Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataProxenetul Mamei
Autor : hoplites - 2017-12-13
Citita de 24253 ori - Nota 7.62 (66 voturi)
Salut, numele meu este George am 18 ani si locuiesc in Ploiesti in apropierea Garii. Am avut o copilarie destul de tramatizat din cauza tatalui meu care era un betiv ordinar ce o batea pe mama aproape zilnic. Pana intr-o zi cand a traversat mort de beat bulevardul si o masina in viteza a dat peste el curmandu-i viata, dracu sa se duca oricum.
Problema a fost ca fara el, situatia noastra financiara era destul de fragila. Maicamea si-a gasit de lucru undeva pe langa periferie iar eu in paralel cu liceul am inceput sa am un part time job ce imi asigura macar o suma de banii pentru a-mi mai face din cand in cand poftele.
Am avut o iubita care m-a parasit si multa lume in locul meu si-ar fi umplut golul cu alcol, eu detestandu-l din copilarie am ales alt viciu si anume curvele. Cam la fiecare salariu puneam deoparte 100 de ron si obisnuiam sa verific anunturi pentru a-mi petrece o ora in compania unor doamne experimentate. Intr-o zi gasesc un anunt in care scria, roscata creata matura, varsta de 40 de ani ofer servicii normal, anal si oral pentru 150 ron finalizarea. Ma uit la poze, fata o avea bruiata, insa avea niste sani perfecti, nici prea mari , nici prea mici, cu parul creat prelingandu-se peste ei, un fund carnos numai bun de dat in el. Zis si facut, sun la numarul respectiv si imi raspunde doamna respectiva cu o voce suava si foarte armonioasa.
Am stabilit locatia si ora dupa care am demarat in directia aia.
Ajung la un bloc destul de murder si gri, formez interfonul dupa care urc in lift si ma indrept spre apartament. O data ajuns bat usor in usa si mi se raspunde “imediat” cu o voce ce imi suna destul de cunoscuta. Astept nerabdator si cand se deschide usa, in prag imi apare spre marea mea stupefactie, maicamea cu un zambet larg ce se sterge imediat ce ma vede.
-Ce faci aici? imi spune ea, acoperindu-si sutienul cu un prosop ce il avea in cuierul alaturat.
-Mama?! Ce naibii faci tu aici?! raspund revoltat. Nu pot sa cred ca lucrezi aici spune-mi ca am ratat apartamentul, asa ceva nu este posibil, de cand practice asa ceva?
-De cand ai inceput tu sa mergi la curve, copile? ma intreaba incercand sa evite un raspuns.
- Stii ceva?! Nici macar nu pot sa ma uit la tine! i-am zis trantind usa si fugind repede pe scari.
Tot drumul spre casa, nu am putut sa-mi scot imaginea goala a maicamii. Era intradevar superba la corp dar imediat ce ma gandeam ma simteam oripilat de aceste ganduri meschine.
Ajuns acasa, imi iau o bere din frigider ma asez la un meci de fotbal incercand sa uit toate cele intamplate si adorm in canapea.
Cred ca am inchis ochii vreo 2 ore cand ma trezesc simtind cum cineva se aseaza langa mine.
-Dragul meu, trebuie sa vorbim despre ce s-a intamplat azi
- Nu vreau sa aud nimic, lasa-ma in pace. i-am raspuns eu revoltat.
- Puiule, stii ca trebuie sa strangem banii pentru chirie altfel ne da administratorul afara in strada.
- Poate ar trebui sa il futi si pe el! spun eu asteptanadu-ma la o palma
- Am facut-o dar ne-a prins nevastasa si acum vine ea sa ne ceara banii.
- Vai de capul meu, chiar esti o curva. Stii ca exista si alte caii, de cat timp faci asta?
- De 2 saptamani, dar nu prea am mare suces. Sunt multi tepari care dupa ce le fac rezervare nu se prezinta si nu am banii necesari sa imi pun anuntul in top si deobicei dau de fel de fel de barbatii grotesti..
- Nu vreau sa aud asta, gata!
- Dar tu ? ma intreaba ea. Nu iti gasesti si tu alta fata de cand te-ai despartit de Catalina? Ce cautai la curve?
- Vroiam sa dau o muie, ma rastesc eu. Ma duc sa ma culc, maine o sa plec la prietenul meu Bogdan si o sa stau o perioada la el.ii spun eu in timp ce ma ridic si dau sa plec dar atunci ma prinde de mana tare si imi spune.
- Atunci hai sa dai! Si se aseaza in genunchi in fata mea. Te implor, nu vreau sa te pierd. constinuase ea in timp ce imi freca cu mana penisul peste pantaloni.
- E strigator la cer, spusesem eu dar se pare ca prietenului meu ii suradea ideea fiindca se facuse tare ca o stanca.
- Atunci de ce ti s-a sculat?! Lasa-ma sa te rezolv ca sa imi sterg pacatele fata de tine si atunci imi trase pantalonii jos dupa care incepuse sa-mi faca laba.
Am ramas blocat, nu mai stiam cum sa reactionez. i-am luat mana cu care ma freca si am dat-o la o parte moment in care ea a sarit cu gura sa mi-o cuprinda.
Era o senzatie atat de minunata, simteam cum imi face baie si imi spala penisul cu atat meticulozitate in cat am cedat.
- Ai vazut ca e bine? Mama ta stie ce face, lasa-ma sa te rasfat. a spus dupa care a inceput sa-mi linga coaiele.
Stiam ca e tabu si interzis dar parca asta ma facea sa vreau si mai mult sa continui. O sugea atat de bine, mi.era dor de o astfel de muie din moment ce Catalina niciodata nu vroia sa faca asa ceva. Ma privea costant in timp ce buzele ei imi cuprindeau varful penisului iar cu limba imi gadila capul. Cred ca am stat vreo 5 minute fara sa zic nimic in timp ce am lasat-o sa-si faca treaba cu brio. Cand mi-a venit sa-mi dau drumul am inceput sa ma cuprinda un tremurat si am vrut sa o scot din gura ei dar m-a prins de fund si ma impins adanc in interior incat am simtit cum ejaculez in gatul ei. A inghitit tot dupa care mi-a spus.
- Promit ca o sa ma las de treaba asta murdara, vreau sa mai strang inca 100 de milioane ca sa pot sa ma asigur ca nu mai avem probleme cu chiria si dupa ma las.
- Si asta ar insemna in cat timp ?
- Sper sa-mi mearga mai bine ca pana acum altfel ar mai putea dura un an.
- E prea mult, am zis. Nu accept.
- Nici daca iti fac o muie in fiecare noapte inainte de culcare? zise ea in timp ce imi saruta pula.
Am tacut. In noaptea aceea nu am putut sa dorm gandindu-ma la cele intamplate, la gura ei umeda, la faptul ca trebuie sa practice meseria asta inca un an. Am zis
sa fac ceva in privinta asta, daca nu pot sa strang eu banii macar sa ii scurtez perioada de munca.
A trecut o saptamana in care in fiecare zi s-a tinut de promisiune si ma sugea cum ma vedea bosumflat,, odata eram la cina in timp ce manancam si m.am trezit cu ea sub masa
- Da-i si lui mami a ta ceva bun de mancare, ma ruga dupa care se punea pe supt pana cand ejaculam in gura ei.
Intr-o alta ocazie a ajuns acasa tarsi iar eu dormeam si m-am trezit cu ea molfaindu-mi pula.
- Scuze n-am vrut sa te trezesc dar mi se facuse pofta.
- Tu esti nebuna?! toata ziua asta faci, dar esti binevenita.
- Azi nu mi-a mers bine, a venit un batranel care abia ii se sculase si a trebuit sa sug la ea 30 de minute si degeaba. Ravnesc dupa ceva mai tare. Hai sa-ti arat ceva. imi spuse ea in timp ce s-a intins pe spate pe pat cu capul iesit afara. Vino, bagami-o in gura si fute-mi fata.
M-am dat jos din pat si m-am asezat in dreptul ei in timp ce ea astepta cuminte cu gura deschise. I-am infipt pula in gura dupa care am inceput sa ma las adanc in ea.
- Haide, mai repede
Incepusem sa o fut efectiv in gura, vedeam cum ii curgea scuipat pe fata si cum din inautru se auzeau zgomotele facute de stomac si am intrebat panicat
- Ce ai patit, ti s-a facut rau?
- Nu puiule, nu ma deranjeaza. Da-i pana iti simt slobozul cald in mine. Asa ca am continuat sa ii demolez gatul pana cand i-am umplut gura din nou.
Ziua urmatoare la liceu, in timp ce fumam o tigara gandindu-ma la fel de fel de planuri cum sa o fac totusi sa inceteze sa mai fie prostituata si poate sa o pastrez pentru mine aud niste colegi langa mine vorbind.
- Vai ce chef am sa fut, frate.
- Si eu, as merge la o curvistina. Ce zici sa tragem un chiul si sa facem o vizita?
- La Betty, nu ma mai duc in viata mea. A dracu cotoroanta. Am chef de o tipa matura dar care sa fie frumoasa nu la orice zdreanta.
- Ai tu bani sa mergi la asa ceva?
- Da cum sa nu. As plati si 3 milioane pentru o astfel de faptura.
In momentul acela ochii mi s-au transformat in banii si am intervenit.
- Cunosc eu o tipa de 40 de ani care face o muie superba daca vreti va duc la ea. Nu stiu de ce m-am apucat sa spun asta.
- Wow, ba frate as fi de accord. Cat cere pe tacam? ma intreaba unul dintre ei.
- Exact cat ai spus, 3 milioane.
- Accepta si doi baieti? ma intreaba celalalt.
- Da cum sa nu , ii raspund instinctiv. Dar o sa fie ceva mai scump.
- Nu-i problema frate, du-ne la ea.
Am sunat-o pe mama si i-am spus cele de mai devreme iar ea a acceptat si a zis ca o sa imi ofere o recompensa pentru implicarea mea.
Asa ca am plecat cu ei din curtea liceului si am ajuns in fata blocului unde isi facea mama noua meserie.
Am sunat la interfon, am urcat si se deschide usa iar maicamea le spune un Buna foarte lasciv iar prietenii mei raman socati de bunaciunea ce le statea in fata.
- George, mersi frumos pentru reclama, imi spune maicamea. Haideti baieti intrati, nu va sfiiti.
- Cucoana am vrea sa te futem amandoi in acelasi timp. He, poate chiar toti trei, fac eu cinste George.Uite 9 milioane.
- Nunu mersi am spus nevrand sa asist la o astfel de scena, insa baietii au inceput sa rada de mine ca sunt timid si prost iar maicamea s-a lasat in vine mi-a scos pula afara si a zis
- Poate il conving eu ca totusi am nevoie de banii aia in plus. Si a inceput sa mi-o ia in gura ca in noaptea precedenta.
- Intre timp ceilalti doi indivizi au aparut langa ea cu pulile afara iar ea a inceput sa ii frece pe fiecare cu mainile in timp ce continua sa ma suga dupa care incepuse sa ii ia si pe ei la rand.
- Esti gata sa fi fututa curvo? spuse unul dintre ei.
- Imi plange pasarica de pofta.
- George trage-o spre tine si adu-o incoace spuse unul dintre ei care statea intins pe jos.
Fara sa mai stau pe ganduri , am apucat-o de par si am tras-o ca sa ajunga in patru labe deasupra lui iar el incepuse sa o penetreze in pizda.
- Celalalt a venit in dreptul ei, i-a dat o flegma pe gaoza si a inceput sa o indese in ea.
- Aaaahh baieti ce imi faceti, aaah! a inceput ea sa tipe. George, da-o incoace sa ma opresc din tipete ca ne aud vecinii. Mai tii minte ce mi-ai facut aseara? Vreau sa ma futi din nou in gura!
- A dracu smecher, de cate ori ai fost pe aici? ma intreaba unul dintre ei.
- E curva mea favorita, le raspund repede fiindca nu vroiam sa afle ca e maicamea.
- E o curva misto, cred ca o sa venim mai des pe la tine fa, ai auzit?
- Mhm, spuse ea avand gura ocupata.
Ma excita maxim cand o vedeam stand capra si fututa animalic de cei doi colegi de liceu.
- Ah, imi vine sa-mi dau drumul! spun eu
- Picteaza-mi chipul te rog imi spune ea, si am inceput sa ejaculez pe fata ei jeturi mari de sperma.
Desi terminasem inca era tare ca o stanca in timp ce vedeam cum o futeau cei doi, cel de deasupra tragand-o de par in timp ce slobozul meu ii se prelingea pe fata.
- Mai vreau , mai vreau. spuse ea.
- Am si venit spune cel care o futea in cur. se apropie de fata ei si incepe si el sa ejaculeze pe fruntea ei.
- Wow, ce vagaboanda. Imi place maxim.
Se dadu jos de pe cel care statea sub ea.
- Hai si tu tinere. spuse in timp ce ultimul si-o freca puternic eliberand un alt strat de spermaa pe fata ei.
Era acoperita toata, o parte ii se prelingea pe sani in timp ce statea in genunchi in fata noastra.
Desi terminasem primul, m-am dus din nou in dreptul ei pentru inca o runda
- Uuuu, asa te vreau puiule. Deasta imi plac baietii tineri, au atata de oferit. a spus in timp ce eu imi dadeam drumul pe fata ei din nou.
Dupa ce am eliberat si ultima picatura, mi-a luat pula in mana si a inceput sa o foloseasca ca pe o lingurita in timp ce.si aduna slobozul de pe fata si si-l baga in gura plescaind pofticioasa dupa care ca un aspirator imi supse ce mai ramasese pe teava.

Ajuns acasa, ma bag la un film si o asteptam nerabdator sa ajunga pentru a-I spune ce aveam in minte.
Intr-un tarziu a intrat pe usa, a venit langa mine si s-a asezat in poala mea cu capul. Mi se sculase instant.
-Ah, vad ca vrei sa ii mai dai lui mami al tau inca o muie. Am impresia ca a inceput sa iti placa mult. Si fara sa mai stea la discutii , mi-o scoase din nou afara si incepuse sa o dezmierde usor cu limba de sus pana jos. Azi mai ajutat foarte mult, continua ea. Si as vrea sa iti arat aprecierea mea.
Se ridica in picioare si incepuse sa se dezbrace eliberand perechea ei de sani , cu sfarcurile deja intarite. Am inceput sa le strang in ambele maini cu putere facandu-o sa tresare.
-Haide, suge la ele ca atunci cand erai mic. Imi spune
Mi-am varat fata in ele, jucandu-ma cu fiecare in parte dupa care se lasa in vine si imi luase pula intre ele. Ridica privirea si muscandu-si buza spuse:
-Fute-ma intre tatze.
Era o senzatie asa de minunata in timp ce mi se freca pula de pielea aia catifelata si frumos mirositoare.
-Ah imi vine sa-mi dau drumul, ii spun.
Si-a aplecat capul cu gura deschisa si limba scoasa.In timp ce o futeam intre sani, capul mi se tampona de limba ei pe care am dat un jet puternic de sperma. Isi curata cu limba buzele de mizeria pe care am facut-o.
-Auzi, am o idee ce ne-ar putea ajuta si mai mult, ii spun. Ce ar fi daca de acum incolo ai lucra de acasa. Nu ai mai fi nevoita sa iti platesti chiria de la locul de munca si ai fi mereu acasa.
- Wow, sa stii ca e o idee fantastica. Dar sigur nu te deranjeaza situatia. O sa treaca fel de fel de indivizii pe aici.
- Atata timp cat iti scurtez perioada de munca, mie-mi convine.
Zis si facut. In urmatoarele zile, cum veneam de la liceu sau de la job si intram in casa, mama er...



    Login