Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataProfa de biologie-continuare
Autor : valerspin - 2019-12-19
Citita de 15786 ori - Nota 7.60 (120 voturi)
Profa de biologie- Continuare
Intradevar, am devenit foarte atenta in privinta lui Marcel si pentru asta am fost pe faza la prima sedinta cu parintii care s-a ivit. Lucruri obisnuite legate de frecventa chiulurilor de la scoala, de rezultate slabe la unele materii, dar nimic despre profa de biologie, ceea ce m-a bucurat, caci ar fi intrat in discutie si fiul meu. Eu am fost doar atenta cand a strigat prezenta si am retinut cine era din partea lui Marcel, respectiv mama lui. Da, o bunaciune de femeie cum spun golanasii, o roscatica tunsa baieteste si cu sani foarte obraznici! Intr-o clipa, cat s-a ridicat in picioare, m-a dat pe spate si am realizat ce ii faceau cei doi golani dupa cum tocmai fusese-m informata. Da, cred si eu ca le placea la toti trei ce faceau, acum aveam argumentul. Am asteptat-o la iesire si m-am prezentat:
-Sunt mama lui Claudiu! L-am cunoscut pe Marcel, fiul dumneavoastra, invata impreuna la matematica!
-A, da, acum stiu! Incantata!
-Si eu! Ce faceti in continuare, acasa, la servici sau poate bem o cafea impreuna la cofetarie?
-Da, de acord, caci m-am invoit toata ziua!
Am stat de vorba despre multe si despre copiii nostri reusiti si ne-am bucurat sa ne cunoastem, urmand sa ne mai auzim la telefon sau chiar sa ne vizitam. Am fost amandoua de acord si dupa ce ne-am strans mainile ca barbatii, ne-am despartit, urmandu-ne fiecare calea ei. Dupa amiaza cand a aparut Claudiu i-am povestit ce se intamplase la sedinta si ca am cunoscut-o pe mama lui Marcel.
-Buna, buna de tot, nu ai gusturi rele si nici cu Marcel nu ma ingrijorez! Ma, dar pe bune zi-mi si mie cum ati ajuns sa v-o puneti impreuna?
-Pai, mamy, Marcel imi spuse-se mai demult despre maica-sa ca traiau impreuna si imi starnise normal curiozitatea sa o cunosc. Ideea cu matematica sa ne pregatim impreuna imi apartine si de la bun inceput i-am propus sa mergem o data la el si alta data la mine, numai ca maica-sa, dupa ce am inceput sa o facem in trei si i-a placut asa mult, nu a fost incantata cu mersul lui Marcel la mine si a preferat sa ne intalnim la ei, asa ca de aia nu a fost Marcel pe aici pana acum. Cat priveste cum am inceput eu sa fac parte din jocul asta, maica-sa a fost foarte tandra cu mine si fara sa vada Marcel mi-a pus de mai multe ori mana pe fund si normal ca asta m-a obligat sa-i raspund la fel. Cred ca ai vazut si tu ca ai unde sa pui mana si apoi la vizita urmatoare, cred ca de acord cu Marcel, intrucat ii spuse-se ca stiu despre ei, l-a sarutat pe gura de fata cu mine si asta in timp ce se asezase intre noi pe canapea. In timp ce pe el il saruta pe gura aplecata fiind peste el mana stanga imi pipaia pantalonii. Evident ca mi se sculase de imi venea sa sar pe ea si atunci i-am bagat mana la pizda, doar ca acolo am dat de mana lui Marcel care dorise acelasi lucru. Ea a simtit imediat ce se intampla si ne-a soptit la amandoi:
-Dezbracati-va! Hai amandoi, repejor, hai sa va vad!
Asta a fost semnalul. Ea a fost gata inaintea noastra si, dupa ce ne-a asezat unul langa altul pe canapea s-a asezat in genunchi si i-a luat pula lui Marcel in gura iar pe a mea in mana frecandu-mi-o de ma inebunise. Dupa un timp, privindu-ma in ochi si zambindu-mi a luat-o pe a mea in gura ei si mi-a inebunit-o cu limba. Ne-a tinut asa alternativ destule minute si apoi cand era cu pula lui Marcel in gura, mi-a aratat sa vin si sa i-o pun pe la spate. Nu am asteptat sa ma roage si imediat i-o infipsesem toata in pizda facand-o sa geama cu tot cu pula din gura! I-am dat-o astfel multa vreme si o simteam ca ii place , caci gemea din ce in ce mai des si i-o sugea lui Marcel cam in ritmul in care ma impingeam eu in ea. Marcel terminase la ea in gura si a plecat la baie, eu in schimb, am prins-o de sani cat am putut de bine si am continuat sa o fut alte cateva minute bune. Am intrebat-o daca vrea sa imi dau drumul inauntru si a zis ca da, ceea ce am si facut! S-a intors fericita si m-a sarutat pe gura jucandu-se nebuneste cu limba in gura mea.
-Bravo la amandoi, sunteti grozavi! M-a luat de mana si am mers in baie, unde a vrut sa mi-o spele ea. Marcel trecuse pe langa noi si ne astepta in sufragerie.
-Acu, ca suntem singuri, trebuie sa iti spun ca sunt foarte satisfacuta de cum m-ai futut si te mai vreau! Vezi sa nu il faci gelos pe Marcel!
De atunci, cand Marcel imi facea invitatie, stiam ce ne asteapta si din cand mai inversam rolurile, doar ca eu eram favorizat ca terminam mai greu si de aceea o futeam mai mult. Cam asta este ce era de povestit.
-Foarte excitant ce mi-ai relatat! Ieri cand mi-ai bagat degetul in gura sa ti-l sug la ce te gandeai?
-A, nu, asa am simtit nu aveam ceva in gand! De ce?
-Eu cred ca ai vrut sa imi bati un apropo despre o completare la ce facem noi si, am asa o presimtire ca l-ai luat in calcul pe Marcel, ca o compensatie! Ia fii sincer, ai vrea sa fie asa sau inca nu recunosti?
-Dar nu eu trebuie sa vreau asta! Ti-am mai zis ca te iubesc mult si as face orice pentru tine!
-Da, stiu ca ma iubesti, asa cum stii ca si eu te iubesc si cred ca esti sincer! Tot sincera sunt si eu cand iti spun ca exact la o pula m-am gandit cand iti sugeam degetul ala! Si nu vad nici-o rusine sa iti spun ca as fi de acord sa ne futem si cu Marcel cu care vad ca te intelegi atat de bine, numai ca riscam prea mult sa ne surprinda taicatu! Apoi tu esti sigur ca Marcel poate sa pastreze un astfel de secret! Iti dai seama cat de grav ar fi sa se afle?
-Voi sta foarte serios de vorba cu el si o sa iti spun daca putem avea incredere in el!
A doua zi a venit acasa foarte vesel si mi-a garantat ca nu trebuie sa ne facem griji ca au mers amandoi la biserica si au jurat sa nu vorbeasca in veci despre secretul lor. In plus, mi-a zis ca atunci cand avem de gand, sa mergem la el, caci maica-sa este la servici, iar ei amandoi vor chiuli de la ora respectiva. In noaptea aia nu am dormit mai deloc desi poate ca ar fi fost bine sa fiu odihnita pentru o partida in trei si mai ales cu doua pule tinere! In sfarsit, inainte sa plece la scoala, i-am spus lui Claudiu sa aranjeze ca vin si am asteptat sa vina timpul. Imi spuse-se unde sta si la ora respectiva, emotionata ca o scolarita, am batut usor in usa. Mi-a deschis Claudiu care m-a tras repede inauntru. Marcel era plin de zambet si mi-a luat mana si mi-a sarutat-o.
-Vreti sa beti ceva?
-Ce ai pentru curaj?
-Am whisky, e bun?
-Pune! Am baut toti trei si ne-am asezat pe canapea, asa incat eram flancata de ei! Cum ma asteptam, Marcel a avut primul initiativa si mi-a pus mana pe picior urcand hotarat in sus. Claudiu, m-a luat de cap si mi-a bagat limba in gura si mana la sani, masandu-mi-i asa prin sutien. Marcel era deja la pizda si chiar mi-am desfacut picioarele pentru a-l incuraja. I-am intins o mana la pantaloni si i-am desfacut fermoire-ul. O avea pregatita de actiune. In paralel, ne-am dezbracat asa inghesuiti si m-am pozitionat spre Marcel ca sa ma ia pe la spate in timp ce imi umpleam gura cu pula mea favorita, adica cea a lui Claudiu. Acesta imi tinea capul cu mainile si efectiv ma futea in gura creindu-mi astfel aceeasi senzatie pe care o aveam in pizda. Marcel s-a pus serios pe treaba si ma futea cat putea de tare, iar eu sugeam de zor, astfel ca ceea ce imi dorisem era realizat si anume sa am si in pizda si in gura cate o pula! Este grozav, grozav, daca nu stiti inca! Am scos un pic pula din gura si i-am strigat lui Marcel sa nu care cumva sa faca inauntru si mi-am reluat suptul. Asa cum ma asteptam , Marcel a terminat mai repede pe spinarea mea si a plecat la baie, iar Claudiu s-a descarcat la mine in gura mi-a dat binecunoscuta si gustoasa sperma. Cred ca totul a durat aproape o jumate de ora si dupa alta jumate, in care am mai baut whisky, ne-a cam luat de cap, mai ales pe ei. Incepusera sa vorbeasca fara nici-o jena despre sex, despre pozitii in care o futusera pe cealalta mamica nefericita si am avut parte de o surpriza colosala. Marcel s-a asezat in genunchi in fata mea si a lui Claudiu si desfacandu-mi picioarele a inceput sa imi dea li...



    Login