Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Regasire...
Autor : Theodora12 - 2019-01-19
Citita de 21885 ori - Nota 7.33 (60 voturi)
Sunt Marissa, am 22 de ani,parintii mei au divorțat cand eu aveam un an asa ca am fost crescută doar de mama mea care nu a vrut sa am nici o legatura cu tatăl meu, asa ca nu mi a aratat poze niciodata, nu stiam cum il cheama absolut nimic, dar care, am aflat ulterior, pastrase legatura cu el si i a spus ce nume mi a pus, in fiecare an de ziua mea ii trimitea cate o poza cu mine, deci el stia de existența mea.
De la varsta de 18 ani am inceput sa ma intretin singura, ca sa fac lucrurile mai usoare pentru maica-mea, asa ca ajungem in ziua de 1 iulie 2018, eu pregatindu-ma de un interviu pentru un job nou.
Fiind vara, imi pun doar  o rochita alba, casual, ce cadea perfect pe solduri, cu un decolteu potrivit cat sa zica "vreau slujba asta si sunt dispusa la diverse... Pentru asta", mi am pus in picioare niste sandalute finuțe, lipsa lenjeriei intime fiind intenționată.
Ma mai uit odata in oglindă pentru a verifica daca totul este perfect, imi iau geanta pe umăr si pornesc spre locul interviului.
Postul pentru care voiam sa aplic era de receptionista la un hotel din apropiere asa ca drumul pana acolo a fost unul scurt.
Ajunsă la recepția hotelului ii ma adresez tānărului de după tejghea zicāndu-i ca ma aflu acolo pentru interviu si daca m-ar putea indruma catre camera in care are loc acesta.
Tanarul da un telefon iar in cateva momente o domnisoara apare si ma roaga sa o urmez. Zis si facut, ma tin dupa ea pana ajungem in fata unei usi, ma apropii de aceasta, ciocan dupa care intru. Īnauntru biroului era un barbat, la vreo 35 de ani,imbracat la 4 ace, cu un fizic atletic dar totusi nu foarte musculos, genul de bărbat afacerist care iti inspira seriozitate. Nu pot sa mint si sa zic ca nu ma simteam atrasa de el, dar in acelasi timp eram emotionata deoarece parea foarte dur si ma gandeam ca as putea sa nu primesc postul. Interviul decurgea binișor, cand dintr-o data imi spune ca nu prea crede ca am șanse sa lucrez in hotelul lui dar ca imi mai da o sansa depinde de ce as fi dispusa sa fac. In momentul ala, gandul ca nu am chiloti si ca barbatul ala bun vrea sa imi faca tot felul de lucruri m-au facut sa nu mai gandesc si sa raspund direct, "fac orice!".
La auzul acesteia Mihai(numele managerului de hotel ce imi lua interviul) da un telefon si aproape instantaneu un barbat la vreo 52 de ani intra pe usa. Mihai il saluta, apoi se intoarce la mine si imi spune ca daca vreau postul trebuie sa fac sex cu Gabi, barbatul ce tocmai intrase pe ușa. M am uitat putin la el, l am studiat, dupa care am decis sa ma fut cu Gabi ca arata bine pt 52 de ani. Dupa ce mi am dat acordul, Mihai a incuiat usa biroului si a scos o camera de filmat in timp ce Gabi ma pusese in genunci si imi dadea la muie de zori, isi īmpingea pula imensa in gatul meu pana imi dadeau lacrimile, lucru care doar ma excita mai tare,m as fi futut ca o nebuna. Continui sa i sug pula lui Gabi dupa ii iau si coaiele in gura si le sug cu pofta, apoi ii iau iar pula in gura si o sug, o sug, o sug pana cand se eliberează de tot sucul in gura mea, eu inghitind tot. Dupa o asa muie sănătoasă Gabi se hotaraste sa ma futa intr un final, ma pune capra, isi uda pula bine si incepe sa se joace cu mine,mai intai imi freaca pizda cu capul pulii usor, desparte buzele fierbinti cu capul si il baga usor, cate putin ...



    Login