Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataRevelatii 2 - Continuare
Autor : alexpapado - 2009-02-23
Citita de 25426 ori - Nota 8.07 (70 voturi)
- Ah! Doamne! Esti un nebun… Esti un nebun! Nebun… Oh!!!
Galsul gatuit de emotie si frica, felul ingrozit in care termura si atitudinea nerabdatoare sa ma simta cat mai adanc in trupul ei, m-au excitat incredibil de mult. Se agatase cu disperare de gatul meu, imi incolacise cu piciorul mijlocul si se saltase pe varful celuilalt, impingand bazinul in fata pt a-mi permite sa o patrund.
- Doamne dragule! Nu este bine ce facem… Copilul ne aude… Maria trebuie sa vina… Este o nebunie!
O nebunie era putin spus. Lipita de rafturi, cu un picior ridicat, chilotul dat intr-o parte pe langa care o patrunsesem fara menajamente, copilul la un metru de noi ascuns de usa deschisa a sifonierului si sotia gata sa vina de la piata, mama incerca sa isi pastreze luciditatea in fata asaltului neasteptat de pasiune si dorinta. Probabil ca nu ii venea sa creada ce se intampla asa cum nici eu nu reuseam sa constientizez ce se petrecea. Pt a doua oara in decurs de cateva ore, faceam dragoste cu ea.
Prima oara fusese un accident. O intamplare care probabil avea sa se recomande in viitor ca fericita sau nu, insa acum… Chiar daca nu era ceva premeditat, nu mai aveam nici o scuza. Nu mai eram beat, nu mai eram confuz, nu mai dormeam, era lumina, zi… Ce se intampla cu mine?
Pt o secunda am privit-o. Ochii incredibil de mari se uitau pierduti in ai mei, barbia si buza de jos ii tremurau necontrolat iar respiratia sacadata ii trada teama. Mi-am infranat tentatia de a o saruta si o clipa m-am intrebat daca fac bine ce fac.
La dracu! Ce putea fi bine in faptul ca imi regulam mama cu atata nonsalanta incat imi pierdeam pana si ultima farama de demnitate? Poate ca inca nu era prea tarziu sa pun capat acestei nebunii si sa revin la realitate. Insa ce simteam in acele momente cand parte din mine se afla adanc in ea contrazicea orice logica iar fiorii ce intreaga ei fiinta mi-i producea spuneau altceva.
- Tu chiar ma doresti… Tu chiar ma vrei! Nu e asa?
Galsul nesigur si tonul incert m-au scos din ganduri. Habar nu aveam ce vroiam. Stiam doar ca intentionasem nimic din toate astea. Poate ca totusi ar fi trebuit sa ma opresc. Sa ma retrag, sa imi cer iertare, sa ma explic… Poate ca…
- Spune-mi!
Am tresarit. Neasteptat, de data aceasta fusese autoritara. Felul intens in care ma privea era prea categoric ca sa incerc sa ma escihvez. Un lucru era cert insa. Ea ma dorea! Nu mai incapea nici o indoiala. Dincolo de atitudinea ei fara echivoc, modul in care isi misca bazinul, felul atent in care ma pastra in ea si maniera la care ma tinea de gat, nu inspirau nimic altceva decat pasiune.
- Spune-mi!
Isi lasase piciorul pe podea fara a ma scoate din trupul ei si imi luase capul intre palme privindu-ma rugator.
- Te… doresc… Te vreau!- am baguit parca in transa.
A gemut prelung si recunoscator auzindu-mi afirmatiile ce in urechile mele sunau atat de straniu. A inchis ochii si mi-a ascuns fata la gatul ei facand o miscare incredibila din bazin ce m-a facut sa o patrund atat de profund incat m-am cutremurat.
- Spune-mi ca ma iubesti… - a soptit apoi tremurand in bratele mele.
- Dar sti asta…
- Spune-mi!
- Te iubesc…
-Spune-mi ca sunt frumoasa!
- Esti frumoasa…
- Spune-mi ca iti place de mine… De trupul meu! Spune-mi ca vrei sa ma saruti, sa ma simti, sa ma futi… Spune-mi!
Ultimul cuvant aproape ca il strigase si am simtit o teama nefireasca cum pune stapanire pe mine. Cum nu ma gandisem niciodata la ea ca la o femeie, nu imi facusem nici o iluzie in ceea ce o privea. Insa dupa noaptea trecuta nu imi venea sa cred ca cea de acum care in picioare ma lasa sa ma infrupt din trupul ei era aceiasi persoana cu cea care mi se oferise atat de calm si linistit.
- Te doresc, te vreau, te iubesc! - i-am spus pe neasteptate parca recitand si cautand infrigurat sa simt acea descarcare de placere de mai inainte cand se miscase atat de incredibil.
- Ah… Da!!! Spune-mi… Te rog, spune-mi!
- Esti o femeie frumoasa mama! Atragatoare, senzuala…
- Ohhh! Vreau sa fiu… Pt tine… - gemu ondulandu-se in bratele mele.
- Imi placi si trupul tau ma inebuneste! Vreau sa te sarut. Peste tot! Sa te simt, sa te… fut…
- Aaaa…. Da puiule, da! Orice vrei tu…
- Vreau… Vreau sa imi bag pula in pizda ta…
- Ah! Da! Ohhh baiatul meu…
- Sa o bag adanc, mult… Sa te simt... Sa te umplu…
- Aa!
Tipatul scurt, cu greu inabusit a facut-o sa lase capul pe spate lovindu-se usor cu ceafa de marginea unui raft. Nu imi venea sa cred ca debitasem dar se parea ca era exact ce vrusese sa auda. Am simtit-o cum se incordeaza si vibreaza din tot corpul iar bratele i s-au strans cu putere in jurul gatului meu aproape sufocandu-ma. Fata presata la pieptul ei mi s-a afundat intre sanii ce saltau aritmic si i-am prins in palme framantandu-i cu putere.
- Ah Doamne! Nu mai pot.. Nu mai rezist… Vin… Vin! Ahhhh….
Nu mai incapea nici o indoiala. Era total transpusa in sentimente si trairi si felul haotic in care isi misca bazinul trada marele final. Mi-am ridicat fata de pe pieptul ei si am privit-o cum transfigurata, se abandona unor placeri ce nu le mai simtise demult. Mainile mi-au alunecat pe langa soldurile apucand fesele pline si am tras de ele impingand cu forta penisul in trupul cuprins de spasme in timp ce palmele ei mi-au prins chipul si si-a lipit brutal gura de a mea intr-un sarut animalic.
Dintr-o dorinta perversa de a termina in acelasi timp cu ea, am accelerat miscarile pregatit sa ejaculez. Si o secunda mai tarziu intreaga mea fiinta, tot corpul si fiecare celula din mine s-au dilatat, au crescut, au ajuns la apogeu si au explodat cu o asa forta incat mi s-au inmuiat genunchii. O senzatie de usturime in uretra a accentuat placerea extazianta a orgasmului si am gemut prelung, speriind copilul din patut ce a inceput sa planga. Insa nu il auzeam. Auzeam doar bataile nebunesti ale inimii, simteam penisul pulsand gata sa crape in trupul ce il umplea cu pasiune si vedeam chipul hipnotizat al femeii in pragul lesinului.
Nu stiu cat a durat pana sa imi revin. Copilul tacuse si o liniste nefireasca s-a lasat peste noi. Nu mai auzeam si nu mai simteam nimic. Mi-am dat seama ca aveam fruntea lasata pe umarul mamei si ca prin vis i-am simtit palmele cum imi mangaiau tandre ceafa auzindu-I ca un ecou glasul bland ce incerca sa ma linisteasca. Cu greu, am ridicat capul si un vartej straniu m-a ametit. Am privit-o fara sentimente, ca si cand atunci o vedeam pt prima oara iar zambetul cald, usor retinut si vinovat m-a dezmeticit.
- Esti minunat! - imi sopti privindu-ma cu o dragoste ce mi-a strans stomacul.
Minunant… Daca si ea simtise macar jumatate din ce pe mine ma coplesise eram incredibil. Unic! Nu mai traisem niciodata pana atunci un asemenea orgasm si nu imi inchipuisem ca poate exista o asa de intensa si sfasietoare placere. Penisul, inca prizonierul trupului ei, pulsa in convulsii rare ce o faceau sa tresara si o simteam atat de fierbinte incant m-am infiorat.
- Nu stiu… ce sa zic… - am murmurat cu un glas gatuit si am inspirat cu putere.
- Nu trebuie sa spui nimic! - mi-a replicat usor amuzata. Insa ai putea face ceva… Ai putea sa te schimbi. Maria trebuie sa soseasca… Si ai putea sa ma lasi sa ma duc la baie!
Suprins, am realizat ca ma lasasem peste ea strivindu-I trupul intre mine si rafturile sifonierului aproape imobilizand-o. Incurcat, mi-am cerut scuze si m-am departat penisul scapand din stransoarea delicata a vaginului ei. Cu o miscare precipitata, a incercat sa isi traga chilotul peste el inainte sa il lase sa scape raurile de sperma ce clocoteau in ea. Nu suficient de rapida, cateva firisoare I s-au prelins pe coapse in jos iar o picatura consistenta a cazut pe covor. Ingrozita, a fugit sprintena spre usa tinandu-si in palma vulva iar in urma ei am privit pierdut la stropul alburiu ce se disipa in modelul abstract al covorului. Cu un gest incostient, am calcat peste el stergand urma tradatoare si am facut un pas in spate lasandu-ma apoi sa cad pe pat. Am inchis ochii si cuprins de o relaxare totala, m-am eliberat de de tot ce ma inconjura.
- Mai! Tu esti chiar exchibitionist!
Glasul indignat al sotiei pe care nu o auzisem cand a venit, m-a adus brusc la realitate. M-am ridicat in sezut acoperindu-mi panicat penisul extenuat ce imi atarna intre picioare.
- Ce dracu mai omule! Chiar iti place sa stai asa in curul gol? Daca intra maica-ta? ! Cum crezi ca s-ar fi simtit? Hm? Oi fi tu copilul ei dar nu mai ai 5 ani, ce Dumnezeu… Hai! Pune mana si te imbraca si vino sa ma ajuti sa pregatesc micul dejun.
S-a rasucit pe calcaie un pic teatral ca sa sublinieze supararea si a iesit. In urma ei am zambit stramb gandindu-ma rautacios cum ar fi reactionant daca aparea mai devreme. M-am cutremurat insa intelegand cat de aproape fusesem de un dezastru. Adrenalina descarcata in sange a avut darul de a ma aduce cu picioarele pe pamant si mi-am spus ca pe viitor va trebui sa fiu infinit mai atent.
Ce idee… Pe viitor sa fiu mai atent… De parca ce se intamplase avea sa continue. Episodul pilot al unui serial incestuos. Am zambit si cu gesturi lente am inceput sa imbrac o pereche de pantaloni de tening. Trebuie sa fi inebunit pt ca daca imi faceam sperante legate de perenitatea unei relatii cu mama. Nu aveam nici o garantiei ca va urma vreo rep...



    Login