Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataRelația de iubire cu vara mea
Autor : Venam88 - 2020-07-12
Citita de 29570 ori - Nota 8.40 (99 voturi)
Salut!
Am să vă povestesc cum a început o relație incestuoasă între mine și vara-mea în urmă cu 13 ani. Este o poveste reală și nu o fantezie!
In anul 2007 în luna octombrie a început totul între mine și vara-mea Mihaela, pe atunci eu aveam 19 ani și ea 17. Noi locuim cam la un 1 km distanță unul de celălalt și într-o zi ea a venit la noi cu mătușa mea, sora tatălui meu.
Sincer eu aveam în cap de mult să mă dau la ea, când eram mai mici mereu când ne jucam și mă puneam peste ea… chestii de copii mici la vremea aceea dar pe timp ce creșteam îmi doream să încerc cât mai multe cu ea.
Ca o paranteză așa haideți să vă o descriu cum arata pe atunci… Era destul de dezvoltată pentru vârsta ei, părea mult mai mare. Era mai înaltă decât mine în jur de 1, 75 cm brunetă cu ochii căprui, părul lung, drept aproape îi ajungea la fundul bombat, foarte dezvoltată la corp. Fundul ei era mare, lată in șolduri și picioarele bine proporționate.. nu vedeam nici urmă de celulită sau vergetură pe corpul ei, avea un abdomen suplu, sâni ei nu erau foarte mari dar nici foarte mici, cam cât două mere destea mai mari care vin din comerț:))) (tratate). Nu îi văzusem sâni goi niciodată dar din cât am putut vedea așa prin maieu când nu purta sutien erau fermi cu sfârcurile foarte pronunțate și țuguiate un pic cu botul în sus. Ea de fapt seamănă cu mătușa mea la frumusețe și corp.. O mare bunăciune și mătușă-mea!
Acum să vă povestesc despre acea zi când au venit la noi. Mătușa sa dus prin curte stand de vorbă cu ai mei și ea a venit în cameră la mine întrebanu-ma ce fac…? Eu eram în pat ascultam muzică la dvd cum era atunci. A venit și sa așezat în pat lângă mine, vorbind despre ce am mai făcut fiecare, râdeam, glumeam.
Nu a durat mult și în mintea mea era cum să încep un joc cu ea, să o mai gâdil, atingeri pe la solduri, gât, cum făceam de obicei… Din una în alta am dat-o în joacă. Vă spun sincer nu aveam in cap să fac ceea ce a urmat pentru că nici nu credeam că am curajul ăsta, dar în momentul ăla la cât mă excitasem parcă îmi bătea inima în gât și sunt sigur că mă roșisem la față, simțeam cum tot sângele îmi urcă în cap.
Cum era întinsă în pat și eu mă ridicasem in genunchi să o țin pentru a o gâdila, m-am întins pe o parte lângă ea, am pus un picior peste ale ei și sa răsucit cumva cu spatele spre mine și am prinso ușor cu brațul de gât din spate.. i-am încolăcit picioarele cu ale mele și pur și simplu când i-am simțit fundul ăla imens penisul meu sa făcut piatră într-o clipă.
Ea tot încerca să scape chicotind de la joaca care era între noi… Nu am mai rezistat și într-un moment dela nebunesc de excitare i-am băgat mâna între picioare, direct la pizda dar așa pe pantaloni. Vă spun sincer parcă am rămas blocat în acea poziție și nu mai aveam forță nici să îmi trag mâna, ea când a simțit mi-a prins mâna și mi-a traso imediat, se roșise toată la față și pentru câteva secunde am rămas amândoi într-o liniște totală, ne-am și oprit din joacă în acel moment.
Eu am rămas acolo lângă ea și parcă îmi era rușine să o privesc în față.. Dintr-o dată ea îmi zice...Ai făcut-o intenționat! De ce ai făcut asta? Ești nesimțit! Pentru un moment nu am putut să îi zic nimic și a dat să se ridice din pat.
Atunci am prinso de mână și am traso înapoi zicând… Stai un pic! Vreau să vorbim… Nu fi supărată!
Ea mi-a răspuns… Lasă-mă în pace… ! Ești nebun? Ce vrei de la mine? Nu credeam că ești așa…!
Cum sunt? Stai un pic să vorbim… îți explic dar te rog nu fi supărată! Lasă-mă să îți explic și după poți să pleci, promit că nu îți fac nimic, nu mă ating de tine dar asculta-ma un pic.. te rog!.
Bine hai zi..!
Stai un pic aici jos te rog că nu vreau decât să îți spun ce gândesc, de ce am avut reacția asta și promit că nu o să mă ating de tine.
Bine...zi…!
Păi.. întâi vreau să îmi cer scuze nu vreau să rămâi supărată pe mine, chiar nu știu ce ma apucat..Nu îmi caut scuze acum și da tu ești verișoara mea dar tot fată și băiat suntem, tu ești frumoasă.. arăți foarte bine! Orice băiat sar simți atras de tine.
Uite îți spun sincer de foarte mult timp îmi place de tine, dar niciodată nu am îndrăznit să îți spun asta pentru că nu știam cum o să reacționezi plus că suntem și veri, poate că ăsta a fost singurul motiv care ma făcut să nu fac gesturi față de tine…
Sunt uimită de ceea ce aud și nu mă gândeam niciodată că ai in minte asta… că te gândești să fie ceva între noi… tu îți dai seama că noi suntem rude de sânge? Doamneee cum poți să te gândești la așa ceva..? Sunt destule fete frumoase cu care poți avea o relație, de ce tocmai eu? Hai că ești culmea!
Da ai dreptate mai sunt fete frumoase! Nu pot să îți explic cum dar pur și simplu simt o atracție foarte puternică pentru tine, am incercat să nu mă mai gândesc la asta și să mă îndrăgostesc de o fată care să mă facă să am pentru ea aceste sentimente dar de fiecare dată gândul meu revine la tine. Ce pot să fac?
Dar tu îți dai seama dacă ar afla ai noștri despre asta? Ne-ar omor pe amândoi și în plus eu nici nu vreau să aud despre asta. Te rog să nu mai faci gesturi destea față de mine… Nu voi mai vorbi in viața mea cu tine dacă nu te oprești.
Bine uite eu îți promit că nu voi mai avea nici un gest ca ăsta față de tine dar să știi că sentimentele mele nu se vor schimba față de tine.. Nu pot uita totul așa! Eu pot spune că sunt îndrăgostit de tine și chiar dacă tu zici că nu poate fi nimic între noi eu te voi pastra în sufletul meu.
Te rog să nu îi spui la mosica sau la vreo prietenă de a ta despre asta… poți ține asta doar pentru tine?
Doamne… cum să vorbesc cu cineva despre asta.. tu îți dai seama dacă s-ar afla? Mă omoară mami și pe mine și pe tine! Nu aș mai putea ieși din casă de rușine.
Bine…. Uite îmi cer scuze încă o dată pentru tot și te rog nu fi supărată pe mine, promit că totul va fi bine.
Hai să mergem afară să vedem ce fac ai noștri mi-a replicat ea.
Am ieșit afară și ne-am dus în bucătăria de vară unde era Mosica cu mama, am stat acolo cu ele asistând la discuția lor, din când în când ne mai întrebau câte ceva și pe noi și așa am intrat toți patru într-o discuție.
Vă spun sincer eu aveam așa un sentiment ciudat stând acolo de față cu mama, mosica și vara-mea care acum știa ce simt eu pentru ea, simțeam că m-am eliberat de o povară, mă simțeam mai liber și în același timp când ne priveam unul pe celălalt parcă era așa ceva ca un lucru foarte important de care știm numai noi doi. Era secretul nostru!
Din acea zi am încercat să profit cât am putut de faptul că știa de sentimentele mele pentru ea, eram mai atent cu ea, îi trimeteam mesaje mai des.. o întrebam ce face, cum se simte, o invitam cu fiecare ocazie la mine. O sunam de multe ori doar așa să vorbim anumite banalități cu scuza că m-am plictisit și n-am ce face, făceam glume pe seama la tot felul de chestii, o făceam să râdă tot timpul. Și încet încet a început să mă sune și ea.. se învățase să vorbească tot timpul cu mine, să îmi povestească și eu să o ascult.
Când era supărată eu eram persoana pe care o suna, o consolam și o încurajam mereu devenisem foarte apropiați in decurs cam de 3 luni dar fără să mai vorbim vreodată de acea zi când i-am pus mâna între picioare s-au de sentimentele mele pentru ea.
Toate până într-o zi când m-am dus la ea acasă și era singură, Mosica cu Mosicu erau plecați la oraș și când am intrat în holul casei am strigat la ea și mi-a răspuns din camera, m-am dus să bat la ușa și am întrebat dacă pot să intru…
Cu o voce schimbată am auzit o zicând că da și când am intrat era așezată în fund pe pat rezemată de mai multe perni si plângea. Ce ai pățit vara-mea? De ce plângi, cine te-a supărat?
Nimeni îmi răspunde ea și își ștergea lacrimile… Cum nimeni? Și atunci de ce plângi? Așa de geaba! Hai zimi ce ai ști că în mine poți avea încredere și îmi poți zice orice.
Am luat-o în brațe și cu capul pe pieptul meu îmi zice că sa certat la telefon cu prietena ei, la început a ezitat să îmi spună de ce dar eu tot am insistat și într-un final mi-a zis că din cauza la un băiat pe care ea îl plăcea și prietena ei știa și sa combinat ea cu el. Eu i-am zis…. Păi și din cauza la un băiat plângi tu? La cât de frumoasă ești tu poți avea orice băiat îți dorești… Nu dar mi-e necaz că prietena mea după ce i-am povestit atâtea sa băgat ea cu el.
Dar tu crezi că asta îți este prietenă? O prietenă adevărată nu ar face asta! Nu trebuie să mai fi supărată și să știi… mai bine că așa ți-ai dat seama ce prietenă îți era fata asta.
În acele momente o tot strângeam în brațe la pieptul meu și încercăm să o consolez cu vorbe până sa mai liniștit și cum o tineam în brațe i-am dat părul într-o parte cu mâna și am pupato pe obraz, atunci ea ma cuprins mai strâns în brațe și mi-a mulțumit că o înțeleg și că sunt un văr bun. Și-a ridicat capul după pieptul meu și stam aproape unul de celălalt când am privito în ochi parcă inima mi-a luat-o razna și încet m-am aplecat spre ea să o sărut. Totul a fost așa fără nici un gând, premeditare, parcă totul sa întâmplat într-o secundă.
Am simtit-o că parcă a fost un pic surprinsă dar nu sa retras, m-am apropiat de ea până i-am atins buzele și am început să ne sărutăm… Am luat-o în brațe și am traso spre mine... Cu o mână în părul ei și cu una pe spate i-am băgat-o pe sub bluză simțindu-i pielea moale și catifelată.
Am continuat să ne sărutăm parcă uitând să mai și respir. Ușor am lăsat-o pe pe spate în pat și m-am pus peste ea sărutând-o pe gât și buze, i-am tras ușor bluza în sus până i-am dat-o jos. Avea sâni incredibil de frumoși… două sfârcuri mari și țuguiate. Am inceput să îi iau în gură pe fiecare în parte și să ii sug, mă jucam cu limba în jurul lor și le prindeam din nou cu buzele, îi strângeam sâni ușor în mână…. Dumnezeule ce sâni frumoși și moi avea! O sărutăm peste tot… pe gât, când pe sâni, coboram pe abdomen, solduri… Începuse să geamă de plăcere. O auzeam cum respiră greu și scotea sunete plăcute care mă întărâtau și mai tare, îmi băgase o mână în păr și mă ține de cap apasandu-ma de fiecare dată când îi luam sfârcurile în gură. Sarutandu-ne din nou i-am tras pantaloni în jos rămânând în chiloți, avea o pereche de chiloți tanga albi care într-o clipă i-am dat jos.
Am inceput din nou să o sărut pe gât, sâni, abdomen și ușor am coborât în jos. Ohhh ce bine arăta dezbrăcată! Pizda era rasă recent pentru că era moale și catifelată peste tot, am sarutato pe gambe și am coborât spre pizdă. Îi simțeam parfumul.. un miros plăcut care mi-a făcut penisul în pantaloni și mai tare decât era.
Pizda era udă toată, să excitase atât de mult că o simțeam cum mă dorește în ea cu tot penisul.
Mi-am apropiat buzele ușor și i-am luat pizda în gură, îi băgam limba între buzele pizdi…. Dumnezeule…. mirosea atât de frumos și avea un gust plăcut. Să excitase rău că ma prins cu mâinile de cap și mă împingea de fiecare dată cu capul spre pizda ei, îmi strângea capul cu gambele și să arcuia toată când îi sugeam buzele pizdei.
Cred că am linso 3,4 minute în pizda în timp ce cu mâinile o atingeam pe tot corpul… Îmi place la nebunie să o văd așa..! Corpul ei frumos cu o piele puțin ciocolatie, abdomenul plat și cu acele șolduri late, gambe fine și robuste care mă prindeau de cap.. sâni ei erau ca două mere (bot de iepure), țuguiate cu sfârcurile cât bobul de strugure și încrețite. O vedeam cum se arcuia toată scoțând sunete, muscandu-si buzele… Gemea de plăcere!
Eu nu mai rezistam, aveam pula mai că stătea să rupă pantaloni. Cred că dacă mai dura un minut două mă terminam pe mine în pantaloni la cât eram de excitat, vroiam să o simt în pizda ei frumoasă și fierbinte… Și în plus nici nu vroiam să pierd ocazia, poate cine știe cum i-ar fi venit în minte că nu trebuie să facă asta, că suntem veri și e greșit.
Așa că nu am ratat ocazia și m-am ridicat ușor sărutând-o pe abdomen, am urcat spre sâni.. i-am luat fiecare sfârc în gură sugandu-le și muscandu-le ușor, am continuat pe gât până am început să ne sărutăm din nou.
Ea mi-a băgat mâinile pe spate pe sub bluză și mi-a ridicato în sus până mi-a scoso după cap și eu mi-am tras pantaloni de trening cu tot cu chiloți în jos, ajutandu-ma de picioare i-am tras după mine. Când m-am lăsat peste ea penisul ia atins pizda și i-am simțit temperatura caldă, pielea ei era atât de fină… sâni moi care îmi atingeau pieptului în timp ce ne săturam.
M-am ridicat ușor de bazin și cu o mână mi-am fixat capul puli care era umflat ca dracu între buzele pizdei ei care era umedă și lipicioasă.
Ohhh.. nu pot să vă descriu placerea pe care am simtito când i-am simțit fierbințeala din bizdă pe capul puli. Era excitată toată pentru că erau pete de umezeală și pe cearșaf sub fundul ei…
Ușor îi împingeam pula în pizda strâmtă și cu mișcări din fund i-am băgat-o toată… ohhhh ce plăcere..! Era minunat și atât de fierbinte în interiorul ei!
Am început să o fut cu mișcări lente la început și din ce in ce mai repede… Ea era cu ochii închiși gemea de plăcere și cu mâinile mă strângea de spate.
La cât eram de excitat nu a durat 3 minute de futai intens cu mișcări rapide și profunde că am simțit cum îmi vine să îmi dau drumul.. dar m-am abținut cât am putut să nu îi arăt asta, m-am lăsat ușor peste ea și sărutând-o când pe buze, când pe gât mi-am dat drumul adânc în pizdă împingându-mă în ea.
Greu să te abți să nu scoți nici un sunet de descărcarea plăceri în momentele ălea.
După ce mi-am dat drumul în ea am continuat să o fut, se auzeau ploscaiturile de la pizda ei umedă când mă împingeam cu toată pula în ea.
Începuse să geamă aproape că țipa cu gura între deschisă, capul pe o perină și cu ambele mâini mă ține de fund trăgându-mă tare în ea.
Atunci a mai spus primele cuvinte de când am început prima dată să ne sărutăm…. Daaaaaa Alinnnnn…. Vreau să mă fuți tareee... ohhhhh…. Daaaa…. Mai repede!
Când am auzit-o parcă mi-a venit sângele în cap și am început să dau ca nebunul în ea. Stăteam ridicat pe mâini și o futeam cât de repede puteam eu, după trei, patru minute mă dureau brațele de la acea poziție așa că i-am zis să se urce ea peste mine.
M-am întins pe spate cu două perini sub cap și vara-mea Mihaela sa urcat peste mine. Ne-am sărutat cam vreo treizeci de secunde.. limbile noastre se încolăceau una peste alta și cum ea stătea aplecată peste mine îi simțeam sfârcurile pe pieptul meu.
Sa ridicat prinzând pula cu o mână și-a așezato cu capul între buzele la pizdă și sa lăsat ușor până a intrat toată. Ce plăcere când simțeam cum alunecă în ea..ahhh! Se ridica și să lasa în ea cu mișcări lungi că o simțeam cum mai rămâne decât capul între buzele la pizdă și când se lasa în ea intra atât de adânc că o simțeam la limită, avea pizda strâmtă, să mula bine pe pulă și mi-o belea la maxim când intra toată în ea.
Ce imagine frumoasă aveam în fața ochilor..!
Vara-mea Mihaela dezbrăcată deasupra mea cu părul lung pe spate gemând de plăcere…. Pfff sâni ei acum arătau și mai bine.. Erau incredibil de fermi, țuguiați și niște sfârcuri ciocolati, erau cei mai frumoși sâni pe care i-am văzut.
Continua să se miște deasupra mea eu prinzând-o ba de sâni ba de solduri trăgând o bine în pulă. Priveam între gambele ei care erau încălecate peste mine și vedem pizda ei frumoasă cum îmi înconjoară penisul… Era cea mai frumoasă imagine și mi-o doream la nesfârșit!
Ohhh… ce plăcere… o vedeam cum se mișcă deasupra mea și cam după zece minute am simțit cum sunt pe aproape să îmi dau drumul a doua oară. A început și ea să se miște din ce în ce mai repede și gemea… ahhhhb..ohhhh...ahhhh și brusc am simțit un val de lichid pe pula mea care a început să curgă pe mine, ma prins cu unghiile de piept și sa lăsat peste mine gemând de plăcere, simțeam cum stomacul ei se contractă… avusese orgasm și în secunda următoare m-am terminat și eu din nou în interiorul ei. De data asta nu m-am mai abținut și i-am arătat că și eu mi-am dat drumul scoțând sunete de plăcere.
Ea sa lăsat cu tot corpul peste mine cu fata în perinile pe care eram cu capul și îi simțeam respirația încă grea la urechea mea, am luat-o în brațe și am tinuto așa cam un minut in timp ce pula mea era încă în pizda văruței mele Mihaela.
O mângâiam pe cap și încă nu realizasem tot ceea ce tocmai se întâmplase.
După un minut ea sa lăsat pe o parte lână mine și am rămas îmbrățișați continuând să ne sărutăm… La un momendat mi-a șoptit să ne îmbrăcăm că poate vine Mosica cu Mosicu, să facem ordine și să mergem afară.
Ne-am ridicat din pat, ne-am îmbrăcat fiecare, am așezat lucrurile în ordine, am deschis ferestrele și am ieșit afară în curte. Am privit puțin prin jur să vedem ce este, parcă devenisem un pic paranoici. Ne era frică să nu ne fi văzut cineva, să nu ne fi urmărit pe la geam, dar evident asta era doar în capul nostru din cauza la teama pe care o avem să nu ne descopere.
Ea parcă era speriată de bombe și asta mă făcea și pe mine să fiu agitat.
Îmi zicea….. Nu pot să cred ce am făcut… Mă omoară mami cu tati! Este numai vina ta! Dar și eu proastă că te-am lăsat să faci ce vrei tu. Ce facem acum?
Continua să îmi reproșeze lucruri și a început să plângă, îi tremurau mâinile de frica care o avea… Tocmai începea să realizeze ce se întâmplase între noi.
Am văzut că este disperată și am încercat să o liniștesc zicandu-i:
Miha liniștește te rog puțin și ai încredere în ce îți zic eu!
Nu are cum să afle nici Mosica nici Mosicu și nici nimeni altcineva dacă noi avem grijă să nu spunem la cineva s-au să le dăm motive să bănuiască ceva.. Ai încredere în mine!
Mă jur pe ce am mai sfânt că te iubesc enorm și nu aș putea face nimic care să te rănească. Știu... te gândești că suntem veri și că nu este normal, moral, legal.. ca între doi veri să fie o relație fizica de iubire dar crede-mă că în lumea asta se întâmplă lucrul ăsta mult mai des decât ne imaginăm noi. Până la urmă cine decide ce este normal și ce nu? Hai te rog să ne liniștim și vom găsi soluții împreună.
Sa mai liniștit puțin și am intrat din nou în casă că era cam frig afară.
Ne-am dus din nou în camera ei, am închis ferestrele și ne-am așezat în pat să vorbim.
Ea a deschis subiectul din nou zicând… Hai zi și ce facem acum? Tu ce vrei acum? Te gândești să avem amândoi o relație?
Păi… Miha eu ți-am zis că te iubesc și mi-am dorit de mult timp să fie ceva între noi. Te-am dorit tot timpul! Pentru mine este cea mai frumoasă și specială fată, eu nu te mai văd de mult ca pe verișoara mea. Tu ești fata de care m-am îndrăgostit și cu care vreau să fiu de acum înainte mult timp…
Ceeee…? Cummmm…? Tu chiar nu judeci..?
Cum poate fi ceva între noi… tu vezi unde sa ajuns din cauza ta?
Nu mai sunt alte fete în lume asta de care să te îndrăgostești? Tu mă faci să îmi iau zilele cu ce mi-ai făcut.. Nu mai vreau să trăiesc! Ești nebun cu capul și mai inebunit și pe mine. Te rog pleacă acasă și nu mă mai căuta, să mă lași în pace, nu vreau să te mai aud.
Am încercat să o liniștesc dar în zadar că plângea și datea în mine cu tot ce apuca, parcă devenise isterică.
Așa că m-am luat și am plecat zicandui doar că o rog sa se calmeze și să lase lucrurile așa câteva zile să se liniștească, să nu vorbească cu nimeni despre acest lucru și dacă are nevoie de ajutorul meu aștept un semn.
Pe drum spre casă m-am gândit la tot ce se întâmplase și într-adevăr părea ceva ireal, ceva care nu îmi puteam imagina că se va întâmpla vreodată. Eram fericit că sa întâmplat dar în același timp ingrijorat pentru ea, să nu facă vreun gest nebunesc, să spună cuiva.
Am ajuns acasă și a doua zi am stat numai cu telefonul în mână așteptând un semn de la ea, scriam mesaje și le ștergeam. Tot așteptam să dea ea un semn!
Cu greu am rezistat până a treia zi și dacă am văzut că ea nu trimite nimic i-am scris eu un mesaj în care am intrebat-o ce face, cum se simte și dacă vrea să o sun.
Cam după vreo două ore mi-a răspuns la mesaj că bine prin casă și da să o sun dacă vreau, am rămas un pic surprins că știam ce îmi zisese cu trei zile în urmă și acum din mesaj parcă nimic nu se întâmplase.
În secunda următoare am și apelato și când mi-a răspuns i-am zis..:
Bună Miha ce faci?
Cum ești?
Sunt bine!
Acasă! Tu?
Eu am așteptat un semn de la tine că mi-a fost teamă să îți mai scriu, erai foarte supărată.
Hmmm… da am fost supărată dar mi-a mai trecut și în plus poate că nu a fost numai vina ta..
Parcă trecuse peste acea supărare dar mi-a zis că nu vrea să vorbească mai multe despre asta la telefon și că o să vorbim față in față.
Ne-am pus de acord ca ea să vină la mine a doua zi și să vedem ce facem pentru că nu trebuie să afle nimeni, dacă ar fi aflat și o singură persoană imediat într-o zi două știa tot satul. In plus Mosica cred că ar fi fost în stare să mă ducă și la poliție, în public să dea toată vina pe mine, că sunt mai mare de ani, că sunt băiat și am corupto… s-au cred că ar fi fortato pe ea să spună că am violato si de frică să spună tot ce îi zice.
Așa că am stabilit să ne vedem a doua zi și am continuat să vorbim alte lucruri, eu încercam ca de fiecare dată să o înveselesc, să o aud râzând.. am vorbit aproape toată ziua și seara aia la telefon până am adormit.
A doua zi m-am trezit pe la 11:00 și direct cu gândul la ea am fost. Sincer în mintea mea eu vroiam să o fut din nou, aveam așa o emoție interioară că vine și nu știam cum să mă comport cu ea.
Mă gândeam la ce o să vorbesc cu ea, îmi făceam tot felul de idei în cap… Mă gândeam cum să o încurajez, ce să îi spun pentru a prinde încredere că totul va fi bine.
Pe la 1:00 mi-a dat un mesaj că atunci sa trezit, că se simte obosită încă pentru că am vorbit până pe la cinci dimineața la telefon, prin mesaje. Mi-a zis că se pregătește și pe la patru după amiază vine la mine.
Pfff nu va mai zic ce emoții aveam, parcă era prima dată când trebuia să mă întâlnesc cu o fată, stăteam ca pe ace. În fine a trecut orele alea și a venit timpul să vină la mine, mi-a dat un mesaj când a plecat de acasă și eu am asteptat-o la drum, aveam o bancă pe care stăteam vara când era cald și am asteptat-o acolo.
Am văzut-o din îndepărtare și ma luat emoțiile mai tare, m-am ridicat după bancă și am asteptat-o în picioare, îmi tremurau picioarele incontrolabil când stăteam jos.
Bună…Ce faci? Mi-a zis ea când sa apropiat de mine.
Bună, Miha! Ce să fac… te așteptam pe tine!
Se vedea că amândoi avem emoții și suntem stânjeniți de situație.
Hai să mergem în casă i-am zis eu… Și am intrat în curte primul pe poartă. Când am intrat în curte ma întrebat ea… Unde mergem să vorbim? Să nu ne audă cineva.
Atunci i-am zis că sunt singur și să mergem în casă că afară oricum e frig.
Ea nu a știut că o să fiu singur acasă în ziua aia, nu i-am spus dinainte ca să nu zică că nu vine, poate să gandea că vreau să fac iară ceva. Nu știam ce gândește ea și așa că nu i-am spus.
Hai intră… i-am spus și am deschis ușa!
Am intrat în hol și din hol ne-am dus în camera mea, aici ea sa așezat pe pat, eu am rugato cu un pahar de suc și am început să vorbim lucruri banale dar se simțea o tensiune și nu știam care și cum să deschidem subiectul despre ce sa întâmplat între noi.
Așa că eu la un momendat i-am zis.. Ce bine arăți!
Ești foarte frumoasă și mi-a fost dor de tine… Nu ne-am mai văzut de la ce sa întâmplat în ziua aia. Mi-aș dori să te văd în fiecare zi!
Pentru mine aia a fost cea mai fericită zi, să fiu cu tine...
Hai… iară începi? Nu este de ajuns ce sa întâmplat? Acum tu în loc să te oprești și să încercăm să uităm ce a fost tu vrei să continuăm. Chiar nu înțelegi că ce sa întâmplat este foarte grav.. din punct de vedere moral, legal și cum vrei tu.
Doi veri primari, cu același sânge să facă ce am făcut noi… Îți dai seama dacă află cineva?
Eu și așa parcă mă simt vinovată numai când stau la masă cu mami și tati stind ce secret ascund.
Miha.. asculta-ma….. Nu trebuie să te simți vinovată de nimic. Eu te plac de mult timp și mi-am dorit să fie mereu o relație între noi dar tu mai respins.. În ziua aceea ai făcut ce ai simțit pe moment chiar dacă eu am fost cel care te-a sărutat nici tu nu ai simțit că trebuie să mă respingi, asta spune ceva!
Că și tu ai nevoie de o persoană care să te înțeleagă, să te asculte și chiar să te iubească singer așa cum o fac eu… Să ii pese cu adevărat de tine.
Cineva străin nu cred că te-ar înțelege atât de bine cum o fac eu. Chiar dacă ar fi un băiat care să te placă la un momendat când poate te afli într-o situație grea tu crezi că a cea persona te va înțelege mai bine ca mine care sunt vărul său?
Tu ai văzut cum sunt băieți cu fetele, acum le plac, se comportă frumos până să culcă cu ele și după le lasă. Se laudă că s-au culcat cu ele și multe altele, tu ști mai bine cum este.
Crezi că eu aș putea să fac asta vreodată vara-mea?
Nuuu… cum te cunosc eu pe tine nu cred că ai face la fel! Ai dreptate că băieți sunt foarte nesimțiți cu noi fetele.
Alin tu indodeaua ai fost aproape de mine este adevărat, m-ai ajutat mereu să trec peste momentele grele dar…. chestia asta să am o relație cu vărul meu mă sperie.
Chiar nu știu ce să mai zic…..
Vara-mea ascultă…. Și m-am pus lângă ea pe marginea patului cuprinzând-o în brațe.
Nu trebuie să gândești lucrurile așa la modul tragic… crede-mă că totul depinde de noi, dacă noi vom ști cum să ținem secret acest lucru nu va avea nimeni cum să afle… Suntem destul de mari să știm cum să păstrăm un secret.
Cum o țineam în brațe i-am zis…. Când te simt așa aproape de mine inima îmi bate mai tare, am o dorință puternică să te ating… să se te sărut și mă abțin cu greu!
Ești atât de frumoasă…! Îmi dai voie să te sărut? I-am șoptit la ureche.
Alin…. mă faci să nu mai am reacție când îmi spui lucrurile astea, îmi pun toată încrederea în tine și sper să nu mă dezamăgești și tu cum o fac alți băieți. Sărută-mă..! Mă excită atât de tare încrederea care mi-o oferi tu…. Vreau să fac dragoste cu tine acum!
O simțeam cum corpul ei tremură tot și mai ales când am auzit acele cuvinte nu am mai întârziat și am început să ne sărutăm..
Ne-am sărutat cam vreo 5 minute in timp ce îi băgam mâna pe sub bluză și îi masam sâni ca două mere cu sfârcurile țuguiate, îi mai băgam mâna și între picioare… jucandu-ma cu degetele între buzele pizdei care era din ce in ce mai umedă.
La un momendat ne-am oprit și am zis să iau încălțămintea ei de la ușă și să o bag in camera in caz că vine cineva să creadă că sunt doar eu și dorm. Am închis ușa și am început să ne sărutăm din nou… ahhhh mi se scoală pula în timp ce vă povestesc când mă gândesc la ea, nu pot rezista și aș futeo incontinuu.. are buze foarte frumoase, groase și moi. O prindeam când de buza de sus când de cea de jos și îi plimbam limba prin gura că nu mai rezistam și am început să o dezbrac, a rămas în chiloți și din două mișcări m-am dezbrăcat și eu… i-am tras și chiloți și m-am pus peste ea in pat desfăcând picioarele.
Am inceput să o sărut pe cât și ușor am coborât spre sâni sărutându-i pe fiecare în parte…. Doamne ce sâni frumoși avea… erau perfecți! Am coborât pe abdomen sărutându-i piele fină și moale cum e catifeaua până am ajuns cu capul între picioarele ei și am început să îi bag limba între labile pizdei, am linso și supto fiecare părticică in parte. Avea pizda atât de frumoasă că nu îmi mai venea să mă opresc, avea un miros plăcut și un gust de căpșună.
Nu mai rezistam, vroiam să îi bag pula din nou în pizdă și să o fut cu sete!
M-am ridicat din nou peste ea și desfăcând picioarele am fixat capul puli între buzele pizdei și când i-am simțit temperatura am împins ușor până am lovit cu coaiele curu și atunci m-am împins și mai tare simțind cum mă prinde cu unghiile de spate gemând ușor în plăcere.
M-am lăsat peste ea am sarutato de două ori și m-am ridicat pe mâini privind-o în ochii ei căprui am inceput să o fut cu mișcări mai bruște și adânci că simțeam cum intră până la refuz în ea. Gemea în șoaptă de plăcere și mă strângea cu mâinile când de spate când de fund, mă trăgea să intru cât mai adânc în ea.
La fel ca prima dată mi-am dat drumul în ea fără să știe ceva încercând să maschez excitarea m-am lăsat peste ea cuprinzând-o în brațe, cu săruturi pe gât mi-am dat drumul în ea și am început să o fut din nou…. Doamne ce pizdă strâmtă avea! Mă făcea să îmi dau drumul imediat dar gândul că este vara-mea, când o priveam cum geme și corpul ăla atât de frumos, cum își mușca buzele și fața aia a ei de curva excitata când o futeam mă întărâta atât de tare că aș fi fututo non stop.
Am intorso cu fata în jos băgând o perină sub burtă și am fututo pe la spate… avea un cur imens, îi băgam pula în pizda și cu mișcări puternice îi loveam curul moale ca o perină.
Am fututo in jur de 20, 25 de minute până am simțit că îmi dau drumul a doua oară și atunci am făcut-o atentă și sa întors imediat când am scos pula din ea sa ridicat pe coate eu stând în genunchi am spermat pe sâni ei dar câțiva stropi de spermă i-au mai sărit și pe față. După ce mi-am dat drumul mi-a luat pula cu o mână și a dus-o la gura deschizând buzele a luat-o în gură sugando și lingând capul puli… puuu era atât de plăcut! Când prindea capul puli cu buzele și îl trăgea până în gât era incredibil, nu aș fi vrut să se mai termine niciodată.
Avea ceva experiență în ceea ce făcea, învățate cu prietenul ei care stătuse de la 15 ani până înainte să o fut eu prima dată. Cu vreo 4 luni înainte se despărțiseră, el a și dezvirginato, nu mai avusese nici un prieten înainte și nici după ce s-au despărțit.
Eu eram al doilea bărbat din viața ei și eram chiar vărul primar.
O sugea cu o poftă că nici nu a apucat să se înmoaie vreo țară pula, era par… capul roșu și tare cum e piatra. Să juca cu limba pe capul puli prinzând-o din când în când cu buzele o trăgea până în gât.
Mă lingea de la coaie până în capul puli și o trăgea printre buze. Era atâta plăcere că simțisem cum îmi dau drumul a treia oară și cu gemete de plăcere mi-am dat drumul în gura ei, când a simtit sperma a inghitito ca pe miere și cu buzele țuguiate în jurul capului am simțit cum trage toată sperma din gaura puli. A înghițit tot și am căzut lat lângă ea imbratisandu-ne.
Era cea mai frumoasă zi din viața mea, stăteam unul lângă altul dezbrăcați și îmbrățișați sarutandune, parcă era un vis. Încă nu realizam ce trăiesc și câte momente de genul vor urma.
Când o priveam dezbrăcată pe vara-mea lângă mine și cât de bine arată… Era incredibilă la vârsta aceea! Arăta ca o femeie matură la 30 și ceva de ani, lată in șolduri cu un fund foarte mare, avea gambe mari, abdomenul plat și când o priveam in jos printre picioare văzând forma pizdei mi se scula pula din nou și aș fi fututo non-stop.
Am mai stat cam 5 minute in pat îmbrățișați in timp ce mă jucam cu degetele în pizda ei, îi băgam două degete și le împingeam cât putem eu de adânc…îmi strângea mâna între picioare de fiecare dată când împingeam adânc în ea dând capul pe spate și gemând de plăcere.
După un timp ne-am îmbrăcat am deschis ușa și i-am pus încălțămintea din nou la ușă în caz că vine cineva să ne găsească ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic, am deschis și geamul să se aerisească că sigur in cameră era un aer de sex care noi nu îl mai simțeam, dar la cum eram noi de excitați în momentul când făceam sex cu siguranță hormoni eliberau un parfum sexual. Știți voi mai bine la ce mă refer!.
Din acea zi nu vă spun că nu exista zi fără să nu ne întâlnim pe undeva să facem dragoste, excitația era atât de mare între noi că cu greu rezistam să nu facem sex pe unde apucam.
La început ne feream mai mult, parcă era o paranoia așa că își dau seama restul și încercam să ne ferim cât mai mult… Dar cu timpul ne-am mai obișnuit și pasiune era atât de mare între noi în cât nu puteam să ne mai abținem și făceam sex la ea acasă și la mine in timp pe mosica-mea era prin bucătărie, prin baie… Se îmbrăca numai în rochii s-au pantaloni largi și cum nu era nimeni cu noi in camera o puneam capră și o futeam pe la spate rezemată de ușă, perete, pat.. Pe unde apucam! Adrenalina era așa de mare să nu ne prindă cineva în cât începusem să ne placă la maxim asta, ne excita nebunește batandu-ne inima în gât și de fiecare dată când simțeam că vine cineva în ultimul moment ne opream, când simțeam cleanta de la ușă.
Îmi amintesc când mosica-mea era în bucătărie și noi eram in camera, exista un gemuleț micuț intre peretele de la dormitor și bucătăria de vară care era în exteriorul casei, lipită de ea. Era deschis și în timp ce o futeam pe vara-mea Mosica stătea de vorbă cu ea, o întreba câte ceva și ea încerca să se abțină cât putea pentru a îi răspunde clar la întrebări.
Ne duceam în veceul din curte și făceam sex acolo, de câteva ori Mosica tocmai atunci a venit și ea acolo în spatele curți trecând pe lângă noi arunca mâncare la păsări și animale....



    Login