femeie? De ce acceptase sa ii invadez trupul si sa o umplu cu o dragoste ce nu ii era destinata?
Inconstient, am prelungit dusul, animat de un instinct de conservare ce vroia sa ma tina departe de clipa cand voi fi fata in fata cu ea. Incercam sa ma eliberez de constiinta mustratoare omitand celelate aspecte ce ma acuzau. Indiferent daca imi placea sau nu, stiam ca existasera semne care ar fi trebuit sa ma faca sa ma imi dau seama. Nici macar nu avea aceiasi statura ca sotia, nici formele nu erau aceleasi, parul pubian si ingaduinta ce o aratase cand ejaculasem in ea, erau suficiente ca sa imi ridice semne de intrebare. Fusesem beat? Nu era o scuza! Mai ales acum cand realizam ca in adancul sufletului meu stiusem ca femeia ce o posedasem nu imi era destinata.
O secunda am incercat sa imi inchipui momentul cand privirile ni se vor intalnii iar ochii se vor afunda unii in sufletul celuilalt. M-am cutremurat incapabil sa fac fata sentimentelor. Cum voi reactiona? Ce ii voi spune? De unde imi voi gasi curajul de a nu fugi ingrozit si nu a ma ascunde vinovat? Nici nu mai indrazneam sa ma intreb cum va reactiona ea.
Iesind din cada si stergandu-ma mecanic cu un prosop, spectrul unui gand infiorator mi-a incretit pielea. Dar daca mama dorise toate astea? Daca nu fusesem decat victima unui scenariu diabolic pus la cale de ea?
Tata murise cu multi ani in urma iar ea incercase de cateva ori sa isi continue existenta. Insa nu reusise si renuntase la a-si mai cauta perechea. Nu ii cunosteam libidoul dar o percepeam ca pe o femeie careia ii placea sa traiasca. Si ma indoiam ca fusese cu vreun barbat, cel putin in ultima vreme. Chiar daca era mama, nu era o sfanta. Avea nevoi ca orice femeie. Asa ca…
M-am asezat pe capacul wc-ului cu capul in palmele mainilor sprijinite cu coatele pe genunchi. Tumultul unor intamplari petrecute de-a lungul timpului au inceput sa imi vina in minte, ametindu-ma si capatand dintr-o data cu totul alte semnificatii.
" Ai ramas singurul barbat in casa…" - imi spusese dupa o vreme nereusind sa se impace cu pierderea suferita. " Si va trebui sa inveti sa ai grija de tot… Chiar si de mine! ".
Acceptasem incantat si oarecum speriat rolul de cap al familiei fara sa ma gandesc prea mult in ce fel va trebui sa ii port de grija si ei. Nu cumva vrusese sa spuna mai mult decat exprimase?
" Crezi ca sunt o femeie frumoasa? Crezi ca voi gasi vreodata pe cineva care sa ma accepte asa cum sunt? Sa ma iubeasca asa cum o faci tu? " - ma intrebase ani mai tarziu, intr-o perioada de depresie, disperata ca nici dupa a doua incercare de a-si reface viata nu reusise sa isi gaseasca barbatul potrivit. Se aruncase in bratele mele si incepuse sa planga. Induiosat, o asigurasem cu toata puterea mea de convingere ca este minunata, inteligenta, atragatoare si ca respectivul este un prost daca nu vede in ea idealul de femeie a oricarui barbat. Impresionata, isi aratase recunostinta pt sprijinul moral ce il ofeream sarutandu-ma cu daruire pe obraji, colturile gurii si buze.
" Imi pare rau! Nu am vrut sa te fac sa te simti prost ". - imi spusese apoi vazand crisparea si tulburarea mea de a-i accepta gesturile ce nu se mai regasisera pana atunci intre noi si care prin ineditul lor le accentua intimitatea.
" Prost? Nicidecum! Ma simt incantat… " - ii replicasem pt a salva aparentele, plescaind cu placere prefacuta din buze.
Ma privise straniu. Neincrezatoare si cu o speranta uimita. La fel de straniu si uimit cum m-am simtit cand si-a lipit iar buzele de ale mele, de data aceasta intr-un sarut dincolo de dubii. Socat, nu am putut decat sa ii accept dragostea inlemnit. Pt cateva clipe, fiori stranii au alergat prin mine si m-am speriat. Timorat, mi-am dezlipit gura de a ei privindu-ne, eu jenat, ea vinovata. Am inceput sa radem insa ceva, ca o pecete perena, avea sa sa isi puna amprenta pe noi.
" Sunt atat de singura…" - imi marturisise la scurt timp dupa ce ma insurasem si ma mutasem cu sotia in apartamentul facut cadou de nunta. Trecusem pe la ea pt a-mi mai lua din lucruri si o gasisem in bucatarie in fata unei sticle de coniac, abatuta si depresiva. "Acum ca ai viata ta, ma simt parasita. Ca si cand te-as fi pierdut si pe tine! ".
Incepuse sa planga iar acest lucru ma misca foarte tare. Fusesem martorul multor lacrimi varsate de ea si nu suportam sa o stiu deprimata. Imi trasesem un scaun langa ea incercand sa ii explic ca insuratoarea nu va schimba cu nimic dragostea si relatia dintre noi. Nu stiu daca ma crezuse dar mi-a incalecat coapsele venind la pieptul meu unde a inceput disperata sa ma sarute si sa ma stranga in brate. Miscat de pasiunea cu care incerca parca sa ma pastreze doar pt ea, am acceptat intelegator dovezile ei de iubire strangand-o la randul meu in brate si sarutand-o pana ce atitudinea noastra a devenit prea ostentativa si jenanta. Ii pusesem capat abil si inteligent, ducand-o in pat si ramand langa ea pana ce adormise.
" Dragoste cu sila nu se face dragule… " - imi replicase cateva luni mai tarziu cand ma certasem pt prima oara cu sotia iar aceasta plecase suparata la parintii ei - "…Nu vei fi singur niciodata puiule! Sti ca eu te iubesc si ca as face orice pt tine ca sa fi fericit! Sti asta, nu e asa? ".
Ma sarutase simplu si apasat pe gura subliniind disponibilitatea ei la o maniera aproape fara dubii. Eram prea abatut si deprimat ca sa sesizez aluzia ce se putea interpreta insa am simtit la o maniera profunda ca intradevar, mi-ar fi oferit orice ca sa fiu linistit si fericit.
" Ar trebui sa mergem mai des cu atutobuzul la orele acestea aglomerate. In felul acesta ma ti si pe mine mai des in brate. " - imi spusese trista cu o vera in urma cand ne intorsesem din oras la o ora de varf iar inghesuiala din autobuz ne lipise strans si intim trupurile facandu-ma sa o strang in brate protector.
Ma impacasem demult cu sotia ce mai avea putin si nastea si atunci am inteles ca in dorinta mea de a ma arata un sot iubitor si viitor tata grijuliu, neglijasem sa ii arat si ei dragoste. M-am simtit vinovat si de cum am ajuns acasa am luat-o in brate si am invartit-o facand-o sa tipe si sa rada. Apoi, prinzandu-i chiapul intre palme, am privit-o intens si i-am marturisit ca o iubesc. Si nu minteam insa pt a da o mai mare greutate afirmatiei mele, am sarutat-o cu pasiune pe buze.
Acest gest isi facuse loc in relatia noastra pe nesimtite. Personal, il consideram a fi o intimitatea prea mare ca sa abuzez de el iar raritatea lui ajunsese sa sublinieze adevarul sentimentelor ce le nutream reciproc. Numai ca atunci, dintr-un exces de zel probabil, ii dadusem un aer prea pasional, aproape lasciv si cateva secunde, am sarutat-o ca pe o femeie
" Esti un nebun! " - imi soptise incantata si vizibil tulburata respirand sacadat dupa ce imi dezlipisem buzele de ale ei. - " Insa imi place…".
Nu m-am gandit niciodata serios la afirmatia ei. Eram multumit ca ii demonstrasem ca se inseala vis a vis de parerea ei nerostita despre ce simteam pt ea. Era oare posibil sa fi simtit si sa fi vazut in atitudinea mea mai mult decat trebuia? Oare ii lasasem sa se inteleaga ca as putea sa ii ofer si altceva decat un respect si o dragoste neconditionata si platonica? De ce nu? In definitiv, doar ce o facusem.
Agitat dintr-o data de ideea ca era posibil ca mama sa se fi asteptat ca eu sa ii arat o dragoste la care nu ma gandisem, m-am ridicat de pe wc cuprins de o panica inexplicabila. Gandul ca fiecare apropiere dintre noi nu fusese decat preludiul unei pasiuni nerostite, m-a tulburat la fel de mult ca si ideea ca mama crezuse, credea, ca o doresc. Tot ce incercasem sa construiesc pt a ma exonera de o vina ce nu imi apartinea, s-a daramat ca un castel din carti de joc.
Invartindu-ma in baia micuta, mi-am dat sema ca nu am cu ce sa ma imbrac si mi-am strans un prosop in jurul mijlocului. Brusc, am realizat penibilitatea situatiei, absurditatea tuturor gandurilor ce imi tulburau mintea si am inceput sa rad. Devenisem paranoic! In definitiv, ce era asa de nemaipomenit? Imi futusem mama! Ok! Si ce? Nu eram primul si nici ultimul fiu care facea asa ceva. E drept ca nu aveam cunostita de cazuri similare insa eram convins ca mai existasera si de ce nu, existau. Pana la urma nu o violasem, nu o obligasem, nu o luasem cu japca. Fusese o intamplare, un accident. Atat si nimic mai mult. Daca continuam sa acord importanta subiectului risca sa devina serios. Si in ciuda pretentiilor mele de adult, stiam ca nu sunt pregatit sa fac fata ideii ca ma culcasem cu ea. Dar daca ma voi preface ca nu se intamplase nimic probabil ca nu va insemna mare lucru. Era logic? Habar nu aveam insa suna bine. Am oftat, si increzator, plin de speranta si decis sa fiu indiferent, am iesit din baie.
Primul sentiment cand am deschis usa dormitorului si am vazut silueta mamei aplecata peste marginea ptutului unde fiul meu isi facea de treaba cu jucariile agatate deasupra lui, a fost sa ma intorc. Tot curajul adunat din indiferenta cu care hotarasem sa tratez situatia, disparuse. Apoi, ca o revelatie, am situt ca doar infruntand realitatea voi putea sa trec mai departe si cu un calm ce nu era al meu, i-am urat buna dimineata.
- Buna dimineata dragule! - mi-a spus vesela, toata numai un zambet. Cum ai dormit?
Ascuns dupa usile deschise ale sifonierului in care ca un facut nu gaseseam nimic de imbracat, am simtit cum stomacul mi se strange. Nu am fost in stare sa articulez nici un cuvant si m-am gandit ca nu voi putea face fata ideii de a ma preface ca nimic nu se intamplase.
- Eu am dormit ca un prunc! Nici nu am simtit cand ai venit…
Mintea! Nu trebuia sa fi un fin psiholog ca sa iti dai seama ca se prefacea. Insa incercarea ei de a minimaliza incidentul mi-a adus un dram de liniste. Nici ea nu era pregatita sa recunoasca adevarul..
- Inchipuie-ti cat de surprinsa am fost sa te vad dimineata langa mine. Poate ca Maria ar fi trebuit sa iti puna un bilet pe usa…
A inceput sa rada usor lasand in expresia ei o urma vaga de ironie. Nu mai aveam nici un dubiu ca stia tot ce se intamplase. Cu toate astea nu parea deloc af...



    Login