Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPrimul pas (continuare 1)
Autor : famBCinces - 2010-07-31
Citita de 41422 ori - Nota 8.07 (56 voturi)
Si iata ca a venit si rindul meu sa scriu, teribil de greu dupa ce am vazut cit talent are fiul meu Radu, cit este de exact si cita pasiune a pus, dar.... sa incepem.

Ma numesc Rodica, asa cum a scris si Radu sunt o femeie mica de statura cu sanii medii spre mari, rotunji si grei (bine putin lasati)
Pentru a intelege mai bine de ce o mama ar face sex cu fiul ei, ba mai mult decit atit, sa fie de acord ca si fica ei sa o faca cu tatal, trebuie sa va povestesc nefericita poveste a debutului meu sexual (care daca stau acum bine si analizez a fost de fapt scuza pentru care ne-am permis pacatul numit incest).
Se intimpla acum multi ani in urma, aveam aproape 17 ani, in satul meu natal din Bucovina unde m-am indragostit de un baiat (barbat de fapt avea pe atunci 26 de ani) care m-a cerut de nevasta. Eram ametita de fericire il iubem si in acelasi timp nu stiam nimic despre viata....
A venit cu parintii lui la mine acasa si m-a cerut de la parintii mei (asa este obiceiul pe acolo), s-a stabilit data nuntii si zestrea, ce mai eram in al noualea cer.
Cu vreo luna inainte de nunta, mi-a cerut sa facem sex (eu virgina fiind), l-am refuzat si i-am spus mamei.
Mama femeie inteleapta mi-a zis, "dragul mamei poate ca e mai bine sa lasi obiceiurile deoparte si sa incerci, cine stie daca nu va intelegeti", am intrebat-o cum adica si mi-a zis mama "pe aici barbatii sunt puternici dar sunt niste animale....", asa ca am acceptat.
Ce a urmat? E greu de reprodus in cuvinte, de fapt nici nu vreau sa-mi amintesc, o partida de sex ce m-a marcat mult mult timp. A venit beat la intilnire, il asteptam de ceva timp in capita de fan, s-a proptit in fata mea si-a scos penisul si mi-a zis suge-l, m-am opus dar m-a violat practic, supunindu-ma la perversiuni (oral) cu un penis groaznic de murdar si urit mirositor.
Ce sa mai zic?, la scurt timp, l-am cunoscut pe sotul meu Tudor un om minunat, tandru si atent, rabdator si romantic, sexi si puternic, care m-a facut incet incet sa-mi recapat increderea in mine...
Cu toate astea, am ramas cu sechele, sex facem doar in pozitia misionarului, iar despre felatie? tabu pina am inceput incestul.
Asa ca in momentul cind am vazut ca Radu devine barbat, slab (tras prin inel), rumen in obraji, cu o umflatura vizibila in pantaloni, s-au trezit in mine nu's ce demoni ai placerii.
Si cum la noi in familie de mici baiatul a tras la mine si fata la tata, am profitat bucurindu-ma pe ascuns de vederea unui trup tinar.
Stiind zbuciumul meu interior (cind eram pe la 15-16ani), in ceea ce priveste sexul si vazindu-i pe Simona si Radu cum incercau sa descopere necuprinsa lume a sexualitatii, capatam curaj de la o zi la alta... Si mai este ceva.. dupa fiecare nou episod de penis tinar (vizualizare doar in acele momente), ce partide extraordinare mai faceam cu sotul meu....
Dupa episodul in care Tudor (sotul meu) l-a surprins pe Radu masturbindu-se am devenit brusc atenta si interesata de Radu ca barbat. Pina la acest incident obisnuiam sa-l mai spal pe Radu din cind in cind la baie, nimic sexual, il stergeam si la urma ii dadem un pupic (cind era mai mic chiar pe penis). Dupa acel incident am inceput sa-l chem pe Radu sa ma spele pe spate (chiar daca o facea si pina atunci), doar cind eram singuri acasa (gindindu-ma eu ca asa nu se va inhiba si va avea erectie), avind grija ca el sa vada ce isi doreste (sanii si triunghiul magic)
El, simtit si delicat cum este nu a povestit cum a rosit cind marisor fiind (cred ca avea 16 ani), intr-o dupa amiaza cind am venit acasa m-am dezbracat complet si dupa ce am iesit de la dus m-am dus la el in camera sa-mi iau un prosop (motiv). Doamne ce candid era, atunci l-am sarutat pe coltul gurii (da putin si cu limba), el avind erectie instantanee, eu vazindu-i ochii mari si umezi mi-am apropiat sanul de buzele lui..... Ce a urmat ? Cel mai tandru sarut pe san de care am avut parte....
Dupa revolutie, odata cu deschidera fantastica la tot ce se cheama informatie am inceput sa fiu si eu mai receptiva, mai ales ca deaja luasem hotarirea cu sotul meu ca dupa ce copii vor fi majori (doar atunci) sa facem incest daca si ei doresc asta.
Ma chinuia mereu gindul ca culcindu-ma cu fiul meu, comit un mare pacat, dar dupa ce am fost in Germania m-am hotarit definitiv vazindu-i pe cei de acolo ce deschis recunosc ca o fac si sunt si fericiti, culmea.
Asa ca fara sa o lungesc, dupa ce am vazut ca Simona este teribil de agitata i-am spus sotului meu sa fie barbat si sa se tie de cuvint. Simona fata fiind si mai mare cu doi ani ca Rdu a inceput mult mai devreme cu nelinistile, dar Tudor a stiut sa faca in asa fel sa-i arate ce insemna sexul unui barbat fara sa faca sex cu ea. In acele vremuri (era chiar inainte de revolutie) ne temeam cumplit de lege si de judecata societatii..
Adevarul este ca dupa ce Simona, l-a vazut pe Tudor dezbracat, i-a vazut penisul erect s-a linistit o buna perioada (probabil la aceea virsta vroia doar sa stie cum arata un penis adevarat).
Stiu ca pina acum am batut cimpii, dar simtem nevoia sa ma justific de ce am facut si inca fac incest, sincer pentru ca este extrem de placut, total, mai ales cind copii sunt maturi (ma rog majori) si nu stai cu frica ca-si vor scapa gura pe la prieteni
Trebuie sa va zic ca Radu l-a mostenit pe tatal sau din punct de vedere al potentei, si chiar al dotarii (normale zic eu) undeva 14-16 cm, dar are ceva deosebit ce m-a fascinat la el de cind era mic, are niste testicule mari imense as zice eu. Radu nu a scris dar dupa episodul cu masturbarea, l-am dus la doctor (la o buna prietena de-a mea) fiind ingrijorata de marimea testiculelor.
Cind eram in cabinetul ei, m-am excitat teribil cind am vazut-o cum ii masa testiculele, cum ii decaloteaza penisul... M-am simtit teribil de tulburata, culmea ma umezisem toata, cautam motiv sa le ating si eu, asa ca dupa ceva timp cind m-am dus la baie cu prosoape pentru Radu, am profitat si l-am sters de apa lasind la urma picioarele asa ca iata-ma in genunchi in fata lui, i-am luat in palma testiculele, cu piele lor fina si le-am pus pe obrazul meu (avem senzatia ca freamata), cum statem cu ochii intredeschisi am vazut erectia instantanee a penisului, as ca l-am sarutat exact pe gland, apoi m-am ridicat si l-am sarutat pe gura pe fiul mei, fiul meu care era stana de piatra. Pentru al dezmorti, i-am soptit la ureche ca daca e cuminte si se pastreaza pina la 18 ani are sa fie mai mult.
In acea seara i-am supt penisul pentru prima data lui Tudor (doamne ce stingace mai eram) si ca sa termine ce partida am facut!!!, eram atit de excitata incit pentru prima data am avut multiorgasm...
Pasii marunti facuti pentru apropierea de Radu (sincera sa fiu pentru cucerirea lui, desi culmea nu era nevoie, el dorind cu disperare sa faca sex si atit) m-au schimbat intr-o mica nimfomana, facem sex cu Tudor mai des decit in primul an de casatorie (cred ca asa a rezistat Tudor sa nu sara pe Simona, ci doar sa ste nud linga ea). Asa ca dupa ce am organizat majoratul lui Radu m-am hotarit mai ales ca destinul a facut nu stiu cum sa raminem singuri acasa. Oricum apropierea ajunsese cam departe culminind cu oferirea sanilor mei la pipait aproape la discretie. Deoarece stiam ca Radu este hipnotizat de sani (ca orice barbat dealtfel), intr-o zi inainte chiar de majorat l-am chemat in dormitor sa ma maseze cu crema pe sani, Radu fiind in pantaloni de treinic am bagat mina in pantalonii lui cu intentia sa-i iau testiculele in palma, dar palma mea a intilnit penisul erect si umed asa ca l-am luat cu grija in palma, moment in care un jet de sperma a tisnit prin locul dintre pantaloni si abdomen stropindu-ma pe umarul sting si apoi continundu-se pe sanul sting.
Am fost asa de excitata incit am avut un orgasm imediat ce Radu a iesit din dormitor si mi-am presat pasarica cu mana.
Asa ca sa revenim, cind am facut prima data sex, il doream asa de tare incit vula imi era tumefiata, fierbinte, pulsinda, din cauza tumefierii penisul lui Radu si-a facut loc cu greu, noroc ca eram fleasca. Dupa ce a reusit sa intre tot in mine, nu m-am mai putut stapini am intrat in transa,...



    Login